-
Δεν ξέρω τώρα, αλλά πριν 15-20 χρόνια ίσχυε στα Αμερικάνικα αυτοκίνητα....στα Ευρωπαϊκά όχι.
ΥΓ: DCT η Corvette? Αλήθεια? Πάει και αυτή...! Όταν βρώ τα λεφτά θα αγοράσω μια από τις καλές με κλασσικό αυτόματο που κάνει σαν φορτηγό!
-
Ναι καλά, δες την καινούργια corvette και τα λέμε. Για εμένα είναι απλά υπέροχη.
Και δεν έχει αυτό το εύθραυστο των supercars ενώ ειναι supercar σε μισή τιμή από τα αλλά.
Μωρέ ωραία είναι η ζωή με λεφτά, άσε τι λένε οι άλλοι.
-
Αν έχεις αγάπηστα φορτηγά, πάρε ένα σωστό Scania...
Ξύνει πληγές....ήθελα ένα Volvo F18 Globtrotter....αχαχα!!
-
Δεν ξέρω τώρα, αλλά πριν 15-20 χρόνια ίσχυε στα Αμερικάνικα αυτοκίνητα....στα Ευρωπαϊκά όχι.
ΥΓ: DCT η Corvette? Αλήθεια? Πάει και αυτή...! Όταν βρώ τα λεφτά θα αγοράσω μια από τις καλές με κλασσικό αυτόματο που κάνει σαν φορτηγό!
Ακόμα και στα Αμερικάνικα δεν θυμάμαι να υπάρχει επιπλέον χρέωση για χεροκίνητο.
Ναι, ακόμα και στην Chevrolet κατάλαβαν ότι πρέπει να βάλουν διπλοσύμπλεκτο αν θέλουν επιδόσεις. Sportscar είναι άλλωστε.
Αν έχεις αγάπη στα φορτηγά, πάρε ένα σωστό Scania...
-
Εγώ αυτο που έχω καταλάβει είναι πως τα κάνουν να έχουν αυτό το σκάλωμα με σκοπό να κόβουν τις απότομες αλλαγές. Δεν βρίσκω άλλο λόγο.
Τώρα πραγματικά το πιστεύεις αυτό; Δεν ξέρουν όλοι οι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, αυτό που ξέρουν οι γάλλοι; Ότι χρειάζονται δηλαδή μέτρια κιβώτια για προστασία από τις απότομες αλλαγές;
Καλό! Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;
Ο λόγος είναι αυτός που έγραψα: η συμπίεση του κόστους. Το να αγνοείς τον προφανή λόγο έναντι μιας τραβηγμένης από τα μαλλιά θεωρίας, με ξεπερνάει...
-
το νήμα έχει αλλάξει χαρακτήρα εντελώς; αν είναι να αλλάξουμε τον τίτλο,...
-
Συγνώμη αν έχει παίξει η ερώτηση ήδη στο νήμα. Μπήκα στο site της Seat να δω μπας και έβγαλε διαμορφωτή αλλά δεν. Μόνο το Golf. Octavia, Leon όχι A3 δεν κοίταξα. Στην seat είχε διαθέσιμο φυλλάδιο για τεχνικά χαρακτηριστικά και κάτι μου έκατσε στραβά.
Το 1.5 βενζίνη αν δεν τον θες ήπιο υβριδικό τον φέρνουν διαθέσιμο μόνο με 130ps; Δεν θα παίξει 150ps M/T, πρέπει με το στανιό να φας στη μάπα μπαταρίες κάτω σου και (το χειρότερο) dc κιβώτιο; Ξέρει κανείς μήπως αυτό θα αλλάξει στο sw;
-
Συγνώμη αν έχει παίξει η ερώτηση ήδη στο νήμα. Μπήκα στο site της Seat να δω μπας και έβγαλε διαμορφωτή αλλά δεν. Μόνο το Golf. Octavia, Leon όχι A3 δεν κοίταξα. Στην seat είχε διαθέσιμο φυλλάδιο για τεχνικά χαρακτηριστικά και κάτι μου έκατσε στραβά.
Το 1.5 βενζίνη αν δεν τον θες ήπιο υβριδικό τον φέρνουν διαθέσιμο μόνο με 130ps; Δεν θα παίξει 150ps M/T, πρέπει με το στανιό να φας στη μάπα μπαταρίες κάτω σου και (το χειρότερο) dc κιβώτιο; Ξέρει κανείς μήπως αυτό θα αλλάξει στο sw;
Καλησπέρα φίλε! Θα υπάρξει διαθέσιμη και η έκδοση 1.5 με τα 150 άλογα με μηχανικό κιβώτιο χωρίς το mild hybrid system κανονικά!
Το αυτοκίνητο να ξέρεις έχει έρθει και μάλιστα σε φόρουμ άλλου καναλιού έχουν αναρτηθεί και τιμές.Θα σου στείλω pm να τσεκάρεις... -
Ηρθε Ελλαδα το leon?ξερουμε που?
-
Ηρθε Ελλαδα το leon?ξερουμε που?
Νμζ στην αντιπροσωπεία της Αργυρούπολης...
-
Λοιπον ηρθε σημερα το μεσημερι στην αργυρουπολη σε πλουσια εκδοση.Ψηνεται κανενας συμφορουμιτης να παμε να το δουμε σημερα?
-
Βλέποντας τιμες στην Πορτογαλία
έχουμε μεγάλη περιέργεια πόσο θα έχει εδώ
και εδω στην Ισπανία
-
οταν το octavia ξεκιναει απο 19.900 λογικα θα εχει πανω κατω ιδιες τιμες?25.000 βασικη?οτι ναναι.Βεβαια δεν εχουμε ιδιες τιμες με ευρωπη ειμαστε αρκετα χαμηλα.
-
Αν υποθέσουμε ότι έχουν 'σεταρει' Leon με Octavia και Golf με A3 θα πρέπει τα ζεύγη να διαφέρουν ελάχιστα. 25.000€ βασικη δεν έχει το Golf, θα βάλουν τόσο το Leon; Τότε τα μόνα που θα πουληθούν θαναι στα στελέχη των εταιρειών και στα td τους...
-
Απο άλλο φόρουμ (ινσομνια) , πήγε ενδιαφερόμενος στην ανωτέρω αντιπροσωπεία και έμαθε τα κάτωθι (αντιγράφω απο το φορουμ) :
'Φορτωμένο launch pack xllence 1.5 150 μηχανικό με τα πάντα όλα και acc και ηλεκτρική ανάρτηση τιμή γνωριμίας 26000€ από 30500€
Fr plus full LED και ηλιοροφή 1.5 150 μηχανικό 23800 , με χρώμα , τέλη, πινακίδες 24700€ έχουν βάλει παραγγελία 37η εβδομάδα
Fr mHyrbrid 1.5 150 DSG ( τα dsg έρχονται μόνο με τον υβριδικό) 25180€ ,με χρώμα τέλη πινακίδες 26000€ με 3.9 επιτόκιο 30η εβδομάδα παραγωγής σε 2 εβδομάδες δλδ
Περιμένω τιμή για FR 1.5 150 dsg mHyrbrid με plus πακέτο LED και ηλιοροφή κάπου στα 27000€ με το κλειδί στο χέρι. Έχει τα πάντα εκτός από αισθητήρες φωτός και βροχής '
και
'Αλλάξανε λίγο τα πράγματα γιατί δεν είχαν υπολογίσει σωστά τις τιμές (τελικά με τα νέα δεδομένα βγαίνουν)
Το FR με την ηλιοροφή επειδή αλλάζει κλίμακα με τα νέα μέτρα βγαίνει τελική τιμή 28700 ( με τα παλιά μέτρα έβγαινε 30100 απο ότι μου είπαν).
Οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα και έκλεισα το πρώτο ελληνικό νέο Seat Leon FR 1.5 150 Dsg mHybrid με έκπτωση που μου έκαναν στα 25700ε με το κλειδί στο χέρι .
Σε 2 εβδομάδες μπαίνει παραγωγή και θα κοιτάξουμε μήπως βάλουμε και το convience pack με τους αισθητήρες φωτός και βροχής.
Τελικά έχει LED στανταρτ απλά το πακέτο δίνει πιο δυνατά LED ( απο 500 720 λουμεν μου είπε)
Η FR plus έχει Full LED που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και ηλιοροφή
η Xcellence έχει όντως παραπάνω εξοπλισμό , αλλά το FR έχει διαφορετικά καθίσματα , προφυλακτήρες και 18αρες
Εγώ για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό θέλω να ρωτήσω αν τον έχει το FR , η Xcellence τον είχε πάντως
Το launch pack , δεν τα θυμάμαι όλα
Αλλά σίγουρα είχε Adaptive Cruise Cotnrol , Ηλεκτρονική Ανάρτηση , Ειδοποιηση τυφλού σημείου και 3-4 άλλα
-
Ποιά νέα δεδομένα?!
Δεν έχει ψηφιστεί τίποτα ακόμη, για διαβούλευση θα πάει..
-
Μάλλον δίνουν τιμές με τα νέα τέλη ταξινόμησης......
-
Διαβούλευση με τέτοια πλειοψηφία είναι σαν έχει βγει. Άλλωστε μπορεί να βγει ο νόμος Αύγουστο και να έχει αναδρομική ισχύ από 01/07 ξερωγω. Ας το κάνουν και μια φορά για καλό, όχι μόνο για περικοπές...
-
αν βγάζουν τα σεατ 26 με 30 κ φαντάζομαι πόσο θα βγουν τα cupra...αν έρθουν εδώ ποτέ. τσιμπημενα μου φαίνονται.
-
Δεν μπορείς να εισάγεις αυτοκίνητο με 'θεωρητικές' τιμές, είναι δυνατόν να συμβεί αυτό;
Σχετικά καλές οι τιμές πάντως, νομίζω η Seat ανεβαίνει λίγο επίπεδο, και κατεβαίνει ποιο κάτω πλέον ξεκάθαρα η Skoda.
Έτσι όπως το πάνε στον όμιλο, στο τέλος δεν θα υπάρχει χώρος για τη VW !!
Seat Leon Mk4 (2020)