-
@mastoras78 said in Hyundai i30 2017:
Ωραία διαδρομή έκανες. Όμορφο και το Hyundai.. μερικά χρόνια πρίν δε θα το πίστευα ότι θα μου άρεσε κορεάτικο
Δεν έχεις κι άδικο, εγώ μερικά χρόνια πριν δε θα πίστευα ότι θα αγόραζα κορεάτικο.
-
Από αξιοπιστία πως τα πας; Χλμ; Πολύ όμορφο.
-
Ακόμα είναι νωρίς για να κρίνω αξιοπιστία. Το έχω μόλις 3 μήνες και έχω κάνει 2.400χλμ.
Xceed που έχουμε στη γειτονιά, με το ίδιο μοτέρ που έχει χρονίσει και έχει 10.000 χλμ δεν έχει παρουσιάσει κάτι.
Γενικά σου δίνει την αίσθηση του καλοφτιαγμένου, καλοβιδωμένου τουλάχιστον.
Δε τρίζει τίποτα και δείχνει πως θα αντέξει και στο μέλλον.
Σε υλικά στην καμπίνα και ηχομόνωση σίγουρα υπολείπεται των golf και 308 αλλά κοστίζει και 6 με 7 χιλιάρικα λιγότερο. -
Είναι ψηλά σαν τους Ιάπωνες οι κορεάτες σε αξιοπιστία. Έχει γείτονας και μου λέει τα καλύτερα. Είναι μοντέλο του 2017 από τα πρώτα μάλιστα σε αυτή την φάτσα.
-
Σήμερα έκανα την πρώτη μου μοντίφα στο i30.
Άλλαξα τις μοναδικές λάμπες που δεν ήταν led, τα πίσω φλας και τα της όπισθεν.
Οι λάμπες είναι αυτές από ali:
https://www.aliexpress.com/item/1005001320422713.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.533ff19c7C7LmXΝα πω την αλήθεια φοβόμουν μη τρεμοπαίζουν, μη βγάζουν σφάλμα, το χρώμα μην είναι πολύ μπλε στις όπισθεν... Τελικά όλα ΟΚ!
Κανένα πρόβλημα! Πολύ φωτεινές και ποιοτικές, τελικά οι κινέζοι έχουν ανέβει level.
Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα.Με 23€ καθάρισα, γνωστό μαγαζί στην Αθήνα ήθελε 80€ για 4 λάμπες. Μόνο Αλή λοιπόν.
Στο εσωτερικό δε τις αλλάζω προς το παρόν, είναι ικανοποιητικός ο φωτισμός. Αν το κάνω πάντως θα επιλέξω το συγκεκριμένο κατάστημα.
Επόμενη μοντίφα τα side skirts του Ν.
-
Ωραίος ! Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ και με τα δικά μου αλλά βαριέμαι να ψάχνομαι για σωστή λάμπα σε λογική τιμή και τα λύσε/δέσε. Με κόλλησες όμως τώρα..
-
@mastoras78 said in Hyundai i30 2017:
Ωραίος ! Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ και με τα δικά μου αλλά βαριέμαι να ψάχνομαι για σωστή λάμπα σε λογική τιμή και τα λύσε/δέσε. Με κόλλησες όμως τώρα..
Φιλε αξιζει ειναι πολυ ποιοτικες. Καμια σχεση με τις κινεζιες του παρελθόντος. Ειδικα τα φλας ειναι σε αλλο λεβελ, αλουμινενια κατασκευη. Εντωμεταξύ πλεον τις στελνουν με acs, μου ηρθαν στις 15 μερες.
Θα ανεβασω και βίντεο με την πρωτη ευκαιρία. -
-
@georgemit Σκοτώνει το φώς τους.
Και δύο φώτα όπισθεν? Εσύ πήρες καλή εκδόση...
-
δεν σου βγάζει σφάλμα?
-
-
Μπράβο Γιώργο, μερακλής.. μου άρεσε και η πετσέτα στην πινακίδα
-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
@georgekn Ναι όλα τα i30 δύο φώτα όπισθεν έχουν.
@elteo Τίποτα απολύτως. Είχα καιρό να ψωνίσω από Κίνα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα.
Πολύ ωραία τότε. Θέλω κι εγώ όταν παραλάβω να τα αλλάξω αλλά τα φοβάμαι γιατί είναι δύστροπα. Θα κοιτάξω από Ελλάδα, δεν την παλεύω με Κίνες, Μπαγκλαντές κτλ.
-
Θύμισε μου εχεις παραγγειλει i30?
Αν το ψαξεις Ελλαδα υπολογισε τα 4πλα λεφτα και βαλε.
Μπες αν θέλεις στο ηλ. κατάστημα που ψωνισα εγώ και δες.
Εχουν πολυ καλη ποιοτητα.
Θα με θυμηθεις.Ειναι οπως τις βλέπεις στις εικονες, αλουμίνιο, και πολυ καλη συσκευασια.
-
Ναι έχω παραγγείλει. Ωραία θα το κάνω. Ευχαριστώ. Πόσο έκανε να σου έρθει το πακέτο από Κίνα; Τελωνείο;
Εdit: ποιες παραγγειλες; Γιατί με βγάζει στο γενικό.
-
Ναι το γενικο σου εστειλα για να διαλέξεις τι θελεις.
Εχω συνδεσμους για τα φλας και τα όπισθεν παραπανω. Τα υπόλοιπα δε γνωριζω πρεπει να τα ψαξεις γιατί σε μενα ηταν ηδη led.
Τα φλας, ειναι py21w, και της οπισθεν w16w.
Ήρθαν σε 15 μερες αν και η αρχικη εκτίμηση ηταν για 15/6.
Τελωνείο μεταφορικα ελάχιστα, γυρω στα 2€ νομιζω.
Επισης πλεον τα φέρνει η acs, δε σου τα πετανε στην είσοδο τα ελτα με κίνδυνο να χαθούν.
-
Παραγγειλα αυτα για τον εσωτερικο φωτισμο.
Χρωμα warm white, το ψυχρο μέσα δε μου πολυαρεσει.
Οχι πως εχει αναγκη το περισσοτερο φως, ετσι σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Στο πορτπαγκαζ η αληθεια ειναι οτι θελει λιγη ενίσχυση.Οταν τα τοποθετήσω θα ανεβασω φωτο με το πριν μετα.
Για όποιον ενδιαφέρεται το i30 μεσα εχει αυτες τις λαμπες:
Πλαφονιερα μπροστα: 2x Τ10 w5w
Ντουλαπάκι: 1x T10 w5w
Πορτπαγκαζ, πισω πλαφονιερα και σκιαδια: 4x festoon c5w 31mm -
Έχει κανείς καμιά ιδέα για πρωτοσταδιάτο 1.5 tgdi 160;
Τι θα μπορούσε να μπει και που; Το μόνο που έχω ψιλοκαταλήξει είναι το πρόγραμμα της DTE.
Από εισαγωγή και εξάτμιση τι κάνουμε; -
Εισαγωγή κι εξάτμιση δεν θα πείραζα. Εγώ σε αυτό θα πήγαινα: https://www.rstronic.com/nl/chiptuning/hyundai/i30/2020/1.5-t-gdi-48v-160
-
Γιατί οχι εισαγωγή και εξατμιση;
Για εξατμιση ελεγα κανα downpipe και κανα τελικο αλλα δε βρισκω ευκολα για το δικο μου.
Για το Ν εχει μεγαλη προσφορά.
Hyundai i30 2017