-
Και καπάκι το fiesta:
Youtube VideoΚαι το civic:
Youtube VideoΔεν βρήκα απλό focus, αλλά δειτε εδώ:
Youtube VideoΤι να λέμε τώρα για ανέσεις και χτυπήματα...
Άλλα στριβουν και άλλα αρμενιζουν... -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μπήκα στον κόπο φίλε river να ξαναδώ το αντίστοιχο τεστ για το 3008 και για το 5008. Ενώ λοιπόν βλέπω το τιγκ στα 82 να φτάνει δίχως δυσκολία, το 3008 σταματά στα 80 με το στομάχι του Μποτία.... και με τέτοιο παλάτζο που πραγματικά η σύγκριση τους στο όριο είναι υπέρ του τιγκουάν. Αυτό συμβαίνει λόγω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησης του πεζώ. Παρόμοια υποδειγματική συμπεριφορά με του τιγκ των 82κμ/ώρα επιδεικνύει το Γαλλικό στα 77κμ/ώρα. Πολύ καλά και για τα δύο αν σκεφτείς τον όγκο και το βάρος που καλούνται να διαχειριστούν τα συστήματα των αναρτήσεων. Όμως νομίζω πως παραμένει καλύτερο έστω και ελάχιστα το γερμανικό.Αν κ το tig ουσιαστικά ΣΤΑΜΑΤΑ πάνω στο τεστ, συμφωνώ ότι έχει καλύτερη συμπεριφορά από το πεζώ. Θα προτιμούσα να φρενάρει έτσι το αμάξι από το να παλαντζάρει σαν το 3008!
-
Η λίστα με τα υπόλοιπα που παραθέτει ο Βασίλης συνηγορεί θετικά στο γιατί στο αντίστοιχο τεστ γράφω θετικά σχόλια για το τιγκ. Το χαμηλό citroen δεν είναι και τόσο χαμηλό αλλά ένα low cost crossover look και αναμενόμενα ενώ μέχρι τα 75 στέκεται μετά οι αδυναμίες της υλοποίησης το προδίδουν. Αυτό απλά δείχνει ΄μαζί με τα προηγούμενα γιατί δεν πρέπει να είναι πρωταρχικής σημασίας η σπορ οδική συμπεριφορά όταν πάμε για αγορά ψηλού οχήματος. Όχι λοιπόν Βασίλη κακός δεν είσαι. Στην συγκεκριμένη κατηγορία μόνο από την Χ1 λόγω καθαρού στησίματος street θα περίμενα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια εκεί είναι που για εμένα απλά χάνεται η έννοια του offroad οχήματος και είναι ο λόγος που η Χ1 παίζει αλλού.
-
Χρειαζεται ολοκληρο θέμα γιαυτό. Δείτε το vw arteon για παράδειγμα. Επισης το dacia stepway με περίεργη αντίδραση
Και για να μεινουμε στο θέμα δειτε στο audi q2 αντιδρασεις, που είναι ίδιο αμάξι με το troc -
+1000 Φίλε ποταμίσιε. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένα σχετικό νήμα εάν θέλουμε να βλέπουμε βιντεάκια του τεστ αυτού.
-
Το tig ηταν και τετρακίνητο στο τεστ που λογικά παιζει το ρόλο του.
-
Φυσικά και θα παίξει το ρόλο της και η 4κίνηση. Από εκεί και μετά το αποτέλεσμα είναι υπεράνω του μέσου όρου είτε αρέσει είτε όχι σε φίλους και επικριτές (καλή ώρα ένας από αυτούς είμαι εγώ...). Το κούγκα ας πούμε δείχνει παρά τα διθυραμβικά σχόλια μια συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε φορντ ενώ το πολύ καλή η αντίδραση του μαζντα που δεν διστάζει να σηκώσει ένα τροχό για να παραμείνει στο δρόμο του.
-
πολύ καλή η αντίδραση του μαζντα που δεν διστάζει να σηκώσει ένα τροχό για να παραμείνει στο δρόμο του.Σημαντικό πλήγμα για την ελλ. αγορά,που μια εταιρία με τόσο ενδιαφέροντα αμάξια όπως η Mazda δεν έχει αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
πολύ καλή η αντίδραση του μαζντα που δεν διστάζει να σηκώσει ένα τροχό για να παραμείνει στο δρόμο του.
Σημαντικό πλήγμα για την ελλ. αγορά,που μια εταιρία με τόσο ενδιαφέροντα αμάξια όπως η Mazda δεν έχει αντιπροσωπεία.
+1000
Το cx5 έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές στο εξωτερικό! -
Πολύ καλά λόγια από τη δοκιμή των 4Τ για το 1.5 TSI 150 PS.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... tsi-150-ps
-
Καλά λόγια αλλά πολύ προσεκτικά για να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα. Μικρότερο τιγκ σαν σουλουπι αλλά όχι τιγκουαν. Απλά μια νεανική προσέγγιση και τίποτε άλλο.
-
Μικρότερο Tiguan ως σουλούπι δεν θα το έλεγα.
Έχουν αρκετές σχεδιαστικές διαφορές τα δύο μοντέλα με το T-Roc βέβαια να είναι όμορφο σε σχέση με το άσχημο Tiguan. -
Γούστα είναι αυτά. Επειδή όμως είμαστε σε φόρουμ του 4Τ και όχι του Elle επιλέγω και προτείνω ουσία.
-
Η ουσία πιστεύω είναι, ότι αν δεν χρειάζεσαι τους χώρους του Tiguan, τότε παίρνεις ένα εφάμιλλο αυτοκίνητο της εταιρείας με πολύ λιγότερα χρήματα.
Ακόμη και να χρειάζεσαι βέβαια τους χώρους του Tiguan, σίγουρα υπάρχουν πιο όμορφα και εξίσου ποιοτικά SUV στη κατηγορία του μεσαίου SUV της VW. -
Γούστα είναι αυτά. Επειδή όμως είμαστε σε φόρουμ του 4Τ και όχι του Elle επιλέγω και προτείνω ουσία.Από πότε η σχεδίαση δεν έχει ουσία;
Αν ήταν έτσι θα φορούσαμε προβιές για να μην κρυώνουμε. Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη και φιλοσοφία που ασχολούνται με το ντιζάιν και την αισθητική.Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι το Tiguan είναι άσχημο. Στην καλύτερη θα σου πει ότι είναι συντηριτικό και άχρωμο.
Το T-roc τουλάχιστον έχει κάποιες πηνελιές διαφοροποίησης από την απόλυτη βαρεμάρα. Προσωπικά το θεωρώ το μόνο πραγματικά όμορφο VW εδώ και πολλά χρόνια. Το θεωρώ μάλιστα από τα πολύ όμορφα της κατηγορίας του.
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι το Tiguan είναι άσχημο..
αυτές οι γενικευσεις πολύ μου αρεσουν..
Οπως και το οτι το 3008 οτι ειναι πανέμορφο... Που εγω προσωπικα δεν το θεωρώ ως τετοιο. -
Εγώ το Tiguan το βρήκα σαν το ελκυστικότερο σε εμφάνιση και ήταν ένας από τους λόγους που το πήρα.
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Εγώ το Tiguan το βρήκα σαν το ελκυστικότερο σε εμφάνιση και ήταν ένας από τους λόγους που το πήρα.Και για εμενα ειναι το πιο ομορφο και ας μη το πηρα τελικα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγώ το Tiguan το βρήκα σαν το ελκυστικότερο σε εμφάνιση και ήταν ένας από τους λόγους που το πήρα.
Και για εμενα ειναι το πιο ομορφο και ας μη το πηρα τελικα
+1 και από εμένα για την εμφάνισή του
-
Ε καλά, τι ακριβώς να συγκρίνει κανείς;
Αυτός που σχεδίασε τη μούρη του Tiguan πρέπει να είχε φάει βαριά το προηγούμενο βράδυ.
VW T-Roc