-
Νίκο σιγά μη σου κάνω το χατήρι να συμφωνήσω... Γιατρός είναι ο άνθρωπος και όχι κρεοπώλης ! Καλύτερα την C180
-
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την xline (που πλέον έχει τα led στανταρ) X1
-
Όντως καθώς έρχονται τα Χριστούγεννα τα led ταιριάζουν περισσότερο!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όντως καθώς έρχονται τα Χριστούγεννα τα led ταιριάζουν περισσότερο!Τρολαρεις πρωινιάτικα Σπυρακο ; [emoji14]
-
Νίκο σιγά μη σου κάνω το χατήρι να συμφωνήσω... [emoji38] Γιατρός είναι ο άνθρωπος και όχι κρεοπώλης ! [emoji38] Καλύτερα την C180Κρεοπωλης να μη δινει στοχο οτι ειναι γιατρος!!!χαχα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστό κι αυτό!!!! χαχαχαχαχα!
-
Δημοσίευση από giatros » 14 Οκτ 2017 17:01
wantone έγραψε:
Γυρω στα 2 λτ/100χμ μεση καταναλωση ποιο κατω τα ντηζελ. Αλλα μην ξεχνας οτι το ντηζελ ειναι και αρκετα φθηνοτερο απο βενζινη.Στα 100 χλμ δηλαδη για πόση διαφορα μιλαμε,ας μας πουν και οι χρηστες αυτων των αυτοκινητων
θα αναφέρω παράδειγμα με διαφορετικά αυτοκίνητα μεν, αλλά αντίστοιχο αριθμό χλμ (20-25.000) το χρόνο:
οκτάβια 5 1,6 βενζίνη 110 άλογα vs χ1 2.0 πετρέλαιο 190 4χ4 (κατανάλωση 8,5 vs 6,5 λ/100 χλμ)
λεφτά στο βενζινάδικο: 300 vs -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την xline (που πλέον έχει τα led στανταρ) X1Ειπαμε ειμαι αναμεσα στα εξης 2 στεφανε,ειναι καλή η τιμη πάντως για την C class!!!Πρέπει να την οδηγησω πάντως για να εχω αποψη.
Κρεοπωλης Δεν ειμαι ,ειμαι ο μηχανικός του σωματος, για να δω βρηκατε την ειδικότητα -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ειπαμε ειμαι αναμεσα στα εξης 2 στεφανε,ειναι καλή η τιμη πάντως για την C class!!!Πρέπει να την οδηγησω πάντως για να εχω αποψη.
Κρεοπωλης Δεν ειμαι ,ειμαι ο μηχανικός του σωματος, για να δω βρηκατε την ειδικότηταΡε γιατρέ...εσύ σε λίγο θα κάνεις περισσότερο καιρό και από μένα να πάρεις αμάξι! (2 χρόνια+ μου πήρε... )
Όσο για την...ειδικότητα...η καλύτερη είναι doctor of...love
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ειπαμε ειμαι αναμεσα στα εξης 2 στεφανε,ειναι καλή η τιμη πάντως για την C class!!!Πρέπει να την οδηγησω πάντως για να εχω αποψη.
Κρεοπωλης Δεν ειμαι ,ειμαι ο μηχανικός του σωματος, για να δω βρηκατε την ειδικότηταΡε γιατρέ...εσύ σε λίγο θα κάνεις περισσότερο καιρό και από μένα να πάρεις αμάξι! (2 χρόνια+ μου πήρε... )
Όσο για την...ειδικότητα...η καλύτερη είναι doctor of...love
Βασικά και στα 2 εισαι μεσα και στην ειδικότητα και στον χρόνο,απλα δεν θελω να παρω οτι να ειναι και να δωσω 40 χιλιαρικά,με απασχολει 2-3 μήνες αντε αλλους 2 - το πολύ,μην με μαλωνετε καταλαβετε με
-
Εγώ σε καταλαβαίνω γιατρέ, επισης αν είσαι ορθοπεδικός θέλω να μου πεις τη γνώμη σου για τις εγχύσεις υαλουρονικου σε περιπτώσεις χονδροπαθειας
Μεταξύ χ1 και c ως αμάξια, ξέχωρα απο εξοπλισμό και τιμή, θα έπαιρνα c. Εκτός αν είχα off road βλέψεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Για off-road αναμεσα στα δυο ... Θα επελεγα τιγκουαν.
-
Για off-road αναμεσα στα δυο ... Θα επελεγα τιγκουαν.χαχα και γι ακόμα πιο off road wrangler
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Στην οικογενεια υπάρχει ειπαμε καθαρο off road(Grand vitara 2.0 lit 2009) το οποιο ειναι στην διαθεση μου....
Καρδιολογος ειμαι αλλα για χονδροπαθεια επιγονατιδας πολλες φορες αυτο ειναι λανθασμενη διαγνωση και ισως το ποιο ευκολο να πει καποιος σαν διαγνωση,νομιζω οτι αυτο θελει ασκησεις φυσιοθεραπειας και μονο -
Αφού έχεις τζιποειδές στην οικογένεια η λογική λέει να πας σε κάτι άλλο...!
Μήπως να κοιταξεις για ένα sport sedan; -
216d Active Tourer auto
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μήπως να κοιταξεις για ένα sport sedan;καντο πιο λιανα,ειμαι απο το ιατρειο ζαλισμενος πρότεινε...
-
Πάρε μια gulia, βάλε κι ένα αυτοκόλλητο γιατρού να κάνεις τη διαφορά, κι άσε merc c ή χ1
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Μήπως να κοιταξεις για ένα sport sedan;καντο πιο λιανα,ειμαι απο το ιατρειο ζαλισμενος πρότεινε...
Το έχουν κάνει κ άλλοι πιο πριν.
Julia, 3άρα θα σου προσφέρουν περισσότερα στον δρομο με καλους κινητήρες... -
δεν θελω διλιτρο....αλλιως η gulia ηταν μια καλη επιλογη
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ