-
θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να μου πει καποιος πως υπολογίζεται η τιμή ενος καινουργιου αυτοκινητου
Το ΕΕΤ ταξινόμησης υπολογίζεται στην τιμη με το ΦΠΑ ή προ ΦΠΑ?
Και ξέρει καποιος πως ακριβως υπολογίζεται? -
Το τέλος ταξινόμησης, όπως μου εξήγησε σήμερα ο πωλητής που είδα στην Ford, περίπου διπλασιάζεται μετά το σκαλοπάτι των €14,000 προ φόρων. Σε ένα παράδειγμα που μου έδειξε, με αξία €13,999 είχε τέλος ταξινόμησης €524 αν θυμάμαι καλά, ενώ με €2 επιπλέον, δηλαδή με αξία €14,001 το τέλος έφτανε τα €1,024.
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Το τέλος ταξινόμησης, όπως μου εξήγησε σήμερα ο πωλητής που είδα στην Ford, περίπου διπλασιάζεται μετά το σκαλοπάτι των €14,000 προ φόρων. Σε ένα παράδειγμα που μου έδειξε, με αξία €13,999 είχε τέλος ταξινόμησης €524 αν θυμάμαι καλά, ενώ με €2 επιπλέον, δηλαδή με αξία €14,001 το τέλος έφτανε τα €1,024.Υπάρχει καπου καποιος πινακας?
-
Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. Προς το τέλος του άρθρου αναφέρει τις κατηγορίες...
http://www.enikonomia.gr/auto/140576,i- ... inita.html -
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... -telh.html
Αυτός είναι πιο ολοκρηρωμένος πίνακας με τα τέλη ταξινόμησης γιατί εκτός από την αξία,πρέπει να συνυπολογίσεις και τις εκπομπές ρύπων (για μείωση ή αύξηση της τελικής τιμής)
Ο ΦΠΑ μπαίνει στο τέλος. -
Όταν σου φέρνουν τον έρωτα Σαββατιάτικα να το οδηγήσεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Όταν σου φέρνουν τον έρωτα Σαββατιάτικα να το οδηγήσεις...Sent from my iPhone using Tapatalk
Χωρίς φωτογραφίες δεν υπάρχει έρωτας! Περιμένουμε εντυπώσεις!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XC60!!!
-
Καλορίζικο γιατρέ..
-
Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι το αυτοκινητο είναι άλλου!!!
D5 AWD 235hpSent from my iPhone using Tapatalk
-
γιατρε, η ταδαλαφυλλη ειναι συνταγογραφουμενη.
δεν τη καλυπτει και ο εοπυυ, θελει και ο τσιπρας τον εφκα.
βαζε φωτο για γεννοσημα.... -
giatros, xc60 και καλαμαριά FM , είσαι ωραίος
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
γιατρε, η ταδαλαφυλλη ειναι συνταγογραφουμενη.
δεν τη καλυπτει και ο εοπυυ, θελει και ο τσιπρας τον εφκα.
βαζε φωτο για γεννοσημα....Γεννόσημα εγω δεν γράφω....ουτε Novartis!!!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
giatros, xc60 και καλαμαριά FM , είσαι ωραίοςΤο ραδιοφωνο ηταν στο αθορυβο για να ακουω το αυτοκινητο....το οποιο εκανε test drive καμμια ωρα και κάτι
-
Ωραιος Λευτέρη!
ΟΚ για την XC60 πάω πάσο (και ας μην μου αρέσει το κάθετο ταμπλετ για οθόνη) -
Αναμένουμε εντυπώσεις από το test-drive, το διαθέσιμο εξοπλισμό και τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων.
-
Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι το αυτοκινητο είναι άλλου!!!
D5 AWD 235hpSent from my iPhone using Tapatalk
Εθνικης Αντιστασεως η αντιπροσωπεία; Μένω απέναντι για το 3ημερο
Πανέμορφο αυτοκίνητο! -
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]
-
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]Sent from my iPhone using Tapatalk
Μακάρι να το πάρεις αν είναι αυτό που ζητάς!
Πανέμορφο αυτοκίνητο, εξαιρετικη ποιοτητα, κινητηρας γαμάτος! Go for it! -
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]Sent from my iPhone using Tapatalk
Η προσφορά που είχα πάρει πριν τα χριστούγεννα, ελπίζω η δική σου να είναι καλύτερη.
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ