-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μέχρι τα 1500χλμ το πήγαινε ως τις 2500 στροφες και μετά Ανα 1000 χιλιόμετρα ανέβαζε 500 στροφές στο αυτοκίνητο.Στα στα 73000 χιλιόμετρα βάρεσε μηχανή
Τον εκδικήθηκε το αυτοκίνητο για το μαρτύριο αυτό!!! [emoji38]
Χαχαχαχαχα, έγραψες Δία!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
E, μα! Πραγματικό μαρτύριο! Ανατρίχιασα μόνο που το διάβασα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μέχρι τα 1500χλμ το πήγαινε ως τις 2500 στροφες και μετά Ανα 1000 χιλιόμετρα ανέβαζε 500 στροφές στο αυτοκίνητο.Στα στα 73000 χιλιόμετρα βάρεσε μηχανή
Τον εκδικήθηκε το αυτοκίνητο για το μαρτύριο αυτό!!!
Πολύ σωστό!
-
Καλημέρα!
Ψάχνοντας στο site της Hyundai βρηκα εντελως 'αθορυβα' οτι εχουν βγει οι diesel κινητηρες για το fastback.
Δεν ειναι πολυ περιεργο οτι δεν εχει ανακοινωθει πουθενα? Εχει ακουσει κανεις κατι?Παραθετω το link απο το site
http://configurator.hyundai.gr/configur ... ck-diesel/ -
Γνωρίζει κανείς αν εκτός από την έκδοση Ν, υπάρχει κουμπί 'sport'?
-
Πήρε συνάδελφος το 1,4 τούρμπο.Μπορω να πω ότι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις που το οδήγησα.Ωραια σφιχτή ανάρτηση.Ωραια ηχομόνωση (δεν το έβγαλα βέβαια εθνική). Ωραία συναρμογή και ποιότητα υλικών (δεν ακούγεται κιχ).Και ωραία αίσθηση και οπτική όταν εισαι στη θέση του οδηγού.Κατι τελείως διαφορετικό από το Leon που με έπιανε ένα κλειστοφοβικο συναισθήμα όταν καθόμουν μπροστά . Γενικά μου άφησε πολύ θετική εικόνα.Μονο μείον το lag που ένιωσα στο πάτημα του γκαζιού.Μετα τραβάει ικανοποιητικά.Το πίσω τζάμι δεν με ενοχλησε ιδιαίτερα που ήταν πιο μικρό.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Αν μπορείς μάθε κ τις διαφορές μεταξύ premium κ distinctive και ενημέρωσέ μας.Η μόνη διαφορά το κλίμα και τα δερμάτινα καθίσματα... Έχω την premium .έχει 17αρες ζάντες
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα ενώ πήγαινα με 160-170 στην εθνική με το i30 fastback μετά τα 160 σφύριζε δυνατα ο αέρας από την δεξιά πλευρά..είναι φυσιολογικό..;; Μόλις έκλεισα τους καθρέφτες σταμάτησε.το έχει πάθει το ίδιο κανένας άλλος;
-
Ο χρήστης giannisrossi27 έγραψε:
Σήμερα ενώ πήγαινα με 160-170 στην εθνική με το i30 fastback μετά τα 160 σφύριζε δυνατα ο αέρας από την δεξιά πλευρά..είναι φυσιολογικό..;; Μόλις έκλεισα τους καθρέφτες σταμάτησε.το έχει πάθει το ίδιο κανένας άλλος;Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θεμα θα είχες αν σφύριζε στα 60-70 αντε και στα 100!!!!εκεί πάνω λογικό μου φαίνεται να ακούγονται οι καθρέφτες,ανάλογα και με την κατεύθυνση του ανέμου βέβαια.
-
Σήμερα ενώ πήγαινα με 160-170 στην εθνική με το i30 fastback μετά τα 160 σφύριζε δυνατα ο αέρας από την δεξιά πλευρά..είναι φυσιολογικό..;; Μόλις έκλεισα τους καθρέφτες σταμάτησε.το έχει πάθει το ίδιο κανένας άλλος;Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαραδεκτο!!!
Πούλα το μου!!!ΥΓ εμένα το αουρις σφυρίζει από τα 120.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν πουλιέται η αμαξαρα
-
Δεν πουλιέται η αμαξαραΣτάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε μας γράφεις και τις εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από το αμάξι; Φαίνεσαι ενθουσιασμένος!
-
Ολα σφυριζουν σε αυτες τις ταχυτητες. Και μπεμπες και αστερια και οτι θες.
Πρεπει να εχει διπλο τζαμι για να κοπει τελειως ο θορυβος.
Στο μελλον με τις καμερες θα μικρυνει ο αεροδυναμικος θορυβος.
-
Στα 1500χλμ που έχω κάνει πιστεύω είναι Το καλύτερο αμάξι στην κατηγορία του, αρκετή ροπή και πολύ άνετο στο ταξίδι. Γύρω στα 7,5 λίτρα καιει στο ταξιδι αν το πηγαίνεις 120με 130 όχι παραπάνω... Αν το πατήσεις 8,7 με 8,9. Αρκετά καλές τιμές πιστεύω. Μέσα στην πόλη καίει 9,5 με 10 κέντρο Αθήνας. Το έχω περάσει αντιχαρακτική προστασία 11Η με νανοτεχνολογία και εγγύηση 10 χρόνια στη nano4life η μόνη ελληνική εταιρεία.
-
Κατανάλωση ίδια με ιχ με τεχνολογία 10+ χρόνια πριν, ελπίζω να είναι σε φάση στρωσίματος και να πέσει αργότερα. Σκεφτείτε μόνο ότι σε οικογενειακά ταξίδια με 4 άτομα και γεμάτο πορτπαγκάζ είχα 8,5 λίτρα με το χαμαιτυπείο το Ρόβερ 75 1.800 σε αυτές τις ταχύτητες, και 10,5 στην Αθήνα.
-
Αμαξάρα, τι να λέμε τώρα, φοβερό σχήμα.
@giannisrossi27, καλά έκανες και του πέρασες προστασία, έχεις και δύσκολο χρώμα, ποιον κινητήρα φοράς; -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αμαξάρα, τι να λέμε τώρα, φοβερό σχήμα.
@giannisrossi27, καλά έκανες και του πέρασες προστασία, έχεις και δύσκολο χρώμα, ποιον κινητήρα φοράς;1.0 premium εκδοση
-
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Αν επιτρέπεται πόσο πήγε η τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι??
-
Ο χρήστης pharmamen έγραψε:
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Αν επιτρέπεται πόσο πήγε η τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι??18000 €. Έχω κάνει 2500 χλμ.. ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθηνα με ταχύτητες 130-140 σε όλη την διαδρομή μου έκαψε 8 λιτρα στα 100.
-
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Αν επιτρέπεται πόσο πήγε η τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι??
18000 €. Έχω κάνει 2500 χλμ.. ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθηνα με ταχύτητες 130-140 σε όλη την διαδρομή μου έκαψε 8 λιτρα στα 100.
Έχεις λίγα χλμ ακόμη και η κατανάλωση είναι αρκετά υψηλή. Λογικά θα κατέβει μελλοντικά,αν όμως όχι, αυτό δείχνει ότι το μοτεράκι ζοριζεται σε αυτές τις ταχύτητες.
Hyundai i30 Fastback