-
Επιτέλους και ένα θέμα για εμάς που δεν ψηνόμαστε για SUV.
-
Φίλε μου criuser εννοώ ότι και το 82άρι βενζίνη άμα το πιέσεις αναγκαστικά για να αντεπεξέλθεις για παράδειγμα σε μια ανηφορική επαρχιακή διαδρομή θα καταναλώσει και αυτό το κατιτίς του
Το diesel θα είναι οικονομικό δεν το συζητώ αλλά δεν θέλω γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα, η τιμή του λίτρου θα εξισωθεί αργά ή γρήγορα με της βενζίνης και επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα βγάλει ακριβή βλάβη στα συστήματα που έχει σαν πετρελαιοκίνητο.
Και ταξιτζή να ρωτήσω τι παίζει από αξιοπιστία, βλάβεσ κ.λ.π. σιγά μην μου πει την αλήθεια άλλωστε του Έλληνα το αμάξι δεν χαλάει ποτέ και ειναι και το καλυτερότεροπροφανώς για λόγους κόστους δεν βγάζουν κανένα από τα 2 Γαλλικά και με τους 1.2 turbo κινητήρες βενζίνης.
-
Η βενζίνη θα καίει παραπάνω .
Το αμάξι έχει μερικά κουφά για να μην κανιβαλίζει τα άλλα μοντέλα , όπως μικρό βενζίνης και ντίζελ , θέσεις διακοπτών παραθύρων αρχαίες και κάτι άλλα .
Πάντως ο κινητήρας αυτός είναι από τους πιο αξιόπιστους...
-
Ακούγεται σωστό αυτό με τον κανιβαλισμό αλλά πόσο ποιά αφού σαν σεντάν με μεγάλο πόρτ-μπαγκάζ απευθύνεται σε άλλο αγοραστικό κοινό. Και βέβαια θα καίει παραπάνω η βενζίνη αλλά ο καθένας αποφασίζει αν θα πάει σε βενζίνη ή ντίζελ ανάλογα τις ανάγκες του. Το θέμα είναι να μας πει κ κάποιος που το έχει τις εντυπώσεις του και μακάρι να βρεθεί εδώ μέσα
έστω αυτά της προηγούμενης γενειάς -
Από περιέργεια , τι τιμές έχουν αυτά ; Νομίζω ότι με την ευκαιρία της διακοπής παραγωγής της C4 θα πήγαινα σε μια αντιπροσωπεία να διαπραγματευτή την πιο οικονομική . Το αμάξι το έχω 6 χρόνια και έχω κάνει 70 χιλιάδες χιλιόμετρα . Οι χώροι είναι εντυπωσιακοί για οκογενειακο hatchback και το πορτ μπαγκαζ σπηλιά . Η αξιοπιστία του έχει αποδειχθεί μυθική και δεν σου κρύβω ότι το facelift είναι πολύ καλύτερο από το δικό μου. Επειδή έχω και ένα BMW 116d MY 2017 να σου πω ότι εργονομικά , ποιοτικά και σαν συμπεριφορά είναι απολύτως συγκρίσιμα με το Citroën να μην πίνει γραμμάριο λαδιού να είναι πιο οικονομικό και βέβαια απίστευτα άνετο . Μετά από ακριβώς 6 χρόνια και καθημερινή χρήση παραμένει σε εργοστασιακή κατάσταση . Το δικό μου είναι το αυτόματο με 95 γραμμάρια με πολύ προηγμένο start/stop ( σε σχέση με της BMW είναι τουλάχιστον 3 γενιές μπροστά ). Με δεδομένο ότι τότε η Citroën μου έκανε 6 χιλιάρικα έκπτωση ( promo μόλις είχε βγει) πιστεύω ότι σίγουρα θα παίζει κάτι αντίστοιχο και τώρα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θα πρεπει να ειναι πολυ στοχευμενη η αγορα της c4 απο τον υποψηφιο ομως. Πολυ καλο σαν συνολο συμφωνω
-
Υπάρχει και άλλο σεντάν σε άλλες χώρες πιό όμορφο από το ελυζέ , αλλά δεν το φέρνουν στην Ευρώπη . Και το ελυζέ σε λίγες χώρες το φέρνουν .
Τώρα από τιμή στην πλούσια έκδοση με νάβι κλπ με τον 100άρι ντίζελ πάει με μια μικρή έκπτωση γύρω στα 17000 . Η μικρή βενζίνη με τα 82 άλογα είναι πολύ φτηνότερη αλλά είναι εντελώς ειδικό αμάξι . Αν έμενα σε νησί και είχα ανάγκη χώρων σε λίγα λεφτά θα ήταν μία λύση . Ακόμα υπάρχει και ακριβότερη βενζίνη με 115 άλογα και αυτόματο , είναι όμως παλιός κινητήρας και κιβώτιο . Αλλά με 15000 παίρνεις την μεσαία έκδοση με το ντίζελ με την οθόνη χωρίς νάβι .
Το φέις λιφτ πάντως το βελτίωσε αρκετά αισθητικά .
Πάντως και εγώ θα κοίταζα να πάρω μία από τις τελευταίες 4 που υπάρχουν και τις δίνουν σε καλή τιμή .
-
Έχω το C ELYSSE edw Και 4 μέρες,,,, 1.6 100 αλογα . diesel... 14000 τιμη .
είχε έκπτωση 1800 ευρο . ετοιμοπαραδοτο . -
Ειναι χωρις navi?
Ωραια τιμη -
με οθονη αφης 7' μεσα, χρωμα λευκο. 4 ηχεια. τεμπέλη , συναγερμο και αισθητηρες πισω. με 20 ευρο εκανα 425 χιλ...
3 ατομα μεσα . -
Ο χρήστης Sotos694 έγραψε:
με οθονη αφης 7' μεσα, χρωμα λευκο. 4 ηχεια. τεμπέλη , συναγερμο και αισθητηρες πισω. με 20 ευρο εκανα 425 χιλ...
3 ατομα μεσα .Μια χαρα. Τη δουλεια σου τη κανεις και με το παραπανω φιλε. Μπραβο
-
Αρχικά κοίταζα για Clio. ibiza . άλλα τελικά πήρα με λιγότερα χρήματα μεγαλύτερο αμαξι. πιο γρήγορο. και πολύ μεγαλύτερους χώρους . εύκολο στην οδήγηση παρά το μήκος του 4.42 μετρα . το cruise control πολυ με βόλεψε σε ανοιχτο δρομο .
-
Εγώ φίλε μου το θεωρώ το ντεσεβώ της εποχής μας .Οικονομικό , λιτό , με χώρους και καλή τιμή...
Να το χαρείς .
-
Ετσι οπως τα λεει συμφωνω
-
Το elysse kai to 301 δεν έχουν καμιά διαφήμιση και καμιά προώθηση στην Ελλάδα. Στην Τουρκιά που το έψαξα λίγο τα sedan είναι πρώτα σε πωλήσεις ( όπως εδώ πριν μια 10ετια ). Μόδα είναι όλα . όπως με τα SUV.
-
Καλορίζικο και από μένα καλοτάξιδο και να το χαρείς απροβλημάτιστα.
Αν δεν σου κάνει κόπο να μας κρατάς ενήμερους για την εμπειρία σου οδηγώντας το
Ξέρεις αν μπαίνει κάμερα οπισθοπορείας σαν έξτρα? επίσης σου βάλανε συναγερμό ή έρχεται από το εργοστάσιο με τον δικό του?Εδώ κατέβασα το manual
https://carmanuals2.com/peugeot/301-201 ... ual-110842
για δείτε το λογικά ειναι το σωστό για το facelift
-
συναγερμό και αισθητήρες μου βάλανε στην αντιπροσωπία . κάμερα μπαίνει ναι . σήμερα έβαλα και φιμε madico
-
φίλε μου αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μας τις εντυπώσεις σου πως σου φαίνεται τιμόνι οδική συμπεριφορά και γενικώς
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Sotos694 έγραψε:
συναγερμό και αισθητήρες μου βάλανε στην αντιπροσωπία . κάμερα μπαίνει ναι . σήμερα έβαλα και φιμε madicoΚαλορίζικο και από εμένα. Πολύ καλή επιλογή!
-
Αν ο φιλος δεν βιαζεται για οχημα,το i30 fastback που θα ερθει ειναι πανεμορφο και με turbo κινητηρες βενζινης αν δεν θελει πετρελαιο. Βεβαια θα παιξει εκει κοντα στα 20 χιλ. Μηπως τελικα να κανουμε ενα τοπικ για sedan οικογενειακα;
Peugeot 301 vs Citroen C-Elysee