-
@ALEX19 τι δώρα σου έκαναν αν επιτρέπεται;
-
Tα προωθητικά μάλλον δεν θα τα δίνουν τώρα θα τα ξεκινήσουν κατά τον Μάη όταν θα δουν πάλι να σέρνονται οι πωλήσεις ( ....τι έχουν τα ερημα και ψοφανε;....).
Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω το 1.5 182 αυτόματο είναι καλά πλασαρισμενο τιμολογιακα κάνοντας τα υπόλοιπα να δείχνουν υπαερκοστολογημενα.
Δλδ -5000 για 125 αντί για 182 άλογα και για 1.0 αντί για 1.5 για κατωτερο εξοπλισμό και για ημιακαμπτο αντί για πολλαπλούς! Το 1.0 125 θα έπρεπε συγκριτικά με το άλλο να είχε 19Κ και όχι 21Κ.
-
ALEX19 wrote:
Τα 26500€ είναι τιμή με μεταλλικό χρώμα (magnetic) και χωρίς να προσθέσω κάτι. Στη τιμή που βλέπεις στο διαμορφωτή πρέπει να προσθέσεις τα λεντ φώτα. Το αυτοκίνητο το παίρνω μετρητοίς εξού και η έκπτωση των 1000€ που πήρα συν δώρα.
Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες γράψε. Κατα την ταπεινή μου άποψη το acc που δίνει το τεχνολογικό πακέτο δεν είναι χρήσιμο εκτός και αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο. Το φόκους στη συγκεκριμένη έκδοση έχει υπερπλήρη εξοπλισμό τα προαιρετικά πακέτα που δίνει ο διαμορφωτής είναι υπερκοστολογημένα και δεν βελτιώνουν σε κάτι το αυτοκίνητο, μόνο το blis θα ήθελα να βάλλω αλλά το συνδυάζει με το αυτόματο παρκάρισμα και δεν με συμφέρει τιμολογιακά
Επομένως χωρίς μεταλλικό χρώμα και με τα λέντ φώτα πάμε 26000€. Όχι απο άποψη εξοπλισμού μου φαίνεται και εμένα δυνατό. Θα πάω το Σάββατο στον τοπικό διανομέα για να μου δώσει προσφορά και για ότι άλλο φυσικά το συζητάμε, σε ευχαριστώ πολύ Alex. Κάτι τελευταίο, περιπου κανα 3μήνο να υποθέσω για διαθεσιμότητα όπως γράφει και στον διαμορφωτή;
-
@ALEX19 τι δώρα σου έκαναν αν επιτρέπεται;
Στην αρχή μου έδωσαν συναγερμό αλλά επειδή δεν τον ήθελα πήρα πατάκια εμπρός-πίσω συν το αντίστοιχο για το χώρο αποσκευών και έχω περιθώριο και για ένα ακόμα αξεσουάρ αλλά θα το αποφασίσω με την παράδοση την άνοιξη. Σε αυτά προσθέτουν βέβαια και την επέκταση της εγγύησης στα 8χρόνια
-
ALEX19 wrote:
Τα 26500€ είναι τιμή με μεταλλικό χρώμα (magnetic) και χωρίς να προσθέσω κάτι. Στη τιμή που βλέπεις στο διαμορφωτή πρέπει να προσθέσεις τα λεντ φώτα. Το αυτοκίνητο το παίρνω μετρητοίς εξού και η έκπτωση των 1000€ που πήρα συν δώρα.
Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες γράψε. Κατα την ταπεινή μου άποψη το acc που δίνει το τεχνολογικό πακέτο δεν είναι χρήσιμο εκτός και αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο. Το φόκους στη συγκεκριμένη έκδοση έχει υπερπλήρη εξοπλισμό τα προαιρετικά πακέτα που δίνει ο διαμορφωτής είναι υπερκοστολογημένα και δεν βελτιώνουν σε κάτι το αυτοκίνητο, μόνο το blis θα ήθελα να βάλλω αλλά το συνδυάζει με το αυτόματο παρκάρισμα και δεν με συμφέρει τιμολογιακά
Επομένως χωρίς μεταλλικό χρώμα και με τα λέντ φώτα πάμε 26000€. Όχι απο άποψη εξοπλισμού μου φαίνεται και εμένα δυνατό. Θα πάω το Σάββατο στον τοπικό διανομέα για να μου δώσει προσφορά και για ότι άλλο φυσικά το συζητάμε, σε ευχαριστώ πολύ Alex. Κάτι τελευταίο, περιπου κανα 3μήνο να υποθέσω για διαθεσιμότητα όπως γράφει και στον διαμορφωτή;
Μιλάμε για τρεις μήνες γεμάτους αλλά θεωρώ δύσκολο με τη τωρινή κατάσταση να μη φτάσει τους 4μήνες. Πρόσεξε στη τελική τιμή που θα σου δώσουν να έχουν υπολογίσει σωστά τα τέλη ταξινόμησης. Πάντως υπάρχει ένα θετικό στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ότι είναι τόσο σπάνιο να το δεις στο δρόμο που θα νομίζεις ότι οδηγείς καμια πόρσε
-
@ alex19 : Σωστός για την σπανιότητα , απλά δεν θα καταλαβαίνεις ότι βλέπεις το συγκεκριμένο σε σχέση με τα άλλα St-Line.....
Τέσπα εγώ 'κατάφερα' και πήρα 1330 € έκπτωση για το StLineX 1.0 155ps συν τα συνηθισμένα δωράκια. Απλά είναι σε ποια περίοδο θα πας και τι περιθώρια έχουν κάθε φορά για έκπτωση.
@sleeper667 : Σε μένα με παραγγελία αρχές Οκτώβρη , έχω παραλαβή την άλλη βδομάδα.....
-
Η εκπτώσεις που λέτε είναι σεβαστές και αξιόλογες , τα δώρα καλύτερα μην τα αναφέρετε καθόλου γνώμη μου , είναι κοροϊδία κάποιος να σου κάνει ....πατάκια δώρο!
-
Εννοείται , απλά γίνεται αναφορά !!!
-
@ alex19 : Σωστός για την σπανιότητα , απλά δεν θα καταλαβαίνεις ότι βλέπεις το συγκεκριμένο σε σχέση με τα άλλα St-Line.....
Τέσπα εγώ 'κατάφερα' και πήρα 1330 € έκπτωση για το StLineX 1.0 155ps συν τα συνηθισμένα δωράκια. Απλά είναι σε ποια περίοδο θα πας και τι περιθώρια έχουν κάθε φορά για έκπτωση.
@sleeper667 : Σε μένα με παραγγελία αρχές Οκτώβρη , έχω παραλαβή την άλλη βδομάδα.....
Το 182αρι είναι ειδική παραγγελία γιαυτό και θέλει παραπάνω από το χιλιάρι για να έρθει. Τα δώρα που έχω είναι αξίας 250-300€ με βάση το πόσο τιμολογούν το συναγερμό που δεν ήθελα. Θα συμπληρώσω και με άλλα εκτός από πατάκια. Εξάλλου πέρα από αναλώσιμα τι άλλο θα μπορούσαν να μου δώσουν για δώρο;
-
jobous wrote:
@sleeper667 : Σε μένα με παραγγελία αρχές Οκτώβρη , έχω παραλαβή την άλλη βδομάδα....
Το 182αρι είναι ειδική παραγγελία γιαυτό και θέλει παραπάνω από το χιλιάρι για να έρθει. Τα δώρα που έχω είναι αξίας 250-300€ με βάση το πόσο τιμολογούν το συναγερμό που δεν ήθελα. Θα συμπληρώσω και με άλλα εκτός από πατάκια. Εξάλλου πέρα από αναλώσιμα τι άλλο θα μπορούσαν να μου δώσουν για δώρο;
Τα πρώτα 1 ή 2 service δεν θα ηταν άσχημα αν μπορούσες να πάρεις!
-
Τι διαφορά έχει το 1.0 με το 1.5 σε παραγγελία ??? Αφου το ρίχνεις στο σύστημα για κατασκευή...
-
Τι διαφορά έχει το 1.0 με το 1.5 σε παραγγελία ??? Αφου το ρίχνεις στο σύστημα για κατασκευή...
Έχει να κάνει με τον κινητήρα. Πέρισυ για να καταλάβεις υπήρξε ένα διάστημα που είχαν σταματήσει οι παραγγελίες λόγω έλλειψης στην παραγωγή του συγκεκριμένου κινητήρα. Σέρβις δωρεάν δε μου έδωσαν σε καμία αντιπροσωπία και πέρασα από πολλές. Την μεγαλύτερη έκπτωση την είχα από το σπανό για τον άσο 1500€ κάτω από τον τιμοκατάλογο αλλά μιλάμε και για 31000€ με τα έξτρα που έβαλα. Στις περισσότερες 1000€ έκπτωση μου δίνανε συν συναγερμό με εξαίρεση τη σεατ βελμαρ που δεν έδωσαν σχεδόν τίποτα στο ήπια υβριδικό λεον.
-
Στην αρχή μου έδωσαν συναγερμό αλλά επειδή δεν τον ήθελα πήρα πατάκια εμπρός-πίσω συν το αντίστοιχο για το χώρο αποσκευών και έχω περιθώριο και για ένα ακόμα αξεσουάρ αλλά θα το αποφασίσω με την παράδοση την άνοιξη. Σε αυτά προσθέτουν βέβαια και την επέκταση της εγγύησης στα 8χρόνια
Μια χαρά. Ελπίζω τα πατάκια να πήρες λαστιχένια της μάνας του κουμπωτά μην σου έδωσαν τίποτα κινέζικα. Εφόσον πήρες το πολύ χρήσιμο για εμένα κάλυμμα διπλής όψης για τον χώρο των αποσκευών ζήτα τους και τι έχουν από μεμβράνες αν δεν σε χαλάνε. Για τις χειρολαβές εσωτερικά που γεμίζουν γρατσουνιές τις θεωρώ πολύ χρήσιμες. Επίσης στις πίσω γωνίες των μαρσιπιε με τους θόλους είναι καλά γιατί και δεν φαίνονται και κρατάνε το σημείο πεντακάθαρο. Σε Octavia 15ετιας ακόμα αντέχουν χωρίς να έχουν το παραμικρό. Τέλος πολύ καλά έκανες που δεν πήρες συναγερμό να σου πειράζουν το αμάξι τα εδώ ταγαρια. Με το καλό λοιπόν και μην ξεχάσεις περιμένω info για το αυτόματο....
-
ALEX19 wrote:
Μια χαρά. Ελπίζω τα πατάκια να πήρες λαστιχένια της μάνας του κουμπωτά μην σου έδωσαν τίποτα κινέζικα. Εφόσον πήρες το πολύ χρήσιμο για εμένα κάλυμμα διπλής όψης για τον χώρο των αποσκευών ζήτα τους και τι έχουν από μεμβράνες αν δεν σε χαλάνε. Για τις χειρολαβές εσωτερικά που γεμίζουν γρατσουνιές τις θεωρώ πολύ χρήσιμες. Επίσης στις πίσω γωνίες των μαρσιπιε με τους θόλους είναι καλά γιατί και δεν φαίνονται και κρατάνε το σημείο πεντακάθαρο. Σε Octavia 15ετιας ακόμα αντέχουν χωρίς να έχουν το παραμικρό. Τέλος πολύ καλά έκανες που δεν πήρες συναγερμό να σου πειράζουν το αμάξι τα εδώ ταγαρια. Με το καλό λοιπόν και μην ξεχάσεις περιμένω info για το αυτόματο....
Αυθεντικά αξεσουαρ τα πατάκια και το κάλυμμα. Ευχαριστώ για την επισήμανση για τις μεμβράνες και μείνε ήσυχος θα γράψω σίγουρα εντυπώσεις μόλις παραλάβω.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Πριν 2 μήνες έγινα κατοχος ενός focus active 1.0 155 ps mhev. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Επειδή είχα οδηγήσει και το 125 ps st line δύσκολα καταλαβαίνεις ότι το active είναι πιο ψηλό. Οι κλίσεις είναι μικρές και οδηγικά είναι ίδια με πολύ καλή αίσθηση τιμονιού. Όσο αναφορά την δυναμη η διαφορά είναι αισθητή και ο ηλεκτροκινητήρας δίνει από χαμηλά και το μοτέρ μέχρι ψηλά δεν κρεμάει πουθενά. Το σασμάν του απ' τα καλύτερα που δοκίμασα. Επειδή έκανα πολλά test drive με suv - crossover ( ήθελα κάτι πιο ψηλό) η διαφορά στην συμπεριφορά είναι η μέρα με την νύχτα, το αυτοκίνητο στρίβει και συμπεριφέρεται όπως ένα focus. όσο αναφορά τον ημιακαμπτο σε σχέση με πολλαπλους καταλαβαίνεις μόνο διαφορά σε εγκαρσιες ανωμαλίες πάνω σε στροφή με ταχύτητα χάνεται λίγο το πίσω μέρος,όχι όμως τραγικα. Η όλη αίσθηση που σου δίνει το αυτοκίνητο οδηγικά είναι απιστευτη.Στο θέμα κατανάλωση μέχρι στιγμής έχω κάνει 1000 Χιλ με 6,8 λ/100 ( διαδρομές εντός πόλης) άνετα πέφτει στα 6 με 6,2. Για 3 μέρες στο eco και με πάρα πολύ χαλαρή οδήγηση είδα 4,1 λ/100. Ακόμα ταξίδι λόγω καραντίνας δεν έχει γινει για να πω εντυπώσεις.
Ερχετε με κλιματισμο η με αιρκοντισιον;
-
Πριν 6 μήνες έτρεχε προσφορά για την business 125 ps στα 19000€. Με αυτήν την προσφορά θα πάω στην αντιπροσωπεία. Αν δεχτούν παίρνω focus, αν όχι πάω να κλείσω το scala
-
Όλες οι εκδόσεις του focus μετά τον Σεπτέμβρη (2020) έχουν κλιματισμό.
-
Όλες οι εκδόσεις του focus μετά τον Σεπτέμβρη (2020) έχουν κλιματισμό.
Οκ, απλα στα σπεκς που εχει μεσα στο σαιτ γραφει αιρκοντισιον για αυτο ρωτησα.
-
Στο τελευταίο κάνεις λάθος! Το 2002 το Focus δεν είχε ημιάκαμπτο πίσω, αλλά πολλαπλούς συνδέσμους (το μόνο στην κατηγορία του τότε).
Κατά τ' άλλα η εμπορικότητα (δηλαδή οι πωλήσεις) ενός αυτοκινήτου ΔΕΝ είναι αποδεικτικά στοιχεία της ποιότητας του και κακώς χρησιμοποιείται ενίοτε ως επιχείρημα για το πόσο καλό είναι ή δεν είναι. Πολύ τη διαχειρίζονται ως επιχείρημα ανάλογα με το πως τους συμφέρει, αλλά η εμπορικότητα τελικά είναι ενδεικτική άλλων πραγμάτων: τιμολόγησης, διαφημιστικής προβολής, εμπορικής πολιτικής, 'ονόματος', passe partout σχεδίασης και απόδοσης κτλ... Σίγουρα ένα πολύ επιτυχημένο εμπορικά αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι άχρηστο, αλλά μπορεί ενίοτε να είναι μια 'χρυσή μετριότητα', με την έννοια μιας απλώς ικανοποιητικής - διεκπεραιωτικής απόδοσης.
-
Ούτε σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει σε πωλήσεις το focus ,ούτε καν στην Αμερική...best seller παγκόσμια για το 2020 η,, corolla και στην πεντάδα υπάρχει και το civic.. Νομίζω γιατί τον μέσο οδηγό ούτε καν τον απασχολεί αν έχει λιγο πιο άμεσο τιμόνι,η στριβει με 2.5 χιλιομ παραπάνω ταχύτητα σε μια καμπη,αυτά είναι για τους δημοσιογράφους,τον ενδιαφέρει σε ολους τους τομείς να ειναι τουλαχιστον στο 9 με άριστα το 10 κάτι που κάνει και η corolla και το civic..πχ το golf υστερεί σε αξιοπιστία και σχεδιασμό,το focus πχ του 2002 που αγόρασα μου φαίνεται πιο προηγμένο σχεδιαστικά από το αδιάφορο τωρινό που πρέπει να το φορτώσεις για να δείξει λίγο,όσο για την αξιοπιστία τα τελευταία χρονια κάτι πάει να κάνει η ford αλλά έχει δρόμο ακόμα...Και έλεος ημιακαμπτο πίσω και ταμπούρα το 2002 το ίδιο και το 2021 αν δεν κάνω λάθος...
Καλά μην τρελαθούμε ότι σε κάθε κατηγορία έχει 9/10 η Corolla και το Civic , είπαμε. Θα πούλαγαν μόνο αυτά τα δύο και οι άλλοι θα το είχαν κλείσει το μαγαζι......
Όταν πρωτοβγήκε το focus ήταν πράγματι κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα, Ναι είχε πολλαπλούς και ήταν ανώτερο σε πολλές κατηγορίες.Επίσης το αδιάφορο σχεδιαστικά με το να το φορτώσεις εξοπλισμό για να δείξει δεν είναι ακριβώς το ίδιο
Ημιάκαμπτο έχει και η Μercedes στην Α......
Περί πολλαπλών και του πατέρα μου το ΚΙΑ Ceed (πρώτη γενιά) έχει πολλαπλούς αλλά είναι χειρότερο από άλλα που έχουν ημιάκαμπτο.
Δισκόφρενα έχει πίσω, όχι ταμπούρα.
Ford Focus MK4