-
Δεν λες πάλι καλά που σου έδωσαν και το τιμόνι....
-
Αυτά είναι τα περίεργα του Group.
Ο πατέρας μου πήρε το Cordoba το 2009, την ποιο πλούσια έκδοση με τα 85 άλογα, με 10500euro και είχε και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες...
Και τώρα ψάχνεις με το κυάλι να τους βρεις σε εκδόσεις αυτοκινήτων...
-
Μα πως κλεινουν δεν μπορω να καταλαβω;
Βεβαιως, ελατε να σας το δειξουμε. Πατε στο κεντρο διαχειρισης των εξωτερικων διαφανων πανελς κατασκευασμενα απο κρυσταλλα με εξαιρετικη θερμικη αποδοση.
Α, δεν το προσεξα οτι εκει ειναι ο διακοπτης.
Μη βιαζεστε, πατατε το κουμπιον που μετακινει προς τα κατω το κρυσταλλο.
Χμ, ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο τωρα;
Μη βιαζεστε, σηκωνετε το χερι σας και βγαζεται εξω απο το αυτοκινητο την παλαμη σας και με χαρη πιανετε ολο το σωμα του καθρεφτη. Μολις βεβαιωθητε οτι ο κυριος ογκος του σωματος του καθρεφτη καταλαμβανει το κεντρο της παλαμης σας τοτε....γκρρραααου
Ο καθρεφτης εκλεισε. Δοκιμαστε το και εσεις. Παντα στην διαθεση σας, στην περιπτωση που παρουσιαστει καποιο θεμα στον μηχανισμο αναδιπλωσης καλυπτεστε με διετή εγγυηση. -
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, σταθερό στο δρόμο, τραβάει από χαμηλά ( 1.0 κυβικά 95ps)Πήρε η μητέρα μου το Α1 με αυτό το κινητήρα, διαπίστωσα οτι πχ εισαι με 2α,3η κοβεις να δεις στενό, πεφτουν οι στροφες, ε πρέπει να βαλεις πρωτη. Κρεμάει πάαααρα πολυ ο κινητήρας εκέι 2000 ή λίγο κάτω. Δε ξέρω αν διαπιστωσες κατι τετοιο στο Πόλο.
Αντιθετα ο 1.2 85 άλογα ήταν πολύ καλός κινητήρας σε όλο το φάσμα. -
Εγώ που ξετίναξα σχεδόν όλη την κατηγορία, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες είχαν ελάχιστα μοντέλα και αυτά στις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού. Στις υπόλοιπες, είτε έμπαινε ως έξτρα, είτε δεν υπήρχε καθόλου ως επιλογή.
Συγνώμη, αλλά μου κάνει μεγαλύτερη έκπληξη το να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να ψάχνει μετά να βρει τί εξοπλισμό έχει... -
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Εγώ που ξετίναξα σχεδόν όλη την κατηγορία, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες είχαν ελάχιστα μοντέλα και αυτά στις πιο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού. Στις υπόλοιπες, είτε έμπαινε ως έξτρα, είτε δεν υπήρχε καθόλου ως επιλογή.
Συγνώμη, αλλά μου κάνει μεγαλύτερη έκπληξη το να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να ψάχνει μετά να βρει τί εξοπλισμό έχει...Δεν μιλάμε για βασική έκδοση γιαυτό μου έκανε εντύπωση! Και για να μην σου κάνει έκπληξη, το πήρε η κοπέλα μου [emoji6] ( που το χρώμα και το ηχοσύστημα ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής)
Απλά το θεωρώ παράλογο 15.500€ αμάξι να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και να έχει θερμαινόμενους...Αυτό!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, σταθερό στο δρόμο, τραβάει από χαμηλά ( 1.0 κυβικά 95ps)
Πήρε η μητέρα μου το Α1 με αυτό το κινητήρα, διαπίστωσα οτι πχ εισαι με 2α,3η κοβεις να δεις στενό, πεφτουν οι στροφες, ε πρέπει να βαλεις πρωτη. Κρεμάει πάαααρα πολυ ο κινητήρας εκέι 2000 ή λίγο κάτω. Δε ξέρω αν διαπιστωσες κατι τετοιο στο Πόλο.
Αντιθετα ο 1.2 85 άλογα ήταν πολύ καλός κινητήρας σε όλο το φάσμα.Κοίτα με δευτέρα δεν μπορώ να πω οτι κρεμάει με τρίτη όμως κατεβάζω σε δευτέρα! Πρώτη πάντως δεν χρειάστηκα να βάλω όταν έκοψα. Γενικά θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του σαν αυτοκίνητο, όχι όμως σαν ευκαιρία αγοράς.
( Δύο χρόνια εγγύηση μόνο, δώρο συναγερμό με το ζόρι, έκπτωση σχεδόν τίποτα)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μα πως κλεινουν δεν μπορω να καταλαβω;Βεβαιως, ελατε να σας το δειξουμε. Πατε στο κεντρο διαχειρισης των εξωτερικων διαφανων πανελς κατασκευασμενα απο κρυσταλλα με εξαιρετικη θερμικη αποδοση.
Α, δεν το προσεξα οτι εκει ειναι ο διακοπτης.
Μη βιαζεστε, πατατε το κουμπιον που μετακινει προς τα κατω το κρυσταλλο.
Χμ, ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο τωρα;
Μη βιαζεστε, σηκωνετε το χερι σας και βγαζεται εξω απο το αυτοκινητο την παλαμη σας και με χαρη πιανετε ολο το σωμα του καθρεφτη. Μολις βεβαιωθητε οτι ο κυριος ογκος του σωματος του καθρεφτη καταλαμβανει το κεντρο της παλαμης σας τοτε....γκρρραααου
Ο καθρεφτης εκλεισε. Δοκιμαστε το και εσεις. Παντα στην διαθεση σας, στην περιπτωση που παρουσιαστει καποιο θεμα στον μηχανισμο αναδιπλωσης καλυπτεστε με διετή εγγυηση.[emoji23][emoji23][emoji23] κλαίω!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συγνώμη, αλλά μου κάνει μεγαλύτερη έκπληξη το να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να ψάχνει μετά να βρει τί εξοπλισμό έχει...Δεν μιλάμε για βασική έκδοση γιαυτό μου έκανε εντύπωση! Και για να μην σου κάνει έκπληξη, το πήρε η κοπέλα μου [emoji6] ( που το χρώμα και το ηχοσύστημα ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής)
Απλά το θεωρώ παράλογο 15.500€ αμάξι να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και να έχει θερμαινόμενους...Αυτό!Sent from my iPhone using Tapatalk
Προφανώς είναι ηλεκτρικοί οι καθρέπτες (είναι και θερμαινόμενοι μάλιστα), απλά δεν είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι. Πολύ πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό πάντως η θέρμανση το χειμώνα και στην βροχή όταν θαμπώνουν!!!
-
Και για να μην σου κάνει έκπληξη, το πήρε η κοπέλα μου [emoji6] ( που το χρώμα και το ηχοσύστημα ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής)
Απλά το θεωρώ παράλογο 15.500€ αμάξι να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και να έχει θερμαινόμενους...Αυτό!Δυστυχώς, τα δικά μας “αυτονόητα” δεν συμπίπτουν πάντα με αυτά των αυτοκινητοβιομηχανιών…
Υπάρχουν και χειρότερα πάντως. Στο smart, στη μεσαία έκδοση που αγγίζει το ίδιο ποσό, δεν είναι καν ηλεκτρικοί, αλλά μηχανικοί! Βέβαια, εκεί όλα είναι ...δίπλα σου, αλλά μάλλον ξεχνάμε και το “θερμαινόμενοι”…Υ.γ. Να ποντάρω στο πορτοκαλί...??
-
Στο πικαντο χ λαϊν ειναι και αναδιπλωμενοι
-
Δεν παίζεις δίκαια. Αυτό είναι... crossover!
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Και για να μην σου κάνει έκπληξη, το πήρε η κοπέλα μου [emoji6] ( που το χρώμα και το ηχοσύστημα ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής)
Απλά το θεωρώ παράλογο 15.500€ αμάξι να μην έχει ηλεκτρικούς καθρέφτες και να έχει θερμαινόμενους...Αυτό!Δυστυχώς, τα δικά μας “αυτονόητα” δεν συμπίπτουν πάντα με αυτά των αυτοκινητοβιομηχανιών…
Υπάρχουν και χειρότερα πάντως. Στο smart, στη μεσαία έκδοση που αγγίζει το ίδιο ποσό, δεν είναι καν ηλεκτρικοί, αλλά μηχανικοί! Βέβαια, εκεί όλα είναι ...δίπλα σου, αλλά μάλλον ξεχνάμε και το “θερμαινόμενοι”…Υ.γ. Να ποντάρω στο πορτοκαλί...??
Όχι, το white silver με την κόκκινη ρίγα [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανοίγω ένα θέμα να συζητήσουμε αποκλειστικά για την CNG εκδοχή του VW Polo.
Ξέρουμε πότε έρχεται το νέο με τις προδιαγραφές κατά WLTP, και τα νέα χαρακτηριστικά του; (π.χ. φιάλες, κλπ)
Όχι δεν πάει έτσι. Δεν ανοίγουμε νέο θέμα για μια έκδοση ενός μοντέλου. [Admin]
-
Να σημειώσουμε ότι τελειώνει ο Οκτώβριος και οι αντιπροσωπείες δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση για το όχημα που να μπορεί να κοινοποιηθεί σε υποψήφιους αγοραστές.
-
Η τελευταία ενημέρωση που είχα πριν μια εβδομάδα για πόλο tgi από το πωλητή .είναι ότι ακόμη δεν δέχονται παραγγελία..ότι θα έχει 3 δεξαμενές..δε ξέρει τίποτα για 6αρι σασμαν και ότι το αμάξι θα έχει περίπου 2000 ευρώ πάνω σε σχέση με πριν.
Αυτή την ενημέρωση είχε από Αθήνα.
Κι ο λόγος που θα έχει 2000 ευρώ πάνω το αμάξι..μου απαντάει ότι το ειχαν πολύ φθηνό εδω στην Ελλάδα σε σχέση με την Γερμανία...
Ακριβώς αυτό μου απάντησε....τα συμπεράσματα δικά σας. -
Αστεία επιχειρήματα. Να μην πω τί θα λάβουν, με αυτή τη λογική στην ελληνική αντιπροσωπεία ...
-
Καλησπέρα σε όλους,
Με παραξενέυει αρκετά το οτι δεν βλέπω απόψεις/κινητικότητα στο forum ενώ πρόκειται για ενα, κατα κοινή ομολογία, δημοφιλές μοντέλο. Θα μπορούσαν οι κάτοχοι να αναφέρουν μια σύντομη αποψη για την μέχρι τώρα πορεία της αγοράς τους;
-
Να ετοιμασω ποπ κορν;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Να ετοιμασω ποπ κορν;Και Hot Dog....
Νέο VW Polo