Καλημέρα, έχει δει κανείς τιμές κάτω από 6λιτρα στα 100 να καίει το fastback 1.0??
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, έχει δει κανείς τιμές κάτω από 6λιτρα στα 100 να καίει το fastback 1.0??
Ο χρήστης mixanovios έγραψε:
Τέλεια, σε ευχαριστώ γείτονα!Ανυπομονώ να πάρω το αμάξι!
Εντυπώσεις απο το αμάξι???
Ο χρήστης XronisR έγραψε:
Ειχα πει και παλιοτερα οτι το αυτοκινητο αυτο στα 22.000-23.000 δεν αξιζει τα λεφτα του.
Ειναι δικια μου γνωμη αυτη.Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο.Πάντως 20Κ έχει, 22Κ πάει με το αυτόματο κιβώτιο.
Για το αν τα αξίζει η όχι εξαρτάται από τι ψάχνει ο καθένας στο αυτοκίνητο του.Η τιμή ειναι μετρητοις στα 20290+200pdi+120πινακιδες+το σημα+μεταλλικό χρώμα 500€.
Πες μου πόσο έχει τώρα.Δεν βάζω μέσα τον διακανονισμό για τραπεζα +270 ευρώ.Με τους τόκους πάει πάνω από 24.000.
Εγώ το Νοέμβριο που το πηρα το μεταλλικό χρώμα ήταν δωρεαν
Έχει κάποιος τα 1000 κυβικά με πάνω από 5000χλμ. Να μου πει εντυπώσεις και κατανάλωση;
Αθήνα - Λαμία μέση ταχύτητα 120 χλμ , 6.9λιτρα /100 . Έχω διανύσει 2700χλμ μέχρι στιγμής.
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Το έχω περάσει αντιχαρακτική προστασία 11Η με νανοτεχνολογία και εγγύηση 10 χρόνια στη nano4life η μόνη ελληνική εταιρεία.
Καλοτάξιδο , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Πόσο κόστισε ; Αξίζει ;
Aksizei para polu..https://www.facebook.com/RSnanotechology/ δες εδώ κ ρωτά ότι θες να μάθεις
Ο χρήστης pharmamen έγραψε:
Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Αν επιτρέπεται πόσο πήγε η τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι??
18000 €. Έχω κάνει 2500 χλμ.. ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθηνα με ταχύτητες 130-140 σε όλη την διαδρομή μου έκαψε 8 λιτρα στα 100.
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αμαξάρα, τι να λέμε τώρα, φοβερό σχήμα.
@giannisrossi27, καλά έκανες και του πέρασες προστασία, έχεις και δύσκολο χρώμα, ποιον κινητήρα φοράς;
1.0 premium εκδοση
Στα 1500χλμ που έχω κάνει πιστεύω είναι Το καλύτερο αμάξι στην κατηγορία του, αρκετή ροπή και πολύ άνετο στο ταξίδι. Γύρω στα 7,5 λίτρα καιει στο ταξιδι αν το πηγαίνεις 120με 130 όχι παραπάνω... Αν το πατήσεις 8,7 με 8,9. Αρκετά καλές τιμές πιστεύω. Μέσα στην πόλη καίει 9,5 με 10 κέντρο Αθήνας. Το έχω περάσει αντιχαρακτική προστασία 11Η με νανοτεχνολογία και εγγύηση 10 χρόνια στη nano4life η μόνη ελληνική εταιρεία.
Δεν πουλιέται η αμαξαρα