-
Από την αντιπροσωπεία στα Χανιά είναι και τυχαίνει να είναι γνωστός ο πωλητής.
-
Καλορίζικο τότε! Αν είναι το κόκκινο έτυχε να το κάνω κ γω τεστ ντραιβ!
-
Κάτοχος του μικρου t roc ( χιλιαρη)κινητήρα σχεδον 2 χρόνια τώρα βλέπω ότι τσιμπάει λίγο λάδι...Το αντιμετώπισε κανείς μέχρι τώρα ??
-
Όταν λες λίγο,πόσο δηλαδή?
-
Μιλάω περίπου για 150 gr στα 8000 χιλιόμετρα...Μπορεί βέβαια να είναι και φυσιολογικο ή ισως εξαρτάται και απο την οδήγηση (ζορισμα)
-
Μιλάω περίπου για 150 gr στα 8000 χιλιόμετρα...Μπορεί βέβαια να είναι και φυσιολογικο ή ισως εξαρτάται και απο την οδήγηση (ζορισμα)
Τίποτα δεν είναι, ανάξιο λόγου τόση μικρή κατανάλωση λαδιού, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς και είναι απόλυτα φυσιολογικό.
-
Όντως,όπως είπε και ο Φάνης,μην ασχολείσαι...μόνο αν δεις ότι αυξάνεται πολύ η κατανάλωση να ανησυχήσεις. Μην περιμένεις να φτάσεις βέβαια στο ένα λίτρο ανά 1000χλμ που λέγανε τα μάνιουαλ της VW.
-
Ευχαριστώ παιδιά..Καλό μεσημέρι!
-
Έχει έρθει το t roc r Ελλάδα; .Mπηκα στην vw κ δεν μ'αφηνει να κάνω διαμόρφωση....
-
Έχει έρθει το t roc r Ελλάδα; .Mπηκα στην vw κ δεν μ'αφηνει να κάνω διαμόρφωση....
Έχει έρθει με αρχική τιμή €48.600.
Τώρα βέβαια γιατί κάποιος να πάρει αυτό αντί για ένα DS7 ή 3008 Plug In Hybrid είναι ένα μεγάλο ερώτημα χωρίς απάντηση, αφού τα Γαλλικά είναι καλύτερα, λιγότερα κυβικά και με ελάχιστους ρύπους, άρα future proof.
-
konstantinosnov wrote:
Τώρα βέβαια γιατί κάποιος να πάρει αυτό αντί για ένα DS7 ή 3008 Plug In Hybrid είναι ένα μεγάλο ερώτημα χωρίς απάντηση, αφού τα Γαλλικά είναι καλύτερα, λιγότερα κυβικά και με ελάχιστους ρύπους, άρα future proof.
Φάνη είχα διαφωνία με ένα φίλο γιατί μπήκα στην ιστοσελίδα της vw και δε με άφησε να κάνω διαμόρφωση και θεώρησα ότι δεν έχει έρθει
-
konstantinosnov wrote:
Γιατί είναι φθηνότερο από τις εκδόσεις με 300 ίππους που είναι οι αντίπαλοι του, πιο σπορ και με πολύ μεγαλύτερο tuning potential. Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, γιατί αν ψώνιζα σε αυτή την κατηγορία θα προτιμούσα το DS7, αλλά έτσι είναι.
-
Γιατί είναι φθηνότερο από τις εκδόσεις με 300 ίππους που είναι οι αντίπαλοι του, πιο σπορ και με πολύ μεγαλύτερο tuning potential. Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, γιατί αν ψώνιζα σε αυτή την κατηγορία θα προτιμούσα το DS7, αλλά έτσι είναι.
Εκεί να υποστηρίξεις τον όμιλο....αχαχχαχα!!
- Φτηνότερο δεν είναι, τα ίδια χρήματα έχει, €50Κ.
- Πιο σπόρ ίσως, δεν είμαι σίγουρος.
- Σαφώς και έχει tunning potential με 2 σημειώσεις από μέρους μου: α) ποιος αγοράζει τέτοιο αυτοκίνητο για να κάνει tunning? Βέβαια εγώ είμαι και κατά του tunning γενικά και β) 2λιτρο VAG με το βεβαρημένο παρελθόν με 300 άλογα και να κάνει κάποιος και tuning? καλύτερα να παίξει λότο!!
-
Ίσως το μέγεθος του να είναι ένα συν εντός πόλης, σίγουρα το πιο αθλητικό στήσιμο του /εμφάνιση και άντε ίσως το σήμα vw
-
Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Το μόνο κοινό σημείο είναι η τιμή τους. Από τη μία έχεις ένα υπερυψωμένο hot hatch και από την άλλη ένα cut price alternative στα Plug in Hybrids της Volvo.
Φυσικά με τα πλαστικά του εσωτερικού που είναι εκτός τόπου και χρόνου ακόμη για 20Κ αυτοκίνητο, το T Roc R δεν έχει καμία τύχη δίπλα στα SQ2 και Countryman Works από τα οποία δεν είναι και φτηνότερο...
-
Εκεί να υποστηρίξεις τον όμιλο....αχαχχαχα!!
- Φτηνότερο δεν είναι, τα ίδια χρήματα έχει, €50Κ.
- Πιο σπόρ ίσως, δεν είμαι σίγουρος.
- Σαφώς και έχει tunning potential με 2 σημειώσεις από μέρους μου: α) ποιος αγοράζει τέτοιο αυτοκίνητο για να κάνει tunning? Βέβαια εγώ είμαι και κατά του tunning γενικά και β) 2λιτρο VAG με το βεβαρημένο παρελθόν με 300 άλογα και να κάνει κάποιος και tuning? καλύτερα να παίξει λότο!!
ΧΑΧΑΧΑΧ, που να είχα και VAG...
Στα υπόλοιπα:
-
Είναι φθηνότερο, αν συγκρίνεις τις αντίστοιχες εκδόσεις. Το DS7 με τα 300 άλογα έχει 55-58 χιλιάρικα, δηλαδή 7-10 χιλιάρικα παραπάνω.
-
Σίγουρα είναι πιο σπορ.
-
Ο δίλιτρος της VAG ήταν και είναι πολύ αξιόπιστος ακόμη και με αρκετό tuning. Εξάλλου αν πιάσουμε την προϊστορία και τα βεβαρυμένα παρελθόντα, στο σπίτι του κρεμασμένου (λέγε με THP, εξέλιξη του οποίου είναι ο 1.6 της PSA) δεν μιλάμε για σχοινί. Σε θέμα αξιοπιστίας πρέπει να ήταν δέκα κλάσεις καλύτερος ο 2.0 T(F)Si από τον 1.6 THP του 2007.
-
Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Το μόνο κοινό σημείο είναι η τιμή τους. Από τη μία έχεις ένα υπερυψωμένο hot hatch και από την άλλη ένα cut price alternative στα Plug in Hybrids της Volvo.
Φυσικά με τα πλαστικά του εσωτερικού που είναι εκτός τόπου και χρόνου ακόμη για 20Κ αυτοκίνητο, το T Roc R δεν έχει καμία τύχη δίπλα στα SQ2 και Countryman Works από τα οποία δεν είναι και φτηνότερο...
Το country man δεν είναι και υπόδειγμα πλαστικών ,συναρμογής αξιοπιστιας
-
shumakos wrote:
Το country man δεν είναι και υπόδειγμα πλαστικών ,συναρμογής αξιοπιστιας
Όχι, αλλά αφού ανοίξεις την πόρτα το εσωτερικό του σε προκαλεί να μπεις και να το περιεργαστείς. Το T-Roc αντίθετα σε προκαλεί να κλείσεις την πόρτα και να γυρίσεις την πλάτη να μην το βλέπεις.
-
ΧΑΧΑΧΑΧ, που να είχα και VAG...
Στα υπόλοιπα:
-
Είναι φθηνότερο, αν συγκρίνεις τις αντίστοιχες εκδόσεις. Το DS7 με τα 300 άλογα έχει 55-58 χιλιάρικα, δηλαδή 7-10 χιλιάρικα παραπάνω.
-
Σίγουρα είναι πιο σπορ.
-
Ο δίλιτρος της VAG ήταν και είναι πολύ αξιόπιστος ακόμη και με αρκετό tuning. Εξάλλου αν πιάσουμε την προϊστορία και τα βεβαρυμένα παρελθόντα, στο σπίτι του κρεμασμένου (λέγε με THP, εξέλιξη του οποίου είναι ο 1.6 της PSA) δεν μιλάμε για σχοινί. Σε θέμα αξιοπιστίας πρέπει να ήταν δέκα κλάσεις καλύτερος ο 2.0 T(F)Si από τον 1.6 THP του 2007.
Δεν έχει VAG αλλά είσαι φανμποι...αχαχαχα!!
- Τώρα για €3-4.000 διαφορά, στα €50Κ+, ίδια τιμή είναι (έχει καλύτερο εξοπλισμό το Γαλλικό μέτωπο) και η διαφορά στην κατανάλωση (και τέλη) είναι τεράστια, οποτε πρακτικά μιλάμε για ίδια τιμή.
- ΟΚ να το δεχτώ!
- Επίσης δεκτό, αλλά ακόμα και αξιόπιστος να είναι ο 2λιτρος (που είναι αλλά όχι στα 300 άλογα), με το DSG τι γίνεται, εαν ανέβει και άλλο η ιπποδύναμη?
Τέσπα, θεωρητική συζήτηση....αλλά έτσι να περνάει η ώρα στην καραντίνα!
-
-
και παλι θα σας εχω.... παντου...
χεχεχεχ
VW T-Roc