-
Για όσους είμαστε καινούριοι ιδιοκτήτες, υπάρχουν τίποτε ανακλήσεις που θα πρέπει να έχουμε γνώση και αν ναι, τί ακριβώς κάνουμε σχετικά;
Υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να το ελέγξουμε αυτό online?
-
Ρώτα στο γαλλικό φόρουμ . Εγώ τους βαριέμαι να τους διαβάζω στην μετάφραση ...
-
Ρώτα στο γαλλικό φόρουμ . Εγώ τους βαριέμαι να τους διαβάζω στην μετάφραση ...
Δεν είδα να έχουν γραμμένο κάτι. Μόνο τις γνωστές ιστοσελίδες, που μάλλον είχα ανεβάσει ξανα:
-
Για όσους είμαστε καινούριοι ιδιοκτήτες, υπάρχουν τίποτε ανακλήσεις που θα πρέπει να έχουμε γνώση και αν ναι, τί ακριβώς κάνουμε σχετικά;
Υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να το ελέγξουμε αυτό online?
Θα σε ειδοποιήσουν από την αντιπροσωπεία, ή μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο. Αν δεν είναι κάτι σοβαρό το κάνουν με το service από μόνοι τους.
-
Κατέβασα προ 15νθημέρου την εφαρμογή My Citroen και την σύνδεσα με το αμάξι .
Εχει την πλάκα του .
Μου δίνει διαδρομές , καταναλώσεις , μωτ , χρόνο διαδρομής , τα σέρβις , αναβαθμίσεις όταν έλθουν και διάφορα άλλα .
Σε 14 μέρες έχω κάνει 1746 χλμ , έχω 7,1 κατανάλωση και με κόστος βενζίνης που του έδωσα 1,33 , έχω ξοδέψει 167 ευρώ .
Την τρίτη μαζί με τις αμερικάνικες εκλογές το πάω για σέρβις , το δεύτερο του και το πρώτο δικό μου . Ο μετρητής μου γράφει να πάω σε 6500 χλμ , αλλά το προηγούμενο έγινε τον Σεπτέμβριο και καλό είναι να το κάνω κοντά στον χρόνο .
Εκανα μέχρι τώρα 17000 χλμ , αλλά από την άλλη εβδομάδα οι διαδρομές θα μειωθούν , άρα και τα χιλιόμετρα .
Να δούμε πόσο θα με χρεώσουν , σε σχέση με τα λίγα χλμ που είχε κάνει ο Στόρμ ..
-
Κάτι θα βρω να κάνω. Κάποια στιγμή θα τα σουτάρω όλα.
Θα κρατήσεις μόνο την μηχανή;
-
Να δούμε πόσο θα με χρεώσουν , σε σχέση με τα λίγα χλμ που είχε κάνει ο Στόρμ ..
Για να καταλάβεις πόσο επαφή έχω με το Aircross, είχα την εντύπωση ότι είχα ξεπεράσει τα 1600χλμ.
Την Κυριακή τελικά πέρασα τα 1500χλμ. και έκανα 80 χιλιόμετρα για να ξυπνήσει λίγο η μηχανή.
Αλλά ρε φίλε, αγγαρεία εντελώς. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου.
-
Το θέμα φίλε μου ξέρεις ποιο είναι; Προτιμώ να οδηγώ ένα 206 20ετών παρά το Aircross. Και αυτό κάνω και ας λέει ο καθένας ότι θέλει.
Το 206 μου φαίνεται πολύ ποιο φιλικό και εύχρηστο και τέλος πάντων με αφήνει να το οδηγώ.
Το Aircross δεν... Έχει κάποια θετικά, αλλά εγώ ενθουσιάζομαι με άλλα πράγματα.
Το άσχημο με το 206 είναι ότι λόγω παλαιότητας δεν το εμπιστεύομαι και πολύ και είναι και ταλαιπωρημένο. Λογικό. 20 χρονών αυτοκίνητο, πόσο να αντέξει στους Ελληνικούς δρόμους;;;
Συμπέρασμα. Ναι θα ήθελα να τα διώξω και τα δύο αυτοκίνητα και να πάρω κάποιο καινούριο που να έχει τα στοιχεία του 206 αλλά σε μεγαλύτερο μήκος αμαξώματος. Δηλαδή απλότητα χρήσης, ευχρηστία, χωρίς πολλές ηλεκτρονικές αηδίες κλπ... Και φυσικά να μου λύνει και κάποια προβλήματα που έχω στο χώρο που ζω.
Και υπάρχει ένα αυτοκίνητο που μου έχει κάνει κλικ και μου καλύπτει όλες τις ανάγκες και λύνει και τα παράπλευρα προβλήματα. Περνά απαρατήρητο μεν, αλλά εμένα μου έχει κολλήσει, δεν ξέρω γιατί, αλλά το θεωρώ ιδανικό για την Ελλάδα.
Αλλά πως διώχνεις δύο αυτοκίνητα; Γρίφος...
-
Καταιγιδα.... χωρις πλακα αφου τα σκας τα φραγκα που τα σκας, πανε παρε κατι ιδιαιτερο. Κανενα mx5 cabrio...να ευχαριστιεσαι οδηγηση,
1 με τα χιλιομερεα που κανεις οποτε το πουλησεις θα τα παρεις σχεδον ολα πισω.
- Οποτε οδηγεις θα ναι απολαυση
-
@Storm ποιο αυτοκίνητο σκέφτεσαι δηλαδή?
-
Αλλά πως διώχνεις δύο αυτοκίνητα; Γρίφος...
Πολύ εύκολα. Το C3 το δίνεις άνετα, είναι καινούργιο ουσιαστικά! Το 206 λόγω χαμηλής τιμής θα δοθεί πιστεύω αρκετά γρήγορα. Χωρίς βιασύνη, άνετα θα τα δώσεις αρκεί να έχεις λίγο υπομονή.
Φυσικά μπορείς να τα δώσεις ανταλλαγή, αλλά θα χάσεις κάποια χρήματα.
-
Το σενάριο λέει με κάποιο τρόπο να πουλήσω το Aircross και μετά το 206 να πάω να το κάνω ανταλλαγή και ότι πιάσει.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο (και διάθεση) να ασχοληθώ με car.gr, ιδιώτες, ελέγχους, συνεργεία κλπ...κλπ...
Αυτά χρειάζονται χρόνο.
-
Εαν δεν έχεις χρόνο, έχεις 4 επιλογές:
-
Βρίσκεις τον χρόνο! 10' θες να ανεβάσεις την αγγελία και μετά να απαντάς σε τηλέφωνα. Κάνεις διαολγή από το τηλέφωνο και πας συνεργείο μόνο σε όσους ενδιαφέρονται σοβαρά. Εμένα για το Κούγκα με είχαν πάρει 15 τηλέφωνα, ο 2ος που το είδε το αγόρασε.
-
Το κάνει κάποιος φίλος σου για εσένα.
-
Το δίνεις ανταλλαγή αποδεχόμενος ότι θα χάσεις χρήματα που είναι ουσιαστικά αυτό που θα 'πληρώσεις' για τον χρόνο που δεν έχεις.
-
Το δίνεις στην spotawheel, να αναλάβουν τα πάντα αυτοί για εσένα.
-
-
@Storm ποιο αυτοκίνητο σκέφτεσαι δηλαδή?
Καινούριο μικρομεσαίο hatchback 'παλιάς κοπής'... Δηλαδή να θυμίζει δεκαετία 2005...2015.
-
Το σενάριο λέει με κάποιο τρόπο να πουλήσω το Aircross και μετά το 206 να πάω να το κάνω ανταλλαγή και ότι πιάσει.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο (και διάθεση) να ασχοληθώ με car.gr, ιδιώτες, ελέγχους, συνεργεία κλπ...κλπ...
Αυτά χρειάζονται χρόνο.
Ψηνεσαι για ανταλλαγη το aircross με το c3 μου?
-
Εαν δεν έχεις χρόνο, έχεις 4 επιλογές:
-
Βρίσκεις τον χρόνο!
-
Το κάνει κάποιος φίλος σου για εσένα.
-
Το δίνεις ανταλλαγή αποδεχόμενος ότι θα χάσεις χρήματα που είναι ουσιαστικά αυτό που θα 'πληρώσεις' για τον χρόνο που δεν έχεις.
-
Το δίνεις στην spotawheel, να αναλάβουν τα πάντα αυτοί για εσένα.
Φίλε Φάνη, το 1 είναι αδύνατο.
Το 2 δεν έχω κανένα φίλο.
Το 3 δεν παίζει γιατί έχω δύο αυτοκίνητα. Ένα πρέπει να κάνω ανταλλαγή. Θέλω το 206 να κάνω ανταλλαγή.
Το 4 παίζει ως σενάριο αλλά μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους διαπίστωσα ότι και αυτοί έχουν κάπως μπλεγμένη την διαδικασία τους. Θέλουν το αυτοκίνητο (δηλ. τον ιδιώτη πωλητή) να είναι σε stand by mode συνέχεια.
-
-
Το 4 παίζει ως σενάριο αλλά μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους διαπίστωσα ότι και αυτοί έχουν κάπως μπλεγμένη την διαδικασία τους. Θέλουν το αυτοκίνητο (δηλ. τον ιδιώτη πωλητή) να είναι σε stand by mode συνέχεια.
Και εμένα έτσι μου είχαν πει τότε με την 116, αλλά τους 'εγραψα' και όταν με ενημέρωναν τους έλεγα την δική μου διαθεσιμότητα και εαν θέλουν. Έτσι και αλλιώς εγώ απλά έδινα τα κλειδιά, ο υπάλληλος της εταιρείας αναλάμβανε όλα τα άλλα.
-
Storm wrote:
Αυτά χρειάζονται χρόνο.
Ψηνεσαι για ανταλλαγη το aircross με το c3 μου?
Θα ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση αν δεν είχα παράπλευρα προβλήματα.
Αν κάνω πράξη αυτό που σκέφτομαι θα πάω σε **φτηνό **μικρομεσαίο hatchback.
-
Storm wrote:
Και εμένα έτσι μου είχαν πει τότε με την 116, αλλά τους 'εγραψα' και όταν με ενημέρωναν τους έλεγα την δική μου διαθεσιμότητα και εαν θέλουν. Έτσι και αλλιώς εγώ απλά έδινα τα κλειδιά, ο υπάλληλος της εταιρείας αναλάμβανε όλα τα άλλα.
Ναι, όπως τα λες. Και σε μένα τα ίδια είπαν, απλά μου ανέφεραν ότι θα πρέπει να το πάω και στα γραφεία τους και αν πουληθεί να πάω να το παραδώσω στην μάντρα τους στην Μεταμόρφωση. Θα το σκεφτώ.
-
Ωπ! Να τος και ο βαρυμαγκας, σκεφτλμουν για αμπε αλε
Citroen C3 Aircross 2018