-
Α, και μου ξεκόλλησε (και έχασα) το 'Τ' από το TURBO D που γράφει πίσω, έλεος. Πώς αντικαθίσταται αυτό? Με κόλλα είναι.
-
Να πας στην αντιπροσωπεια
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στη σύνδεση Bluetooth ενώ στην αρχή βλέπει όλες τις επαφές, μετά από λίγο τις χάνει και πρέπει να ξανακάνω refresh για να τις ξαναδεί, μέχρι να τις ξαναχάσει. Αυτό συμβαίνει γενικά με τα Bluetooth? Ξέρει κανείς?
Το Apple CarPlay μια χαρά δουλεύει, απλώς χωρίς το original Apple καλώδιο, δεν φορτίζει το κινητό όταν είναι συνδεδεμένο.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Α, και μου ξεκόλλησε (και έχασα) το 'Τ' από το TURBO D που γράφει πίσω, έλεος. Πώς αντικαθίσταται αυτό? Με κόλλα είναι.Θα σου έρθει φθηνότερα και θα είναι και ομορφότερο αισθητικά αν κάνεις debadging! Κοινώς αφαίρεση όλων των γραμμάτων από το πορτμπαγκάζ. Άσε το αυτοκίνητο στον ήλιο να ζεσταθεί η λαμαρίνα, πάρε πετονιά ή πιστωτική κάρτα και αφαίρεσε όλα τα γράμματα.
-
-
Από μεμβράνες:
75άρα παρμπρίζ
35άρα οδηγό-συνοδηγό
50άρα πίσω καθίσματα, φινιστρίνια και πορτμπαγκάζ (ήταν ήδη φιμέ από εργοστάσιο) -
Αυτο το αμαξι μ αρεσει πιο πολυ απο το 3008. Για μενα ειναι πιο ισορροπημενο μεσα εξω.
Τωρα λιθοβοληστε με [emoji14]Να το χαιρεσαι!!!!
-
'Ισορροπημένο'. Σωστή λέξη. Δεν λες WOW ούτε για το έξω, πόσο μάλλον για το μέσα, αλλά ούτε κάποιος θα πει ότι είναι άσχημο, είτε εκτός, είτε εντός. Είναι λιτό, δυναμικό, με πλήρη αντιστοίχιση του έξω με το μέσα.
Το 3008 πχ εμένα μου αρέσει το πλάι και το πίσω αρκετά, το μπροστά το θεωρώ πολύ άγριο και ατσούμπαλο για τα γούστα μου.
Το μέσα είτε λες WOW, είτε παθαίνεις επιληψία!Συν το ότι είναι από 2-4 χιλιάρικα ακριβότερο.
-
Το 3008 δεν το έχω δει και ούτε τρελαίνομαι να το δω.
Αλλά αυτό το Opel είναι πολύ όμορφο. Δεν περίμενα να δω τέτοια σχεδίαση.
Από όπου και αν το κοιτάξεις δεν υπάρχει κάτι αρνητικό.
Επίσης το συγκεκριμένο χρώμα του ταιριάζει απόλυτα.Καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή!
-
'Ισορροπημένο'. Σωστή λέξη. Δεν λες WOW ούτε για το έξω, πόσο μάλλον για το μέσα, αλλά ούτε κάποιος θα πει ότι είναι άσχημο, είτε εκτός, είτε εντός. Είναι λιτό, δυναμικό, με πλήρη αντιστοίχιση του έξω με το μέσα.Το 3008 πχ εμένα μου αρέσει το πλάι και το πίσω αρκετά, το μπροστά το θεωρώ πολύ άγριο και ατσούμπαλο για τα γούστα μου.
Το μέσα είτε λες WOW, είτε παθαίνεις επιληψία! [emoji38]Συν το ότι είναι από 2-4 χιλιάρικα ακριβότερο.
Ακριβως!! Κι εμενα το 3008 μου αρεσει πισω ενω η μουρη του ΚΑΘΟΛΟΥ.
Το δικο σου γυρω γυρω μεσα εξω ειναι αρμονικο στα ματια μου.
-
Στο εσωτερικό του δικού μου μ'αρέσει που η infotainment screen είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και όχι ξεκάρφωτη σαν tablet που έχουν τα περισσότερα σύγχρονα SUV.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επίσης το συγκεκριμένο χρώμα του ταιριάζει απόλυτα.Καλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή!
Thanx!
-
Στο εσωτερικό του δικού μου μ'αρέσει που η infotainment screen είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και όχι ξεκάρφωτη σαν tablet που έχουν τα περισσότερα σύγχρονα SUV.Και παλι συμφωνουμε 100%. Για τον ιδιο λογο μ αρεσει πχ το εσωτερικο των vw ή της octavia κλπ
-
Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!
Έβαλες μεμβράνη και στο μπροστά παρμπριζ; Καλά κατάλαβα;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!Έβαλες μεμβράνη και στο μπροστά παρμπριζ; Καλά κατάλαβα;
Ευχαριστώ!
Ναι. V-kool.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και με την καινούργια Insignia έκαναν καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Στο εσωτερικό του δικού μου μ'αρέσει που η infotainment screen είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και όχι ξεκάρφωτη σαν tablet που έχουν τα περισσότερα σύγχρονα SUV.
Και παλι συμφωνουμε 100%. Για τον ιδιο λογο μ αρεσει πχ το εσωτερικο των vw ή της octavia κλπ
+1
-
Στο εσωτερικό του δικού μου μ'αρέσει που η infotainment screen είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και όχι ξεκάρφωτη σαν tablet που έχουν τα περισσότερα σύγχρονα SUV.Αυτό είναι το σημείο που μου άρεσει πιο πολύ μέσα η ενσωμάτωση της οθόνης. Η σταθερή προεξοχή με προβληματίζει σε βάθος χρόνου.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέτυχα στο δρόμο ένα πανέμορφο βυσσινί-σωμόν μεταλλικό με μαύρο διχρωμία όνειρο !! Τολμώ να πώ εξίσου εντυπωσιακό με το 3008 που μέχρι τώρα στα μάτια μου έχει τη κορυφαία αισθητική για SUV
-
Το οδήγησα το Σάββατο.
Όμορφο αυτοκίνητο, μέσα και έξω, αλλά για κάποιο λόγο δε με κέρδισε. Το λέω ότι, εκτός από το κιβώτιο ταχυτήτων που δεν είχε καλή αίσθηση, δε βρήκα κάτι άλλο αρνητικό. Εδικά αυτή την περίοδο θέλουν να ξε-στοκάρουν μου έδωσαν προσφορά το X-Plore σε μπλέ Boutique χρώμα, στα 25000€ με το κλειδί στο χέρι (από 26.000+).
Opel GrandLand X