Όταν σου φέρνουν τον έρωτα Σαββατιάτικα να το οδηγήσεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να μου πει καποιος πως υπολογίζεται η τιμή ενος καινουργιου αυτοκινητου
Το ΕΕΤ ταξινόμησης υπολογίζεται στην τιμη με το ΦΠΑ ή προ ΦΠΑ?
Και ξέρει καποιος πως ακριβως υπολογίζεται?
Το τέλος ταξινόμησης, όπως μου εξήγησε σήμερα ο πωλητής που είδα στην Ford, περίπου διπλασιάζεται μετά το σκαλοπάτι των €14,000 προ φόρων. Σε ένα παράδειγμα που μου έδειξε, με αξία €13,999 είχε τέλος ταξινόμησης €524 αν θυμάμαι καλά, ενώ με €2 επιπλέον, δηλαδή με αξία €14,001 το τέλος έφτανε τα €1,024.
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Το τέλος ταξινόμησης, όπως μου εξήγησε σήμερα ο πωλητής που είδα στην Ford, περίπου διπλασιάζεται μετά το σκαλοπάτι των €14,000 προ φόρων. Σε ένα παράδειγμα που μου έδειξε, με αξία €13,999 είχε τέλος ταξινόμησης €524 αν θυμάμαι καλά, ενώ με €2 επιπλέον, δηλαδή με αξία €14,001 το τέλος έφτανε τα €1,024.
Υπάρχει καπου καποιος πινακας?
Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. Προς το τέλος του άρθρου αναφέρει τις κατηγορίες...
http://www.enikonomia.gr/auto/140576,i- ... inita.html
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... -telh.html
Αυτός είναι πιο ολοκρηρωμένος πίνακας με τα τέλη ταξινόμησης γιατί εκτός από την αξία,πρέπει να συνυπολογίσεις και τις εκπομπές ρύπων (για μείωση ή αύξηση της τελικής τιμής)
Ο ΦΠΑ μπαίνει στο τέλος.
Όταν σου φέρνουν τον έρωτα Σαββατιάτικα να το οδηγήσεις...
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Όταν σου φέρνουν τον έρωτα Σαββατιάτικα να το οδηγήσεις...Sent from my iPhone using Tapatalk
Χωρίς φωτογραφίες δεν υπάρχει έρωτας! Περιμένουμε εντυπώσεις!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
XC60!!!
Καλορίζικο γιατρέ..
γιατρε, η ταδαλαφυλλη ειναι συνταγογραφουμενη.
δεν τη καλυπτει και ο εοπυυ, θελει και ο τσιπρας τον εφκα.
βαζε φωτο για γεννοσημα....
giatros, xc60 και καλαμαριά FM , είσαι ωραίος
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
γιατρε, η ταδαλαφυλλη ειναι συνταγογραφουμενη.
δεν τη καλυπτει και ο εοπυυ, θελει και ο τσιπρας τον εφκα.
βαζε φωτο για γεννοσημα....
Γεννόσημα εγω δεν γράφω....ουτε Novartis!!!
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
giatros, xc60 και καλαμαριά FM , είσαι ωραίος
Το ραδιοφωνο ηταν στο αθορυβο για να ακουω το αυτοκινητο....το οποιο εκανε test drive καμμια ωρα και κάτι
Ωραιος Λευτέρη!
ΟΚ για την XC60 πάω πάσο (και ας μην μου αρέσει το κάθετο ταμπλετ για οθόνη)
Αναμένουμε εντυπώσεις από το test-drive, το διαθέσιμο εξοπλισμό και τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων.
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]Sent from my iPhone using Tapatalk
Μακάρι να το πάρεις αν είναι αυτό που ζητάς!
Πανέμορφο αυτοκίνητο, εξαιρετικη ποιοτητα, κινητηρας γαμάτος! Go for it!
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]Sent from my iPhone using Tapatalk
Η προσφορά που είχα πάρει πριν τα χριστούγεννα, ελπίζω η δική σου να είναι καλύτερη.