-
Το Baleno είναι σαν την Coca Cola:
Πάει με όλα!Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο!!!
-
Μην σας δείξω τις 4 οθόνες του C4 του 2004 που πάτε και μας κρίνετε....
Το αιρκρός έχει αλλαγές στις οθόνες , δεν είναι μόνο μία .
-
Με την απλή LCD οθόνη στον πίνακα οργάνων, οι προειδοποιήσεις (π.χ. η αρχική προειδοποίηση πριν το αυτόνομο φρενάρισμα) εμφανίζονται μόνο στην οθόνη αφής, κάτι που είναι ανεκδιήγητο (εγώ δεν την είδα και δεν είχε και ηχητικό σινιάλο). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν αυτό ισχύει για όλα μηνύματα ή μόνο για αυτό που είδα στο τεστ ντράιβ.
για την ηχητική προειδοποίηση που ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει να σου πω πως δεν ισχύει επ'ουδενί.Κάθε προειδοποιητικό σήμα που εκπέμπει το αυτοκίνητο για να επιστήσει την προσοχή του οδηγού συνοδεύεται και απο ανάλογη ηχητική προειδοποίση
]Το ταμπλό, με το βασικό σαλόνι, είναι σκούρο και με μέτρια πλαστικά. Αν βέβαια βάλεις έξτρα σαλόνι, είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (ταμπλό, καθίσματα, πόρτες, υποβραχιόνιο).
ισχύει αλλά τουλάχιστον εδώ η citroen σου δίνει το δικαίωμα εάν επιλέξεις ακριβότερη έκδοση να έχεις μαλακό πλαστικό ή ύφασμα στην φάτσα του ταμπλό και καλύτερες επενδύσεις στις πόρτες κάτι που στον ανταγωνισμό της κατηγορίας δεν υπάρχει.Σχεδόν όλος ο ανταγωνισμός πλήν του crossland έχι σκληρά πλαστικά χωρίς περιθώρια βελτίωσης απο έκδοση σε έκδοση.
-
Προσπαθω να παραγγειλω το αυτοκινητο καιρο τωρα για συγγενικο προσωπο,ειμαι πολυ κοντα.
Μια εκδοση με πολλα εξτρα, itouch,το μονο που δεν μας αρεσε που δεν ειχε LED αλλα βολευτηκαμε βαζοντας την αυτοματη εναλλαγη φωτων για την οποια ειδα αυτο το χαριτωμενο βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=RxaC24Rb52o -
Με το καλό η παραγγελία!
Θα βάλετε έξτρα εξοπλισμό στην itouch? Βενζίνη ή πετρέλαιο? αυτόματο ή χειροκίνητο? Χρώμα?
Πολλές ερωτήσεις έκανα τελικά!
-
Ο χρήστης drastirios έγραψε:
Με την απλή LCD οθόνη στον πίνακα οργάνων, οι προειδοποιήσεις (π.χ. η αρχική προειδοποίηση πριν το αυτόνομο φρενάρισμα) εμφανίζονται μόνο στην οθόνη αφής, κάτι που είναι ανεκδιήγητο (εγώ δεν την είδα και δεν είχε και ηχητικό σινιάλο). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν αυτό ισχύει για όλα μηνύματα ή μόνο για αυτό που είδα στο τεστ ντράιβ.για την ηχητική προειδοποίηση που ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει να σου πω πως δεν ισχύει επ'ουδενί.Κάθε προειδοποιητικό σήμα που εκπέμπει το αυτοκίνητο για να επιστήσει την προσοχή του οδηγού συνοδεύεται και απο ανάλογη ηχητική προειδοποίση
Επειδη θυμομουν καλα τι εγινε (μου ειχε κανει εντυπωση) αλλα ησουν κι εσυ πολυ σιγουρος, το εψαξα στο manual και αντιγραφω απο τη σελ.143 του ελληνικου pdf:
Επίπεδο 1 (πορτοκαλί): μόνο οπτική
προειδοποίηση που σας δηλώνει ότι το
προπορευόμενο όχημα είναι πολύ κοντά.
Εμφανίζεται το μήνυμα Vehicle close
(Όχημα κοντά).Τονισα δε, στη δημοσιευση μου, οτι αναφερομουν μονο το συγκεκριμενο μηνυμα, καθως δεν ειχα σκοπο στο τεστ ντράιβ να καρφωθω στον μπροστινο.
ΑΝ ολα τα μηνυματα εμφανιζονται στην οθονη αφης και οχι στην οθονη του πινακα οργανων, αυτο ειναι εργονομικο λαθος. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με το καλό η παραγγελία!Θα βάλετε έξτρα εξοπλισμό στην itouch? Βενζίνη ή πετρέλαιο? αυτόματο ή χειροκίνητο? Χρώμα?
Πολλές ερωτήσεις έκανα τελικά!
Θα εχει εξτρα το keyless και το pack family safety, ουσιαστικα μονο ζαντες και ηλιοροφη αφησαμε απεξω
Αυτοματο 6ταχυτο βενζινη Sable -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα εχει εξτρα το keyless και το pack family safety, ουσιαστικα μονο ζαντες και ηλιοροφη αφησαμε απεξω
Αυτοματο 6ταχυτο βενζινη SableΕυχαριστώ για την απάντηση!
Καλός εξοπλισμός (αν και από όσο θυμάμαι αφήσατε εκτός και το grip & την καλύτερη εσωτερική επένδυση και το Head Up Display). Όσο για τον κινητήρα και τον κιβώτιο, άριστος συνδυασμός...κάνει το αυτοκίνητο εξαιρετικό!!
Εαν επιτρέπεται, πόσο βγήκε τιμή με την όποια έκπτωση?
-
Ο lap με το baleno, ο fanis με το c3 aircross.
Ο πινακας οργανων ππυ ει αι χαμηλα δεν σας ενοχλει;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ο lap με το baleno, ο fanis με το c3 aircross.Βασικά με την σειρά 5 της BMW είναι ερωτευμένος και 'κολλημένος' εδώ και πάνω από 30 χρόνια!! Αλλά φευ, επειδή οικονομικά είναι απλησίαστη (έχει σχεδόν όσο το σπίτι μου... ) δεν ασχολούμαι πια. Απλά κατεβαίνω κάθε μεσημέρι στον Σπανό, χαζεύω, μπαίνω μέσα και μετά γυρνάω στο γραφείο!
Πάντως, για να είμαστε και εντός θέματος, το C3 Aircross κατά την άποψή μου είναι ό,τι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο στην κατηγορία του και με τους καλύτερους χώρους.
-
Και εγω την 5αρα αλλα και ενα stinger γουσταρω τρελα. Τα σενταν και τα κουπε μ αρεσουν νιωθω ότι με αντιπροσωπεύουν καλυτερα ως σχεδιο, αλλα όπως λες είναι πανακριβα
Συγγενης μου ψαχνει αυτοκινητο, επεισα για το μπαλενο αλλα θα τον παω να δει το c3 aircross. Εμπιστευομαι την κριση σου.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτοματο 6ταχυτο βενζινη SableΕυχαριστώ για την απάντηση!
Καλός εξοπλισμός (αν και από όσο θυμάμαι αφήσατε εκτός και το grip & την καλύτερη εσωτερική επένδυση και το Head Up Display). Όσο για τον κινητήρα και τον κιβώτιο, άριστος συνδυασμός...κάνει το αυτοκίνητο εξαιρετικό!!
Εαν επιτρέπεται, πόσο βγήκε τιμή με την όποια έκπτωση?
Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο αχρηστο απο το head up display το grip εμας δεν μας χρειαζεται
Εχουμε βαλει και μια εσωτερικη επενδυση τωρα που το ειπες,την Metropolitan Grey
Επισης δεν εγραψα το pack auto που ειναι για κλιματισμο και υαλοκαθαριστηρεςΟλο αυτο βγαινει ~ 24.000
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο αχρηστο απο το head up display το grip εμας δεν μας χρειαζεται
Εχουμε βαλει και μια εσωτερικη επενδυση τωρα που το ειπες,την Metropolitan Grey
Επισης δεν εγραψα το pack auto που ειναι για κλιματισμο και υαλοκαθαριστηρεςΟλο αυτο βγαινει ~ 24.000
-
Συμφωνώ για το Head Up (νομίω όμως οτι πάει πακέτο εαν θές το Hi Fi ή την ασύρματη φόρτιση κινητού, δεν θυμάμαι και στα σίγουρα).
-
Επίσης το Grip είναι καθαρά προσωπικό θέμα έαν κάποιος το χρειάζεται.
απλά ανέφερα τον εξοπλισμό, ως προς το ότι υπάρχουν ακόμα μερικά έξτρα και όχι ως προς την χρησιμότητά τους! -
Σούπερ αυτή η επένδυση, αναβαθμίζει πολύ το εσωτερικό και το κάνει και πιο φωτεινό...και η δικιά μου επιλογή αυτή θα ήταν (όχι ότι έχει καμία σημασία, έτσι το γράφω)!
Εεε άρα πολύ τούμπανο από εξοπλισμό (μόνο η ηλιοροφή λείπει...προσωπικά μου αρέσει πολύ). Υπήρχε κανένα στον 'δρόμο' για Ελλάδα ή παραγγελία και αναμονή 3-4 μήνες?
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είδα χθες βράδυ ένα βίντεο, μάλλον από Ινδία, με το καινούριο Ecosport που είχε κολλήσει σε νορμάλ λάσπη και δεν μπορούσαν να το ξεκολλήσουν με τίποτα. 15 λεπτά βίντεο, 7 άνθρωποι προσπαθούσαν να το ξεκολλήσουν. Δίπλα του πέρναγαν αέρα-πατέρα, κάτι απίθανα αυτοκινητάκια (κυρίως Suzuki) μία σταλίτσα και το Ecosport δεν μπορούσε να πάει ένα μέτρο.Σκεφτόμουν ότι σε μία τέτοια περίπτωση το Grip Control του Aircross μάλλον θα βοηθά πολύ.
Από την άλλη σκέφτομαι για ποιο λόγο είχε τέτοια συμπεριφορά το Ford;φίλε storm φυσικά σαν γνώστης που είσαι είμαι σιγουρος ότι γνωριζεις πως το grip control χωρίς τα ανάλογα ελαστικά βοηθάει απο λίγο έως ελάχιστα, γι'αυτό και οι Γάλλοι φρόντισαν στις εκδόσεις με grip το αυτοκίνητο να φοράει ελαστικά m+S. Εγώ το δικό μου αυτοκίνητο το επέλεξα με 17άρες ζαντες με λάστιχα m+s και grip control. Στο διά ταύτα τώρα την συγκεκριμένη δοκιμασία που το ford κόλλησε το aircros πράγματι θα περνούσε πολύ πιο εύκολα. Το δικό μου πλέον έχει δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες τηρουμένων των αναλογιών (Χιόνι, λάσπη ,χώμα )και τα έχει πάει μια χαρά. Είμαι σίγουρος ότι με ένα καλύτερο λάστιχο απο το hankook θα τα πάει ακόμα καλύτερα.Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν τρέφω αυταπάτες, ξέρω ότι ένα αντίστοιχο 4κίνητο με καλά λάστιχα δεν συγκρίνεται επ'ουδενί με ένα αντίστοιχο 2κίνητο, αλλά το grip control της PSA πραγματικά δουλεύει και μάλιστα καλά. Το ΑC μάλιστα θα σε πάει και λόγω ύψους πολύ παραπέρα απο τα περισσότερα 2κίνητα του ανταγωνισμού.
-
Σε ευχαριστώ ρε φίλε για τις πληροφορίες.
Χαζεύω συγκεκριμένα SUV/Crossover και ένα από αυτά είναι και το aircross. -
Παραγγελια τελη Απριλιου,εκτιμωμενη παραδοση τελη Ιουλιου
Φορτωμενο με οτι εξτρα ηλεκτρονικο υπαρχει -
Παρήγγειλες aircross;;;;;
Με το καλό να παραλάβεις! Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παραγγελια τελη Απριλιου,εκτιμωμενη παραδοση τελη Ιουλιου
Φορτωμενο με οτι εξτρα ηλεκτρονικο υπαρχειΔικό σου ή απλά μας αναφέρεις μια παραγγελία ανθρώπου που γνωρίζεις?
Εαν δικό σου, για πές έκδοση, χρώμα και εσωτερικό?
-
Ειναι για δικο μου ανθρωπο,νομιζω τοι εχω ξαναγραψει,ημερομηνια παραδοσης δεν ειχα
Feel-itouch, Sable, Ambiance Metropolitan Grey -
Ευχαριστώ! Ωραίος συνδυασμός.
Αυτόματο? Βενζίνη?
Citroen C3 Aircross 2018