-
Απαντηση στο καταιγιδα απο το βιταρα θρεντ
Καταλαβα. Θα σου προτεινω να δεις τοτε και το swift, στην τερμα πανω θεση οδηγησης καθεσε σαν σε πολυθρονα με τα ποδια σου σχεδον καθετα, μαλιστα οταν πας να βγεις και να μπεις σκυβεις ελαχιστα καθως το εδρανο ειναι πολυ ψηλα και οι κολωνες ειναι καθετες ενω οι πορτες ανοιγουν αχεδον 90 μοιρες. Εχει αμφιθετρικη θεση καθως βοηθα και το πιο καθετο παρμπριζ που δεν ερχεται κοντα στο κεφαλι σου και δεν νιωθεις να πνιγεσαι απο την οροφη.
Δες εδω απο το 0:28 εως το 0:33 οπου τερμαπανω το καθισμα (εχω την αισθηση πως εχει λιγο ακομα) καθεσε τελειως καθετα, μπαινοβγαινεις για πλακα και παρ ολα αυτα λογω σχεδιασης δεν μπαινουν η κολωνες κοντα στο κεφαλι σου.
Ο δε χωρος για τους πιαω επιβατες σε αυτη τη ρυθμιση (τερμα ψηλα) ειναι σαν ενα vw passat. Δηλαδη ενας ενηλικας ανω του 1.80μ εχει δυο γροθιες και κατι σε χωρο για τα γονατα και πολυ χωρο στο κεφαλι, λογω της ψηλης οροφης.
Στην συνεχεια εκει που καθετε ο δοκιμαστης στις πισω θεσεις εχει το καθισμα τπυ αυνοδηγοη σχεδον τερμα αν οχι σιγουρα τερμα. Το τερμα του καθισμστος ειναι λιγο πιο πισω απο την κεντρικη κολωνα, οποτε βλεπεις οτι και παλι εχει χωρους.
Απο την αλλη λογω του μικρου μεγεθους του αυτοκινητου το καθισμα του συνοδηγου βοηθα να ειναι τερμα πισω για υπερανεση. Οποτε το αυτοκινητο ειναι στην ουσια για 3 ενηλικους και ενα παιδι ή μικροκαμομενου ενηλικα, με σούπερ ανεση μεγαλυτερου αυτοκινητου.Ασχετο στο τεστ το τουρμπατο κατεγραψε 5,2λ/100. Δεν ειναι ντιζελ
-
..
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ασχετο στο τεστ το τουρμπατο κατεγραψε 5,2λ/100. Δεν ειναι ντιζελΓατάκι Μπαλένε, που πας με τέτοιες καταναλώσεις;
Πριν 5 μέρες ολοκλήρωσα οδικό ταξίδι 1.576 Km σε Τσεχία - Γερμανία - Αυστρία με Leon 1.2 TSi 85 ίππων (μουλαριών μάλλον ) με 5άρι σαζμάν, του 2017. Χρήση κατά τα δύο τρίτα με A/C, φορτωμενο με τρία άτομα και αποσκευές, σε πάσης φυσεως δρόμους. Κατανάλωση μετρημένη με φουλάρισμα πριν την παράδοση 5,5 lt/100Km για ένα σαφώς πιο μεγάλο και βαρύ αυτοκίνητο.
-
Χμμμμμμ,
Και μεσα στην πολη;;;;;
Εγω μιλω για μικτη καταναλωση. Εγω εχω τωρα 5,1 μικτη.
50%πολη με πολλα σταματα ξεκινα και ανοιχτο δρομο με 110 120.
Απο την αλλη αλλο 85 αλογα απο 1,2 λιτρα, βασικα τι ρολο παιζει το τουρμπο εκει και αλλο 111 αλογα.
Κερδισα;;;
-
Όχι!
Και πόλη και επαρχιακό και εθνική με 130-140 (όχι αστείες ταχύτητες για να βγάλουμε νούμερα κατανάλωσης - το έπιασες το υπονοούμενο, ε; ) και από όλα. Είναι η detuned έκδοση με τα 85 αντί των 105-110 ίππων και 5άρι αντί για 6άρι κιβώτιο. Δε νομίζω ότι κερδίζει τίποτα από κατανάλωση. Στην πράξη μπορεί να καίει και παραπάνω πιέζοντας και με μια σχέση λιγότερη.
Γατάκι...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Απαντηση στο καταιγιδα απο το βιταρα θρεντΚαταλαβα. Θα σου προτεινω να δεις τοτε και το swift, στην τερμα πανω θεση οδηγησης καθεσε σαν σε πολυθρονα με τα ποδια σου σχεδον καθετα, μαλιστα οταν πας να βγεις και να μπεις σκυβεις ελαχιστα καθως το εδρανο ειναι πολυ ψηλα και οι κολωνες ειναι καθετες ενω οι πορτες ανοιγουν αχεδον 90 μοιρες. Εχει αμφιθετρικη θεση καθως βοηθα και το πιο καθετο παρμπριζ που δεν ερχεται κοντα στο κεφαλι σου και δεν νιωθεις να πνιγεσαι απο την οροφη....
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και την πρόταση, αλλά το επόμενό μου αυτοκίνητο θα είναι εντελώς άλλης φιλοσοφίας. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα κινηθώ ανάλογα.
-
@hariama23 Μμμμμμμμ,
Τα σουζουκι εχουν χαρακτηρα, ξεχωριζουν. Δεν ειναι κουτια με ροδες και φθηνη τιμη να χαιρονται οι παππουδες. Εχουν παντα αυτο το κατι που ξεχωριζει στα φθηνα αυτοκινητα
Το swift, το mini couper του φτωχου
Το jimny, το g class του φτωχου
Το baleno, το φτωχο του πλουσιου
Το ignis, το transformer του μερακλη. -
-
Το αυτοκινητο φωναζει για αλογα. 30-40 αλογα παραπανω και εστω ηλεκτρονικο vectoring, και μετα να ξαναδουμε τι λενε τα αλλα.
-
Πάντως ο ιάπωνας δίκαιος , νατα λεμε αυτα ...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
30-40 αλογα παραπανωΈτοιμο
[spoiler:1bdjwiad]CTC Performance[/spoiler:1bdjwiad] -
Σατιρε....σταμαααααατα
Την τουρμπινα σε ποσα bar την παει στο πρωτο σταδιο;
Δηλαδη να περιμενουμε να πεσει η τιμουλα στα 17500 18000 να βαλουμε και ενα 500αρι απανω να το παρουμε το μωρο με 180 αλογα με 5,5 κιλα ανα ιππο; οεο;;;;
-
Καλησπέρα σε όλους
Κάτοχος GLX 1.2 HYBRID , εδώ και 3 μήνες , οι πρώτες εντυπώσεις :
1.Οικονομία επιπέδου ντίζελ
2.μοτεράκι απόλαυση
3.άψογα led φώτα
4.το πιο αθόρυβο ρελαντί
5.κοπάνημα με τις 16άρες ζάντες
Για το τελευταίο δοκίμασα να χαμηλώσω τις πιέσεις σε 34 30 και βοήθησε αρκετά. Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω στα 32-30 και θα αναφέρω. Ο Αλεχάντρο ήταν εξαιρετικός στις περιγραφές του. -
Αν δεν βαζεις πολλα πραγματα πισω, πανε τις πιεσεις 31 και 29 πισω. Θα δεις διαφορα. Βασικα ειναι εξαιρετικο συτοκινητο πολης διοτι με τα 3,80 μ μηκος ως τετοιο υπολογιζεται.
Και για αυτοκινητο πολης εχει μεγαλους χωρους και εξαιρετικο πατημα που κοντραρει στα ισια αυτοκινητα του c segment.Αυτο το λεω διοτι το εχω ξεσκισει το αυτοκινητο.
Το τιμονι ομως οντως ειναι τελειως playatation. Και μεσα στην πολη και εξω. Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου. Εχει τετοια οδηγικη συμπεριφορα που ολα τα αρνητικα του ουτε που τα προσεχεις ποτε.Γρατζουνισματα στις αλλαβες των σχεσεων εχεις εντοπισει;
-
Μην το παρακάνετε με τις πιέσεις.
-
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
5.κοπάνημα με τις 16άρες ζάντες
Για το τελευταίο δοκίμασα να χαμηλώσω τις πιέσεις σε 34 30 και βοήθησε αρκετά. Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω στα 32-30 και θα αναφέρω. Ο Αλεχάντρο ήταν εξαιρετικός στις περιγραφές του.Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει σωστά τις προτεινόμενες πιέσεις της σουζουκι? Και τα 34 μου φαίνονται πολλά για ένα τόσο ελαφρύ αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
Ο Αλεχάντρο ήταν εξαιρετικός στις περιγραφές του.Θενκς, εγώ το ξέρω
Παντως προχθές βραδάκι που γυριζα από Συγγρού προς Φάληρο, εκει πριν το Τροκεντερο που στριβεις δεξια σε παράδρομο και μετά 180ο στροφή για τα σινεμα, ενώ από πίσω από τέρμα συγγρού είχα από πίσω μου κοντα ένα Φιεστα (το προηγούμενο) και πηγαίναμε ψιλο-σβέλτα (ακολουθούσε ο ανθρωπος δε κάναμε κόντρες), το πάτησα πάνω στη στροφή, βίδωσε ο μπροστα άξονας, ο πίσω ελαφρυς ακολούθησε χωρις καουμπουλίκια και το Φιεστα χάθηκε από το καθρεφτάκι... χεχεχ.. καλα, δε σημαινει κάτι. Απλά λέω.
Μετά, πάρκαρα είδα για άλλη μια φορά τα ξέφτια από το χρωμα-κοροϊδία της Σουζούκι και , έβαλα συναγερμό και έφυγα.Το θέμα με αυτό ειναι οτι δεν έχει τίποτα στο μ.ο. Αυτό καταλαβάινω. Σε κάποια θέματα τα πάει εξαιρετικά (αν είχα οδηγήσει τα πάντα στη κατηγορία θα έλεγα κορυφαίο, αλλά δε μπορώ να πω τέτοια άποψη) με πολύ διακριτικό τρόπο που ο κόσμος αν δε το οδηγήσει δε μπορεί να το καταλαβει (λόγω διακριτικότητας σχήματος, μάρκας, αντιπροσωπείας κλπ) ή ειναι ειναι εντελώς για φάπες σε άλλους τομείς. Μιλάμε όμως για πολλές φάπες.
Καλοτάξιδο.
-
Ωραιος.
Εκτος απο το χρωμα, που οντως σε ενα σημειο και στο δικο κου βγηκε απο ενα χτυπηματακι, (δεν ειναι δικο μου οποτε...χ@@α )
Τι αλλο περα της σκληρης αναρτησης βρισκεις.Μιας και το βλεπω καθε μερα μπορω να συγκρινω.
Θα δω ποσο περιεργος εισαι
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θα δω ποσο περιεργος εισαιΑμα δεν ήταν δικο μου και εγώ, κανα νοικιάρικο, μια χαρά θα το έβρισκα
Λαπ, έχω γράψει κατα καιρούς πάρα πολλές φορές τα αρνητικά του. Απλά πολύ επιγραμματικά (και δε δέχομαι αμβισβήτησης... δημοκρατικά πράγματα )- Ποιότητα βαφής
- Ευαισθησία AEB και μη δυνατότητα πληρους απενεργοποίησης
- Τριγμοί (λίγοι, εντάξει δεν ειναι κουδουνιστρα αλλά από τα πρώτα 200 χλμ εμφανίστηκαν)
- Πλαστικά κομμάτια που ειναι απλά φυλλα πλαστικού, ουτε καν Injected molded πλαστικα (δηλαδη μιλάμε για τσιπια μεγάλη) στο κάτω μέρος, διπλα απο τα πατάκια.
- Ανάρτηση σε εγκάρσιες ανωμαλίες (μιλάμε σκοντάφτει).
- Τζαμια με 0 (μηδέν) ηλιοπροστασία (μειωση κόστους). Εγκαυμα Α βαθμου. 2 μέρες μετά την αγορά του το πήγα για φιλμ
- Αντιπροσωπεία (οχι γενικά, αλλά κάποια τμήματα στο νότιο τομέα αθήνας... μιλάμε για γέλια... οι ιαπωνες θα έκαναν σέπουκου αν μάθαιναν το καστομερ σερβις.. αλλά οι ιαπωνες χ3στηκαν για εκτός ιαπωνίας φάσεις).
- Infotainment για πέταμα (απλά το πληρώνεις) αλλά δε με ενοχλεί γιατι δεν ασχολούμαι με μπλιμπλικια.
- Τιμή ... έπρεπε κάθε έκδοση -2.000 κάτω.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Θα δω ποσο περιεργος εισαι
Αμα δεν ήταν δικο μου και εγώ, κανα νοικιάρικο, μια χαρά θα το έβρισκα
Λαπ, έχω γράψει κατα καιρούς πάρα πολλές φορές τα αρνητικά του. Απλά πολύ επιγραμματικά (και δε δέχομαι αμβισβήτησης... δημοκρατικά πράγματα )- Ποιότητα βαφής
- Ευαισθησία AEB και μη δυνατότητα πληρους απενεργοποίησης
**Χμμμ, μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλο. Με εχει εντυπωσιασει προσωπικα. Μαλιστα αρχισα να οδηγω λιγοτερο ως ταρζαν και πλεον δεν χτυπαει σχεδον ποτε. Μα αυτη η υπεροχη εταιρια με εχει μαθει να οδηγω, αχ σουτζουκακι μου ** - Τριγμοί (λίγοι, εντάξει δεν ειναι κουδουνιστρα αλλά από τα πρώτα 200 χλμ εμφανίστηκαν)
Μηδεν τριγμοι, και εγω σχεδον καινουργιο το πηρα - Πλαστικά κομμάτια που ειναι απλά φυλλα πλαστικού, ουτε καν Injected molded πλαστικα (δηλαδη μιλάμε για τσιπια μεγάλη) στο κάτω μέρος, διπλα απο τα πατάκια.
**το ειδα και εγω αυτο. Βεβαια με βερμουδα τωρα μου μοιαζει σε αισθηση καπως μαλακο. Δες το ξανα πως ειναι καπως μαλακο Δηλαδη βολευει τη γαμπα μου. Αχ σουτζουκακι ουτε η 5αρα bmw δεν εχει μαλακο πλαστικο εκει κατω ** - Ανάρτηση σε εγκάρσιες ανωμαλίες (μιλάμε σκοντάφτει).
**Με τη μειωση στις πιεσεις μειωθηκε αισθητα το φαινομενο, αλλα υπαρχει, αχ σουτζουκακι μου δινεις τη δυνατοτητα να εχω ενα χαρντκορ ραλλακι μονο με αλλαγη των πιεσεων ** - Τζαμια με 0 (μηδέν) ηλιοπροστασία (μειωση κόστους). Εγκαυμα Α βαθμου. 2 μέρες μετά την αγορά του το πήγα για φιλμ
**Ισχυει, αλλα αν τα ανοιγοκλεισεις τωρα στο ηλιο προσφερει μια προστασια αλλα ενταξει δεν ειναι σαν τα γαλλικα τζαμια. Αυτο ισχυει μονο στα μπροστινα. Τα πισω κατραμι. Αχ, σουτζουκακι μου , μου κανεις και τιντ και ειμαι και τεκνο στο χερι του ταξιτζι, υπαρχουν ταξιτζιδολαγνες ** - Αντιπροσωπεία (οχι γενικά, αλλά κάποια τμήματα στο νότιο τομέα αθήνας... μιλάμε για γέλια... οι ιαπωνες θα έκαναν σέπουκου αν μάθαιναν το καστομερ σερβις.. αλλά οι ιαπωνες χ3στηκαν για εκτός ιαπωνίας φάσεις).
Δεν εχω αποψη - Infotainment για πέταμα (απλά το πληρώνεις) αλλά δε με ενοχλεί γιατι δεν ασχολούμαι με μπλιμπλικια.
Εχει βασικα γραφικα αλλα ειναι απιστευτα καλο και με τα τεσσερα μεγαλα μενου βοηθα παρα πολυ στη κινηση, Αχ σουτζουκακι μου μου δινεις εργοστασιακο ναβι, αντροιντ οτο και απλ καρ, dab radio, δεν ξερω αν δουλευει αυτο, και πραγματικα πολυ καλα ηχεια (εχουν βαθυ και καλο μπασο που το ρυθμιζεις στο (-3) τα μπασα για να ακους φυσιολογικα. Ειδάλλως λες πως εχει καπου ενα μικρο subwoofer στο αμαξι - Τιμή ... έπρεπε κάθε έκδοση -2.000 κάτω.
**Οντως τοσο κοστιζει, ας όψεται ο 10% δασμος. Αχ σουτζουκακι σε βγαζουν ακριβο ενω δεν εισαι **
**βαλε τωρα μεσα που εσυ τυχερακια εχεις ενα κορυφαιο 6αρι αυτοματο με πλανητικο συστημα και με μετατροπεα ροπης και αυτακια στο τιμονι **
Περιεργος εισαι αδελφακι μου
Νέο Suzuki Swift 2017