-
Επειδή το μίσθωμα περιλαμβάνει μεικτή ασφάλεια, service, ελαστικά, τελη και αυτοκίνητο αντικατάστασης, εαν το ποσό της εξαγοράς είναι λογικό (που ειδικά στα diesel πρέπει να είναι) έχει κάποιο νόημα. Το τελικό κόστος θα είναι παρόμοιο με αγορά με έντοκο χρηματοδοτικό συν όλες τις παραπάνω παροχές.
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Όσοι έχετε πάρει το 1.0 βενζίνη, έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;Εγώ έχω το 1.0 DSG εδώ και 4 μήνες και δεν έχω παρατηρήσει το πρόβλημα kangaroo. Βέβαια διαβάζοντας σε αγγλικό forum, αυτοί που διαμαρτύρονται είναι με χειροκίνητο και 1.5 TSI. Δε θυμάμαι να έχω δει παράπονο για χειροκίνητο χιλιάρι.
-
@ivas75. Eίπα γαι ιδιώτη. Για εταιρικό δεν το συζητώ.
@spykon2008 πως είναι δυνατόν να σου έρχεται μια η άλλη όλο το πακέτο από το να το αγοράσεις, να το ασφαλίσεις και να του κάνεις και service (λάστιχα δεν αλλάζεις στην τετραετία εκτός και αν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα). Δλδ οι εταιρίες leasing τι βγάζουν; Μέσα θα μπαίνουν. Μόνο το επιτόκιο του αντίστοιχου δανείου; Μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος ή πολύ κατά προσέγγιση -
Αν ξεπεράσουμε το θέμα συμφέρει δεν συμφερει το λιζινγκ το άλλο θέμα για εμένα είναι ότι αυτά που είναι σε προσφορές είναι μόνο αμπισιον. Που από αυτήν την έκδοση λείπουν πολλά. Κλιματισμός αισθητήρες αναδιπλούμενοι καθρέπτες ολα τα νέα συστήματα ασφαλείας και πολλά ακόμα όχι και τόσο ιδιαίτερα για αμάξι του 2019, δλδ μόνο έξυπνο δεν το λες το αμάξι της έκδοσης όπως διατυμπανίζει η σκοντα.
Αν προσθέσεις οτιδήποτε στο αμάξι το 300 αρι το μήνα γίνεται κατευθείαν +500...δλδ κλαφτα...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Tkin73
Μα τα 300 είναι πράγματι προσφορά για το συγκεκριμένο, το οποίο είναι στο όριο της ΛΤΠΦ -
Για αισθητήρες ρώτησα και εγώ και μου είπαν βάζουν με 150 ευρώ. Τώρα εσύ μου λες για φιμε και κάμερα. Ωραία. Μια απορία έχω. Δλδ βάζουμε και πληρώνουμε έξτρα εξοπλισμό σε αμάξια που στο τέλος τα επιστρέφουμε; Το πληρώνεις εσύ το φιμε και θα το πουλήσουν στον επόμενο με φιμε ως έξτρα;
Τι παίζει με αυτά;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αισθητήρες 85+ΦΠΑ.
Βάζεις ότι θες (και επιτρέπει η εταιρεία leasing) και ναι μετά το δίνεις ως έχει.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@fidelio, δεν ανέφερα συγκεκριμένες τιμές, είπα οτι σε περίπτωση που η τιμή εξαγοράς είναι λογική, λόγω της πτώσης της μεταπωλητικης των diesel, τότε εαν υπάρχει διαφορά δεν θα είναι μεγάλη. Συν της άλλης σε περίπτωση που το αμάξι δεν βγεί καλό η υπάρχει κάποιο σοβαρό ατύχημα δεν το αγοράζεις και είσαι οκ, εαν το είχες αγοράσει θα είχες να αντιμετωπίσεις μια μεταπωλητικη χώμα. Δεν είμαι απόλυτος αλλα αυτή την άποψη έχω αποκτήσει επειδή οδηγάω εταιρικά leasing απο το 2001.
-
Αυτή την πτώση της μεταπώλησης των ντίζελ βέβαια ακόμα δεν την έχουμε δει. Αντίθετα εν έτει 2019 και ενώ όλοι γίνονται υβριδικοί και μικρουβριδικοι ( πολλοί με ντίζελ, παρότι πριν λίγα χρόνια μας έλεγαν ότι υβριδικά μονο βενζίνης γίνονται) τα μοντέλα ντίζελ είναι σταθερά ακριβότερα από τα αντίστοιχα βενζίνης.
Τώρα θα μου πεις αν αγοράσεις τώρα ένα ντίζελ το 2023 γνωρίζεις τι θα γίνει; Όχι αλλά δεν το γνωρίζει κανείς μας.
Θέλουμε πιστεύω μια δεκαετία για να γεμίσουμε με υβριδικά μεταχειρισμένα προς πώληση! Τα οποία ενδεχομένως θα είναι και εκτός εγγύησης οι μπαταρίες.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης spykon2008 έγραψε:
Δεν είμαι απόλυτος αλλα αυτή την άποψη έχω αποκτήσει επειδή οδηγάω εταιρικά leasing απο το 2001.Τα εταιρικά leasing είναι η ιδανική λύση. Τα ιδιωτικά leasing ειναι απλά πεταμένα λεφτά...όποιος έχει μπορεί είναι ελεύθερος να τα πετάξει!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αυτή την πτώση της μεταπώλησης των ντίζελ βέβαια ακόμα δεν την έχουμε δει. Αντίθετα εν έτει 2019 και ενώ όλοι γίνονται υβριδικοί και μικρουβριδικοι ( πολλοί με ντίζελ, παρότι πριν λίγα χρόνια μας έλεγαν ότι υβριδικά μονο βενζίνης γίνονται) τα μοντέλα ντίζελ είναι σταθερά ακριβότερα από τα αντίστοιχα βενζίνης.
Τώρα θα μου πεις αν αγοράσεις τώρα ένα ντίζελ το 2023 γνωρίζεις τι θα γίνει; Όχι αλλά δεν το γνωρίζει κανείς μας.
Θέλουμε πιστεύω μια δεκαετία για να γεμίσουμε με υβριδικά μεταχειρισμένα προς πώληση! Τα οποία ενδεχομένως θα είναι και εκτός εγγύησης οι μπαταρίες.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο εξωτερικό βεβαια,ειδικά Γερμανία είναι έντονη η πτώση των τιμών μεταχειρισμένων diesel...
-
Εντάξει αυτοι έφαγαν στην μάπα και το diesel gate εδώ η vw πληρωνει αγωγές εκατομμυρίων τα μεταχειρισμένα ντίζελ δεν θα έπεφταν;
Στην Ελλάδα πάλι τα ντίζελ της τελευταίας 6ετιας κρατάνε καλά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνούμε!
-
Ερώτηση για κατόχους 1.5 150 και 1.6 ντίζελ τι νούμερα κατανάλωσης έχετε για κυρίως εκτός πόλης διαδρομές μέχρι 130; Αν πούμε 5.5 ντίζελ και 7.5 βενζίνη είμαι κοντά; Υπάρχει περίπτωση να είμαστε στα +2.5 λτ διαφορά για τις παραπάνω συνθήκες μεταξύ των εκδόσεων;
-
Στο spritmonitor βλέπω μια μέση διαφορά μεταξύ adblue diesel και βενζίνης που το δεύτερο όμως έχει και τα 1.0 μέσα κάτω από 1 λτ διαφορά. Πολύ μικρή διαφορά μου φαίνεται , συγκεκριμένα 7.37 vs 6.47 περίμενα μεγαλύτερη...
-
Μήπως είναι ο 2λιτρος ντήζελ, που φορίεται πιο πολύ στο εξωτερικό?
Πάντως συμβαίνει να υπάρχει τόσο μικρή διαφορά, δες π.χ. το 3008 (τεστ του drive) με αυτόματο που έχει μόλις 1 λίτρο διαφορά σε μέση κατανάλωση η βενζίνη (8.5) με το ντήζελ (7.4).
-
Έχεις δίκιο βλέπω πολύ 2.0 4Χ4 150 στο ντίζελ. Πάντως αν ισχύει αυτό το 1.1 διαφορά μόνο για τα 18000 χλμ που κάνω τον χρόνο στα 7 έτη κερδίζω κάτω από 2500 που δεν είναι και τόσο σπουδαίο τελικά ...
Edit τελικά μόνο το δικό μου ντίζελ βλέπω να καιει 5 -5.5 σε αυτούς τους όγκους αμαξωμάτων (και το παλιό 1.5 κασκαι είναι πολύ οικομικο ντίζελ αλλά πιο ψοφίμια από το scross ,όλα τα υπόλοιπα ντίζελ της κατηγορίας 1.5 , ως 1.7 το 6.5 το έχουν για πλάκα...
-
Edit τελικά μόνο το δικό μου ντίζελ βλέπω να καιει 5 -5.5 σε αυτούς τους όγκους αμαξωμάτων (και το παλιό 1.5 κασκαι είναι πολύ οικομικο ντίζελ αλλά πιο ψοφίμια από το scross ,όλα τα υπόλοιπα ντίζελ της κατηγορίας 1.5 , ως 1.7 το 6.5 το έχουν για πλάκα...
Εννοείται ρε συ, μιλάμε για μεγάλο όκγο και βάρος με κακή αεροδυναμική. Είπαμε οικονομικοί οι ντήζελ, αλλά δεν μπορούν να καταρίψουν τους νόμους της φυσικής. Έχουν αρκετή διαφορά στην πόλη και σε γρήγορο ταξίδι, από την βενζίνη.
-
στα 5500 χιλιόμετρα που εχω είμαι στο 6.3 περιπου στην αντλια.
το τριπ λεει 5.7
καλοκαίρι μπαγκαζιερα φουλ φορτωμένος και 130 cruise ημουν στα 6.9
πετρέλαιο 1.6
Γενικά η κατανάλωση ειναι λιγο κουκουρουκου.
κανω την ιδια διαδρομη, τις ιδιες ωρες και με τον ιδιο τροπο οδήγησης και βλεπω 0.5 και παραπάνω διαφορα απο μερα σε μερα.
-
Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν εγώ είμαι στραβος ή οι αντιπροσωπείες είναι γτπ.
Μιλάω με πωλητή από κοντά μου λέει επιτόκιο 7.5% τελικό. Μου στέλνει προσφορές για καροκ με 8.5 % και για κοντιακ με 9.1% με το email.
Άλλη τιμή μου λένε προφορικά και έχουν στο fb +1000 στην προσφορα γραπτα.
Ρωτάω για ποια έκδοση είναι η προσφορά στο κοντιακ μου λένε για την limited! Λέω τι έκδοση είναι αυτή μου λένε ειδική ! Μου στέλνουν τον εξοπλισμό είναι 100% η ambition χωρίς να μπορεί να δεχτεί τπτ!!!
Τους τα ρωτάω όλα αυτά ως απάντηση γραπτα στο email.... καμιά απάντηση....
Τελικά στις αντιπροσωπείες για να φύγεις ευχαριστημένος ή πρέπει να είσαι ηλίθιος ή πρέπει να έχεις μια τσάντα λεφτά να την ακουμπήσεις στο γραφείο και να τους πεις πάρτε ότι θέλετε από μέσα και δώστε μου την λαμαρίνα που θέλω...
Skoda Karoq