-
Εγώ έχω αεροδυναμικό θόρυβο μετά τα 80χλμ στο MX5 οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι εν έτη 2018 υπάρχει αεροδυναμική μόνωση αντίστοιχη με αυτήν του 1990.
-
Mήπως -λέω μήπως-, είναι από τους αεραγωγούς του κλιματισμού που σε μερικά ιαπωνικά αμάξια,δεν έχουν κουμπί ή ροδέλα για να κλείνουν τελείως και περνά πάντα έστω και ελάχιστος αέρας;
Βέβαια,δεν θα πρέπει να ακούγεται σαν 10 μποφόρ που λες κι αν ενοχλεί θα είναι σε αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες (εκτός αν στο νέο Yaris δεν έχει προσεxθεί πολύ το σημείο αυτό). -
Ενδιαφέρον θα ήταν να ηχογραφούσες τον θόρυβο, βάζοντας το κινητό σε διάφορα σημεία μέσα στην καμπίνα, και να ανέβαζες το αρχείο να το ακούσουμε.
-
Σε reviews του αμαξιού στον ειδικό τύπο όταν μιλάνε για ride comfort, τι αναφέρουν;
-
Δεν είναι απλή υπόθεση να έχεις δώσει αρκετά χρήματα για καινούργιο αυτοκίνητο, να το παίρνεις με ελάττωμα, να το παραδέχεται η αντιπροσωπεία και να σου λέει ότι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Να το πουλήσει; Ποιος θα το αγοράσει σε καλή τιμή για τον πωλητή με αυτό το ελάττωμα; Είναι μπλέξιμο. Όταν είναι ελαττωματικό το εκάστοτε προϊόν το επιστρέφεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Αυτό δύσκολο να γίνει έτσι απλά, οπότε πρέπει να μπλέξεις με δικαστήρια. Αλλιώς όταν αρχίσει να παλιώνει θα παρακαλάς μην χειροτερέψει η κατάσταση.
-
για ενα μοντελο εκανα test drive σε 5 διαφορετικες αντιπροσωπειες και η αισθηση του κιβωτιου στις 2 απο τις 5 ηταν χαλια καταλαβαινες στα κουμπωματα τις ντιζες που δεν κουμπωναν σωστα σαν να ηθελε ρυθμιση κατι τετοιο
-
Τα παράθυρα κλείνουν καλά;Τα τζάμια μέσα στις πόρτες δηλαδή.
-
Τσεκαρε λαστιχα πορτων οντως!
-
Και αν όλοι οι αρμοί των πορτών είναι στις σωστές αποστάσεις.
-
Πάντως τα παράθυρα δεν μπάζουν αέρα, γιατί έχω βάλει το χέρι μου ακριβώς μπροστά και δεν.... Δείχνουν να κλείνουν...Αλλωστε η αντιπροσωπεία που το είχε εκεί κρατήσει για έλεγχο τα κοίταξε αυτά σίγουρα. Ποιους εννοείς αρμούς πορτών?
-
Και εδώ έχουν το ίδιο θέμα:
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... ind-noise/ -
Δημοσίευση από BASSstarlet » 16 Φεβ 2018 22:10
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... ind-noise/
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... ind-noise/Το διάβασα όλο! Απίστευτο.... έχουν τα ίδια θέματα με μένα! Απορώ πώς στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ζήτημα όπως εκεί και τελικά μόνο εγώ το αναφέρω και κανείς δεν ξέρει κάτι... Εκτός αν δεν έχουν Toyota οι υπόλοιποι. Αύριο θα αφαιρέσω επειγόντως την κεραία του αυτοκινήτου και θα το τρέξω να δω τί θα γίνει. Μου φαίνεται απίστευτο η κεραία να δημιουργεί θόρυβο wind tunnel που λέγανε στο φόρουμ αυτό.
Ευχαριστώ πολύ για το link !!
-
Τι να πουμε και εμεις οι μηχανοβιοι που ζουμε με τον αερα δηλαδη????
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη θέση σου θα εστιαζα το πρόβλημα στην ευθυγράμμιση των θυρών. Λίγο πάνω ή κάτω αρκεί για να έχεις θόρυβο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει αέρας στην καμπίνα.
Δυστυχώς τα σημερινά toyota, όπως διαπίστωσα από δική μου έρευνα αγοράς, είναι μακράν πίσω σε ποιότητα από όλο τον ανταγωνισμό και οι τιμές στο άνω άκρο. -
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Τι να πουμε και εμεις οι μηχανοβιοι που ζουμε με τον αερα δηλαδη????Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tίποτα...γιατί πολύ απλά το γνωρίζεις και κάνεις τους συμβιβασμούς σου.
-
Εμείς ξέρουμε ότι στη μηχανή και θα ακούμε τον αέρα και θα τον αισθανθούμε. Ο άλλος που μπαίνει στο αμάξι δεν μπαίνει με αυτές τις προυποθέσεις, εκτός αν είναι κάμπριο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στη θέση σου θα εστιαζα το πρόβλημα στην ευθυγράμμιση των θυρών. Λίγο πάνω ή κάτω αρκεί για να έχεις θόρυβο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει αέρας στην καμπίνα.
Δυστυχώς τα σημερινά toyota, όπως διαπίστωσα από δική μου έρευνα αγοράς, είναι μακράν πίσω σε ποιότητα από όλο τον ανταγωνισμό και οι τιμές στο άνω άκρο.Οτι πιάνει κορυφη σε πωλησεις ρίχνει την ποιότητα , αυτό είναι σίγουρο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δυστυχώς τα σημερινά toyota, όπως διαπίστωσα από δική μου έρευνα αγοράς, είναι μακράν πίσω σε ποιότητα από όλο τον ανταγωνισμό και οι τιμές στο άνω άκρο.Οτι πιάνει κορυφη σε πωλησεις ρίχνει την ποιότητα , αυτό είναι σίγουρο.
Στην Τουρκία κατασκευάζονται μην περιμένετε πολλά μόνο τα γιαπωνέζικα είναι καλά αλλά δεν υπάρχουν
Sent from my S8 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Στην Τουρκία κατασκευάζονται μην περιμένετε πολλά μόνο τα γιαπωνέζικα είναι καλά αλλά δεν υπάρχουν
Δεν έχει να λέει η χώρα συναρμολόγησης. Και τα Χιουντάι ,ΚΙΑ φτιάχνονται τσεχια, σλοβακια και τουρκια και είναι κλάσεις πιο αξιόπιστα. Στο r&d γίνεται η τσαπατσουλια και η βιασύνη να προλάβουν τον ανταγωνισμο. Τα ίδια θέματα έχει και η vw, μη τρελαθουμε οτι η Γερμανία δεν ξέρει να φτιάχνει αξιόπιστα οχήματα αμα θέλει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν έχει να λέει η χώρα συναρμολόγησης. Και τα Χιουντάι ,ΚΙΑ φτιάχνονται τσεχια, σλοβακια και τουρκια και είναι κλάσεις πιο αξιόπιστα. Στο r&d γίνεται η τσαπατσουλια και η βιασύνη να προλάβουν τον ανταγωνισμο. Τα ίδια θέματα έχει και η vw, μη τρελαθουμε οτι η Γερμανία δεν ξέρει να φτιάχνει αξιόπιστα οχήματα αμα θέλει.
Συμφωνώ απόλυτα.
Αφού πιάσουν κορυφή, δοκιμάζουν σταδιακά, πτώση ποιότητα και κόστους παραγωγής με σταθερές υψηλές τιμές και αν δεν δουν δραματική μείωση στις πωλήσεις, τραβάνε το ζωνάρι όλο και περισσότερο!!!
Τρανταχτά παραδείγματα,nissan,vw,toyota.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ