-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει.
Κοιτώντας την παρακάτω φωτογραφία η βάση της δεξιάς ζώνης είναι τόσο χαμηλά ή την έχουν χώσει μέσα;
Αν είναι τόσο χαμηλά και δεν ανεβαίνει ποιο ψηλά τότε πράγματι υπάρχει πρόβλημα.Ψάχνω να βρω κάποια πληροφορία αλλά δεν έχω εντοπίσει κάτι.
Το fabia σου storm δεν έχει τις ίδιες ζώνες πίσω;
Άλλο προμηθευτή έχει για το fabia η Skoda;Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Δεν το έχω κοιτάξει. Πρέπει κάποια στιγμή να ρίξω μία ματιά. Αν το θυμηθώ.
-
-
Η πολυπόθητη άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες πόσο καιρό κάνουν; Ξέρω στην αρχή θα είναι χάρτινες..
Περιοχή θεσσαλονίκης -
Μία εβδομάδα ζητάνε συνήθως οι αντιπροσωπείες για να τα κάνουν αυτά. Σα διαδικασία βέβαια δε διαρκούν πάνω από 2 εργάσιμες.
-
2-3 ημέρες μου είχε πει ο πωλητής από τον Κατάκη
Έχουν περάσει ήδη...
Μαρτύριο η αναμονή... -
Μετά από δική μου προσπάθεια επικοινωνίας μου ανέφεραν ότι
Λόγω του προβλήματος με τις πίσω ζώνες επιβατών , αναμένουν οδηγίες ανάκλησης , να γίνει , ώστε να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών ασφαλείας , άδειας , πινακίδων και παράδοση ... -
@georgie69
Έχεις γράψει ότι το έχεις από leasing
Έχεις την 8' οθόνη; infotainment κτλ ;
Έχεις δοκιμάσει να παίξεις ήχο - εικόνες - βίντεο από πηγή usb; Συνδέεται στις υποδοχές κάτω από το infotainment ή έχει και στο ντουλαπάκι υποδοχή; -
Οταν εκανα την παραγγελια ημουν εξωτερικο και η συνεννοηση με Hertz ηταν ....οποτε δεν μου ειπε κανεις για style + , αρα εχω την μικρη οθονη.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Οταν εκανα την παραγγελια ημουν εξωτερικο και η συνεννοηση με Hertz ηταν ....οποτε δεν μου ειπε κανεις για style + , αρα εχω την μικρη οθονη.Κατάλαβα, ευχαριστώ
-
Καμιά καλή έκπτωση έχει πάρει κανείς που το παρήγγειλε; Καταλαβαίνω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά διάβασα το νήμα απ την αρχή και δεν είδα να κόβουν σε κανέναν ούτε ένα κατοστάρικο!
Μήπως τα έχει συγκρίνει κανείς και εσωτερικά με το polo να πει αν αξίζει το 1,5 χιλιάρικο διαφορά; -
Ανάλογα τι θέλεις, αν θέλεις βενζίνη ή πετρέλαιο έχει από εκθεσιακό και test drive όχημα που θα έχει μια α έκπτωση.
Αν θέλεις με φυσικο αεριο θα έχεις αναμονή
Προσωπικά επειδή πήγαινα για polo (tgi) μου έβγαινε 17500€ με 2-3 εξτραδακια και ήθελε 5-6 μήνες παράδοση.
Πέτυχα ibiza tgi με 15400€ τελική τιμή από ακυρωμένη παραγγελία με την τότε επιδότηση της δεπα.
Τελική με την χρηματοδότηση θα βγει ~17000€, όσο σχεδόν το polo σε τιμή μετρητοίς στο στήσιμο που ήθελα.
Για εμένα αυτά τα χρήματα φαίνονται πολλά, αν δεν είχα €€ πρόβλημα θα δεχόμουν να περιμένω για το polo γιατί εσωτερικά μου άρεσε περισσότερο και γιατί θα το παραγγελνα όπως ήθελα.
Διαβάζοντας ένα ιταλικό forum για τα tgi , τελευταία αναφέρουν ότι οσοι έχουν παραγγείλει polo tgi δέχονται αντιπροτασεις σε επίπεδο εξοπλισμού με μια μικρή έκπτωση και μικρότερη αναμονή παράδοσης. -
Υποψην τρεχει για τα νεα ibiza ανακληση
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Υποψην τρεχει για τα νεα ibiza ανακλησηΙσχύει και το έχω αναφέρει λίγο πιο επάνω μιας και αργοπορει να μου παραδοθεί , σύμφωνα με σημερινό email της seat hellas η τεχνική λύση είναι διαθέσιμη και προχωράνε ήδη στην αντικατάσταση των προβληματικων ειδών.
-
Φιλε Jorge_greek πριν ενα μηνα που πηρα προσφορα για το ibiza 1.6 tdi style μου εκανε απο 200 εως 500 ευρω εκπτωση αναλογα το χρηματοδοτικο προγραμμα που θα επελεγα και δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος.
-
Παρέλαβα πριν 2 ώρες, tgi, style plus και κάμερα οπισθοπορειας, GPS κτλ.
Είχε σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο cng, βενζίνη είχε ένα κουτάκι ρεζέρβας,φοράει brigestone turanza t001 5317 δηλαδή τελευταία εβδομάδα 2017 μετά τα Χριστούγεννα.
Είχε 16χλμ γραμμένα και έκανα άλλα 100 περίπου (Θεσσαλονίκη Katakis - Βέροια σπίτι μέσω περιφερειακου και Εγνατία οδό )
5η σχέση 2.500 σ. α. λ. 120km ησυχία στη καμπίνα, άνετη κύλιση, έβαλα και a/c δεν είχε σκουντηγμα στο άνοιξε κλείσε, ούτε ένοιωσα απώλεια δύναμης.
Σπιρτοζικο (σε σχέση με το punto που είχα) εκεί μετά τις 1700σ.α.λ.
Κατανάλωση cng σε προσπέρασμα μου έγραψε 8kg.. στιγμιαία και μετα με a/c είχε 4.2 και 120χλμ , ακόμα είναι πολύ νωρίς... -
Ναι ναι και τι μας τα λες αυτά χωρίς φωτο;;;;;;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
:yahoo:
Παρέλαβα πριν 2 ώρες, tgi, style plus και κάμερα οπισθοπορειας, GPS κτλ.
Είχε σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο cng, βενζίνη είχε ένα κουτάκι ρεζέρβας,φοράει brigestone turanza t001 5317 δηλαδή τελευταία εβδομάδα 2017 μετά τα Χριστούγεννα.
Είχε 16χλμ γραμμένα και έκανα άλλα 100 περίπου (Θεσσαλονίκη Katakis - Βέροια σπίτι μέσω περιφερειακου και Εγνατία οδό )
5η σχέση 2.500 σ. α. λ. 120km ησυχία στη καμπίνα, άνετη κύλιση, έβαλα και a/c δεν είχε σκουντηγμα στο άνοιξε κλείσε, ούτε ένοιωσα απώλεια δύναμης.
Σπιρτοζικο (σε σχέση με το punto που είχα) εκεί μετά τις 1700σ.α.λ.
Κατανάλωση cng σε προσπέρασμα μου έγραψε 8kg.. στιγμιαία και μετα με a/c είχε 4.2 και 120χλμ , ακόμα είναι πολύ νωρίς...Καλοτάξιδο με πολλά,ασφαλή κι οικονομικά χλμ.!
-
Καλοτάξιδος φίλε!!!
Δε μου λες, ποια η άποψη σου για το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο; Έμεινες ευχαριστημένος από την όλη αντιμετώπιση; -
Δηλαδη, αν το υπολογισουμε με 0,90 € το κιλο τοτε ενα ταξιδι με ταχυτητα, 120 χιλ/ωρα,
Στα 100 χιλ αποσταση ξοδευει 3,78€
Και ακομα δεν ανοιξε ο κινητηρας.Εντυπωσιακο!
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)