-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Υπολογισε κανενα 800αρι, τουλάχιστον για τις 18αρες.
225/50/18 ειναι αν δεν κανω λάθοςΝασαι καλα, σε ευχαριστώ.
-
Πρέπει να ξέρουμε την διάσταση. Το 17'' ή 18'' δεν λέει απολύτως τίποτα.
Αν είναι 225-50-18, τότε ξεκινάνε από τα €400 η τετράδα.
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Υπολογισε κανενα 800αρι, τουλάχιστον για τις 18αρες.
225/50/18 ειναι αν δεν κανω λάθοςΑυτή είναι η διάσταση αλλά βρίσκεις και με 700 ευρώ τα ίδια λάστιχα με αυτά που φοράει (Michelin).
-
Εδω και μέρες ειμαστε αρκετοί που περιμένουμε παραδόσεις και η Toyota δεν γνωρίζει πότε θα γίνουν καθως έχουν πρόβλημα με το λογισμικό τους...!
Αυτη η αναμονή σε τρελαίνει!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Εδω και μέρες ειμαστε αρκετοί που περιμένουμε παραδόσεις και η Toyota δεν γνωρίζει πότε θα γίνουν καθως έχουν πρόβλημα με το λογισμικό τους...!Αυτη η αναμονή σε τρελαίνει!
Πρόβλημα με το λογισμικό των αυτοκινήτων ή με το λογισμικό των logistics τους?
Ελπίζω να λυθεί γρήγορα ό,τι και να είναι και να παραλάβετε!!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι κάτοχος, απο τα τέλη Μαίου, του Toyota C-HR 1.2T C-Enter.
Εχοντας διανύσει 5.000+ χλμ (τα μισά σε ταξίδια εθνική και τα υπόλοιπα στην Αθήνα) ομολογώ πως το αγαπώ το αυτοκίνητο. Αψογο στον δρόμο, σβέλτο χωρίς όμως να κοβει ανάσα και ικανοποιητικούς χώρους (2 παιδιά)
Αν μπορώ να βοθήσω κάποιον, αναφέρω κατανάλωση σε ταξίδι είναι 7.3 μ λίγη πίεση και στην πόλη 8.5 ΜΟ
Με τα παιδικά καθίσματα τα παιδιά βλέπουν μια χαρά έξω (ανύψωση).
Οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε
Με την σειρά μου όμως θα εκτιμούσα την βοήθεια σας στα εξής:
1. Δεν επέλεξα τα JBL ηχεία λόγω κόστους. Έχω την εργοστασιακή 6άδα την οποία όμως κρίνω μη ικανοποιητική. Όχι στην ένταση, αλλά στο βάθος και στην ποιότητα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να αντικαταστήσω τα ηχεία μου χωρίς τρύπες κλπ? Δλδ να φύγουν τα υπάρχοντα και να τοποθετηθούν άλλα στην θέση τους? Αν ναι, μπορείτε να με κατευθύνετε?
2. Το αυτοκίνητο φοράει τις ζάντες αλουμινίου 17˝ (215/60 R17) αλλά ομολογώ ότι μου αρέσουν πάρα πολύ οι Ζάντες αλουμινίου 18˝ Machined Face (5 ακτίνων) (225/50 R18) που εμφανίζονται και σε όλα τα διαφημιστικά, φυλλάδια κλπ. Υπάρχει κάτι που χάνω αλλάζοντας διάσταση και μέγεθος ελαστικού στο μέλλον? Η ειναι προτιμότερο να μείνει ως έχει?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας
-
Καλώς μας ήρθες...και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Ο χρήστης steliosfan έγραψε:
Με την σειρά μου όμως θα εκτιμούσα την βοήθεια σας στα εξής:1. Δεν επέλεξα τα JBL ηχεία λόγω κόστους. Έχω την εργοστασιακή 6άδα την οποία όμως κρίνω μη ικανοποιητική. Όχι στην ένταση, αλλά στο βάθος και στην ποιότητα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να αντικαταστήσω τα ηχεία μου χωρίς τρύπες κλπ? Δλδ να φύγουν τα υπάρχοντα και να τοποθετηθούν άλλα στην θέση τους? Αν ναι, μπορείτε να με κατευθύνετε?
2. Το αυτοκίνητο φοράει τις ζάντες αλουμινίου 17˝ (215/60 R17) αλλά ομολογώ ότι μου αρέσουν πάρα πολύ οι Ζάντες αλουμινίου 18˝ Machined Face (5 ακτίνων) (225/50 R18) που εμφανίζονται και σε όλα τα διαφημιστικά, φυλλάδια κλπ. Υπάρχει κάτι που χάνω αλλάζοντας διάσταση και μέγεθος ελαστικού στο μέλλον? Η ειναι προτιμότερο να μείνει ως έχει?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας
-
Μπορείς να αλλάξεις τα ηχεία με άλλα πιο ποιοτικά στις ίδιες διαστάσεις. Ένα καλό μαγαζί με Car Audio θα μπορεί να σου προτείνει αρκετές και καλές λύσεις.
-
Εάν αλλάξεις διαστάσεις σε ζάντες και ελαστικά θα κερδίσεις σε ομορφιά (υποκειμενικό είναι αυτό, εμένα π.χ. δεν μου αρέσουν οι machined ζάντες!) αλλά θα χάσεις σε επιδόσεις, κατανάλωση, άνεση, ποιότητα κύλισης (και μάλλον και θόρυβο) και επίσης σε κόστος αλλαγής ελαστικών. Προσωπικά δεν θα τις άλλαζα, αλλά αυτό είναι η δικιά μου γνώμη. Γενικά εγώ δεν είμαι υπέρ των μεγάλων διαστάσεων σε ζάντες και του χαμηλού προφίλ σε ελαστικά, ειδικά στους Ελληνικούς δρόμους.
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα
Για το 2, μάλλον θα μείνω όπως είμαι. Έχεις δικιο. Οταν θα έρθει η ώρα να αλλάξω και τα λάστιχα θα επανέλθω για απόψεις. Φαντάζομαι ότι τα εργοστασιακά Continental θα μου βγάλουν τον χειμώνα.
Οσον αφορά στο 1, αυτό θα κάνω. Σε ευχαριστώ !
-
Μού αρέσει πολύ το συγκεκριμένο όχημα και το σκέφτομαι μόνο για την υβριδική προσέγγιση. Για μένα όταν λέμε Toyota πλέον, έχει νόημα μόνο να πάρεις κανείς υβριδικό, αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα.
Έχω μπερδευτεί στις παραπάνω αναφορές κατόχων, πάνω στις καταναλώσεις. Αν αυτές που διαβάζω αφορούν την υβριδική έκδοση, τις θεωρώ υψηλές για το δεδομένο της ηλεκτροκίνησης ειδικά μέσα στην πόλη.
Έχουμε εμπειρίες κατόχων μόνο της υβριδικής έκδοσης;
-
Το υβριδικό καιει λιγο οσο εχει φορτισμένη μπαταρία και σε μεγάλη κίνηση.
Δεν το έχω, αλλα το 4.5-5 είναι άνετα εφικτό στην πόλη, εαν οδηγείς οικονομικά και στρωτα οσο εχει φορτισμενη μπαταρία.
-
Μετά από 12.000 χλμ με το υβριδικό, με τις 17' ζάντες, έχω από 4-4,5 μέσα στην πόλη και σε διαδρομές μικτές, δηλαδή κίνηση πχ στο κέντρο και μετά σε λεωφόρο με 60-100 αναλόγως συνθηκών. Πάντα στρωτά με την ρύθμιση στο eco και εκμεταλλευόμενος την ηλεκτρική ενέργεια όσο περισσότερο μπορώ.
Εκτός πόλης σε ταξίδι έχω από 5 έως 5,8 ανάλογα με την ταχύτητα που θα ταξιδέψω και το φορτίο. Συνήθως στα 5 λίτρα είμαι με φορτωμένο αυτοκίνητο (2 ενήλικες + 2 παιδιά) με φουλ ως τον ουρανό το πορτμπαγκάζ και 120-130. Για να δω 5,8 θα πρέπει να κινούμαι με 140 - 160+ σε όλη την διαδρομή. Μια φορά που κατέβαινα με 180 σε όλη την εθνική, είδα 6,2 μ.ο.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το υβριδικό καιει λιγο οσο εχει φορτισμένη μπαταρία και σε μεγάλη κίνηση.Δεν το έχω, αλλα το 4.5-5 είναι άνετα εφικτό στην πόλη, εαν οδηγείς οικονομικά και στρωτα οσο εχει φορτισμενη μπαταρία.
Ανεξάρτητα έαν ξεκινήσεις με φορτισμένη μπαταρία η όχι, σε μια διαδρομή 10-15 χλμ έχεις κάνει το κύκλο την φορτίση--> εκτόνωση --> επαναφορτίσης και με κλιματισμό καταλήγεις σε κάτι λιγότερο από 5lt.
H γυναίκα μου διασκεδάζει να γυρίζει από το κολυμβητήριο κινούμενη μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα (κατηφορικό κομμάτι περίπου 5 χλμ) και μηδενική κατανάλωση.
-
Ενώ στον ανήφορο, πηγαίνοντας στο κολυμβητήριο?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ενώ στον ανήφορο, πηγαίνοντας στο κολυμβητήριο?χαχαχα γεμίζεις την μπαταρία
-
Εγώ μέσο όρο 4.8 εδώ και 2500 χλμ χωρίς να έχω σκεφτεί ούτε μια φορά να πάω λίγο οικονομικά! Αυτό είναι που με χαροποιει ιδιαίτερα σε αυτό το αυτοκίνητο!
Όσο για την ανηφόρα,απλά περιμένεις να έρθει η κατηφόρα...:-P
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι ένα SUV 1500 κιλών, 1800cc με βενζίνη... οι καταναλώσεις ακόμα και του 5 που ΑΝΕΤΑ μπορεί να έχει κάποιος, είναι αστείες...
-
Έχω κάνει 25.000 χλμ περίπου και έχω μικτή κατανάλωση 4.1
Οδηγώ βέβαια πολύ προσεκτικά. -
Σάς ευχαριστώ πολύ όσους έχετε δηλώσει ως τώρα τις καταναλώσεις που έχετε με το υβριδικό. Πραγματικά πολύ κάτω για δεδομένα τέτοιου οχήματος!
-
Πέρα από τα νουμερα το μεγαλυτερο προσον των υβριδικών είναι η χαλάρωση που μεταφέρουν στον οδηγό.
-
Καλα ομως ειναι κ τα νουμερα αυτα...4 η 5 πολυ μικρη σημασια εχει...σε σχεση με τα 9 10 του ανταγωνισμου...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Toyota C-HR 2016