-
GrandLand X, το δεύτερο νέο crossover της Opel
Μετά το νέο Crossland X, η Opel ανακοίνωσε πως ένα ακόμα crossover θα προστεθεί στη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της.
Σύμφωνα με τις ομολογουμένως λιγοστές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το νέο GrandLand X θα είναι ένα όχημα «με υπερυψωμένη θέση οδήγησης, κορυφαία περιμετρική ορατότητα και άφθονους χώρους για τις αποσκευές».Χωρίς να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, η Opel επιβεβαίωσε πως, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το επίσης νέο Crossland X, το ντεμπούτο του μεγαλύτερου GrandLand X θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017.
Επί της ουσίας, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Zafira, επιλογή που αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, τόσο για την Opel, όσο και για την πλειοψηφία των μεγάλων πρωταγωνιστών της αγοράς: τη σταδιακή «εγκατάλειψη» των MPV μοντέλων και την «επένδυση» στα δημοφιλή SUV/Crossover.
Η Opel αναμένεται να προσφέρει το νέο GrandLand Xκαι με 7θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Όσον αφορά στους κινητήρες, όλα δείχνουν πως η Opel θα εμπιστευτεί για μια ακόμα φορά τον καταξιωμένο 1.400άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα της, καθώς και τον γνωστό 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα της.
Η πρεμιέρα του νέου Opel GrandLand X θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά το νέο Crossland X, η Opel ανακοίνωσε πως ένα ακόμα crossover θα προστεθεί στη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της.
Σύμφωνα με τις ομολογουμένως λιγοστές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το νέο GrandLand X θα είναι ένα όχημα «με υπερυψωμένη θέση οδήγησης, κορυφαία περιμετρική ορατότητα και άφθονους χώρους για τις αποσκευές».Χωρίς να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, η Opel επιβεβαίωσε πως, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το επίσης νέο Crossland X, το ντεμπούτο του μεγαλύτερου GrandLand X θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017.
Επί της ουσίας, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Zafira, επιλογή που αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζαμε, τόσο για την Opel, όσο και για την πλειοψηφία των μεγάλων πρωταγωνιστών της αγοράς: τη σταδιακή «εγκατάλειψη» των MPV μοντέλων και την «επένδυση» στα δημοφιλή SUV/Crossover.
Η Opel αναμένεται να προσφέρει το νέο GrandLand Xκαι με 7θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Όσον αφορά στους κινητήρες, όλα δείχνουν πως η Opel θα εμπιστευτεί για μια ακόμα φορά τον καταξιωμένο 1.400άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα της, καθώς και τον γνωστό 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα της.
Η πρεμιέρα του νέου Opel GrandLand X θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.
-
-
Καθε 5 μερες (περιπου.. ) βγαινει ενα νεο suv-crossover
Ετσι για να τη σπανε στο Νονο -
Μόνο που μοιάζει πολύ στο 3008 και μόνο που ακούγονται πολλά για κοινά με την όπελ και την σιτροέν και βγήκε και η νέα ινσίνια και η νέα c5 θα μοιάζει με αυτή και ίσως βγεί και suv c5 και πολλά ακόμα , μια και το υπάρχον πρωτότυπο suv πωλείται ήδη στην Κίνα ως ds και θα γίνει και στην Ευρώπη αυτό .
-
Δεν μοιάζει, είναι ακριβώς το ίδιο, το αδερφάκι του 3008 και θα φτιάχνεται στο εργοστάσιο της Peugeot στο Σοσο στη Γαλλία! Θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα και μηχανικά μέρη! Μένει να δούμε και τι κινητήρες θα βάλουν! Αν χρησιμοποιηθεί ο diesel biturbo 160 ps που έχει και το νέο Astra θα κάνει τη διαφορά γιατί δεν υπάρχει άλλος κινητήρας στα 1.600 cc με τέτοια ιπποδύναμη εκτός από του Honda CRV!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι για να τη σπανε στο ΝονοΔυστυχώς για εσένα, αυτό είναι το (άμεσο) μέλλον, αφού τέτοια αυτοκίνητα ζητάει η πλειοψηφία του κόσμου.
-
Μάλλον πρόκειται για ένα ελαφρώς πιο συντηρητικό 3008
-
Αν είναι και πιο φθηνό και βάλει και τον biturbo θα κάνει θραύση σε όσους αγαπήσουν την αισθητική του! Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη αν και είναι νωρίς ίσως!
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
To Mokka δεν μου αρέσει...εδώ οι μεγαλύτερες διαστάσεις τονίζουν εντελώς διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου! Μέσα στα 5 ομορφότερα της κατηγορίας σίγουρα για μένα...edit: Επειδή αναφέρθηκε το 3008, τον κώλο του οποίου δεν έχω συνηθίσει ακόμη, αυτό εδώ μου άρεσε 'at first sight'...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
To Mokka δεν μου αρέσει...εδώ οι μεγαλύτερες διαστάσεις τονίζουν εντελώς διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου! Μέσα στα 5 ομορφότερα της κατηγορίας σίγουρα για μένα...edit: Επειδή αναφέρθηκε το 3008, τον κώλο του οποίου δεν έχω συνηθίσει ακόμη, αυτό εδώ μου άρεσε 'at first sight'...
Δεν ξέρουμε αν θα μοιάζει ακριβώς σε αυτές τις εικόνες οι οποίες είναι δημιούργημα της φαντασίας ανεξάρτητου σχεδιαστή που ανεμειξε στοιχεία του 3008 με το Astra και το έκανε αυτό επειδή θα φτιάχνεται στο ίδιο εργοστάσιο με το 3008 και θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα αλλά θα είναι Opel! Συνήθως δεν πέφτουν πολύ έξω αυτοί οι τύποι! Κι εμένα μου άρεσε πολύ όπως και το 3008! Ξαναλέω ότι θα ήθελα να το δω με το biturbo diesel 160 ps και πιο φτηνό απ'το πανάκριβο 3008! Και μιας και εμείς διαμορφώνουμε την αγορά ο καθένας όπως μπορεί ξεκίνησα αυτό το post! Ελπίζω να μοιραστούμε πληροφορίες!
-
Με ξενερωσες τώρα...Κ νόμιζα ότι έτσι θα είναι! Μακάρι να είναι!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ετσι για να τη σπανε στο ΝονοΔυστυχώς για εσένα, αυτό είναι το (άμεσο) μέλλον, αφού τέτοια αυτοκίνητα ζητάει η πλειοψηφία του κόσμου.
Ευτυχως υπαρχει ακομα πληθωρα επιλογων και για μας. Το προτιμω κιολας ποτε δε θα θελα να οδηγω οτι εχουν ολοι.
-
-
http://www.kathimerini.gr/906025/galler ... v-ths-opel
-
https://www.autoblog.gr/2017/07/19/oi-t ... andland-x/
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα..... συμπαθητικές τις βλέπω...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε σχέση με το όμοιο του πεζω 3008 πως κυμαίνεται ;
-
Στις βασικές εκδόσεις βιαστικά που είδα είναι 500 € κάτω από το 3008 χωρίς προωθητικές ενέργειες...δεν πρόλαβα να δω εξοπλισμούς και λεπτομέρειες ακόμη...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σε σχέση με το όμοιο του πεζω 3008 πως κυμαίνεται ;Στην έκδοση Xclusive που είναι η αντίστοιχη gt line 3008 είναι 3.000-4.000 πιο φθηνό ανάλογα με τον κινητήρα!
Π.χ 1.6 diesel αυτόματο 33.100 ενώ το Peugeot 36.100Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνωρίζετε αν υπάρχει στις εκθέσεις, γιατί στο site της Opel υπάρχει στη διαμόρφωση.
Opel GrandLand X