-
https://youtu.be/4G5Ji5kpJfU.....
Για 17000 ευρω;;;;;
Χωρις αεροσακους κουρτινας....ψαχνουν κοροιδα με ενα παλιοτερης γενιας αυτοκινητο με μοντερνο σελοφαν
Αλλο dacia παλι
Η καλυτερη προταση σε αυτα τα low budget αυτοκινητα ειναι το rapid space back
Και λογω δομη αμαξωματος συναρμολογησης...δεν μιλω για ταμπλο αλλα για σασι και με πληρη εξοπλισμο ασφαλειας. Αν δε, ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα και με την τεραστια τζαμαρια στην οροφη... Ειναι μια χαρα επιλογη. -
αγόρασα το 2006 ένα φιέστα 1.3 (καινούργιο) το οποίο είναι ακόμη σε λειτουργία (230.000). ήταν η πιο απλή έκδοση και πιο φθηνή φυσικά. γενικά το συντήρησα καλά και πέρα από κάτι μικροτρακαρίσματα (2) και προγραμματισμένα σέρβισ δεν είχα άλλα ζητήματα. άρα παρότι αμάξι με χαμηλές επιδόσεις τα έβγαλε (και τα βγάζει) τα λεφτά του με το παραπάνω.
αυτά τα λέω για να καταλάβετε το προφίλ μου.
τώρα θέλω να αγοράσω οικογενειακό και συγκεκριμένα σεντάν.
είμαι διατεθειμένος να δώσω ως 8.500 για μεταχειρισμένο.
ή ως 14.000 για καινούργιο.
έχω καταλήξει στην πιο απλή έκδοση του Peugeot 301 (13.000 με τέλη και πινακίδες)
η ερώτηση που έχω είναι απλή...
με καλή συντήρηση και προσεκτική οδήγηση (κυρίως σε Εγνατία και Ιονία) και επειδή δεν γνωρίζω πολλά από αυτοκίνητα (τα βασικά) θα τα βγάλει τα λεφτά του;; Είναι αξιόπιστο στα επίπεδα ασφάλειας και αντοχής υλικών;;
ευχαριστώ -
Κατά την άποψή μου η απόλυτη ευκαιρία της ελληνικής αγοράς στα 14 χιλιάρικα είναι η βασική έκδοση του Nissan Pulsar 1.2T.
-
Καλώς όρισες στο φόρουμ.
Το 301 είναι ένα βασικό αυτοκίνητο. Δεν έχει πολυπλοκότητα και καινούρια τεχνολογία, οπότε δεν θα πρέπει να βγάζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Το Skoda Rapid όμως είναι ανώτερο αυτοκίνητο. Εγώ αυτό θα έπαιρνα στην θέση σου.
-
Ο χρήστης ikucic έγραψε:
αγόρασα το 2006 ένα φιέστα 1.3 (καινούργιο) το οποίο είναι ακόμη σε λειτουργία (230.000). ήταν η πιο απλή έκδοση και πιο φθηνή φυσικά. γενικά το συντήρησα καλά και πέρα από κάτι μικροτρακαρίσματα (2) και προγραμματισμένα σέρβισ δεν είχα άλλα ζητήματα. άρα παρότι αμάξι με χαμηλές επιδόσεις τα έβγαλε (και τα βγάζει) τα λεφτά του με το παραπάνω.
αυτά τα λέω για να καταλάβετε το προφίλ μου.
τώρα θέλω να αγοράσω οικογενειακό και συγκεκριμένα σεντάν.
είμαι διατεθειμένος να δώσω ως 8.500 για μεταχειρισμένο.
ή ως 14.000 για καινούργιο.
έχω καταλήξει στην πιο απλή έκδοση του Peugeot 301 (13.000 με τέλη και πινακίδες)
με καλή συντήρηση και προσεκτική οδήγηση (κυρίως σε Εγνατία και Ιονία) και επειδή δεν γνωρίζω πολλά από αυτοκίνητα (τα βασικά) θα τα βγάλει τα λεφτά του;; Είναι αξιόπιστο στα επίπεδα ασφάλειας και αντοχής υλικών;;
ευχαριστώΜπορείς να δεις και το fiat tipo. Πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά (μέσα-έξω) και με καλό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
-
Δες το ελυζέ . Με τις προσφορές που τρέχουν θα βρεις ντίζελ κοντά στα 14000 .
Τα αμάξια αυτά βγαίνουν και ταξί , όπως και το σκόντα , αλλά και το τίπο .
Για μένα πάρε προσφορές και βλέπεις .
Ακόμα ρίξε μία ματιά στο φίατ 500 L . Εχει καλές τιμές και προσφορές και ίσως σε βολέψει .
-
ευχαριστώ- Με αυτή την τιμή αγοράς, ναι
2.Είναι
- Με αυτή την τιμή αγοράς, ναι
-
ευχαριστώ για τις απόψεις σας
ξεκινάω να μαζεύω προσφορές και βλέπουμε...
και όποια άλλη άποψη υπάρχει ή εμπειρία ευπρόσδεκτη -
λοιπόν βρήκα το citroen c-elisse 1600 πετρέλαιο με πρώτη κυκλοφορία αρχή 2018 και 13.000 χλμ στα 13.000€.
τα περισσότερα έχουν γίνει σε αυτοκινητρόδρομο. ανήκει στον ίδιο τον αντιπρόσωπο και είναι από αυτά που δίνει η εταιρία στις αντιπροσωπίες και έχει 2 χρόνια εγγύηση όχι 5. ο άνθρωπος με διαβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση.
επειδή δεν το κατέχω το σπορ. τι συμβαίνει με αυτά τα οχήματα; είναι τα οχήματα test drive;
πάντως γνωρίζω ότι πράγματι τα περισσότερα χιλιόμετρα έχουν γίνει σε αυτοκινητόδρομο για ιδία χρήση του ιδιοκτήτη.
μου φαίνεται καλή περίπτωση.
να προσέξω κάτι; -
Η ίδια έκδοση πόσο κοστίζει σε καινούριο?
Αυτό είναι? Τα 1300 κυβικά μπορεί να είναι τυπογραφικό λάθος.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/13831199/ -
λογικά είναι λάθος τα κυβικά
τα 13.000 πιστεύω ότι μπορώ να τα κατεβάσω ίσως και στα 12.200
δεν είναι αυτό το αμάξι της αγγελίας
δεν το έχει στο car -
το είδα από κοντά το οδήγησα απλά είμαι επιφυλακτικός γιατί είναι λίγο άσχετος με την συγκεκριμένη αγορά και
όπως προείπα ένα αμάξι έχω αγοράσει ως τώρα και το έχω και δουλεύει καλά 12 χρόνια
αλλά θέλω κάτι πιο μεγάλο (λόγω οικογένειας) μέχρι 13.000€ εκεί γύρω
πάντως είναι σοβαρός ο άνθρωπος που το πουλά απλά γιατί 2 χρόνια εγγύηση και όχι 5; -
Θυμάσαι έκδοση? Live, feel, shine? Λογικά θα 'ναι η live.
Το επίσημο site δίνει 2 χρόνια εγγύηση.
https://www.citroen.gr/after-sales-serv ... i-citroen/ -
η έκδοση δεν είναι η τελείως απλή αν θυμάμαι καλά είναι η feel
όσο για την εγγύηση και στο ling της citroen όσο και αλλού λέει χρόνια.
στη citroen λέει 2 και ακριβώς από κάτω επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια. -
Η εγγύηση της εταιρείας είναι 2 χρόνια και δίνουν επιπλέον επέκταση με άλλο συμβόλαιο για 5 χρόνια ή 60000 χλμ . Οποιο έρθει πρώτο .
Πήγαινε σε ένα άλλο αντιπρόσωπο και ρώτα πόσο κάνει το καινούργιο . Ετσι θα δεις τι γίνεται . Αν τώρα πετύχεις διαφορά τιμής γύρω στα 2500-3000 , αξίζει να μην έχεις την επέκταση , αν και ρώτα μήπως μπορείς να την πάρεις εκ των υστέρων .
-
το βρίσκω καινούργιο κοντά στα 16.000€
μου έχουν στείλει προσφορά με mail
Peugeot 301 vs Citroen C-Elysee