-
καλησπέρα και από εμένα. αναζητώ νέο αυτοκίνητο για αγορά.
είμαστε τριμελής οικογένεια και έχω δει τα εξής :
nissan qashqai 1.2 - 115hp - 23.000 ευρώ
suzuki vitara special edition 1.6 - 120 hp - 23,000 ευρώ
citroen c3 aircross 1.2 - 130 hp - 21000 ευρώ
vw t roc 1.0 - 115 hp - 23.000 ευρώ.εχω μπερδευτεί λίγο. υπάρχει κάποιος παράγοντας ή κάποια πληροφορία που να με βοηθήσει? (αποτρεπτικός ή το αντίθετο?)
-
vw t roc 1.0 - 115 hp - 23.000 ευρώ.εχω μπερδευτεί λίγο. υπάρχει κάποιος παράγοντας ή κάποια πληροφορία που να με βοηθήσει? (αποτρεπτικός ή το αντίθετο?)
-
-
Καλωσόρισες!
Θα βρεις πολλές πληροφορίες στο forum, σχετικές με την εμπορική κατηγορία που σ'ενδιαφέρει!
Αν καταλαβαίνω καλά, ψάχνεις αποκλειστικά βενζινοκίνητο, ει δυνατόν κάτω από 1200cc.
Έχετε δει/οδηγήσει με τη σύζυγο κάποια εξ αυτών;Τι απαιτήσεις περίπου έχεις από ένα αμάξι, εκτός από τους χώρους και την εμφάνιση; -
Τα βλέπεις , τα τεστάρεις , ξεκαθαρίζεις τις προτεραιότητες σου και το συζητάμε .
Γιατί το Κασκάι είναι το μεγαλύτερο αλλά παίρνεις δικίνητο και τι εξοπλισμό ? Σου κάνει ?
Το βιτάρα έχει παλιό κινητήρα νομίζω στα 1,6 , οι χώροι του είναι μέτριοι , είναι όμορφο .
Το αιρκρός είναι το πιο γρήγορο , το πιο πλούσια εξοπλισμένο , είναι ιδιαίτερο έως όμορφο , έχει χώρους μεγαλύτερους από Βιτάρα και Τ ροκ και σου περισσεύουν και 2000 να τα φάς σε ταξίδια ...
Το Τ-ροκ έχει ιδιαίτερο σχήμα είναι όμορφο , έχει τον μικρό κινητήρα και μέτριο εξοπλισμό .Τι από όλα αυτά είναι που σου αρέσει περισσότερο ?
-
Καλώς σας βρήκα!!
'Εχω οδηγήσει το c3 aircross για πολύ λίγο και μάλιστα την έκδοση diesel καθότι η αντιπροσωπεία αυτό έχει για test drive.
περιμένω τηλέφωνο από nissan για το qashqai και μετά vitara.
οδήγησα και το στονικ αλλά μου φάνηκε λίγο μικρό πίσω και ως χώρος αποσκευών.
οι απαιτήσεις μας είναι σε ΄χωρους και εμφάνιση , άνετο ταξίδι , καταναλώσεις και οικονομική συντήρηση.
να σημειώσω ότι από το 2006 οδηγώ μία άλφα 147 1,6 120 hp , απόλυτα ευχαριστημένος....
με αφορμή τους χώρους ξεκινήσαμε την αναζήτηση.. -
Το vitara special edition δεν ειναι το facelift, το οποιο θα ερθει απο Σεπτεμβριο και ουτως ή αλλως οι αλλαγες του ειναι ελαχιστες, εως ανυπαρκτες πλην μιας: απο οτι φαινεται θα καταργηθει ο 1.6 βενζινη και θα μπει ο boosterjet παντου.
Οποτε θα σου ελεγα να πας για το 1.4s αν αντεχεις οικονομικα.
Το special edition εχει τα παντα ολα (π.χ. adaptive cruise, υποβραχιονιο, led φωτα κλπ). Καλο πακετο πραγματικα σκασμενο σε εξοπλισμο. Υπερεχει σε εξοπλισμο του S στο υποβραχιονιο (200 ευρω μπαινει σαν extra στο S), ηλεκτρικη οροφη (δεν διατιθεται στο σκληροτερο σε αναρτησεις s για λογους ακαμψιας), ρεζερβα (170 ευρω). Δεν ειναι ομως τετρακινητο και κυριως δεν 'παει' οπως το S
Δες εδω
https://www.youtube.com/watch?v=EqJWogKtWB0
Πρακτικα σκεψου το S με τετρακινηση 0-100 σε 8.7 και με δικινητο σε 8.4 ενω το 1.6 0-100 σε 10.3 το δικινητο.
Κυριως ομως αυτο
Youtube VideoΘα σου ελεγα να ζητησεις test drive και απο τα 2 ΑΛΛΑ και απο το s-scross με 1.4T
Σε θεματα επιδοσεων και fun to drive, το S ειναι πολυ μακρυα απολ ολες τις επιλογες σου, οπως ομως ειναι μακρυα και απο τα λεφτα που λες, ενω ειναι αρκετα κοντα το δικινητο s-cross -
C3 aircross 1.2 110 στα 17500
-
Καλορίζικο το ομορφότερο mini-suv της αγοράς !
-
22.250 € τιμή καταλόγου Suzuki SX4 aircross GL+ 1.4 140 άλογα !!! 4WD !!!!!! μέχρι και full led φώτα αν δεν κάνω λάθος έχει από εξοπλισμό.
Αν ισχύει η τιμή αυτή + χρώμα χωρίς να αλλάζει κλίμακα πρέπει να παίζει πάρα πολύ δυνατά στις επιλογές σου αφού φτάνουν μέχρι τα 23.000€.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
22.250 € τιμή καταλόγου Suzuki SX4 aircross GL+ 1.4 140 άλογα !!! 4WD !!!!!! μέχρι και full led φώτα αν δεν κάνω λάθος έχει από εξοπλισμό.Αν ισχύει η τιμή αυτή + χρώμα χωρίς να αλλάζει κλίμακα πρέπει να παίζει πάρα πολύ δυνατά στις επιλογές σου αφού φτάνουν μέχρι τα 23.000€.
Ναι σε αυτα τα λεφτα ειναι και με μεταλλικο (δεν εχει χρεωση)
Του λειπει η ηλιοροφη μονο. Και το gps που απο την αλλη παιρνεις με 30 γιουρα την καρτουλα απο ebay και καθαρισες. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
22.250 € τιμή καταλόγου Suzuki SX4 aircross GL+ 1.4 140 άλογα !!! 4WD !!!!!! μέχρι και full led φώτα αν δεν κάνω λάθος έχει από εξοπλισμό.
Αν ισχύει η τιμή αυτή + χρώμα χωρίς να αλλάζει κλίμακα πρέπει να παίζει πάρα πολύ δυνατά στις επιλογές σου αφού φτάνουν μέχρι τα 23.000€.
Ναι σε αυτα τα λεφτα ειναι και με μεταλλικο (δεν εχει χρεωση)
Του λειπει η ηλιοροφη μονο. Και το gps που απο την αλλη παιρνεις με 30 γιουρα την καρτουλα απο ebay και καθαρισες.Ναι,έτσι είναι για to Scross, στάνταρ full led φώτα.
Όμως,δεν το αναφέρει στη λίστα του και νομίζω πως ο φίλος το έχει αποκλείσει από αισθητικής πλευράς.
Οπότε ή έχει χρόνο κι υπομονή να περιμένει το fl Vitara με τους νέους,καλύτερους κινητήρες ή -προσωπική μου γνώμη- θα κοίταγα 1)c3 aircross 2)t- roc 3)QQ -
Απο τις ελαχιστες φορες που απ οτι κοιταει ο ενδιαφερομενος ολα μ ενοχλουν και δεν κατεβαζει το κεφαλι μου και εναλλακτικη
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
22.250 € τιμή καταλόγου Suzuki SX4 aircross GL+ 1.4 140 άλογα !!! 4WDΑν φτάνεις μέχρι τα 22Κ€ και δεν θες το Kuga, τότε αυτό ^^^^
-
Ο άνθρωπος κοιτάει αμάξια αποδεκτής αισθητικής και του προτείνετε το πανάσχημο s cross ?
Αμα είναι έτσι να βάλουμε και το Sportage
Ακόμα δεν κοιτάει το Κούγκα που είναι με μέτριο εξοπλισμό γιατί θέλει να έχει τα σύγχρονα πράγματα . Αλλάζει μετά 12 χρόνια αμάξι .
Ακόμα θα του πρότεινα το γκράντλαντ που έχει προσφορές και ίσως είναι κοντά .
Βέβαια από Αλφα δύσκολα πας σε γιαπωνέζο ή γερμανό . Αλλά έχει πολλά γαλλικά να δεις .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...Ακόμα δεν κοιτάει το Κούγκα που είναι με μέτριο εξοπλισμό γιατί θέλει να έχει τα σύγχρονα πράγματα . Αλλάζει μετά 12 χρόνια αμάξι...Το Kuga έχει μέτριο εξοπλισμό ? ...μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό
Για το ότι θα αλλάξει το 2019 συμφωνώ, αλλά τα έχουμε (ξανα)πεί αυτά, η αλλαγή σημαίνει ότι το προηγούμενο μοντέλο έχει λύσει όλα τα προβλήματά του και συνήθως πετυχαίνεις πολύ καλές προσφορές.
Για το Suzuki και το αισθητικό κομμάτι, αυτό είναι η δική σου άποψη, μπορεί του φίλου να του αρέσει, και φυσικά σαν πακέτο είναι εξαιρετικό.
-
Το μπίζνες σε σχέση με κάποια άλλα που κοιτάει έχει μέτριο εξοπλισμό . Για αυτό και σωστά εσύ πήρες την επόμενη έκδοση .
Εγραψα ότι κάποιος που αλλάζει αμάξι μετά από 12 χρόνια θέλει να έχει κάποια πράγματα που είναι καινούργια . Αλλιώς μένει εκεί που είναι .
Δεν πήγαινε η αλλαγή στο Κούγκα .
Από την άλλη όταν έχει δει το βιτάρα , προφανώς θα είδε δίπλα και το κρός και ΔΕΝ το έβαλε στις επιλογές του .
Είναι προφανές γιατί
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Για το Suzuki και το αισθητικό κομμάτι, αυτό είναι η δική σου άποψη, μπορεί του φίλου να του αρέσει, και φυσικά σαν πακέτο είναι εξαιρετικό.
Καλα εδω μας εχει ζαλισει τον ερωτα με το υποθετο το aircross και του βρωμαει η giulia αισθητικα. Αυτο σε πειραξε εσενα?
-
Καλά δεν διάβασες ακόμα το θέμα της Αλφα να έρθεις στα ίσια σου...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Από την άλλη όταν έχει δει το βιτάρα , προφανώς θα είδε δίπλα και το κρός και ΔΕΝ το έβαλε στις επιλογές του .
Είναι προφανές γιατί
Ακριβώς. Τον ενδιαφέρει να το κοιτάει, όχι να το οδηγάει.
Με 20k το 2WD με τον 1.4 μακράν καλύτερη επιλογή από όλα...
αγορά νέου οικογενειακού αυτοκινήτου