-
Με apple carplay μιλάς και Viber και messenger
-
δεν καταλαβαινω τι εννοούμε ομως.
ειτε εχω ανοιχτη κληση gsm είτε σε viber/teams/κτλ, οταν μπω στο αυτοκινητο με BT ανοιχτό, η κλιση μεταφερεται αυτοματα.
τα μηνύματα των εφαρμογών φαίνονται στο android αυτο αν το εχεις ενεργοποιήσει για την αντιστοιχη εφαρμογη.
πχ viber μου λεει αν θελω να μου διαβασει το μηνυμα (αγγλικά/ ελληνικα) και μπορω να πω απαντηση και να την γραψει ως απαντηση στον αλλο (μονο αγγλικα)
-
Στο πρόσφατο ταξίδι στην SHENZHEN και μιας και πήγα στο electronic market ψωνισα ενα καθρεφτη με android auto και 3 κάμερες μιας και δεν μπορεσα να αντισταθω σε gadgets (πηρα και αλλα φυσικα). Τον εγκατεστησα μονος μου (ευκολη εγκατασταση, οι δυο κάμερες πάνω στον καθρεφτη και μια με μακρυ καλώδιο) και μπορω να πω ότι η ποιοτητα των καμερων και της οθόνης είναι πολύ καλή. παίζει και την μ@λ@κία της μηλοσκατοεταιρίας αν δεν εχει κάποιος android
Δεν βαζω τι αλλο είδα αλλα δεν μπορω να το πάρω αλλα γενικα είχε παππαδες, ωραια εμπειρια
-
@cirus said in Android Auto:
Στο πρόσφατο ταξίδι στην SHENZHEN και μιας και πήγα στο electronic market ψωνισα ενα καθρεφτη με android auto και 3 κάμερες μιας και δεν μπορεσα να αντισταθω σε gadgets (πηρα και αλλα φυσικα). Τον εγκατεστησα μονος μου (ευκολη εγκατασταση, οι δυο κάμερες πάνω στον καθρεφτη και μια με μακρυ καλώδιο) και μπορω να πω ότι η ποιοτητα των καμερων και της οθόνης είναι πολύ καλή. παίζει και την μ@λ@κία της μηλοσκατοεταιρίας αν δεν εχει κάποιος android
)Δεν βαζω τι αλλο είδα αλλα δεν μπορω να το πάρω αλλα γενικα είχε παππαδες, ωραια εμπειρια
@cirus Πάρε iOS να σε δει ο Θεός βρε
-
@a-d-p said in Android Auto:
@cirus said in Android Auto:
)Δεν βαζω τι αλλο είδα αλλα δεν μπορω να το πάρω αλλα γενικα είχε παππαδες, ωραια εμπειρια
@cirus Πάρε iOS να σε δει ο Θεός βρε
Με ios σε βλέπει μονο ο βενζεβουλ
-
Τα έχω και τα δύο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το ios.
Δηλαδή μπορεί αν δείχνει πίσω; Που είναι η κάμερα;
-
το εξογκωμα δεξια ειναι καμερα; Δηλαδη εχει 3 καμερες, μια πισω (που δουλευει και σαν οπισθοπορειας αν εχω καταλαβει καλα), μια που βλεπει τον χωρο μεσα και μια που βλεπει μπροστα;
-
@dettol said in Android Auto:
το εξογκωμα δεξια ειναι καμερα; Δηλαδη εχει 3 καμερες, μια πισω (που δουλευει και σαν οπισθοπορειας αν εχω καταλαβει καλα), μια που βλεπει τον χωρο μεσα και μια που βλεπει μπροστα;
Το εξογκωμα δεξια ειναι η κάμερα που δειχνει την εσωτερικη καμπίνα αλλα εχει και μηχανισμό που μπορεις να την γυρισεις 180 μοιρες και να καταγραφει ότι θες (δεξια πχ ή και αυτη μπροστα), εχει μια μπροστα που και παλι έχει μικρη κινηση για μικροβελτιωσεις να δειχνει ακριβως εκει που θες και μια κάμερα την έχω βαλει στο πίσω μερος (δεν αντικαθιστα την καμερα οπισθοπορείας που δειχνει χαμηλα για παρκαρισμα) . Αυτη αντικαθιστα τον καθρέφτη και δειχνει πανω κάτω ότι σου έδειχνε ο καθρεφτης. Και οι 3 καταγραφουν συνεχώς ακομα και οταν το αυτοκίνητο είναι κλειστο. Η μονη δυσκολία ειναι να περασεις το καλώδιο γυρω γυρω εσωτερικα στο αυτοκινητο και να την τοποθετησεις ακριβως εκει που θες για να δειχνει καλά πίσω.
Μου πήρε 5 λεπτα να περάσω το καλώδιο και 2 ώρες και πολλες αποτυχημένες προσπαθειες που εδειχνε μεν αλλα οχι οπως ήθελα πισω.
καταγραφουν ετσι και αλλιως για περιπτωση ατυχηματος και οχι μονο και έχεις επιλογες να βλέπεις οποια θες ή και τις 3. να βλέπει android auto σε ολο τον καθρεφτη ή τελος να δειχνει μιση οθονη android auto και η αλλη μιση οποια κάμερα θες (κατα προτιμηση προφανως την πίσω)
τελος οποτε θες, διαλεγεις και βλέπεις βίντεο που εχει καταγραφει απο οποια κάμερα θες. Ολα αυτά αποθηκεύονται σε sd card σε 1080 αναλυση (δεν θυμαμαι ποσα fps)
-
Αυτό ήθελα να πάρω βασικα αλλα μου έπεφτε μεγαλο για την βαλίτσα οποτε την έβγαλα με κινεζιες σαν τον καθρεφτη
Android Auto