-
Εχω απογοητευτεί και εγώ που και είχα πάρει την απόφαση για το focus αλλά έτσι όπως πάει με βλέπω πάλιστο ψάξιμο, τώρα πάλι αρχίζω να ξανακοιτάω το i30 nline 1.5 160hp .η να περιμένω μέχρι το καινούργιο focus που πάλι δεν ξέρω πότε θα έρθει.
Σε αυτήν την κατηγορία δες και το astra. Αυτήν την περίοδο έχει εκδόσεις με καλό εξοπλισμό και τον 1.2cc 140PS κοντά στα 22χιλιάρικα.
Δεν συγκρίνεται μεν οδηγικά με I30 πόσο μάλλον με Focus αλλά είναι και 3 χιλιάδες φθηνότερο, με ίδιες περίπου επιδόσεις.
-
Giorgos li wrote:
Εχω απογοητευτεί και εγώ που και είχα πάρει την απόφαση για το focus αλλά έτσι όπως πάει με βλέπω πάλιστο ψάξιμο, τώρα πάλι αρχίζω να ξανακοιτάω το i30 nline 1.5 160hp .η να περιμένω μέχρι το καινούργιο focus που πάλι δεν ξέρω πότε θα έρθει.
Σε αυτήν την κατηγορία δες και το astra. Αυτήν την περίοδο έχει εκδόσεις με καλό εξοπλισμό και τον 1.2cc 140PS κοντά στα 22χιλιάρικα.
Δεν συγκρίνεται μεν οδηγικά με I30 πόσο μάλλον με Focus αλλά είναι και 3 χιλιάδες φθηνότερο, με ίδιες περίπου επιδόσεις.
Αύριο θα κάνω άλλη μια προσπάθεια για focus αυτή τη φορά θα πάω για το StlineX 1.5 182
Αν εχει 3 με 4 μήνες παράδοση και μέχρι 25.000 θα το πάρω.τα προβληματα με της καθυστέρησης είναι τα 1.0αρια mhev το 1.5 182 δεν είναι mhev οπότε αυριο θα ξέρω.
-
Mε 25000 δε παίρνεις το 1,5 182. Η καλύτερη τιμή που μπορείς να πάρεις είναι 26500€ με μεταλλικό χρώμα. Άντε να κόψεις και το χρώμα να πέσεις λίγο κάτω από τα 26000€. Όλα αυτά βέβαια μετρητοίς γιατί με χρηματοδοτικό το ποσό θα ανέβει.
-
Φιλε πάντως το HUYNDAI i30 N-LINE που ανεφερες είναι πιστευω εξαιρετικη επιλογη. Προσωπικα στην εκδοση FASTBACK πιστεύω ότι είναι απο τα ποιο ομορφα
-
Καλησπέρα.
Ενώ είχα κάνει την παραγγελία στις 21.01.20 τους focus st-line x 1.0 155mh και ο πωλητής μου διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στο δικό μου και ότι όλα βαίνουν καλός σημερα μου προώθησε ένα mail από pv operations manager όπου εν ολίγοις μου λέει ότι η κατασκευή του οχήματος εκτιμάτε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 3ου τριμήνου του 2021... το ξενέρωμα που έφαγα δεν περιγράφεται οφείλω να πω...
Οπότε και εγώ κατά 99.9% πάω για ακύρωση παραγγελίας και πάλι στο σεργιάνι για εύρεση οχήματος.. θα πάω μέσα στην εβδομάδα από την αντιπροσωπεία να δω τι θα γίνει με την προκαταβολή που έδωσα.. ελπίζω να μην μου κάνει νερά του τύπου δεν επιστρέφεται προκαταβολή.
-
Έχει 2 αμαξαρες το segment σε λογικά λεφτά για αυτά που προσφέρουν (civic, focus) και κοντεύει να γίνει άθλος να αποκτήσεις κάποιο από αυτά. Από τη μια ο εισαγωγέας, από την άλλη τα εργοστάσια και οι αντιπρόσωποι κτλ. κτλ.
Κρίμα!
-
Έχει 2 αμαξαρες το segment σε λογικά λεφτά για αυτά που προσφέρουν (civic, focus) και κοντεύει να γίνει άθλος να αποκτήσεις κάποιο από αυτά. Από τη μια ο εισαγωγέας, από την άλλη τα εργοστάσια και οι αντιπρόσωποι κτλ. κτλ.
Κρίμα!
Πολύ εύστοχο.
-
Έχουν γίνει τα αυτοκίνητα σα τις κάρτες γραφικών... Περίεργη πολύ χρονιά για αγορές με τις συνέπειες του κορωνοιου. Υπομονή και ψυχραιμία, τι άλλο να κάνεις
-
Καλησπέρα.
Ενώ είχα κάνει την παραγγελία στις 21.01.20 τους focus st-line x 1.0 155mh και ο πωλητής μου διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στο δικό μου και ότι όλα βαίνουν καλός σημερα μου προώθησε ένα mail από pv operations manager όπου εν ολίγοις μου λέει ότι η κατασκευή του οχήματος εκτιμάτε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 3ου τριμήνου του 2021... το ξενέρωμα που έφαγα δεν περιγράφεται οφείλω να πω...
Οπότε και εγώ κατά 99.9% πάω για ακύρωση παραγγελίας και πάλι στο σεργιάνι για εύρεση οχήματος.. θα πάω μέσα στην εβδομάδα από την αντιπροσωπεία να δω τι θα γίνει με την προκαταβολή που έδωσα.. ελπίζω να μην μου κάνει νερά του τύπου δεν επιστρέφεται προκαταβολή.
Δε θα έχεις θέμα με την προκαταβολή. Από τη στιγμή που δε σε ενημέρωσαν όταν έκανες την παραγγελία είναι υποχρεωμένοι να στην επιστρέψουν.
-
Τελικά την ακύρωσα την παραγγελία και περιμένω ενημέρωση για την επιστροφή της προκαταβολής
Τα υπόλοιπα αργότερα
Εγώ είχα διαφορετική ενημέρωση λόγω του technology pack!!!
Χωρίς αυτό το αμάξι έρχεται Μάιο τέλη Ιούνη, με αυτό τον Οκτώβρη/Δεκέμβρη !!!
Κατά 90% θα ακυρώσω εντελώς την παραγγελία και θα πάω για κάτι άλλο, είμαι πολύ απογοητευμένος από την Ford/Ford Hellas/Sfakianakis
Και επισης δε θα το αφήσω έτσι, θα έχει συνεχεία στο συνηγορο του καταλωτή !
-
Από τότε που γνωστός χρήστης του φόρουμ παράγγειλε Ford όλες οι παραγγελίες ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.
Φήμες λένε ότι οι φίλοι του δε τον καλούν σε γάμους και άλλα ευτυχή γεγονότα γιατί τους τη λέει για τις νύφες, σε όσους γάμους βέβαια πραγματοποιούνται και δεν ακυρώνονται.
-
Από τότε που γνωστός χρήστης του φόρουμ παράγγειλε Ford όλες οι παραγγελίες ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.
Φήμες λένε ότι οι φίλοι του δε τον καλούν σε γάμους και άλλα ευτυχή γεγονότα γιατί τους τη λέει για τις νύφες, σε όσους γάμους βέβαια πραγματοποιούνται και δεν ακυρώνονται.
Αχαχαχα μα ντροπή δεν έχεις...
-
Τελικά την ακύρωσα την παραγγελία και περιμένω ενημέρωση για την επιστροφή της προκαταβολής
Τα υπόλοιπα αργότερα
Λογικό ήταν πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα..
-
stheodosis wrote:
Τα υπόλοιπα αργότερα
Λογικό ήταν πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα..
Είχα ενημέρωση από τον πωλητή από τις 17 Μαρτίου το αυτοκίνητο έχει φύγει από το εργοστάσιο και την Παρασκευή θα ξέρει αν φορτώθηκε στο καράβι ή όχι. Οπότε θα έχω πιο συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής. Όσοι επέλεξαν ή επιλέξουν το τεχνολογικό πακέτο από Σεπτέμβρη.
-
Να σας καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου.
Πρώτη Φλεβάρη έκανα τη παραγγελία μου. Focus Active η τελική επιλογή. Δεν επέλεξα από ετοιμοπαράδοτα ή έστω αυτά που είχαν κατεύθυνση για Ελλάδα ήδη καθώς ήθελα τον εργοστασιακό συναγερμό.
Η τελευταία ενημέρωση που είχα είναι ότι θα κατασκευαστεί Ιούλιο καθώς πάει πίσω η παραγωγή των mild hybrid. Άρα μιλάμε για μια καθυστέρηση μέχρι και την παραλαβή τουλάχιστον 7 μηνών (πιστεύω θα πάει ακόμα παραπάνω).
Ζορίστηκα λίγο είναι η αλήθεια αλλά αφού έχω αυτοκίνητο σκέφτομαι να το περιμένω. Το χαμηλό επιτόκιο της FMH μου επιτρέπει να πάρω ένα καλύτερο αυτοκίνητο για το budget μου σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
-
Είχα ενημέρωση από τον πωλητή από τις 17 Μαρτίου το αυτοκίνητο έχει φύγει από το εργοστάσιο και την Παρασκευή θα ξέρει αν φορτώθηκε στο καράβι ή όχι. Οπότε θα έχω πιο συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής. Όσοι επέλεξαν ή επιλέξουν το τεχνολογικό πακέτο από Σεπτέμβρη.
Υπέροχα νέα Alex όπως και να έχει πάμε για Απρίλιο με αυτά δεδομένα και εφόσον γίνει έτσι μου φαίνεται πως θα είμαστε απο τους τυχερούς της όλης υπόθεσης σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίζουν με τις παραγγελίες τους άλλα παιδιά του forum.
-
ALEX19 wrote:
Υπέροχα νέα Alex όπως και να έχει πάμε για Απρίλιο με αυτά δεδομένα και εφόσον γίνει έτσι μου φαίνεται πως θα είμαστε απο τους τυχερούς της όλης υπόθεσης σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίζουν με τις παραγγελίες τους άλλα παιδιά του forum.
Εάν έχουν φορτωθεί στο πλοίο μπορεί να ερθουν και μέσα στο Μάρτη. Απλά υπάρχει και η γραφειοκρατία με την έκδοση πινακίδων.
-
Εάν έχουν φορτωθεί στο πλοίο μπορεί να ερθουν και μέσα στο Μάρτη. Απλά υπάρχει και η γραφειοκρατία με την έκδοση πινακίδων.
Ακριβώς, γι αυτό έγραψα Απρίλιο κατευθείαν, στη τελική για μερικές ημέρες ακόμη δε τρέχει και τίποτα..
-
Υπαρχει κανεις που να εχει οδηγησει Golf και το focus ωστε να εχει συγκριση στην ηχομονωση; Κυριως στο θορυβο απο τα λαστιχα σε τραχυ οδοστρωμα.
-
Στην προηγούμενη γενιά τους, το Focus mk3.5 είχε περισσότερο θόρυβο από τα λάστιχα σε σχέση με το Golf mk7. Όχι κάτι τραγικό όμως σαν διαφορά, ούτε κάτι που σε κάνει να δυσφορείς ιδιαίτερα.
Ford Focus MK4