-
Το επόμενο Leon αναμένεται στα μέσα του 2019, θα έχει mild hybrid αλλά και plug-in hybrid εκδόσεις, τις οποίες τις αναμένω με ενδιαφέρον: https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... cabin-tech
-
Το επόμενο Leon αναμένεται στα μέσα του 2019, θα έχει mild hybrid αλλά και plug-in hybrid εκδόσεις, τις οποίες τις αναμένω με ενδιαφέρον: https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... cabin-tech
-
Το επόμενο Leon αναμένεται στα μέσα του 2019, θα έχει mild hybrid αλλά και plug-in hybrid εκδόσεις, τις οποίες τις αναμένω με ενδιαφέρον:
https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... cabin-tech
-
Εγγύηση το Leon σε design , και ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά σίγουρα και το επόμενο θα είναι πολύ καλό.
Εμένα το τρέχον μου αρέσει πολύ και εσωτερικά και ιδιαίτερα η οδηγόκεντρική θέση , το κεκλιμένο προς τον οδηγό ταμπλό , όλα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει , η θέση του καθίσματος , τιμονιού , κλπ. μόνο με την 156 έχω ξανααισθανθει ετσι ,( ανώτερο ακόμη και από τις σύγχρονες 1 και 3 BMW που με απογοήτευσαν σε αυτό το τομέα) , ακολουθούν το εσωτερικό του 308 , 208 ,σε οδηγοκεντρικοτητα, και φυσικά το κορυφαίο 3008 που ξεπερνά τα πάντα.Στο παραπάνω άρθρο γράφουν πως θα κάνει ντεμπούτο μαζί και νέο multimedia και infotainment σύστημα του VAG , και είμαι σίγουρος πως οι Ισπανοί θα το πάνε λίγο παραπέρα αν κρίνω από το infotainment που έχει τώρα το Leon το οποίο εχει πανέμορφο UI και λειτουργικότητα , ανώτερο από της VW κατά την άποψη μου.
Δείτε εδώ το digital cockpit του Leon , το οποίο στο configurator του Leon excellence στο site της Seat δίνεται δωρεάν πλεον;;;;!!!!!Δείτε και εδώ το μέλλον από την MWC
Υπέροχα πράγματα για τους γκατζετακηδες!!!Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο άρθρο για το νέο Leon διάβασα επίσης πως προβλέπεται και μια crossover έκδοση , κάτι ανάμεσα στο Ateca και στο hatchback.
Το ίδιο διάβασα και στην ανακοίνωση του νέου Ceed , προβλέπεται ένα XCeed crossover.
Νέα μόδα μάλλον για να καλύψει το κενό ανάμεσα στα περίπτερα SUV και τα hatchback για όσους θέλουν να ανέβουν ένα πεζοδρόμιο , και να πάνε λίγο παραπάνω σε ένα χωματόδρομο σε παραλίες η βουνά αλλά να είναι και σβελτοι σε στροφοδιαδρομές.
Μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος μόνο το V40 crosscountry καλύπτει αυτό το κενό ( και παλιότερα το...crosspolo το οποίο εμφανισιακά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον σε σχέση με το άχρωμο χαμηλό Polo)
Φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές crossover σε station wagon ( golf alltrack, Leon experience, Skoda scout κλπ) αλλά σε hatchback υπάρχει κενό και νομίζω πως θα είναι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις σε σχέση με τα χαμηλά αλλά και σχέση με τα κουτιά SUV καθώς θα είναι εξίσου ικανά σε σχέση με τα δικινητα SUV στο 90% εκτός δρόμου , αλλά πολύ ανώτερα στην άσφαλτο σε όλες τις συνθήκες. Ελπίζω και τιμολογιακά να τοποθετούνται καλύτερα.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Στο άρθρο για το νέο Leon διάβασα επίσης πως προβλέπεται και μια crossover έκδοση...Τύπου Golf/Polo Cross θα είναι, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει όντως κοινό για τέτοιες εκδόσεις...
-
Καλα εδω υπαρχουν άνθρωποι που αγοραζουν suv...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εδω υπαρχουν άνθρωποι που αγοραζουν suv...Είσαι κακούλης, αλλά you have a strong point
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Plug-in Seat Leon due in 2019 before launch of first stand-alone EV model in 2020:
https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... e-ev-model
-
Ωραία τα υβριδικά άλλα το παιχνίδι θα παίχτη με το cng αν μαζί με το αναμενόμενο 1.5tgi 130 hp βάλουν μεγαλύτερες και ελαφρύτερες δεξαμενές cng και μικρότερο ντεπόζιτο ώστε να μην επηρεαστεί δραματικά ο χώρος αποσκευών θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί!
-
Τα πρώτα 'μουλάρια' με το πραγματικό αμάξωμα του επόμενου Leon έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα:
https://www.motor.es/noticias/seat-leon ... 50498.html
Το αμάξι φαίνεται μακρύτερο και με σχετικά μεγάλο πίσω μέρος που παραπέμπει σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Οι φήμες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 400 λίτρα (στη Ford ακούει κανείς;). Κατά τα άλλα μούρη και πίσω μέρος φαίνονται και αναμένονται να είναι παρόμοια με το Tarraco.
Παρουσίαση, όπως έχει ξαναειπωθεί, μέσα στο 2019. Πιθανότατα το πρώτο εξάμηνο.
-
-
Ωραία και ήπια ανανέωση του τωρινού μοντέλου φαίνεται.
Να δούμε πως θα είναι και μέσα αλλά λογικά θα μοιάζει όπως το tarraco με την κεντρική οθόνη τύπου τάμπλετ.
Επίσης εγώ προσωπικά καίγομαι να δω και την έκδοση ST , μακάρι να είναι όμορφο και αρμονικό .
Μέχρι στιγμής αν και δεν το έχουμε δει στις αντιπροσωπείες το proceed μου μοιάζει η τέλεια επιλογή για οικογένεια αν δεν θέλεις να πληρώσεις κάτι παραπάνω για μερικά εκατοστά από το έδαφος , φτωχότερο εξοπλισμό στα ίδια χρήματα και κατά την άποψη μου χειρότερη ενεργητική ασφάλεια σε ένα ελιγμό, κίνδυνο ανατροπής σε σύγκρουση κλπ.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Youtube VideoTarracoφέρνει μπρος και πίσω.
-
H επίσημη παρουσίαση του νέου Leon 4ης γενιάς θα γίνει σε δύο εβδομάδες, στις 28/1.
-
άντε να το δούμε πως είναι μήπως τελικά επιλέξουμε αυτό που κυκλοφορεί τώρα...
-
-
απο μπροστά μου θυμίζει το focus mk 3,5 (facelift tou mk3) και λιγο i30
-
Το νέο Leon φαίνεται θα είναι ένα Scala με στυλιστικές επεμβάσεις, και μάλλον θα περιμένουμε και το αντίστοιχο 'Kamiq'...
-
Το Leon είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Golf/T-Roc (MQB) ενώ το Scala του Polo/T-Cross (MQB-A0) αρά στην ουσια είναι ένα διαφοροποιημένο Golf 8 ή Skoda Octavia.
Seat Leon Mk4 (2020)