-
11 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται το facelift λένε ...
να μαντέψω...led φώτα, progressive hydraulic cushions, καθίσματα advanced comfort και νέες εξοπλιστικά εκδόσεις
-
Αμαν.... Αν ειναι ετσι να το βαλω στη λίστα.
Τα hydraulic cushions ειναι μεγαλο ατου
-
σοφή σκέψη
-
Μην ξανοίγεσαι , είπαμε Dacia Sandero Stepway Lpg
-
Σωστα!!!
-
https://www.allcarphotos.net/citroen-c3-aircross-2021/
Από ότι έχω διαβάσει τα Airbumps, του έλειπαν, και τα καθίσματα και τα led θα είναι οι μεγάλες αλλαγές. Δεν νομίζω ότι θα πάρουν τα αμορτισέρ.
-
Λογικά τα αμορτισέρ θα τα κρατήσουν για το C4 και πάνω...να έχει και κάποιο έξτρα selling point. Και εγώ πιστεύω οι αλλαγές θα είναι ίδιες με του C3, δλδ. χρώματα, LED φώτα (επιτέλους!!!) και καθίσματα μαζί με ανανεωμένες ταπετσαρίες.
-
Kι εγώ έχω την εντύπωση ότι στο C3aircross που έχει ψηλό κέντρο βάρους,δεν ταιριάζουν τα hydraulic cushions.Θα το κάνουν πολύ ασταθές στις στροφές ή θα χρειάζονται δαπανηρές,ασύμφορες τροποποιήσεις από το εργοστάσιο για να τα ρυθμίσουν σωστά. Γι αυτό άλλωστε είχαν μπει στο Cactus και τώρα στο C4 ή μπαίνουν στο C5aircross που είναι μεν με ύψος,αλλά λόγω και του μεγάλου μήκους το κέντρο βάρους είναι πιο χαμηλό από το C3aircross.
-
Παντως οταν ειχαν παρουσιαστεί στον τυπο τα αμορτισερ ειχαν αναφερει πως σταδιακα θα επεκταθουν σε ολη τη γκαμα της citroen, σε ολα τα μοντελα της. Απλα ισως εχουν διαφορετικη ρύθμιση
-
99% θα μπουν σε όλα τα μοντέλα, απλά όχι στο F/L αλλά στη νέα γενιά. Για να υπάρχει μια διαφοροποίηση, κάτι νέο. Επίσης, ίσως να μην ταιριάζουν στο υφιστάμενο set up της ανάρτησης και για αυτό δεν μπήκαν και στο F/L του C3 (του απλού).
-
Μπορει, και λογικο αυτο που λες.
Στο cactus ομως πως μπηκαν; Ιδια πλατφορμα δεν ηταν;
-
Δεν έχω ιδέα! Πάντως είναι σίγουρα πιο χαμηλό. Δεν ξέρω τι και πως σκέφτοναι στην Σιτροέν...ίσως είναι καθαρά θέμα marketing.
-
Μπορει, και λογικο αυτο που λες.
Ναι,ήταν. Ίσως όμως δεν ήταν καλή η υλοποίηση κι η ρύθμιση τους στο συγκεκριμένο μοντέλο και για αυτό -μαζί με 1-2 λόγους ακόμη- δεν βρήκε ανταπόκριση στην αγορά.
-
Δεν βρήκε ανταπόκριση γιατί το C3 Aircross είχε πολύ καλύτερους χώρους με μικρότερη τιμή θυμάμαι. Όταν πήγαινα στις Citroen δεν ασχολιόταν κάνεις με αυτό. Θυμάμαι πήγαινα εγώ να το δω και οι πωλητές δεν έρχονταν καν, με περίμεναν στο C3 Aircross.
Είχε άνετους χώρους για 5 επιβάτες και σχετικά μικρό χώρο αποσκευών 350 λιτρων, αλλά ήταν σχεδόν 19ποντους κοντύτερο από το σημερινό, οπότε αναλογικά δεν έχανε τόσο (20-30 λίτρα μόνο παραπάνω το σημερινό για 20 σχεδόν πόντους, το λες και καλή αναλογία) ενώ είχε παρόμοια απόσταση από το έδαφος με το σημερινό, δηλαδή ήταν ξεκάθαρα, και έτσι προωθήθηκε, σαν ένα αυθεντικό crossover.
Πάλι είχε τα airbumps, μικρά και διακριτικά εν αντιθέσει με το πρώτο Cactus που έπιαναν τη μισή πόρτα, και πάλι ένα μικρό κοντερακι, και πάλι ακούγαμε για τα καθίσματα και την ανάρτηση (και τα 2 πρωτιές με τους όρους που χρησιμοποιεί ακόμη η Citroen για την προώθηση του).
Από θέμα μάρκετινγκ δηλαδή μία από τα ίδια, με ουσιαστικά μόνη διαφορά τα πίσω παράθυρα που ήταν με flaps.
Δεν είναι τόσο πρωτότυπο δηλαδή αυτό το αυτοκίνητο. Από το 2014 προσπαθεί να το πετύχει η Citroen, και σαν ιδέα γοητευτικά ήταν τα Cactus (σκεφτείτε ότι η πρώτη γενια έπαιζε μόνη της χωρίς άλλο crossover στην αγορά.) Βαλε και μία ξεκάθαρη νότα από C-HR μέσα (ή μάλλον, απ' έξω) και έχεις το σημερινό.
-
εγώ πάλι πιστεύω ότι απο την στιγμή που τα progressive hydraulic cushions τα βάλανε στο facelift του απλού c3, θα τα βάλουν και εδώ.Ίδωμεν....
-
Το προηγούμενο C4 χαντακώθηκε από επιλογές της εταιρείας. Ενω είχε ξεχωριστό σχεδιασμό και πρακτικότητα μπροστά, πίσω ήταν σαν αμάξι του '90, λες και σχεδιάστηκε για 2+2 επιβάτες. Το αυτόματο κιβώτιο του ήταν για πέταμα, το χειροκίνητο το κλασικό ασαφές γαλλικό. Τελικά επισκιάστηκε πλήρως από τα γαλλικά της γενιάς του C3 Aircross, 2008, Captur, ενώ και αμάξια όπως το Stonic ή το Arona έκαναν τελικά καλύτερα αυτά που υποσχόταν το Cactus. Στο καινούριο C4 φαίνεται να έχουν διορθωθεί όλα αυτά. Το C3 Aircross face lift θα είναι πιστεύω επιπέδου του απλού C3, κυρίως αισθητικό για να ανανεώσει το ενδιαφέρον. Μακάρι να έχει όλες τις αναβαθμίσεις που λέτε, καθώς θα γίνουν διαθέσιμες και για retrofit στα προηγούμενα.
-
Από ότι λένε όλοι σαν του C3 . Δηλαδή καθίσματα και λέντ φώτα και κάποια αλλαγή στο εσωτερικό .
Σε αντίθεση με το Κροσλαντ που ήταν πολύ συντηρητικό το έξω , εδώ θα επενδύσουν στο μέσα , ίσως βάλουν κάποια στοιχεία στο ταμπλό , υφάσματα κλπ , ώστε να φαίνεται πιο ποιοτικό .
-
αγόρασα πριν κανένα μήνα έναν αντάπτορα CPLAY2air για να έχω ασύρματο carplay στο aircross.Ευκαιρίας δοθείσης βρήκα χρόνο να το δοκιμάσω, στην σημερινή βόλτα απο την θέση του συνοδηγού.Στην αρχή φοβήθηκα ότι δεν θα δουλέψει αλλά μετά απο 1-2 λεπτά και με τις απαραίτητες ρυθίσεις δούλεψε άψογα.
Για όποιον ενδιαφέρεται για μία ωραία αναβάθμιση προκειμένου να αποφεύγει τα καλώδια αλλά και να μην έχει το κινητό συνέχεια στην φόρτιση το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σιγά μην περιμέναμε την citroen να μας δώσει ασύρματο carplay
-
Πολυ ωραιο.... Για δωσε λινκ
-
Το καταλαβα on το καταλαβα, το καταλαβα.com-to katalava.com.
Thnx
Citroen C3 Aircross 2018