-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Φίλε Triton το ομολογώ, την πάτησα. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν κατασχέσεις όλων των diesel και όποιος αρνηθεί να δώσει το dieselακι του θα περνάει διάφορα βασανιστήρια μέχρι να μετανοήσει
Βέβαια έχω ήδη κάνει απόσβεση τα επιπλέον 1500 ευρώ που έδωσα για το παλιο diesel και έχω κερδίσει περίπου 2500 σε 75.000 χλμ. Άστα σου λέω, δράμα η κατάσταση [emoji106]Βαλε και μενα στη λιστα με τους 'πατημενους'. Να μην ειχαμε καποιον ρε παιδι μου να μας συμβουλεψει. Τωρα θα το υποστουμε
-
Στο Όσλο ξεκίνησε προσωρινή απαγόρευση των Diesel με πρόστιμο 166 ευρώ ..... Γελάτε ... Γελάτε .... Να δούμε ποιός θα Γελάσει τελευταίος ... Ούτε στην Αφρική δεν θα μπορείτε να πουλήσετε τα Dieselάκια σας ....
-
Πάντως εμενα εταιρικό προχθές μου έδωσαν ντίζελ....και πριμιουμ γερμανικό παρακαλάω κατασκευής Οκτωβρίου ! Δεν νομίζω να ειναι τοσο χαχολοι οι Γερμανοί !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε παιδιά πάτε και αγοράζετε ακόμα diesel? Ο Triton το είπε και δεν το λέει τυχαία. Πάνε οι περιουσίες σας, θα πέσει πολύ κλάμα. Δεν θα υπάρχει diesel ούτε ζωγραφιστό σε 5 χρονάκια. Να τα πουλήσετε όσο προλαβαίνετε.
Άλλωστε αφού έγινε στο Όσλο κοντοζυγώνει και η σειρά της Αθήνας -
Από 20 Ιανουαρίου θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον πλανήτη .....
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Από 20 Ιανουαρίου θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον πλανήτη .....21 Γεναρη που εχω να παω σε κατι γενεθλια να το ξεχασω?
Παω για υπνο τωρα, τουλαχιστον να ειμαι ξεκουραστος -
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Από 20 Ιανουαρίου θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον πλανήτη .....Απο τον πολυ Λιακο το χεις παθει ολο αυτο
hosting images -
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Στο Όσλο ξεκίνησε προσωρινή απαγόρευση των Diesel με πρόστιμο 166 ευρώ ..... Γελάτε ... Γελάτε .... Να δούμε ποιός θα Γελάσει τελευταίος ... Ούτε στην Αφρική δεν θα μπορείτε να πουλήσετε τα Dieselάκια σας ....Και γιατί χαίρεσαι??
Μάλλον είσαι κομπλεξικός -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι συνεχεια ρωταγα πριν παω. Ειναι σε αριστη κατασταση; Δε θελω γρατσουνιες και γουβες στο αμαξωμα με τοσα λεφτα που δινω. Σαν καινουργιο μου λεγαν! Σου λεει θα εξαντληθει να βλεπει χρεπια και θα παρει το δικο μου! Αλλα πηγα ακομα μια φορα σε καινουργιοΑντε τωρα να παω στο Βολο να δω το καλυτερο στις φωτο, οχι εγω αλλα κανενας δεν παει. Μα καλα αυτη η sportmechanic 60 ευρουλακια δουλεια ειναι. Θα γραφει μετα: ειναι αριστο συμφωνα με την ανεξαρτητη εταιρια. Εκτος βεβαια αν εχει κατι να κρυψει, οποτε δεν ειναι σιγουρο οτι μπορει να το βρει ο αγοραστης. Αλλωστε ο ελεγχος απο τα συνεργεια πολλες φορες ειναι της πλακας
Δεν υπάρχει το τι έχω δει...είναι απίστευτο! Αύριο θα πάω να δω ένα Mazda 2 το οποίο ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι είναι όπως στις φωτογραφίες (μου είπε ότι είναι 3 ημερών τραβηγμένες) και άριστο μηχανικά και δέχτηκε αμέσως να πάμε στο συνεργείο της επιλογής μου.
ΥΓ: Εγώ πλέον το έγραψα στην αγγελία μου ότι α) οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και πρόσφατες και β) ότι σε έλεγχο από την spotmechanic είναι πράσινο σε όλα.
-
Δύο ραντεβού μαζεμένα για την κυριακή, ο ένας απο Ξάνθη κ ο άλλος από εδώ ντόπιος!!Άντε να δούμε, πάμε για πλύσιμο αύριο να είμαστε καθαροί μέσα έξω! [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Renault megane tce 1400 5θ, ποια ειναι η αποψη σας;Πρωτη φορα σκεφτομαι να φυγω απο ιαπωνια!
-
Εχουν πεσει τοσο πολυ τα ρενο?..Τι συνεβη με αυτο το μοντελο? ..
https://www.car.gr/8306654-renault-megane-tce-1-4-130hp
Ψαξτο καλα και κανε ανταλλαγη αν και εφοσον. Μια χαρα αυτοκινητο φαινεται για σενα . -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εχουν πεσει τοσο πολυ τα ρενο?..Τι συνεβη με αυτο το μοντελο? ..
https://www.car.gr/8306654-renault-megane-tce-1-4-130hp
Ψαξτο καλα και κανε ανταλλαγη αν και εφοσον. Μια χαρα αυτοκινητο φαινεται για σενα .Μπήτρος = εισαγωγής, μάλλον έχει τα 3πλάσια χιλιόμετρα από όσα γράφει και το έχει αγοράσει κοψοχρονιά.
-
Νταξει ποσο το αγορασε. Τα χλμ ομως που λες....ποσα να ναι πανω δηλ 12 μοντελο?...
-
Νταξει ποσο το αγορασε. Τα χλμ ομως που λες....ποσα να ναι πανω δηλ 12 μοντελο?...Εφόσον δεν αναφέρει καν ότι είναι Ελληνικό, τότε 101% είναι εισαγωγής. Αν π.χ. θεωρήσουμε ότι το έφερε από Γαλλία, είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει 30-40Κ χλμ/έτος, άρα από 8/12 μέχρι πες τέλη 2016 που ήρθε προς τα εδώ, μας κάνει 4 και κάτι χρόνια, επί 40Κ χλμ σύνολο 160Κ+ χλμ.
-
Νταξει ποσο το αγορασε. Τα χλμ ομως που λες....ποσα να ναι πανω δηλ 12 μοντελο?...Όπως είπε ο 'Άσσος', άνετα μπορεί να έχει κάνει από 120 έως και 160.000χλμ. Πάντως σίγουρα τα 60.000χλμ δεν είναι αληθινά.
-
Το δικο μου το εδωσα στα 7000€, πηγα σημερα να δω το megane 1.4 tce 130ps σε μαντρα που δουλευει ενας πολυ καλος μ φιλος, το αμαξι το εδινε 8800 + 450€ τα χαρτια (τελη, μεταβιβαση, κλπ). Το αυτοκινητο ηταν εταιρειας στην Αθηνα, τα χλμ του ειναι πραγματικα, μεσα ειναι αθικτο παντου, εξωτερικα οι ζαντες εχουν γρατζουνιες και καποια σημαδια νυχιες στα χερουλια...Μου το αφηνει 8000€ + 450€. Το παω οπου θελω για ελεγχο, ειναι η πλουσια εκδοση dynamic.
https://www.car.gr/9278602-renault-meganeΤι λετε;
-
Καλή τιμή πιστεύω, εφόσον το αυτοκίνητο είναι καλό.
-
Το ότι έχεις φίλο σου εκεί και μπορεί να σου εγγυηθεί ότι τα χλμ είναι πραγματικά το κάνει πολύ καλή περίπτωση.
-
Με προβληματιζει το εταιρικο, που εμπαινε ο καθενας κ το οδηγουσε οπως να ναι, αυτο σε συνδιασμο με το οτι ειναι turboκινητηρας...Επισης ξενερωνω με τα εξωτερικα σημαδια μιας κ το δικο μου ηταν σαν εργοστασιακο...Μαλλον δεν θα βρω κατι παρομοιο σε μτχ κ μαυτα τα λεφτα... [emoji53]
Να αλλάξω αυτοκίνητο;