-
Καλησπερα στην παρεα!
Αφου λοιπον γεννησαμε εδω και 3 μηνες, αντιληφθηκαμε πως πρεπει να αγορασουμε ενα νεο αυτοκινητο καθως το corsa του 99 μας πεφτει μικρο.
Το ποσο που διαθετουμε ειναι εως 8.000€.Μας αρεσουν τα μικρομεσαια αυτοκινητα, το corsa δεν θα το παροπλισω οποτε θα ηθελα κατι για ταξιδια πιο πολυ και λιγοτερο για μεσα στη πολη.
Εδω και καιρο μου εχει κολλησει στο μυαλο η bmw 116 του '07 η οποια οικονομικα παιζει καπου εκει.
Γνωριζετε ελαττωματα του συγκεκριμενου αυτοκινητου? γενικα γνωμες θα ηταν χρησιμες.Επισης τι γνωμη εχετε για την Mercedes B 200 '07 Diesel?
Thanks προκαταβολικα.
-
Καλησπερα στην παρεα!
Αφου λοιπον γεννησαμε εδω και 3 μηνες, αντιληφθηκαμε πως πρεπει να αγορασουμε ενα νεο αυτοκινητο καθως το corsa του 99 μας πεφτει μικρο.
Το ποσο που διαθετουμε ειναι εως 8.000€.Μας αρεσουν τα μικρομεσαια αυτοκινητα, το corsa δεν θα το παροπλισω οποτε θα ηθελα κατι για ταξιδια πιο πολυ και λιγοτερο για μεσα στη πολη.
Εδω και καιρο μου εχει κολλησει στο μυαλο η bmw 116 του '07 η οποια οικονομικα παιζει καπου εκει.
Γνωριζετε ελαττωματα του συγκεκριμενου αυτοκινητου? γενικα γνωμες θα ηταν χρησιμες.Επισης τι γνωμη εχετε για την Mercedes B 200 '07 Diesel?
Thanks προκαταβολικα.
-
Καλησπερα στην παρεα!
Thanks προκαταβολικα.
-
Η συγκεκριμενη bmw δεν εχει καλους χωρους σε σχεση με τα μικρομεσαια της εποχης της. Αν γινετε 4 αργοτερα θα εχεις θεμα
-
BMW 116 ... Άλλο ένα όνειρο που δεν κατάφερα να εκπληρώσω παρόλο που το κυνήγησα όσο μπορούσα.
Τέλος πάντων. Από χώρους μέτρια κατάσταση. Πορτμπαγκάζ ικανοποιητικό. Θέση οδήγησης όλα τα λεφτά...
Τα run flat ελαστικά μάλλον χαλάνε την οδική συμπεριφορά.
Επίσης προτείνεται η έκδοση με τα 126 άλογα ( από το 2008 και μετά; ) που πάει καλύτερα από την πρώτη 116i με τα 115 άλογα.Κατά τα άλλα εγώ δεν θα το πρότεινα για οικογενειακό αυτοκίνητο. Ποιο πολύ ταιριάζει σε κάποιον 'εργένη' που εργάζεται με σακάκι και γραβάτα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
BMW 116 ... Άλλο ένα όνειρο που δεν κατάφερα να εκπληρώσω παρόλο που το κυνήγησα όσο μπορούσα.Τέλος πάντων. Από χώρους μέτρια κατάσταση. Πορτμπαγκάζ ικανοποιητικό. Θέση οδήγησης όλα τα λεφτά... [emoji38]
Επίσης προτείνεται η έκδοση με τα 126 άλογα ( από το 2008 και μετά; ) που πάει καλύτερα από την πρώτη 116i με τα 115 άλογα.Κατά τα άλλα εγώ δεν θα το πρότεινα για οικογενειακό αυτοκίνητο. Ποιο πολύ ταιριάζει σε κάποιον 'εργένη' που εργάζεται με σακάκι και γραβάτα... [emoji38]
+1
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
BMW 116 ... Άλλο ένα όνειρο που δεν κατάφερα να εκπληρώσω παρόλο που το κυνήγησα όσο μπορούσα.Τέλος πάντων. Από χώρους μέτρια κατάσταση. Πορτμπαγκάζ ικανοποιητικό. Θέση οδήγησης όλα τα λεφτά...
Επίσης προτείνεται η έκδοση με τα 126 άλογα ( από το 2008 και μετά; ) που πάει καλύτερα από την πρώτη 116i με τα 115 άλογα.Κατά τα άλλα εγώ δεν θα το πρότεινα για οικογενειακό αυτοκίνητο. Ποιο πολύ ταιριάζει σε κάποιον 'εργένη' που εργάζεται με σακάκι και γραβάτα...
Δεν συμφωνώ σε όλα.
-
Τα RFT δεν χαλάνε την οδική συμπεριφορά (ίσα ίσα), μόνο την άνεση.
-
122 άλογα είχε η έκδοση facelift. Δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά σε επιδόσεις από την έκδοση με τα 115 άλογα, αλλά έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση, η οποία είναι αρκετά πιο χαμηλή.
3.Μια χαρά είναι για οικογενειακό, εφόσον μιλάμε για 1 παιδί. Δεν έχει τους χώρους του golf, αλλά είναι μια χαρά επαρκείς.
Επίσης, βγάζει τις κλασσικές χαζές βλάβες των BMW της εποχής (πολλαπλασιαστές, κύκλωμα ψύξης κλπ.).
-
-
Από ποια χρονια και μετα δεν βγαζουν αυτές τις βλαβες???
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μια χαρά είναι για οικογενειακό, εφόσον μιλάμε για 1 παιδί. Δεν έχει τους χώρους του golf, αλλά είναι μια χαρά επαρκείς.
Για τα υπόλοιπα δεν θα γράψω κάτι γιατί έχεις δίκιο. Δεν θυμόμουν καλά τις ιπποδυνάμεις και όταν έγραψα για οδική συμπεριφορά εννοούσα άνεση. Λαθασμένη έκφραση.
Αλλά για το θέμα 'οικογενειακό' έχω ενστάσεις.
Για μένα οι πίσω χώροι δεν είναι οικογενειακού αυτοκινήτου. Εμένα ποιο πολύ μου θύμισε χώρους από κουπέ και μάλιστα για δύο άτομα και αυτά σφηνωμένα.
Εκ' των πραγμάτων έχει αρκετά μειονεκτήματα στους πίσω χώρους. Π.χ. μωρό, πεθερός, πεθερά όχι μόνο δεν χωράνε...αλλά δεν θα καταφέρουν και να μπουν...και θα τα ακούσει και ο γαμπρός που πήγε και αγόρασε τέτοιο αυτοκίνητο... -
Πριν από 8 (οκτώ ολογράφως) έτη θυμάμαι είχα ένα από τέτοιο
viewtopic.php?f=15&t=21470&p=1577368#p1577368Υ.Γ.
Τώρα έχωμε 'ανάπτυξις' -
Θοδωρη (σωστά ??) είσαι απολαυστικός!!
Αν διαβάζει κανείς από το περοδικό απορώ γιατί δεν σου προσφέρει δουλειά!!
Να είσαι καλά μου έφτιαξες το κέφι
-
Στο «πάτα τον συμπλέχτη...» σταμάτησα να διαβάζω.
-
Η 1 απο αυτα που διαβαζω και κανα δυο γνωστους εχει ακριβη συντηρηση και αξιοπιστια κατω του αναμενομενου για τα λεφτα που κοστιζε και την κατηγορια που ανηκει. Μετριοι χωροι επισης. Αισθητικα επισης ουτε με m pack δε σωζοτανε... Επειδη κοιτας και b class, συμπεραινω οτι το θες το πριμιουμιλικι σου και νομιζω οτι η μεση λυση που σου ταιριαζει ειναι καποιο a3 sportback.
-
Συμφωνώ για το a3, δε ξέρω όμως και η Audi αν έχει τα θεματάκια της από πλευράς αξιοπιστιας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εχω το 116 του ΄06 , εχει βγει καλο αμαξι ( εκτος απο την αλλαγη μια φορα ολων των πολλαπλασιαστων που εχει το γνωστο θεμα ) δεν παρουσιασε καποιο προβλημα. Εσωτερικα σαν ποιοτητα ειναι καλη με τα αντιστοιχα ιαπωνικα , οπως επισης και η ηχομονωση. Το μονο που μου λειπει μονο σε αυτο το αμαξι ειναι η δυναμη , εχω με τα 115hp τα οποια δεν αρκουν για αυτο το αμαξι μιας και ειναι βαρυ , και τα 120Hp δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα. Απο χωρους πισω δεν ειναι και οτι καλυτεροι. Με μικρα παιδια θα σε βολεψει αλλα με ενηλικες υπαρχει θεμα.
Εγω θα κοιτουσα και για Α3 οπως ανεφεραν και αλλοι πιο πανω (ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 στην αγορα τοτε αλλα εκατσε η μπεμπα ) , αν εχει καλυτερους χωρους να πας εκει .
Προταση για αγορα μτχ. ι.χ. και γνωμες για bmw 116 '07