-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Βρε συ. Toyota είναι. Η λογική λέει ότι θα βάζεις μόνο βενζίνη κι νερο ότι και να πάρεις. Απλώς ο 1.2Τ είναι καινούργιο φρούτο. Μόνο αυτο
Sent from my iPhone using TapatalkΤο θέμα είναι να μη ζορίζεται το κινητηράκι των 1200 κυβικών να κινήσει τα 1.400 κιλά του αμαξώματος. Εδώ είναι το θέμα...
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Βρε συ. Toyota είναι. Η λογική λέει ότι θα βάζεις μόνο βενζίνη κι νερο ότι και να πάρεις. Απλώς ο 1.2Τ είναι καινούργιο φρούτο. Μόνο αυτο
Sent from my iPhone using TapatalkΤο θέμα είναι να μη ζορίζεται το κινητηράκι των 1200 κυβικών να κινήσει τα 1.400 κιλά του αμαξώματος. Εδώ είναι το θέμα...
Είναι όντως τόσο βαρύ;;;;;;
-
Όπως είδες και από τις μετρήσεις, το 1.2Τ είναι αρκετά πιο γρήγορο από το υβριδικό.
-
Νομίζω πως δύσκολα βρίσκεις στην κατηγορία κάτι πιο αργό από το υβριδικό C-HR.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είναι όντως τόσο βαρύ;;;;;;
1390 κιλά είναι το 1.2 Τ
1450 κιλά είναι το 1.8 Hybrid.
Είναι βαριά αμαξώματα... -
Για το μέγεθος του είναι πάρα πολύ βαρύ και φυσικά κακός παράγοντας για την κατανάλωση.
-
Είναι όντως βαρύ το C-HR, αν σκεφτείς ότι το (μεγαλύτερο σε μέγεθος, δηλ. μήκος και πλάτος) Peugeot 3008 είναι περίπου το ίδιο σε βάρος (1.410 κιλά το βγάζει το Drive).
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Για το μέγεθος του είναι πάρα πολύ βαρύ και φυσικά κακός παράγοντας για την κατανάλωση.Το υβριδικό πάντως είναι μια χαρά σε κατανάλωση. 4,3 lt/100 km μικτή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση σε 12.000 χλμ που έχω κάνει.
-
Το 1.2 Τ ξέρουμε πόσο καίει στην πράξη;
-
Ως κάτοχος auris hybrid εδώ και 3 μήνες έχω να δηλώσω ότι είναι πολύ οικονομικό
Αθόρυβο και φυσικά έχει τη δύναμη που χρειάζεται για προσπεράσεις κτλ
Με προβλημάτιζε το γεγονός που έλεγαν για το θόρυβο του κινητήρα
Σε πληροφορώ ότι γίνεται αντιληπτός μόνο σε έντονο φορτίο και φυσικά δεν είναι ενοχλητικός
Άλλωστε σε κάθε αυτοκίνητο ακούγεται ο θόρυβος του κινητήρα ειδικά σε προσπεράσεις και αναβάσεις
Πάντως ότι και να διαλέξεις να προτιμήσεις αυτόματα κιβώτια
Δεν υπάρχει η ευκολία που προσφέρουν . -
Και ένας ακόμη φίλος μέλος του φόρουμ, δεν θυμάμαι ποιος, το είχε κάνει test drive και είπε πως ο θόρυβος δεν ήταν πιο δυνατός από diesel υπό πίεση. Πάντα στις ίδιες συνθήκες, π.χ. προσπέραση.
Ίσως αυτό που ξενίζει και αντιλαμβάνεται ως βουητό είναι η εν γένει λειτουργία του cvt που κρατάει τις στροφές στο βέλτιστο σημείο και επιταχύνει το αυτοκίνητο. Όπως δηλ στα scooter. Αν είχαμε περισσότερα Ιαπωνικά αυτόματα αυτοκίνητα που το προτιμούν το cvt ίσως να μην το καταλαβαίναμε καθόλου σαν κάτι διαφορετικό -
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Για το μέγεθος του είναι πάρα πολύ βαρύ και φυσικά κακός παράγοντας για την κατανάλωση.
Το υβριδικό πάντως είναι μια χαρά σε κατανάλωση. 4,3 lt/100 km μικτή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση σε 12.000 χλμ που έχω κάνει.
Όντως πολύ καλή τιμή!
-
Ξέρουμε από πωλήσεις στην Ελλάδα, πόσο πουλάει το 1.2 Τ και πόσο το 1.8 Hybrid;
Ποιό πουλάει περισσότερο στην Ελλάδα;
-
Προσωπικά όσα έχω δει είναι υβριδικά. Το προωθούν πολύ περισσότερο
-
Ξέρουμε από πωλήσεις στην Ελλάδα, πόσο πουλάει το 1.2 Τ και πόσο το 1.8 Hybrid;Ποιό πουλάει περισσότερο στην Ελλάδα;
Επίσημα στοιχεία δεν έχουμε. Tα έχει η Toyota προφανώς, αλλά δύσκολο να τα βρούμε.
Οι πωλητές φυσικά λένε τα δικά τους, γιατί προωθούν με τα χίλια το υβριδικό.
-
Την βενζίνη προωθούν με εκπτώσεις και όχι το υβριδικό. Το υβριδικό αγοράζεται γιατί είναι αυτόματο και δεν πληρώνει τέλη
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Την βενζίνη προωθούν με εκπτώσεις και όχι το υβριδικό. Το υβριδικό αγοράζεται γιατί είναι αυτόματο και δεν πληρώνει τέληΜπορεί να έχει αλλάξει τώρα, δεν το γνωρίζω. Τον Ιούλιο που το είχα οδηγήσει και είχα πάρει προσφορά, πέραν της όποιας προώθησης στο θέμα τιμής, ο πωλητής εκθείαζε το υβριδικό και σχεδόν έθαψε το βενζίνης. Μου είπε 'εάν θες το CH-R μόνο υβριδικό αξίζει, αλλιώς μην το πάρεις καθόλου'..!!!
-
Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποιό κάνει περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα;
Το 1.2 ή το υβριδικό; -
Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποιό κάνει περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα;
Το 1.2 ή το υβριδικό;Ως προς τι θα επηρεάσει αυτό την απόφασή σου; Η πλειοψηφία δεν συμφωνεί πάντα με τα δικά μας θέλω.
(εκτός αν σκέφτεσαι τον παράγοντα εξοικοίωσης των τεχνικών στο service και την πιο εύκολη εύρεση ανταλλακτικών). -
Προσωπικά, για τις δικές μου ανάγκες, προτιμώ τον 1.2 Τ.
Ωστόσο, με δεδομένο ότι αυτός ο κινητήρας είναι καινούριος (παρουσιάστηκε **μόλις το 2015 **και τον έχει φορέσει μόνο το Auris αρχικά και τώρα το C-HR) δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι.
Ο 1.8 Hybrid είναι χρόνια φορεμένος στο Prius και γνωρίζουμε αρκετά γι΄αυτόν.
Οπότε, με ενδιαφέρει τι δείγμα γραφής έχει δώσει ο νέος 1.2 Τ.
Toyota C-HR 2016