-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σχετικά με τον φόβο ότι τα φρένα και τα λάστιχα θα είναι προβληματικά μετά από 5 μήνες σχετικης ακινησίας.Οχι για τα φρένα ρώτησα να δω αν το αμάξι έκατσε καθόλου στη μάντρα του τελωνείου.
Οσο για τα λάστιχα μπορεί να χεις δίκιο. -
Ευχαριστω>Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι και με την (δικαστική) νίκη.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Άνθρακες ο θησαυρός. Ίσως και να ήμουν ο πρώτος στο γκρουπ που ανέφερα την παραγγελία του KAROQ, τον Δεκέμβριο. Τελικά, μετά από πολύ κι επίμονο ψάξιμο, αποδείχθηκε ότι έμπλεξα με απατεώνα που έφαγε τα χρήματα της προκαταβολής και καμία παραγγελία αυτοκινήτου KAROQ δεν έγινε ποτέ εκ μέρους του για λογαριασμό μου. Μάλιστα αποδείχθηκε ότι δεν είχε καν την αντιπροσωπεία της SKODA εδώ στη Ρόδο, αλλά συνεργάζεται με dealer στην Αθήνα ( κοινώς ο εισαγωγέας τον γείωσε κανονικά). Τόσο οι υπάλληλοι της Kosmocar όσο και του παραπάνω Dealer στην Αθήνα, μου φέρθηκαν άψογα και με ενημέρωσαν ενδελεχώς για τα πάντα. Σε αντίθεση με τον απατεώνα καταστηματάρχη και τον υπάλληλό του εδώ. Τώρα θα ξεκινήσω με αγωγή και μήνυση για εξαπάτηση, και σε αστικό και σε ποινικό δικαστήριο δηλαδή, αλλά επειδή αυτά θα πάρουν καιρό, θα του ετοιμάσω και άλλες όμορφες εκπλήξεις που λόγω της δουλειάς μου θα μπορέσω να του προσφέρω, για να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να του μάθω να φέρεται αξιοπρεπώς. Για όποιον μένει Ρόδο λοιπόν, ελπίζω να μάθατε κάτι από τα παραπάνω και να αποφύγετε με κάθε τρόπο την Ι. ΚΑΛΛΙΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (http://WWW.AUTOMOTOKALLIGAS.GR) στην Ρόδου - Λίνδου. Φέρνει (λέμε τώρα) και αυτοκίνητα της HONDA. Αν κάποιος έχει καμιά ωραία ιδέα να του κάνω τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μην το δείτε τόσο σαν προσωπική εξυπηρέτηση, σκεφτείτε και τους μελλοντικούς πελάτες.Καλά ξεμπερδέματα, σου εύχομαι να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλα ρε, ενεργή επιχείρηση με αυτοκίνητα μεταχειρισμένα βλέπω στην έκθεση έκανε τέτοια ηλιθιότητα;
Αυτός τι σου απάντησε ;
Μιλάμε για ποινικό αδίκημα νομίζω σε τέτοιο επίπεδο λιανικής συναλλαγής , καταχράστηκε χρήματα.
Μάθε και από κάποιο γνωστό , δεν θα είναι δύσκολο στην Ρόδο να μαθεις τι παίζει , που χρωστάει , σε εφορίες , ΙΚΑ , Τράπεζες κλπ.Φαντάζομαι θα έχεις αποδείξεις , πολύ εύκολο να δικαιωθείς , αλλά θα πάρει λίγο χρόνο , κινήσου άμεσα με εξώδικα , αγωγές , μηνύσεις , να τον ενοχλεί συνέχεια κάποιος δικηγόρος.
Θα τα πάρεις πίσω τα έξοδα με την δικαστική απόφαση , το θέμα είναι να μην εκκρεμούν και άλλες τέτοιες υποθέσεις εναντίον του.Σε μια περιοχή σαν αυτή μια τέτοια βλακεία να κάνεις δεν ξεγλιστρας εύκολα , θα είχε γίνει χαμός αν το είχε κάνει και σε άλλους.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σχετικά με τον φόβο ότι τα φρένα και τα λάστιχα θα είναι προβληματικά μετά από 5 μήνες σχετικης ακινησίας.Όσον αφορά τα φρένα, είναι αστείο και να το συζητάμε. Όσον αφορά τα λάστιχα, θα σου πω ότι εγώ κι ένας φίλος αγοράσαμε δύο αυτοκίνητα στα δύο χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής τους, με λάστιχα προφανώς δύο ετών. Κανείς από τους δύο δεν είχε τελικά πρόβλημα. Τα δικά του Michelin έστρωσαν σε λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από ένα μικρό κραδασμό που είχαν λόγω (προσωρινής όπως αποδείχθηκε) ελαστικής παραμόρφωσης του σκελετού τους. Τα δικά μου Continental δεν είχαν καν αυτή την παραμόρφωση εξ αρχής. Τα δικά σου σε 5 μήνες δεν θα έχουν κανένα θέμα.
-
Εν τέλει επέστρεψε σήμερα πρωί την προκαταβολή. Τουλάχιστον ενημερώθηκαν οι όποιοι πιθανοί αγοραστές KAROQ εδώ στη Ρόδο, ελπίζω.
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Εν τέλει επέστρεψε σήμερα πρωί την προκαταβολή. Τουλάχιστον ενημερώθηκαν οι όποιοι πιθανοί αγοραστές KAROQ εδώ στη Ρόδο, ελπίζω.Πολύ ευχάριστο ότι πήρες πίσω τα λεφτά σου,υποθέτω όμως πως θα διεκδικήσεις και τα περαιτέρω για εξαπάτηση κι ηθική βλάβη.Δεν είναι λίγο 7 μήνες να σε κοροϊδεύει και να παίζει με την αγωνία σου και τον προγραμματισμό της ζωής σου..
Βέβαια,απ'την άλλη,εξαρτάται από τα κουράγια σου να τον κυνηγήσεις κι από το διαθέσιμο χρόνο σου και θα το κατανοήσω αν δεν το προχωρήσεις.
Εύχομαι καλή επόμενη αγορά! -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εν τέλει επέστρεψε σήμερα πρωί την προκαταβολή. Τουλάχιστον ενημερώθηκαν οι όποιοι πιθανοί αγοραστές KAROQ εδώ στη Ρόδο, ελπίζω.
Πολύ ευχάριστο ότι πήρες πίσω τα λεφτά σου,υποθέτω όμως πως θα διεκδικήσεις και τα περαιτέρω για εξαπάτηση κι ηθική βλάβη.Δεν είναι λίγο 7 μήνες να σε κοροϊδεύει και να παίζει με την αγωνία σου και τον προγραμματισμό της ζωής σου..
Βέβαια,απ'την άλλη,εξαρτάται από τα κουράγια σου να τον κυνηγήσεις κι από το διαθέσιμο χρόνο σου και θα το κατανοήσω αν δεν το προχωρήσεις.
Εύχομαι καλή επόμενη αγορά!Ευχαριστω πολυ. Οπως το βλεπω, αν ειναι να κρεμεται 7 μηνες απο την προκαταβολή μου, ειναι ετοιμος για φουντο. Δε χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο.
-
Το αμάξι θα το παραλάβεις τελικά ή πρέπει να κάνεις πάλι παραγγελία και να περιμένεις;
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Το αμάξι θα το παραλάβεις τελικά ή πρέπει να κάνεις πάλι παραγγελία και να περιμένεις;Αυτος ειναι ο σκοπος μου, απο Αθηνα πλεον.
-
Ε ναι ρε συ , θα είχε πολύ χοντρές συνέπειες αν δεν τα έδινε .
Άλλο να χρωστας σε προμηθευτές , τράπεζες , εφορία , ΙΚΑ , εργαζόμενους κλπ.Αυτό που έκανε είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο , μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσεις.
Φτάνει που θα το μάθουν 5 άνθρωποι ακόμη και από στόμα σε στόμα σε μια μικρή κοινωνία αυτό είναι πολύ κακό.
Τέλος καλό , όλα καλά.
Σκέψου πως και αυτό για κάποιο λόγο μπορεί να έγινε, θα βρεις καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Ε ναι ρε συ , θα είχε πολύ χοντρές συνέπειες αν δεν τα έδινε .
Άλλο να χρωστας σε προμηθευτές , τράπεζες , εφορία , ΙΚΑ , εργαζόμενους κλπ.Αυτό που έκανε είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο , μόνο χρόνο και χρήμα θα χάσεις.
Φτάνει που θα το μάθουν 5 άνθρωποι ακόμη και από στόμα σε στόμα σε μια μικρή κοινωνία αυτό είναι πολύ κακό.
Τέλος καλό , όλα καλά.
Σκέψου πως και αυτό για κάποιο λόγο μπορεί να έγινε, θα βρεις καλύτερο αυτοκίνητο.
Λες ε? Ειδα το tiguan σημερα. 1.4 tsi 150 advance. Πολυ καλό. Πιο μεγαλο απο το karoq σε μηκος (κακο αυτο) αλλα πιο ανετο για 3 επιβατες πισω. Πιο ακριβο αν και επεσε πολυ η τιμη. Και και περισσοτερο. Αλλα εχει και μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια. Ειδωμεν.
-
Καλα κι εσυ δεν είχες ελέγξει αν ανήκει στο επίσημο δίκτυο?αντε έτσι πηγές κι έδωσες λεφτά?
Δε κάνω την έξυπνη απλά αυτο μου ήρθε στο μυαλό με το που διάβασα το πόστ.
Κατα τα αλλα Ευτυχως που πήρες πίσω τα χρήματα!!! Λένε πως κάθε εμπόδιο ειναι για καλο, κρατά αυτο υπόψη και προχωρά....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Καλα κι εσυ δεν είχες ελέγξει αν ανήκει στο επίσημο δίκτυο?αντε έτσι πηγές κι έδωσες λεφτά?Δε κάνω την έξυπνη απλά αυτο μου ήρθε στο μυαλό με το που διάβασα το πόστ.
Κατα τα αλλα Ευτυχως που πήρες πίσω τα χρήματα!!! Λένε πως κάθε εμπόδιο ειναι για καλο, κρατά αυτο υπόψη και προχωρά....
Sent from my iPad using Tapatalk
Ειναι η παρατηρηση που εκανα στην Kosmocar: Οταν εκανα την παραγγελια, στο site της Kosmocar εμφανιζοταν το εν λογω καταστημα να ανηκει στο δικτυο πωλησεων (κι ενω για χρονια γνωριζα οτι πουλουσε Skoda).
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Άνθρακες ο θησαυρός. Ίσως και να ήμουν ο πρώτος στο γκρουπ που ανέφερα την παραγγελία του KAROQ, τον Δεκέμβριο. Τελικά, μετά από πολύ κι επίμονο ψάξιμο, αποδείχθηκε ότι έμπλεξα με απατεώνα που έφαγε τα χρήματα της προκαταβολής και καμία παραγγελία αυτοκινήτου KAROQ δεν έγινε ποτέ εκ μέρους του για λογαριασμό μου. Μάλιστα αποδείχθηκε ότι δεν είχε καν την αντιπροσωπεία της SKODA εδώ στη Ρόδο, αλλά συνεργάζεται με dealer στην Αθήνα ( κοινώς ο εισαγωγέας τον γείωσε κανονικά). Τόσο οι υπάλληλοι της Kosmocar όσο και του παραπάνω Dealer στην Αθήνα, μου φέρθηκαν άψογα και με ενημέρωσαν ενδελεχώς για τα πάντα. Σε αντίθεση με τον απατεώνα καταστηματάρχη και τον υπάλληλό του εδώ. Τώρα θα ξεκινήσω με αγωγή και μήνυση για εξαπάτηση, και σε αστικό και σε ποινικό δικαστήριο δηλαδή, αλλά επειδή αυτά θα πάρουν καιρό, θα του ετοιμάσω και άλλες όμορφες εκπλήξεις που λόγω της δουλειάς μου θα μπορέσω να του προσφέρω, για να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να του μάθω να φέρεται αξιοπρεπώς. Για όποιον μένει Ρόδο λοιπόν, ελπίζω να μάθατε κάτι από τα παραπάνω και να αποφύγετε με κάθε τρόπο την Ι. ΚΑΛΛΙΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (http://WWW.AUTOMOTOKALLIGAS.GR) στην Ρόδου - Λίνδου. Φέρνει (λέμε τώρα) και αυτοκίνητα της HONDA. Αν κάποιος έχει καμιά ωραία ιδέα να του κάνω τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μην το δείτε τόσο σαν προσωπική εξυπηρέτηση, σκεφτείτε και τους μελλοντικούς πελάτες.Ρε kir2 ροδιτης εισαι??? Καλα τοσα χρονια δεν ειχες ακουσει τπτ για τον Καλλιγα??
Σχεδόν καθημερινα ειναι η αστυνομία εκει με πελατες που τους εφαγε την προκαταβολή, παλι καλα που στην επέστρεψε!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Άνθρακες ο θησαυρός. Ίσως και να ήμουν ο πρώτος στο γκρουπ που ανέφερα την παραγγελία του KAROQ, τον Δεκέμβριο. Τελικά, μετά από πολύ κι επίμονο ψάξιμο, αποδείχθηκε ότι έμπλεξα με απατεώνα που έφαγε τα χρήματα της προκαταβολής και καμία παραγγελία αυτοκινήτου KAROQ δεν έγινε ποτέ εκ μέρους του για λογαριασμό μου. Μάλιστα αποδείχθηκε ότι δεν είχε καν την αντιπροσωπεία της SKODA εδώ στη Ρόδο, αλλά συνεργάζεται με dealer στην Αθήνα ( κοινώς ο εισαγωγέας τον γείωσε κανονικά). Τόσο οι υπάλληλοι της Kosmocar όσο και του παραπάνω Dealer στην Αθήνα, μου φέρθηκαν άψογα και με ενημέρωσαν ενδελεχώς για τα πάντα. Σε αντίθεση με τον απατεώνα καταστηματάρχη και τον υπάλληλό του εδώ. Τώρα θα ξεκινήσω με αγωγή και μήνυση για εξαπάτηση, και σε αστικό και σε ποινικό δικαστήριο δηλαδή, αλλά επειδή αυτά θα πάρουν καιρό, θα του ετοιμάσω και άλλες όμορφες εκπλήξεις που λόγω της δουλειάς μου θα μπορέσω να του προσφέρω, για να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να του μάθω να φέρεται αξιοπρεπώς. Για όποιον μένει Ρόδο λοιπόν, ελπίζω να μάθατε κάτι από τα παραπάνω και να αποφύγετε με κάθε τρόπο την Ι. ΚΑΛΛΙΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (http://WWW.AUTOMOTOKALLIGAS.GR) στην Ρόδου - Λίνδου. Φέρνει (λέμε τώρα) και αυτοκίνητα της HONDA. Αν κάποιος έχει καμιά ωραία ιδέα να του κάνω τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μην το δείτε τόσο σαν προσωπική εξυπηρέτηση, σκεφτείτε και τους μελλοντικούς πελάτες.
Ρε kir2 ροδιτης εισαι??? Καλα τοσα χρονια δεν ειχες ακουσει τπτ για τον Καλλιγα??
Δεν επεσα κι απο τα συννεφα, αλλα για ποιον δεν εχουμε ακουσει. Κατι τετοιο παντως ομολογω πως οχι, δεν ειχα ξανακουσει. Αλλα ναι. Τωρα το θεμα ειναι με το service. Αν υπαρχει καποιος αλλος που να εχει εξουσιοδοτημενο service. Εκει ειναι πλεον το θεμα με το Karoq για μενα.
-
Στο σέρβις, της Honda τουλάχιστον ειναι αξιοπιστο!
Οταν πηγα να δω το hrv και ζήτησα τεστ ντραιβ μου απαντάει ο πωλητής :αν έρθει καποιου πελάτη για σερβις θα σε φωναξω να το πάρεις ...
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Στο σέρβις, της Honda τουλάχιστον ειναι αξιοπιστο!Οταν πηγα να δω το hrv και ζήτησα τεστ ντραιβ μου απαντάει ο πωλητής :αν έρθει καποιου πελάτη για σερβις θα σε φωναξω να το πάρεις ...
Α τοσο καλα...θεουλης... κοκκινο πανι πλεον κι αυτος και ο πωλητης, απατεωνες και οι δυο. Εν τω μεταξυ το site δειχνει ΞΕΝΑΚΗ ως εξουσιοδοτημενο service. Ειναι κι αυτο μια λυση.Ρωτησα σημερα εναν πωλητη του και δεν ηξερε ακριβως να μου πει...
-
Ισως λογο του vag group!
Πάντως ο Ξενάκης εχει πιο επαγγελματική στάση! Εγω έπεσα σε πωλητή της Toyota ο οποίος με δούλεψε γιαυτό και στράφηκα σε αντιπροσωπία της Αθήνας. Αλλα για καθαρά θεμα πωλητή!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Στο σέρβις, της Honda τουλάχιστον ειναι αξιοπιστο!Οταν πηγα να δω το hrv και ζήτησα τεστ ντραιβ μου απαντάει ο πωλητής :αν έρθει καποιου πελάτη για σερβις θα σε φωναξω να το πάρεις ...
Καλά αυτό το κάνουν και άλλοι...το αμάξια που έχουν για σέρβις και τα αφήνεις πρωί και τα παίρνεις απόγευμα τα χρησιμοποιούν για ...τις δουλειές του συνεργείου κάνα ανταλλακτικό να πάρουν κάνα ψώνιο κλπ
Και αν τους τρακάρεις να το οδηγούν σου απαντούν ότι το πήραν βόλτα για το...ακούσουν!!!!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Karoq