-
Tο νέο C3 Aircross έρχεται να αντικαταστήσει τo picasso και αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς.
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ebsite-rss
-
Tο νέο C3 Aircross έρχεται να αντικαταστήσει τo picasso και αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς.
-
-
-
Μου αρέσει αρκετά (πολύ πιο όμορφο από το Cactus) και ειδικά το εσωτερικό του (ανοιχτόχρωμο ή διχρωμία) είναι πολύ όμορφο. Άνετα θα ήταν η επιλογή μου εάν έψαχνα αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία.
-
Τι μλκιες σχεδιαζουνε θεε μου
Και κανε μου τη χαρη criuser μη πεις σε διαλογο μαζι μου... -
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα καινούριο σα σχεδίαση,αλλά σίγουρα πιο όμορφο από Juke κ.ά. της κατηγορίας του.
Αν ενδιαφέρει κάποιον αυτή η κατηγορία,για μένα προσωπικά,σα σχέδιο το θεωρώ το καλύτερο την παρούσα στιγμή. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
...αλλά σίγουρα πιο όμορφο από Juke κ.ά. της κατηγορίας του.Αυτό δεν είναι δύσκολο...ο,τιδήποτε (σχεδόν) είναι πιο όμορφο από το Juke!!
-
Δεν μπαίνω Νονέ γιατί δεν θα είναι διάλογος , αλλά παράλληλοι μονόλογοι...
-
Ωραιο ειναι αν και θα ηθελα να το δω με τα airbumbs τα οποια και ταιριαζουν στο SUV χαρακτηρα του αλλα και ειναι πολυ πρακτικα στην πολη.
Το heads up display πολυ ωραιο και μπραβο-
το εσωτερικο στεκεται στο υψος των περιστασεων.
Μ αρεσει το πορτπαγκαζ καθως μπορει να παρει τεραστιες βαλιτσες σε καθετη διαταξη περα απο το οριο των καθισματων, κουβαλλοντας στην ουσια περισσοτερα απο 520λιτρα σε αυτοκινητο 4.15 μετρα !!!!Απο το εντυπο της citroen προς τον τυπο δεν γινεται αναφορα στην νεα αναρτηση παρα μονο μια γενικη αναφορα για ανεση και ρυθμισεις για ολες τις συνθηκες οδηγησης.
Πιθανον η πολυαναμενομενη αναρτση μπει τελικα στο 'cactus' facelift
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
[...] 'cactus' faceliftδεν θα καταργηθεί;
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν μπαίνω Νονέ γιατί δεν θα είναι διάλογος , αλλά παράλληλοι μονόλογοι...Εστω
-
Citroen C3 Aircross
H σχεδιαστική έμπνευση του αντιπάλου των Renault Captur και Nissan Juke αντλείται από το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στην κοσμοπολίτικη Γενεύη. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Alexandre Malval, στόχος της Citroen ήταν να δημιουργήσει ένα ευχάριστο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, τόσο εντός όσο και εκτός, που να προσελκύει ένα σαφώς πιο νεανικό σε σχέση με τον πρόγονό του κοινό. Το νέο Citroen C3 Aircross συντηρεί ένα συμπαγές προφίλ όντας 75 χλστ. πιο ψηλό, αλλά και 15 χλστ. πιο μακρύ από το Nissan Juke. Ωστόσο, ο χώρος φόρτωσης ξεπερνά τα δεδομένα της κατηγορίας του φιλοξενώντας αποσκευές με χωρητικότητα από 410 έως και 1.289 λίτρες, τιμές μεγαλύτερες κατά 106 και 100 λίτρα αντίστοιχα σε σχέση με εκείνες του εξ Ανατολών αντιπάλου του. Κάτω από το καπό θα φιλοξενούνται γνώριμα μηχανικά σύνολα. Η αφετηρία της βενζινοκίνητης γκάμας είναι ο 3κύλινδρος PureTech 82, ενώ διαθέσιμη θα είναι και η δυνατότερη έκδοση «110». Κατά πάσα πιθανότητα, το «παρών» θα δίνει και η έκδοση των 130 ίππων, ενώ σε ότι αφορά τις εκδόσεις ντίζελ (BlueHDi), η Citroen θα προσφέρει κινητήρες με απόδοση 100 και 120 ίππων. Περισσότερα όμως στοιχεία για τα ως άνω μηχανικά σύνολα, αναμένεται να αποκαλυφθούν μετά το καλοκαίρι, λίγο πριν το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου στις κατά τόπους αγορές.
Υ.Γ το χειρόφρενο απο οτι είδα είναι το ιδιο με αυτό του 2008.
-
Μήπως τελικά αυτό
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Citroen C3 AircrossH σχεδιαστική έμπνευση του αντιπάλου των Renault Captur και Nissan Juke αντλείται από το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στην κοσμοπολίτικη Γενεύη. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Alexandre Malval, στόχος της Citroen ήταν να δημιουργήσει ένα ευχάριστο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, τόσο εντός όσο και εκτός, που να προσελκύει ένα σαφώς πιο νεανικό σε σχέση με τον πρόγονό του κοινό.
ενοχλεί τον Νονό?
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Citroen C3 AircrossH σχεδιαστική έμπνευση του αντιπάλου των Renault Captur και Nissan Juke αντλείται από το ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στην κοσμοπολίτικη Γενεύη. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Alexandre Malval, στόχος της Citroen ήταν να δημιουργήσει ένα ευχάριστο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, τόσο εντός όσο και εκτός, που να προσελκύει ένα χαζοχαρουμενο κοινο και καμια χαζογκομενιτσα..
-
Ετσι το βλέπεις εσύ που ναι μεν δεν είσαι μπαρμπαδέλι όπως εγώ εξωτερικά , αλλά μάλλον έχω νεανικότερα μυαλά εγώ
-
Θεμα αισθητικης ειναι. Αλλα ειναι πραγματικα αποριας αξιον πως σ αρεσει αυτη η μαλακια οταν εχεις διαλεξει xantia, c5 mk II ,c4 mk I
-
Αντικαθιστά ένα άσχημο αυτοκίνητο (που δεν νομίζω να έσπασε ταμεία) και μπαίνει σε μια κατηγορία με ιδιαίτερα ή lifestyle αυτοκίνητα.
Πετυχημένο σαν σχέδιο που μάλλον θα τραβήξει πελάτες.
Μ' αρέσει! -
Είναι ή δείχνει υπερβολικά στενό...και αυτό χαλάει τις αναλογίες... νομίζω έχει 1,71 πλάτος τη στιγμή πού ο ανταγωνισμός παίζει στο 1,76-1,80...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στατική σύγκριση του fl captur με το νέο C3 Aircross στην Γαλλία. Οι χώροι φαίνονται ικανοποιητικοί και σίγουρα καλύτεροι του captur.
Citroën C3 Aircross VS Renault Captur : quel est le meilleur SUV urbain ?
Citroen C3 Aircross 2018