-
Για 25χρονη κοπέλα χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, προς στιγμή, τι λέτε;
Ford ka ή Suzuki swift; Αν σκέφτεστε και κάτι άλλο γράψτε το. Θα κινείται εντός Αθήνας και ταξίδι 2-3 φορές το χρόνο. -
Ford ka ή Suzuki swift; Αν σκέφτεστε και κάτι άλλο γράψτε το. Θα κινείται εντός Αθήνας και ταξίδι 2-3 φορές το χρόνο. -
Μεταξύ των δύο, και έχοντας οδηγήσει κ τα δύο, Swift. Αλλά τι θα λέγατε για Clio?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλό, αλλά ακριβότερο και πιθανόν πιο ζημιάρικο. Η εμπειρία μου από γαλλικά Renault 19 και xsara δεν ήταν καλή.
-
Ζημιαρικα το Clio, ούτε κατά διάνοια. Η Xsara μου δίνει στα νεύρα, οπότε μαζί σου, αλλά δε σχετίζονται σαν αμάξια.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ιδιως το 19 ηταν σκυλος μαυρος. 3 ειχα στο περιγυρο ,το ενα 1.8 16s μαλιστα, με συνολικα 1.000.000km+ Αναθεμα αν εβλεπαν το συνεργειο για κατι αλλο εκτος απο λαδια-φιλτρο!
Μεταξυ των δυο το swift. To ΚΑ εχει μια απεριγραπτη ''ινδιλα'' μεσα-εξω...
-
Δεν έχω κάτι με αυτά τα αυτοκίνητα. Μια χαρά είναι.
Για μια νέα κοπελίτσα όμως με αυτές τις ανάγκες, ένα ωραιότατο FIAT PANDA είναι μονόδρομος.Αυτοκίνητο για μια ζωή. Αξιόπιστο, δοκιμασμένο, ταξιδιάρικο, με πολύ καλή τιμή μεταπώλησης, με ανταλλακτικά που βρίσκεις και στα περίπτερα και πολύ οικονομικό. -
Θα συμφωνήσω με τον ακριβώς από πάνω
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ζημιαρικα το Clio, ούτε κατά διάνοια.
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ιδιως το 19 ηταν σκυλος μαυρος. 3 ειχα στο περιγυρο ,το ενα 1.8 16s μαλιστα, με συνολικα 1.000.000km+ Αναθεμα αν εβλεπαν το συνεργειο για κατι αλλο εκτος απο λαδια-φιλτρο!Μεταξυ των δυο το swift. To ΚΑ εχει μια απεριγραπτη ''ινδιλα'' μεσα-εξω...
Τι να πω, δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι Clio δεν είχα ποτέ. Το 19 το είχα 12 χρόνια. Μου είχε κάψει 2 φορές φλάντζα και πολλά άλλα μικρότερα προβλήματα, τα οποία ούτε θυμάμαι όλα, ούτε έχει νόημα να απαριθμήσω. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί 99 να μην κάνουν κιχ και το δικό μου να ήταν το 100ο. Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια.
Για ένα μεταχειρισμένο, άλλης μάρκας που κοιτάζαμε τρεις μας είπανε 'δεν μου έχει κάψει ούτε λάμπα' και άλλοι δύο 'καλύτερα πάρε καμιά άλλη μάρκα'. Βγάλε άκρη με την αξιοπιστία. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για μια νέα κοπελίτσα όμως με αυτές τις ανάγκες, ένα ωραιότατο FIAT PANDA είναι μονόδρομος.Αυτοκίνητο για μια ζωή. Αξιόπιστο, δοκιμασμένο, ταξιδιάρικο, με πολύ καλή τιμή μεταπώλησης, με ανταλλακτικά που βρίσκεις και στα περίπτερα και πολύ οικονομικό.Πολύ σωστά και είναι ωραίο αυτοκίνητο. Όμως για να πάρεις το 0.9 με τους 85 hp θέλεις 13.200 τιμή καταλόγου. Φαντάζομαι ότι με το 1,2 των 69 περήφανων αλόγων είναι καλύτερα να μην ξεκινήσεις για ταξίδι μια φορά που θα σου τύχει, αφού, είπαμε, θα είναι το μόνο αυτοκίνητο. Αν ήταν 2ο το συζητούσαμε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για μια νέα κοπελίτσα όμως με αυτές τις ανάγκες, ένα ωραιότατο FIAT PANDA είναι μονόδρομος.Αυτοκίνητο για μια ζωή. Αξιόπιστο, δοκιμασμένο, ταξιδιάρικο, με πολύ καλή τιμή μεταπώλησης, με ανταλλακτικά που βρίσκεις και στα περίπτερα και πολύ οικονομικό.Θα συμφωνήσω με τον ακριβώς από πάνω
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
+1
Ιμπιζα 1.0tsi? Καινουριο πατωμα,καλος εξοπλισμος,χωροι,τιμηΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διχρωμο Fabia. Πολύ ευχάριστο αμάξι με πολύ καλούς χώρους.
Οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες ακόμα και σε supermini θέλουν χώρους... λιμουζίνας. [emoji3] -
Καλησπέρα και από εμένα!
Μεταξύ των δύο του αρχικού post, σίγουρα swift.
To fiestάκι με τον 1000άρη ecoboost είναι εκτός budget; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα!
Μεταξύ των δύο του αρχικού post, σίγουρα swift.
To fiestάκι με τον 1000άρη ecoboost είναι εκτός budget;Δυστυχώς, αλλιώς δεν έμπαιναν διλήμματα.
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Για μια νέα κοπελίτσα όμως με αυτές τις ανάγκες, ένα ωραιότατο FIAT PANDA είναι μονόδρομος.Αυτοκίνητο για μια ζωή. Αξιόπιστο, δοκιμασμένο, ταξιδιάρικο, με πολύ καλή τιμή μεταπώλησης, με ανταλλακτικά που βρίσκεις και στα περίπτερα και πολύ οικονομικό.Πολύ σωστά και είναι ωραίο αυτοκίνητο. Όμως για να πάρεις το 0.9 με τους 85 hp θέλεις 13.200 τιμή καταλόγου. Φαντάζομαι ότι με το 1,2 των 69 περήφανων αλόγων είναι καλύτερα να μην ξεκινήσεις για ταξίδι μια φορά που θα σου τύχει, αφού, είπαμε, θα είναι το μόνο αυτοκίνητο. Αν ήταν 2ο το συζητούσαμε.
Γιατί τα Ka και Swift που θέλει η κοπέλα για τί μοτέρ ψάχνει? Θέλει γκάζια δλδ? Το Panda στα 1200 είναι ωραιότατο αμαξάκι για ταξίδι για 1-2 άτομα χωρίς απαιτήσεις. Αν ειδικά μιλάμε για ένα άπειρο οδηγό. Ξαναλέω, είναι καταπληκτικό!!!
Κι όποιος το ξέρει το αμαξάκι αυτό, όσο το ξέρω εγώ, μπορώ να πω με το χέρι στη φωτιά ότι είναι πολύ παιχνιδιάρικο και μπορείς να κινηθείς γρήγορα σε στροφιλίκια.
Αν τώρα θέλει η φίλη σου γκάζια τότε θα έπρεπε να κοιτάξει σε άλλες κατηγορίες. -
Αν ειναι αρχαρια, αν θα ειναι το πρωτο της αυτοκινητο που θα οδηγησει, δεν εχει δικο της χωρο παρκινγκ, μενει σε περιοχη ή θα κινηται σε περιοχη με προβλημα στο παρκινγκ τοτε θα προτεινα να προσανολιστειτε σε καποιο μεταχειρισμένο.
Δεν λεω για καποιο παλιο αλλα για καποιο 3-4ετιας οπου και παλι θα φαινεται σαν καινουριο.
Ετσι και αρκετα χρηματα θα γλιτωσεται και δεν θα παθαινει η κοπελα τοσο πολλαπλά εμφραγματα οταν θα ανακαλυπτει γρατσουνιες , τιποτα βουλιαγματακια και σπασιματακια. Οπου ως αρχαρια και χωρις εμπειρια πιθανον συντομα να τα δει.
Σιγουρια το καινουριο ειναι αλλιως, αλλη αισθηση να μπαινεις μεσα και να μυριζει καινουριο αλλα.....Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό και χρυσό το Panda, αλλά είναι μια κατηγορία κάτω και δεν συγκρίνεται με Fiesta κλπ!!!
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Αν ειναι αρχαρια, αν θα ειναι το πρωτο της αυτοκινητο που θα οδηγησει, δεν εχει δικο της χωρο παρκινγκ, μενει σε περιοχη ή θα κινηται σε περιοχη με προβλημα στο παρκινγκ τοτε θα προτεινα να προσανολιστειτε σε καποιο μεταχειρισμένο.
Δεν λεω για καποιο παλιο αλλα για καποιο 3-4ετιας οπου και παλι θα φαινεται σαν καινουριο.
Ετσι και αρκετα χρηματα θα γλιτωσεται και δεν θα παθαινει η κοπελα τοσο πολλαπλά εμφραγματα οταν θα ανακαλυπτει γρατσουνιες , τιποτα βουλιαγματακια και σπασιματακια. Οπου ως αρχαρια και χωρις εμπειρια πιθανον συντομα να τα δει.
Σιγουρια το καινουριο ειναι αλλιως, αλλη αισθηση να μπαινεις μεσα και να μυριζει καινουριο αλλα.....Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσα γράφεις παραπάνω είναι όλα σωστά. Αρχάρια, το πρώτο της αυτοκίνητο και σε περιοχή της Αθήνας άγνωστη ακόμη, μιας και ακόμη δεν μετακόμισε. Μάλλον είναι σωστή λύση το μεταχειρισμένο. Μάλιστα, σήμερα αυτό επεξεργαζόμασταν.
-
Στην Αθήνα πρέπει να είναι πολύ τραγικά τα πράγματα. Έχω δει αθηναικό C3 του 2002 στο οποίο δεν υπήρχε σημείο που να ΜΗΝ είχε χτύπημα. Και φυσικά ποτέ δεν υπήρξε κάποιο σημείωμα.
Αγορά φθηνού καινούριου