-
Με τρίχες πωλήσεις ξεκίνησε πάντως αυτή η γενιά του 508
Και το τρεντ είναι γενικά πτωτικό.http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/peugeot/peugeot-508/
-
Μπορεί στην ευρώπη η αγορά να παίζει σε suv/station, αλλά στην ανατολή (λέγε με κίνα) τα σεντάν πουλάνε. Κι αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα πωλήσεων που προσδοκούν οι κατασκευαστές, σε μια τόσο μεγάλη και ανερχόμενη αγορά, εξηγούνται πολλά. Δεν είναι τυχαία η εγκατάσταση μονάδων παραγωγής εκεί από τους μεγάλους κατασκευαστές. Επίσης, σεντάν (ή 5πορτα τέτοιου στυλ) αγοράζουν και τα στελέχη των επιχειρήσεων ως εταιρικά.
Ο οικογενειάρχης (και δη ο έλληνας των στριμωγμένων οικονομικών) θέλει με ένα αμάξι να κάνει τα πάντα, να χωράει τα μωρά, να πηγαίνει στη δουλειά, να βγαίνει στο ορεινό χωριό, να πηγαίνει και παραλία, να το παρκάρει και η σύζυγος, οπότε οι κλασικές... κούρσες που λέγαμε μικροί (και μεγαλώσαμε μέσα σε αυτές) σιγά σιγά εξαφανίζονται.
Στο δια ταύτα πάντως, οι αρχικές τιμές ακούγονται τσιμπημένες - στην ίδια τακτική που έπαιξε και το 3008 μου φαίνεται. Όταν έρθουν με το καλό τα αμάξια στις εκθέσεις, και βγούνε και στο δρόμο, θα αρχίσουν τα συγκριτικά κι ελπίζω να στρώσουν λίγο οι τιμές. Γιατί κάποιος που ανεβαίνει σε αυτά τα ποσά, θα δει και suv και θα δει και τις πιο καθιερωμένες προτάσεις της αγοράς.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέχασες το σημαντικότερο που θέλει ο Έλληνας, να κοκορευτει!!!!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατάργηση Diesel
Αρχίσανε τα όργανα....πρώτο ξεκινάει το 508. Τέρμα 1.5 hdi χειροκίνητο και τέρμα και οι 2λιτρες diesel εκδόσεις! Να δούμε εαν θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα.
ΥΓ: Μόνο 37 από δάυτα έχουν πωληθεί φέτος στην Ελλάδα και έχουμε ένα εξ' αυτών στο φόρουμ!!
-
Κατάργηση Diesel
Αρχίσανε τα όργανα....πρώτο ξεκινάει το 508. Τέρμα 1.5 hdi χειροκίνητο και τέρμα και οι 2λιτρες diesel εκδόσεις! Να δούμε εαν θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα.
ΥΓ: Μόνο 37 από δάυτα έχουν πωληθεί φέτος στην Ελλάδα και έχουμε ένα εξ' αυτών στο φόρουμ!!
Φάνη, όπως έγραψα τα χειροκίνητα καταργεί. Απ' τη στιγμή που τα υβριδικά βενζίνης έχουν πλέον επιδόσεις και οικονομία λτ/χλμ και το ντήζελ στη κεντρική Ευρώπη δεν είναι φθηνότερο όπως εδώ, δεν έχουν λόγω ύπαρξης οι μεγάλοι ντηζελοκινητήρες, ακόμη και πέρα απ' τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές...
-
Told'ya.
Παπαλα το ντιζέλ και αντε μετα απο 10-12 ετη να το πουλησεις.
-
Κατάργηση Diesel
ούτε που θυμάμαι ότι υπάρχει 508 Σάμπ φόρουμ.
πάντως ούτε που ξέρουν για την αναβάθμιση στην πεζω. ένα μήνα περιμένω τον τάδε, που ξέρει τον τάδε που θα βρει την αναβάθμιση.και λόγω αυτού έχει καθυστέρηση το φταίξιμο των ζωνών πίσω.
ένα ακομα, προχτές ξεκόλλησε το πλαστικό πίσω από τον εσωτερικό καθρέπτη(εκεί που υπάρχει η κάμερα για πινακίδες/ brake assist κλπ). αποτέλεσμα ξελασκαρει και ο καθρέπτης. απαράδεκτη δουλεια.
37 ε; πςςςς
-
Κι όμως, στις 'αυτοκινητάρες' υπάρχουν οι προχειροδουλειές και γίνονται πολλές τέτοιες μικροζημιές, σε φθηνά καθημερινά αυτοκίνητα που παράγονται με το κιλό, νομίζω έχουν πιο συστηματικό ποιοτικό έλεγχο και δεν είναι συχνά αυτά τα 'χαζά'...
-
τι να πω, με uhu το κολλάνε στο παρμπρίζ; ζζζ
να σου πω την αλήθεια πιλιου, το αντίθετο είχα στο μυαλό μου.οτι θα είχα λιγότερες πρόχειρο καταστάσεις
τεσπά αυτά είναι πταίσματα.
-
Μεταχειρησμενο το πηρες;
Μυριζομαι χτυοημα με κεφαλι στο καθρευτη καθως καποιος χοντρουλης προσπαθουσε να βοελυτει.
Παντως αν δεις και τα πλαστικα των καμερων θα παθεις πλακα. Ειναι τοσο ψευτικα που πραγματικα γελας.
-
όχι ρε συ, κούτα. υπολογιζα my2019 (το ανέφερε και ο πωλητής), το λέγαμε και εδώ πόσο καιρό τα έχουν ατελωνιστα. το πρώτο πράγμα που κοίταξα σπίτι ήταν Αρ. πλαισίου και είδα φεβρουαρ. 2020. εντύπωση μου έκανε.
ναι το πλαστικό εκεί είναι ψιλό μάπα. ρώτησα γυναίκα, αν κάποιο παιδί έκανε κάτι στηρίχτηκε κλπ μου είπε όχι. βασικά μόνο εγώ το οδηγάω.
τώρα αν μπήκε κανένας πεθερός και τα μαμησε εκεί μέσα για να; 'δει' το αμάξι δεν ξέρω..
-
Ο πεθερος ηταν.
Το παιδι ποτε δεν φταιει.
Η γυναικα ....θεος φυλάξει....εισαι τρελος;;
Οποτε.
Πεθερος.
-
Ο πεθερος ηταν.
Το παιδι ποτε δεν φταιει.
Η γυναικα ....θεος φυλάξει....εισαι τρελος;;
Οποτε.
Πεθερος.
+1 lap, 100%
-
Παπαλα το ντιζέλ και αντε μετα απο 10-12 ετη να το πουλησεις.
Μπορεί και να ισχύει αυτό με την τιμή, αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος. Θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα χρειάζονται diesel και θα είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν. Επί παραδείγματι, δε νομίζω ότι οι τιμές των μεταχειρισμένων diesel Vitara έπεσαν με την κατάργηση του κινητήρα από τη γκάμα. Μάλλον το αντίθετο έγινε...
Μόνο η απαγόρευση κυκλοφορίας των diesel στα αστικά κέντρα η/και η υπέρογκη αύξηση της τιμής του λίτρου diesel μπορούν να ρίξουν την τιμή. Τίποτα από τα δύο πάντως δεν φαίνεται πολύ κοντά (αν μιλάμε για Euro 6).
-
Τσου
-
Ε ναι μιλω για εποχες euro 7...ασε που θα υπαρχει πληθωρα μεραχειρησμενων diesel οπου θα πιεσουν τις τιμες ακομα πιο κατω, καθως πολλοι για πολλους λογους θα τα ξεφωρτονονται νωριτερα για να μην πιασουν πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και χασουν τελειως την αξια τους.
Δηλαδη οταν κανεις κατασκευαστης δεν θα παραγει πλεον diesel θα υπαρξει ειτε αληθινή ειτε ψευδής η εκτιμηση οτι θα αναιβει και το diesel και γενικως η εκτιμηση να τα ξεφορτωθούν γρηγοροτερα.
-
Τσου Τσου νι
-
Τσου Τσου νι
Χα χα χα. Απαιχτος
-
Lap wrote:
Τσου Τσου νι
Χα χα χα. Απαιχτος
Ασιάτης φίλος σου?
-
alex mix wrote: