-
Με την βοηθεια του γουγλη, εδω ο Γερμαναρας λεει οτι ολο το κοματι αυτο πιανει με μια βιδα (στην φωτο δεξια) και μετα ειναι χωνευτο.
https://www.grandlandx-forum.de/index.php?thread/1343-armablage-überarbeiten-entknartzen/
@KostasK79 οταν λες οτι το 3008 γραφει εως και ενα λιτρο κατω δλδ ξεκιναει απο 5αρια? Λιγο δυσκολο νομιζω
-
Εννοω σε λογο γραναζιων...χλμ /1000 σ.α.αλ.
-
Εννοω σε λογο γραναζιων...χλμ /1000 σ.α.αλ.
Και δεν μπορουσαν να κάνουν τίποτα καλύτερο με τα γρανάζια οι Γερμανοί;;
-
Δεν ξερω...
Το κιβωτιο ειναι βασικα των γαλλων...
Τιποτα πανω του δεν ειναι γερμανικο της opel (για αυτο εχει αυτην την αισθηση αρχοντιας) παρα μονο το set up της αναρτησης που εγινε απο τους τεχνικους της opel...
Καλα μη το δενεις κιολας μπορει να κανω και λαθος....αλλα γενικα εχω αυτην την αισθηση οτι δεν εχουν τα ιδια κιβωτια...
Αν καποιος ξερει κωδικους ας μας πει.
-
Πάντως το πορτ μπαγκάζ του είναι ικανοποιητικότατο κατάφερα να χωρέσω 1 μεγάλη 1 μεσαία και 2 καμπίνας αεροπλάνου βαλίτσα μαζι με ενα καρότσι peg perego(διπλωνει σα βιβλίο).Περισσεύει και χώρος για σάκους δεξιά και αριστερά.
-
Εδω βιντεακι του.
Προσωπικα βλεποντας τα νεα ssangyong θα θελα να ηταν πιο φθηνο το grandlandx, διοτι τα ssangyong εχουν πλουσιοτερο εξοπλισμο, και awd μεταδοση στα χρηματα αυτα, αλλα οκ ειναι αριστη εναλλακτικη του qasqai.
Συγκρινω τα προϊοντα ως προιοντα, μην αρχισετε παλι τα πειραγματα
-
Ενα αλλο αρνητικο που εχω βρει ειναι οτι πανω απο τα 120 αρχιζει και ερχεται ενα υποηχο σφυριγμα απο το κιβωτιο.
Κατι σαν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=Cv4hicFtI5I
Δεν ειναι ακριβως ενοχλητικο, με λιγη μουσικουλα σχετικα χαμηλης εντασης καλυπτεται αλλα υπαρχει
-
Μετά απο 1500 χλμ η κατανάλωση μου κυμαίνεται απο 6,6 έως 8,2 l/100km με νορμάλ οδήγηση... Γιατί ομως έχει τοση διαφορά με το Peugeot 3008? Ενω έχουν τον ίδιο κινητήρα εκείνο καίει πραγματικά τουλάχιστον 1 λίτρο κατω στα 100 χλμ...;
Δεν έχει 1 λίτρο κάτω το 3008 με το ίδιο μοτέρ, τα ίδια έχει. Επίσης είναι ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα (με διαφορά στην ανάρτηση και ίσως και στην αεροδυναμική, δεν το έχω ψάξει).
-
Αναμένονται μικροδιαφορές στους εξοπλισμούς και στις τιμές .
-
Πάντως τρέχει τώρα έκπτωση 2000 για xcite και 1600 για xplore βενζίνες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.Μου έδωσαν τελική τιμή 20840 με μεταλλικό.
-
KostasK79 wrote:
Μετά απο 1500 χλμ η κατανάλωση μου κυμαίνεται απο 6,6 έως 8,2 l/100km με νορμάλ οδήγηση... Γιατί ομως έχει τοση διαφορά με το Peugeot 3008? Ενω έχουν τον ίδιο κινητήρα εκείνο καίει πραγματικά τουλάχιστον 1 λίτρο κατω στα 100 χλμ...;
Δεν έχει 1 λίτρο κάτω το 3008 με το ίδιο μοτέρ, τα ίδια έχει. Επίσης είναι ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα (με διαφορά στην ανάρτηση και ίσως και στην αεροδυναμική, δεν το έχω ψάξει).
Σύμφωνα με το παρακάτω site έχουν διαφορά στην κατανάλωση:
https://www.honestjohn.co.uk/realmpg/vauxhall/grandland-x-2018/12-turbo-130
https://www.honestjohn.co.uk/realmpg/peugeot/3008-2017/12-puretech-130
-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια διοτι ισως εχετε ψαξει παραπανω απο εμενα.ειμαι κατοχος της x-plore εκδοσης MY19 και το καλοβλεπει ενας φιλος τον οποιον 'ψηνουν' για την xclusive.το ερωτημα ειναι το εξης:27500€ Vs 30800€ Χωρις οφελος κτλπ δεν ξερω αν τρεχει προοθητικο αυτος θα τα δει αυτα.βενζινη eat8 οι τιμες που μιλαμε.ως εδω μια χαρα και μαυρο χρωμα το οποιο τωρα ειναι βασικο (εμεις το πλερω 500€) αρα οι τιμες μενουν ως εχουν.τα 3300€ παραπανω απο οτι ειδα στο site προκυπτουν απο ραγες οροφης 250€ (Στο xclusive stadar ) safety pack 600€ (xclusive stadar) και ενω εχει το xclusive το πακετο park & go 1 θελει 100€ για καμερα οπισθοπορειας ενω παιρνοντας την xplore χανεις ουσιαστικα αναδιπλωμενους καθρεφτες που και να θες να τους βαλεις παει με park & go 2 900€. Ενα τελευταιο ειναι η διχρωμια του πρωιυ εαν σου αρεσει κ επιλεξεις αλλο χρωμα.στην xclusive παει 700€.τελος αν κανεις δικη σου διαμορφωση στην xplore και βαλεις safety pack και ραγες που λειπουν εχεις 'xclusive' με 29900€ εναντι 30800€.ας με διαφωτισει καποιος εαν τα εψαχνε αυτο το διαστημα,ξερω σας τα ειπα πολλα μαζεμενα αλλα δεν μου καθεται κατι καλα και ειπα να ασχοληθω με τα θελω του φιλου μου.ευχαριστω
-
Όσοι έχουν το OnStar μιας και καταργείται τέλη του 20, υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει έπειτα? Θα μπει κάποιο αντίστοιχο της Opel? Τα καινούργια με τι έρχονται?
-
Όσοι έχουν το OnStar μιας και καταργείται τέλη του 20, υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει έπειτα? Θα μπει κάποιο αντίστοιχο της Opel? Τα καινούργια με τι έρχονται?
Σε καινουριο xcite δεν εχει τίποτα ούτε το OnStar...
-
Εχουν βγεί άλλες τιμές , παίζει και έκπτωση 1500-2000 στους εμπόρους . Το εξπλόρ καταργείται , το εξ-σάιτ χάνει κάποια πράγματα και έρχονται οι εκδόσεις 2020 που μαζί με το πακέτο ασφαλείας σε αυτόματο ντίζελ που με ενδιαφέρει σε άσπρο με μαύρη οροφή θα είναι γύρω στα 26000 τελική. Η βενζίνη χαμηλότερα .
-
Εχουν βγεί άλλες τιμές , παίζει και έκπτωση 1500-2000 στους εμπόρους . Το εξπλόρ καταργείται , το εξ-σάιτ χάνει κάποια πράγματα και έρχονται οι εκδόσεις 2020 που μαζί με το πακέτο ασφαλείας σε αυτόματο ντίζελ που με ενδιαφέρει σε άσπρο με μαύρη οροφή θα είναι γύρω στα 26000 τελική. Η βενζίνη χαμηλότερα .
Αν πας τώρα σε αντιπροσωπεία θα σου δώσει ενημέρωση για αυτά που αναφέρεις ή ακόμα θα σου πουν τα παλιά (που είναι αναρτημένα και στη σελίδα);
-
Νομιζω πως σε ενημερωνουν για την υπαρχουσα κατασταση γιατι θα παιζει και τιποτα stock ισως για αυτο εχουν καιβοφελος 1500-2000€ οπως λεει ο φιλος πανω.εγω οταν ειχα παει για το δικο μου δεκεμβρη του 18 μου ειπε αν θες περιμενε MY19 αλλα δεν ξερω τι θα αλλαξει και τελικα το παραγγειλα μαρτιο.αλλα τι γινεται καθε χρονο αλλαζουν εκδοσεις τιμες εξοπλισμους;ειδη στο configurator της αντιπροσωπειας βγαλαν αρκετα πραγματα απο οτι ειδα καταργησαν grip control?
-
Ταξιδυτη πανε για grandlandχ facelift οποτε ερθει...ακου που σου λεω. Το αυτοκινητο φτιαχτηκε για μπαρμπουληδες σα και του λογου σου.
Καθισματαρα...χωρους για τα γονατα του οδηγου...πολυ καλη αναρτηση και παρα πολυ καλο κρατημα...τι αλλο θες;;;
Προτεινω με τον ντιζελ και το 8αρι....
Εγω εχω οδηγησει αρκετα το χειροκινητο αλλα σε ενα 8αρι δεν θα ελεγα οχι.
-
Θέλει 4 μήνες παράδοση . Τώρα περιμένω κάτι ραντεβού με την Ανάπτυξη και τις νέες εξαγγελίες για φόρους και τέλη...
-
Τελικα αυτες οι πλαστικες μαλακιτσες στο τελειωμα της πορτας κανουν δουλεια,το διαπιστωσα τωρα με τις βροχες. Κατεβαινεις και επειδη σιγουρα θα ακουμπησει το μπατζακι σου εκει,δεν λερωνεσαι
Opel GrandLand X