-
Προσωπικα γιατι εχει εξαιρετικη ροπη, και αν δεν το ξερεις δεν αντιλαμβανεσαι οτι ειναι τρικυλινδρο. Τρικυλινδρο Θορυβο ακους μονο αν πιεστει πολυ (που δεν υπαρχει και λογος)
Ο 1.5 για μενα δεν χρειαζεται σε αυτο το αμαξωμα, θα το κοιταζα απο Troc, Karoq etc και πανω και μονο αν ειχα παιδι.Το μικροτερο δεν διαφερει αρκετα στην τιμη ωστε να ναι επιλογη.
Αξιοπιστια δεν με νοιαζει γιατι το χω με leasing
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
παιδες ο 1000αρης tsi ειναι νεος κινητηρας?
Ειναι αξιοπιστος τι σας εκανε να τον επιλεξετε?
Επισης με φυσικο αεριο υπαρχει σιγουρια οτι δεν θα βγαλει τιποτα σοβαρό?
Γιατι μονο το group κ η Fiat βγαζει με φυσικο αεριο?Είναι ο ίδιος κινητήρας με το vw up/ polo και το mii/arona tgi (Χριστούγεννα θα έρθει περίπου)
1400 110ps έχουν τα Vw golf /Seat leon / skoda octavia / audi a3 gtronic.
Οι tgi έχουνε διαφορά στα μέταλλα λόγω Φ. Α. , για το λόγο αυτό έχουν αργήσει και οι παραδόσεις των αυτοκινήτων ( οι Ιταλοί έχουν ήδη παραγγείλει μεγάλο αριθμό και γιατί είχαν αναμονή υλικών από τους προμηθευτές )
4 χρόνια εγγύηση δίνουν.. μετά κανείς δεν ξέρει... αλλά το θετικό είναι ότι δεν θα είναι μετατροπής... όπως κάναμε στα lpg -
@georgie69
Μιας και είσαι κάτοχος
Τι βενζίνη βάζεις; 95/100; εταιρεία συγκεκριμένη;Το βιβλίο του λέει 95αρα, αλλά πολλοί βάζουν 100
-
100 αρα εβαζα μονο στην 996 και αν δεν εβρισκα σε ταξιδι δεν με χαλαγε. στο tiguan 1.5 tsi ποτε και ουτε ειχα προβλημα σε 60Κ+ χλμ. Με την τιμη εκει που ειναι ουτε που το σκεφτομαι ουτε το καταλαβαινω. ακομα και αν δεν το ειχα με leasing το θεωρω αιματηρη υπερβολη. Ενα απλο τρικυλινδρο τουρμπισμενο μοτερ ειναι. Η μονη διαφορα με το leasing οτι βαζω την φτηνοτερη δυνατη, διαφορετικα θα εβρισκα καποιον που εμπιστευομαι και θα εμενα πιστος οσο ειναι δυνατον,
Με την ευκαιρια να πω οτι γελαω με τις ταξινομησεις. Ουτε στην 10αδα. ο κοσμος αγοραζει σωρηδον αυτοκινητο με μια γενια παλιοτερη πλατφορμα 10 εκατοστα πιο στενο (ουσιστικα αλλη κατηγορια) ψοφια μοτερ και για το αυτοματο κιβωτιο να μην μιλησω. ειχα prius για ενα διμηνο προσφατα και ... να μην μιλησω. Στο δε fiesta thread ολο για τριγμους μιλανε.
-
Το βιβλιαρακι του αμαξιου τι λεει;
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το βιβλίο λέει 95αρα
Το πρατήριο που με εξυπηρετεί (Για το Φυσικό αέριο) είναι ΒΡ, οπότε πιστεύω ότι θα είναι και καλό και στη ποιότητα της βενζίνης... αλλά πόσο συχνά να βάζω; -
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Με την ευκαιρια να πω οτι γελαω με τις ταξινομησεις. Ουτε στην 10αδα. ο κοσμος αγοραζει σωρηδον αυτοκινητο με μια γενια παλιοτερη πλατφορμα 10 εκατοστα πιο στενο (ουσιστικα αλλη κατηγορια) ψοφια μοτερ και για το αυτοματο κιβωτιο να μην μιλησω. ειχα prius για ενα διμηνο προσφατα και ... να μην μιλησω. Στο δε fiesta thread ολο για τριγμους μιλανε.
Εδώ, σε έχασα. Για ποιο μιλάς;
-
Yaris! δεν ξερω αν το θεμα της αξιοπιστιας ειναι το κριτηριο η οι εταιρικες πωλησεις για τους πωλητες για καποιο λογο πανε εκει, αλλα ως επιλογη super mini δεν την καταλαβαινω. Μην γινει vs εδω αλλα μπηκα υστερα απο μερες και ειδα την ειδηση για τις ταξινομησεις.
-
Προφανώς και είναι κριτήριο η αξιοπιστία και μάλιστα σοβαρό, και για τον επαγγελματία και για τον ιδιώτη. Όπως και το γεγονός ότι παρέχεται και σε βενζινοκίνητο υβρίδιο και κάνει και πιένες πωλήσεων. Άλλο ένα μόνο υπάρχει στην αγορά και με χειρότερη κατανάλωση, κρίση έχουμε και χοντρή μάλιστα, μετράνε αυτά.
Και το γεγονός ότι το υβρίδιο είναι αρκετά ανταγωνιστικό στα πετρελαιοκίνητα, δεν αρέσει σε όλους το τελευταίο, δεν έχει αυτή τη στιγμή και τις καλύτερες προοπτικές το καύσιμο αυτό, οι αρνητικές δημοσιεύσεις και φήμες δίνουν και παίρνουν.
Συν την καλύτερη ίσως πανελλαδική κάλυψη σαν αντιπροσωπεία, και την εύκολη μεταπώληση , κάθε μέρα δακτύλιο και απαλλαγή από τέλια πάλι για το υβρίδιο, είναι και αυτοί λόγοι που προστίθενται στους υπόλοιπους.Γενικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα ερμηνεύονται επαρκώς, σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Αλλιώς όλοι θα αγόραζαν αυτό που βγάζουν καλύτερο οι δοκιμαστές στις πρωκτοφυλλάδες τους, ήτοι και με ακρίβεια 95% το εκάστοτε πιο γλήγορο.
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Έχει κανείς το Tgi ;
Εντυπώσεις ;Απ'ότι βλέπω θα απαντήσω ο ίδιος στις ερωτήσεις μου , σε λίγο καιρό
Αγαπητέ συνφορουμίτη πότε παραλαμβάνεις?
ποιά έκδοση επέλεξες? πόσο σου βγήκε? εγώ με το configurator και επιλέγοντας το style και βάζοντας αρκετά καλούδια μου βγαίνει 18000.
αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου σχετικά με κατανάλωση φυσικά και όχι μόνο -
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
Έχει κανείς το Tgi ;
Εντυπώσεις ;Απ'ότι βλέπω θα απαντήσω ο ίδιος στις ερωτήσεις μου , σε λίγο καιρό
Αγαπητέ συνφορουμίτη πότε παραλαμβάνεις?
ποιά έκδοση επέλεξες? πόσο σου βγήκε? εγώ με το configurator και επιλέγοντας το style και βάζοντας αρκετά καλούδια μου βγαίνει 18000.
αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου σχετικά με κατανάλωση φυσικά και όχι μόνοΚαλησπέρα, αναμένω να πάω από εβδομάδα για παραλαβή, καλύτερα να πω ότι εύχομαι να παραλάβω εντός εβδομάδας, βασιζόμενος στα λεγόμενα του πωλητή .... εχει περάσει ήδη 1 μήνας+ από τη 'παραγγελία'.
Θα παραλάβω ακυρωμένη παραγγελία άλλου πελάτη, από τα Χριστούγεννα που έτρεχε μια επιδότηση 10%*της αρχικής τιμής καταλόγου από την ΔΕΠΑ και μου βγαίνει 15400€ με το κλειδί στο χέρι, style plus πακέτο και μεταλλικό pirineos grey χρώμα , επειδή είχε ήδη βγει από το εργοστάσιο και δεν μπορούσα να προσθέσω/αλλάξω κάτι, έβαλα με +400€ την κάμερα οπισθοπορειας και νομίζω έχει και το πακέτο GPS με χάρτες κτλ.
Λόγω πολλών χλμ/μήνα θα έχω νέα γρήγορα -
Κρίνοντας από βίντεο που έχω δει και σε ρυθμούς οικονομίας θα βλέπεις σε ανοιχτό δρόμο μέχρι και 2.5 KG/100KM
και στην έκθεση το φθινόπωρο έπαιζε νομίζω η έκπτωση 10%
πολύ καλά έκανες και έβαλες την καμερούλα πολυ χρήσιμη.
καλοτάξιδο να είναι άντε με το καλό να παραλάβεις -
Να είσαι καλά , ευχαριστώ πολύ , νομίζω ότι ήμουν και λίγο τυχερός , πήγα στο σαλόνι που είχε Θεσ/νίκη για 2 3ημερα 16-17-18 και 23-24-25 Μαρτίου αλλά δεν έτρεχε κάποια έκπτωση , ήταν μόνο για της Αθήνα τότε.. και μετά από 2 ημέρες με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει η ακυρωμένη παραγγελία .
Το polo έβλεπα, αλλά έτσι όπως το ήθελα πήγαινε 17,500€ και είχε αναμονή ~ 6 μήνες
Θα δείξει με(τά) το στρώσιμο ... το 80-90% των χλμ θα ειναι Εγνατια οδο , οπότε υπολογίζω περίπου 3Kg/100km , σε site με μετρήσεις που βάζουν χρήστες εξωτερικού αναφέρουν ~ 3,5kg/100km , ειδικά το FR (που εδώ δεν το φέρνουν σε tgi) πάει ~ 4,5kg/100km , αναφέρει ότι τα έχει κάνει σε πόλη και ότι έχει βάλει και 13,79kg -
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ai-vw-polo
Σε κανει να αναρωτιεσαι μα καλα ουτε ενα τεστ πριν την εγκριση παραγωγης δεν εκαναν;
Πως γινεται δηλαδη ενα περιοδικο να εντοπιζει το προβλημα και οχι ενα εργοστασιο με τονους κεφαλαιων για τετοιου ειδους δοκιμες εξελιξης και εντοπισμου λαθων.
-
Υπάρχει κάποιος λόγος που η βάση της 2ης ζώνης είναι τόσο βαθιά;
Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να κατεβαίνουν οι βάσεις προς τα κάτω ώστε να μην ενοχλούν;Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
-
Απλά κανείς δεν το δοκίμασε και δεν το είδε...δεν η 1η φορά που συμβαίνει. Ειδικά με το VAG δεν με εκπλήσσει καθόλου.
-
https://www.reuters.com/article/us-volk ... SKBN1IC1R4
Γρηγορα ανακληση.
Μπραβο στο περιοδικο που εκανε το τεστ, εντοπισε το λαθος.
Ακομα και ενας ανθρωπος να σωθει απο την ανακληση και την επισκευη, ειναι καταπληκτικο.Μπραβο και στην φαουβε, η οποια παρακολουθει τα λεγομενα των περιοδικων, δινει σημασια και ανταποκρινεται αμεσα.
-
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει.
Κοιτώντας την παρακάτω φωτογραφία η βάση της δεξιάς ζώνης είναι τόσο χαμηλά ή την έχουν χώσει μέσα;
Αν είναι τόσο χαμηλά και δεν ανεβαίνει ποιο ψηλά τότε πράγματι υπάρχει πρόβλημα.Ψάχνω να βρω κάποια πληροφορία αλλά δεν έχω εντοπίσει κάτι.
-
Μέσα στην εβδομάδα αναμένω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παραλαβή .
Προχθές που έδωσα τη προκαταβολή και ανέφερα το θέμα στους εκεί πωλητές μου είπαν οκ , θα κάνουν ανάκληση αν ισχύει και όντως άμεσα δόθηκε εντολή για ανάκληση, ας δούμε τι θα γίνει λοιπόν..
Όντως @storm φαίνεται περίεργα στη φωτογραφία -
Απο οτι καταλαβαινω το κοκκινο κουμπι πατιεται ακομα και υπο γωνια απο τη πλαγια μερια που ερχεται σε επαφη με την αλλη βαση της ζωνης του περα δηλαδη απο το σωστο που ειναι στο κεντρο του κουμπιου.
Παντως τετοιες βασεις ζωνης εχω δει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα.
Τακατα ειναι ο προμηθευτης του ιμπιζα πολο αρονα
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)