-
6 χέρια το πέρασα. Το μπουκάλι σχεδόν τελείωσε.
-
τότε είσαι οκ.
-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Μιας και ρεπάραμε σήμερα κάναμε κάποιες μικροαλλαγούλες.
Έβαψα τα σήματα μπρος πίσω με plastidip. Διαδικασία σχετικά εύκολη, τον περισσότερο χρόνο χρειάζεται το μασκάρισμα του αυτοκινήτου.
Επίσης πίσω αφαίρεσα το λογότυπο της hyundai, κοτσάρησα το Ν ( ) και μαύρισα και το i30.
ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ
ΩΡΑΙΟ!!!
αν το εκανες τόσα χέρια μείνε ήσυχος δεν θα φύγει
για 3 χρόνια στο skoda δεν εφυγε μέχρι που κάποιος περίεργος πήγε και το έξυσε με το νύχι να δει γιατί ήταν μαύρο το σημα!!!!! οτι ναναι χαχαχαχαχ
-
Καλώς σας βρήκα. Καινούριος στο φόρουμ καινούριος και στα Κορεάτικα αυτοκίνητα.
Πριν λίγες μέρες πήγα στην αντιπροσωπεία να δω το i30 fastback distinctive 1500κβ 160hp.
Το είδα μου άρεσε και το έκλεισα. Ξαναπήγα χθες για τα διαδικαστικά υπογραφές κλπ. Πριν υπογράψουμε ξαναείδα το xceed. Η αλήθεια είναι ότι για λίγο το ξανασκέφτηκα. Αφού τα έβαλα κάτω για λίγο τα συν και τα πλην ξανακατέληξα στο i30.
Τι λέτε? -
Πολύ καλές επιλογές και τα δύο. Ο 1.5 160 μοτερουκλα, δυνατός, οικονομικός και ελπίζω αξιόπιστος.
Πάντως μετα απο 5.000 χλμ δεν έχει κάψει σταγόνα λάδι.
Ίσως να έβλεπες το Ν line; Γίνεται άλλο αμάξι. -
Πολύ καλές επιλογές και τα δύο. Ο 1.5 160 μοτερουκλα, δυνατός, οικονομικός και ελπίζω αξιόπιστος.
Πάντως μέρα απο 5.000 χλμ δεν έχει κάψει σταγόνα λάδι.
Ίσως να έβλεπες το Ν line; Γίνεται άλλο αμάξι.Και γιατί να κάψει; Έχουν γίνει αναφορές ότι καίει λάδι;
-
Γιατί δεν υπάρχει, σχεδόν, καινούριο που να μην καίει.
-
@nik-2 said in Hyundai i30 2017:
Καλώς σας βρήκα. Καινούριος στο φόρουμ καινούριος και στα Κορεάτικα αυτοκίνητα.
Πριν λίγες μέρες πήγα στην αντιπροσωπεία να δω το i30 fastback distinctive 1500κβ 160hp.
Το είδα μου άρεσε και το έκλεισα. Ξαναπήγα χθες για τα διαδικαστικά υπογραφές κλπ. Πριν υπογράψουμε ξαναείδα το xceed. Η αλήθεια είναι ότι για λίγο το ξανασκέφτηκα. Αφού τα έβαλα κάτω για λίγο τα συν και τα πλην ξανακατέληξα στο i30.
Τι λέτε?Αυτή την στιγμή στην αγορά τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι κατά την άποψη μου οι μοναδικές με διάφορα από οτιδήποτε άλλο τίμιες επιλογές αγοράς αυτοκινήτου.
Το i30 και ειδικά το fastback που είναι και πανέμορφο λόγω σχήματος είναι το καλύτερο hatch , με 160 αλογάκια και πλήρη σχεδόν εξοπλισμό στα 25 περίπου χιλιάρικα αν δεν κάνω λάθος.
Το ίδιο ισχύει και για το xceed το οποίο είναι κατά την άποψη μου το καλύτερο crossover της αγοράς.
Δεν είναι απλά ένα Ceed λίγο πιο ψηλό , έδωσαν πολύ μεγάλη σημασία και στο στήσιμο του με εξελιγμένες αναρτήσεις και φυσικά στην σχεδίαση του οι άνθρωποι της Kia.Τώρα τι θα έκανα στην θέση σου;
Εφόσον μπαίνεις σε σκέψεις, αν μπορείς οικονομικά δες για το n line αυτόματο fastaback ( πόσο έχει αυτό; )Και από την άλλη εξέτασε το GT line Xceed manual στα 28μιση περίπου χιλιάρικα αν δεν κάνω λαθος.
Νομίζω πως αξίζει την υπέρβαση καθώς σε αυτές τις τιμές ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει τίποτα αντίστοιχο σε αυτόματο c hatch με 150 άλογα, ενώ σε ψηλό - crossover μόνο κουβάδες B όπως Puma , 2008 , Tcross - Taigo , Yaris Cross, κλπ που δεν συγκρίνονται σε τίποτα με το Gt line Xceed.
-
Δεν μπαίνω σε σκέψεις. Μπήκα για λίγο αλλά πάλι στο i30 κατέληξα. Το αμάξι το βρήκα 24000. Δεν ήθελα να φτάσω ούτε στα 27 ούτε στα 28 την στιγμή μάλιστα που το xceed δεν μου έδινε κάτι παραπάνω που θα το ήθελα σαν τρελός. Η αλήθεια είναι ότι δεν με τραβάνε τα ψηλά αυτοκίνητα τα SUV δλδ.
Μπήκα σε σκέψεις πιο πολύ για τον λόγο ότι έπεσε στο τραπέζι η άποψη ότι το fastback είναι σχέδιο πιο πολύ για πιο μεγάλης ηλικίας άτομα και όχι για μένα που είμαι 37. Βέβαια η συγκεκριμένη άποψη ήταν από γυναίκες μη σχετικών πολύ με αυτοκίνητα.
Το N line γίνεται άλλο αμάξι εμφανισιακά μόνο ή και σαν αυτοκίνητο γενικότερα ? Από περιέργεια ρωτάω πιο πολύ αφού έτσι και αλλιώς οι υπογραφές έχουν πέσει. Δίνει μπάγκετ καθίσματα, διαφορετικό λεβιέ, τι αλλό? -
Εκτός από αυτά που είπες, προφυλακτήρες από Ν, led μπρος πίσω, ανάρτηση, εξάτμιση, 18αρες.
Εμφανισιακα αλλάζει περισσότερο.
Προσωπικά δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την επιλογή μου, αν έπαιρνα άλλο, θα ήταν το ίδιο με αυτόματο.
Θα σε ικανοποιήσει πλήρως πίστεψε με. -
Να ξέρεις ότι και τα δύο έχουν μεγάλη αναμονή. Στο i30 είμαι ήδη στο 7μηνο και το xceed βαράει 10μηνο για πλάκα. Μην πιστέψεις ότι σου πει ο πωλητής. Να πουλήσει θέλει.
-
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες.
Εμένα ο πωλητής μου είπε για 6 με 9 μήνες και το πήρα στους 3μιση.
Δε ξέρουν κι αυτοί. -
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες.
Εμένα ο πωλητής μου είπε για 6 με 9 μήνες και το πήρα στους 3μιση.
Δε ξέρουν κι αυτοί.Τότε.....άντε πήγαινε τώρα να δεις. Τα ξέρω εκ των έσω. Ασε.
-
Τι τότε ρε φιλε; Αύγουστο 22 παράγγειλα που η κατάσταση ίσως ήταν πιο σκ@τ@ από τώρα.
-
Τι τότε ρε φιλε; Αύγουστο 22 παράγγειλα που η κατάσταση ίσως ήταν πιο σκ@τ@ από τώρα.
ρε φίλε περιμένω ΤΩΡΑ και ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από σένα τι συμβαίνει.
αυτό λέω τι δεν καταλαβαίνεις??? -
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που είπες ότι οι πωλητές κοροϊδεύουν.
-
Το i30 που έκλεισα είναι η έκδοση distinctive και είναι ετοιμοπαράδοτο στην αντιπροσωπεία.
Το XCEED μου είπε παράδοση τον Αύγουστο. Τέλη Αυγούστου για την ακρίβεια.
Τώρα αν έλεγε αλήθεια για Αύγουστο δεν ξέρω. -
Δεν μπαίνω σε σκέψεις. Μπήκα για λίγο αλλά πάλι στο i30 κατέληξα. Το αμάξι το βρήκα 24000. Δεν ήθελα να φτάσω ούτε στα 27 ούτε στα 28 την στιγμή μάλιστα που το xceed δεν μου έδινε κάτι παραπάνω που θα το ήθελα σαν τρελός. Η αλήθεια είναι ότι δεν με τραβάνε τα ψηλά αυτοκίνητα τα SUV δλδ.
Μπήκα σε σκέψεις πιο πολύ για τον λόγο ότι έπεσε στο τραπέζι η άποψη ότι το fastback είναι σχέδιο πιο πολύ για πιο μεγάλης ηλικίας άτομα και όχι για μένα που είμαι 37. Βέβαια η συγκεκριμένη άποψη ήταν από γυναίκες μη σχετικών πολύ με αυτοκίνητα.
Το N line γίνεται άλλο αμάξι εμφανισιακά μόνο ή και σαν αυτοκίνητο γενικότερα ? Από περιέργεια ρωτάω πιο πολύ αφού έτσι και αλλιώς οι υπογραφές έχουν πέσει. Δίνει μπάγκετ καθίσματα, διαφορετικό λεβιέ, τι αλλό?Κοίτα και εγώ αρχικά πήγαινα για i30 fastback n-line. Με δεδομένα όμως πως
- έκοψαν τα έξτρα, γιατί π.χ ήθελα να βάλω τη μεγάλη οθόνη των 10 ιντσών, το αυτόματο κλείδωμα/ξεκλείδωμα χωρίς να βγάλεις κλειδί και εκκίνηση με start button αντί μίζας κτλ.
- θα βγει νέο μοντέλο στα τέλη του έτους
άρχισα να κοιτάω και το xceed gt-line όπου σαφώς υπερέχει σε ποιότητα εσωτερικού και τεχνολογικά καλούδια (π.χ οθόνη πλήρως ψηφιακή, επιπλέον συστήματα ασφαλείας).
Επίσης έχει:- πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά
- δεν είναι πολύ ψηλό και δεν καίει όπως τα suv
- έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (μεγαλύτερη από το tucson) για να πας και σε καμιά παραλία.
- Από εμφάνιση πετάει
Το παρήγγειλα και περιμένω να έρθει τέλη του έτους.
Θα σου πρότεινα είτε να περιμένεις να έρθει το νέο i30 αν δεν βιάζεσαι, ή να πας σε xceed.
-
Το i30 που έκλεισα είναι η έκδοση distinctive και είναι ετοιμοπαράδοτο στην αντιπροσωπεία.
Εκθεσιακό? Γιατί από βελμαρ μου είπαν (και εισαγωγική βεβαίως) ότι δεν υπάρχει ούτε δείγμα σε fastback ...
-
@the_dynamite said in Hyundai i30 2017:
Θα σου πρότεινα είτε να περιμένεις να έρθει το νέο i30 αν δεν βιάζεσαι, ή να πας σε xceed.
το "νέο" i30 είναι το 2ο f/l που είναι πολύ μικρό αν κρίνουμε από τις φωτό που κυκλοφορούν με την κάλυψη που έχουν και θα αργήσει πολύ να έρθει με τους ρυθμούς που πανε και βεβαίως θα είναι ακριβότερο. Το λέω γιατί το σκέφτηκα κι εγώ.
Hyundai i30 2017