-
Γιατί ? Μήπως το έχεις ανοίξει ποτέ....
α! σε περικαλώ!!! Σε περικαλώ πολύ!!!!
Έχω πάει δύο φορές Χαλκίδα και γύρισα...σφαίρα πίσω Αθήνα... Ταξιτζής! Πήγα να δω αν κουνιούνται οι βάρκες και γύρισα!
Πως νομίζεις ότι τα χίλιασα;;;;;; Αμ πως!...
-
Ναι, αλλα το παραθυρο το ανοιξες;
-
Λοιπόν για τα παράθυρα έχει το εξής περίεργο .
Τα εμπρός είναι αυτόματα στο άνοιγμα και στο κλείσιμο .
Τα πίσω είναι αυτόματα στο άνοιγμα , αλλά όχι στο κλείσιμο ...
Οχι που δεν θα είχαν κάτι περίεργο οι Γάλλοι...
-
Ε φυσικα....
Πραγματικα σαν να κανουν συσκεψεις και προσπαθουν να βρουν την καλυτερη μ@@@κια που θα σκεφτουν.
Τωρα που το εντοπισες, αυτοι γελουν κακεντρεχως
Αλλο ενα τικ στην λιστα τους
-
Εμένα μου αρέσει πέραν του να πειράζω όσους πειράζονται εύκολα ..., να ψάχνω πειστικές δικαιολογίες για τέτοια κουφά πράγματα .
Θα έλεγα λοιπόν ότι ανοίγουν αυτόματα , ώστε να δροσίσει γρήγορα το αμάξι αν το έχεις αφήσει στον ήλιο
-
Το θέμα είναι να αγοράζεις αυτοκίνητο και να κάνεις χιλιόμετρα σε ταξίδια και εκδρομές όλο το χρόνο. Να το ευχαριστιέσαι και να το ζεις. Να λες ότι έσκασες ένα χρηματικό ποσό και ότι έπιασε τόπο.
Φυσικά για να το κάνεις αυτό χρειάζονται φράγκα, χρόνος ελεύθερος και κυρίως παρέα.
Αν δεν υπάρχουν αυτά, τότε το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα.
-
Storm έχεις δίκιο όπως τα γράφεις .
Η παρέα είναι χρήσιμη , αλλά όχι απαραίτητη .
Κάποτε έγραφε στους 4τ ο Νίκος Δήμου για τις Ιδανικές Διαδρομές ....
Βέβαια σήμερα αυτές μπορούν να γίνουν μόνο καθημερινές και εκτός τουριστικής περιόδου , γιατί τα αμάξια είναι πολλά και παντού .
Κάποτε έκανα κάποιες τέτοιες ανακαλύπτοντας περιοχές , όταν ήμουν νέος ή λίγο μεγαλύτερος για αποσυμπίεση .
Προφανώς χρήμα και χρόνος είναι επίσης χρήσιμα , αλλά όχι απαραίτητα . Γιατί το βασικό είναι να καθορίζεις τι ακριβώς σε ευχαριστεί , έστω και αν μπορείς να το έχεις σε μικρές ποσότητες .
-
O aftermarket συναγερμός δεν χρειάζεται να πληρεί προδιαγραφές για antipinch κλπ. Κλείσιμο από το τηλεχειριστήριο λοιπόν στα PSA εδώ και χρόνια προσφέρεται αν έχει το αμάξι 4 αυτόματα ηλεκτρικά, το οποίο σημαίνει ότι έχει και το αμάξι πλακέτες/μονάδες πόρτας και προσφέρει antipinch στο κλείσιμο. Το C3 για να έχει μόνο στο άνοιγμα πίσω αυτόματο σημαίνει πως δεν έχει αυτήν την προστασία στο κλείσιμο, άρα δεν έχει πλακέτες/μονάδες κι άρα δεν έχει άνοιγμα από το τηλεχειριστήριο.
-
Storm έχεις δίκιο όπως τα γράφεις .
Η παρέα είναι χρήσιμη , αλλά όχι απαραίτητη .
Κάποτε έγραφε στους 4τ ο Νίκος Δήμου για τις Ιδανικές Διαδρομές ....
Βέβαια σήμερα αυτές μπορούν να γίνουν μόνο καθημερινές και εκτός τουριστικής περιόδου , γιατί τα αμάξια είναι πολλά και παντού .
Κάποτε έκανα κάποιες τέτοιες ανακαλύπτοντας περιοχές , όταν ήμουν νέος ή λίγο μεγαλύτερος για αποσυμπίεση .
Προφανώς χρήμα και χρόνος είναι επίσης χρήσιμα , αλλά όχι απαραίτητα . Γιατί το βασικό είναι να καθορίζεις τι ακριβώς σε ευχαριστεί , έστω και αν μπορείς να το έχεις σε μικρές ποσότητες .
Όσο ήμασταν μικρότεροι ας πούμε ότι υπήρχε και κάποια διάθεση για 'μοναχικές' διαδρομές. Εγώ τώρα ποια, με μισό αιώνα ζωής πάνω στην πλάτη μου, σιχαίνομαι να γυροφέρνω στους δρόμους σαν τον κακομοίρογλου.
Μέχρι το σούπερ μάρκετ και αυτό πολύ είναι.
Τις επαγγελματικές διαδρομές με το 206 μέσα στο χάος της Αθήνας και πολύ είναι. Ανθρωπομεταφορέας.
-
O aftermarket συναγερμός δεν χρειάζεται να πληρεί προδιαγραφές για antipinch κλπ. Κλείσιμο από το τηλεχειριστήριο λοιπόν στα PSA εδώ και χρόνια προσφέρεται αν έχει το αμάξι 4 αυτόματα ηλεκτρικά, το οποίο σημαίνει ότι έχει και το αμάξι πλακέτες/μονάδες πόρτας και προσφέρει antipinch στο κλείσιμο. Το C3 για να έχει μόνο στο άνοιγμα πίσω αυτόματο σημαίνει πως δεν έχει αυτήν την προστασία στο κλείσιμο, άρα δεν έχει πλακέτες/μονάδες κι άρα δεν έχει άνοιγμα από το τηλεχειριστήριο.
Δεν το ήξερα αυτό! Και όπως έγραψα και ποιο πριν: Όσο ζω μαθαίνω...
-
Το απλό c3 έχει και τα τέσσερα παραθυρα αυτοματα πανω και κατω. Επειδή έχει meta συναγερμό, είχα ρωτήσει εκεί εάν μπαίνει η πλακέτα, μου είχαν απαντήσει κάτι κουφά, δεν μπαινει, μπορεί να βρει εμπόδια και να γυρίσει πίσω το τζαμί. Δεν θυμάμαι ακριβως και κάτι άλλες δικαιολογίες ειχαν αναφέρει.
Έκανα ένα ταξίδι βόρειο Ελλάδα, τέσσερα άτομα φουλ αποσκευές και κλιμα 130-140, 7 λ/100. Η πίσω ανάρτηση είναι θεομάλακη, σε μεγάλα άλματα τις εθνικής οδού είναι ανεπαρκής. Το πίσω μέρος αντί για μια, κανει δυο απλές αρμονικές ταλαντώσεις. Σαν να μην έχει αμορτισέρ και να χοροπηδάει με τα ελατήρια. Σε γενικές γραμμές είναι άνετο και κάνεις καλό ταξίδι, βέβαια παρόλο τα μαλακά καθίσματα κάθε μιάμιση ώρα ήθελα να στάση να ξεπιαστει η μέση. Τώρα στον επαρχιακό με δύο άτομα βλέπω 4,8/100 !!
υ.γ. Στην σαλονικα μπροστά μου ήταν ένα swift, έκαναν αλλαγή οδηγού, ενώ ήταν μπροστά ο κινητήρας, ο νέος οδηγός καταλαθος ξαναγύρισε την μίζα και ακούστηκε το αποκρουστικό γρατσουνισμα. Στο c3 δεν γίνεται αυτό, έτσι και είναι μπροστά ο κινητήρας και γυρίσεις το κλειδί δεν γίνεται τίποτα. Που σε ρε lap μάπα αυτά τα swift χαχα.
-
Μπα δεν το ξερα....οτι γυριζει μιζα ξανα...μαθαμε και κατι σημερα
Εγω ειμαι στα 'σαλονια' εχω keyless entry και start button...δεν τα ξερουμε αυτα.
σαλονατε, για πες ομως, ποσα αυτοματα παραθυρα εχεις? ενα? χαχαχαχαχχ... και μηπως δεν κλεινουν και με το χειριστηριο? ειναι ο σουζουκης πολυ μαλακας σε καποια πραματα, και πες οκ στο σουιφτ που ειναι στο κατω μερος της γκαμας, στα τζιελεξ και ες βιτ?
-
Μπα δεν το ξερα....οτι γυριζει μιζα ξανα...μαθαμε και κατι σημερα
Εγω ειμαι στα 'σαλονια' εχω keyless entry και start button...δεν τα ξερουμε αυτα.
Δικαιολογημενο το παλικαρακι διοτι ο ηχος του περιβαλλοντος εχει μεγαλυτερη ενταση αππ οτι παραγεται απο τον κινητηρα.
Στο ρελαντι και μεχει τα 40 χλμ ανα ωρα π κινητηρας παραγει ενταση ηχου παρομοια σε μετρημενα db με μια s500 ή 7αρα.
Εγω οταν εχει πεζους στον δρομο και παω τσουλοντας πισω τους, δεν μ ακουν καθολου, σαν τα ηλεκτροκινητα και φαντουσου με ανοιχτα παραθυρα ισως ακουν δεν ξερω το μπιπ μπιπ του adas οτα διαβαζει πως μπροαρα περπαρα ενας πεζός και γυριζουν να δουν και τρομαζουν οταν καραλαβουν οτο εχει αυτοκινητο πισω τους.
4 ατομα με αποσκευες στα ιδια χιλιομετρα αλλα με adaptive cruise control, εχει μεγαλη σημασια αυτο, ατα 5,7 5,8.
Επαρχιακους αναλογα τις επιταγχυνσεις απο 3,5 μεχρι 4,2
-
Οντως ενα....
Τερμα μαλακια, και οι καθρεπτες πρεπει να πατησεις για να κλεισουν αυτοματα, δεν κλεινουν με το κλειδι....
Αυτο με τα παραθυρα δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια. Αυτο που κανει με το κουμπι του keyless entry πανω ατην χειρολαβη ειναι πως..αν το πατησεις μια φορα ξεκλειδωνει μονο τον οδηγο αν το πατησεις ως διπλο κλικ ξεκλειδωνει και τις υπολοιπες. Και το πρακτικο οτι εχει το ιδιο κουμπι και στο πορτπαγκαζ. Δηλαδη μπορεις να ξεκλιεδωσεις μο ο το πορτπαγκαζ ή με διπλο ολες μαζι.
Αλλα με το παραθυρο δεν το εψαξα .....σωστα....
Που να δεςι ιαπωνια, οχι μο ο κλεινουν με το κλειδι οι καθρεπτες αλλα τα glx εχουν και 360 μοιρες καμερα. Εδω εγινε facelift και ακομα δεν εβαλαν.
-
Με βόλεψε το Αιρκρος αλλά έχουμε ακόμα και την C5.
Είπαμε το έχουμε για πούλημα , αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα , βγαίνει να κάνει τα χιλιομετράκια του , με λίγο Αττική Οδό μέσα πάντα .
Ετσι σήμερα έκανε γύρω στα 120 χλμ και έκανε και το μπανάκι του...
Η υδροπνευματική άλλη κλάση .
Είχε και κόσμο στα διάφορα δρομολόγια του , αλλά έκανα και κάποια μόνος μου .
Χιλιομετροφάγος . Το κακό είναι ότι μου κοιμούνται μέσα , έτσι τουλάχιστον στην πόλη έχω ανοικτά τα παράθυρα σαν τον Στόρμ , γιατί με τον κλιματισμό με τρώει η μοναξιά....
-
- Την αποθηκευσα ως φωτογραφια, πανεμπρφη, ρε σιγουρα θα τη δωσεις;;;; εξαιρετικη ειναι...κριμα.
2.Αντε παλι το καθισμα ξαπλα...μας δουλευεις;
- Η φραση 'μου κοιμουνται.' Απιστευτη ατακα για διαφημιατικη καμπανια..
'Μου κοιμουνται....καρντια μου'
-
Δεν είναι ξάπλα το κάθισμα . Εκεί πρέπει να είναι για να χωράω άνετα . Αλλωστε αν θυμάμαι καλά έχει κοντά 2,90 μεταξόνιο .
Ναι θέλω να την δώσω . Δεν μου χρειάζεται πια τόσο μεγάλο αμάξι .
-
Ωραια τοτε βγαλε πολλες φωτο με το κιν σου να την εχουμε αναμνηση στο θρεντ.
Υ.γ επειδη σε εχω καταλαβει, ακου που σου λεω, οταν βγαλεις φωτο το εσωτερικο , επελεξε στο κιν την ρυθμιση με τα 64 mp .ειναι στο κατω μερος της οθονης. Θα αλλαξει φακο.
-
Ρε σεις μια που λέτε για κλιματισμό στο Aircross έχω ερώτηση!
Εγώ χρησιμοποιώ τον κλιματισμό το χειμώνα για γρήγορη αποθάμπωση των τζαμιών. Σε όσα αυτοκίνητα είχα έβαζα μπροστά τον κλιματισμό με κρύο ή και με ζεστό αέρα και γρήγορα αποθάμπωνα το παρμπρίζ. Ακουγόταν το κομπρεσέρ που έπαιρνε μπροστά. Ακόμη και στο 206 παίζει αυτό!
Στο Aircross το έκανα αυτό δύο φορές τον χειμώνα, αλλά δεν άκουσα κάποιο κομπρεσέρ και φυσικά δεν αποθάμπωσε τίποτα. Χειρότερα τα έκανε. Παίζει το AC όταν έχει κρύο ή είναι μόνο για το καλοκαίρι;
Πάντως το φυλλάδιο οδηγιών αναφέρει ότι ο κλιματισμός λειτουργεί και το χειμώνα.
Λειτουργία/διακοπή του κλιματισμού
Ο κλιματισμός έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις εποχές, με τα παράθυρα κλειστά.
Χάρη στον κλιματισμό μπορείτε:
- να μειώνετε τη θερμοκρασία το καλοκαίρι
- να αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της αποθάμπωσης
των παραθύρων το χειμώνα, σε θερμοκρασία πάνω από 3 °C. -
Θα ακουστεί χαζό, αλλά πατάς το κουμπί να ανοίξει το aircondition, δηλαδή να πάρει μπροστά ο συμπιεστής? Γιατί θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά το ξεθάμπωμα.
Citroen C3 Aircross 2018