-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Σε νεότερο πίνακα βέβαια δεν υπάρχει καν swift. Οπότε ας περιμένουμε την έκπληξη των γιαπωνέζων. (ελπίζω να μη σκάσει και δω yaris rebadged)
Λογικά, το b-suv hev του '24 θα είναι το Swift Cross.Yaris re badged έβγαλε ήδη η Mazda (το 2). Θα ήταν λίγο υπερβολικό να το κάνει και η Suzuki.
Ήδη δείχνει λίγο περίεργο να βλέπεις ένα Yaris με τα σήματα της Mazda... -
Μήπως είναι πίνακας για suv?
Περίεργα πράγμα.
-
Περίεργα πράγματα σίγουρα, αλλά αν σκεφτείς ότι το s-cross ζει με facelift από το '13 και το vitara από '15, το τρέχον swift του '17 το λες και νιάτο στην γκάμα
-
Πιπίνι κανονικό
-
δε νομίζω να αλλάξει το Swift πριν από τα μέσα του 2023 (το νωρίτερο)
Και εμφανισιακά (μετά και το μικρό facelift του 2020) δείχνει πολύ σύγχρονο σχεδιαστικά και πολύ πιο όμορφο και φρέσκο από αρκετά πιο πρόσφατα μοντέλα. -
Και να αλλάξει πανάκριβο θα ειναι...οπότε τι μας νοιάζει;;;;
Σωστός;
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Και να αλλάξει πανάκριβο θα ειναι...οπότε τι μας νοιάζει;;;;
Σωστός;
το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πιο ακριβό...
-
Σίγουρα μιας και θα είναι υβριδικό και αυτόματο θα κοντραρει το yaris σε τιμές.
Άσε που θα είναι κουκλάκι.....την ομορφιά την πλερω
-
Σίγουρα μιας και θα είναι υβριδικό και αυτόματο θα κοντραρει το yaris σε τιμές.
Άσε που θα είναι κουκλάκι.....την ομορφιά την πλερω
και τώρα κουκλάκι είναι
-
ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Προέκυψε. Δεν το επιδίωξα. Επεσε και το μάτι μου στο νούμερο πριν το σβήσω.
Τα πρώτα 5-6km στην πόλη. Από τα υπόλοιπα τα μισά πήγαινε, τα μισά γύρνα. Δύο άτομα. Πήγα όπως μ'αρέσει (σβέλτα, στροφές, ούτε στιγμή με σταθερή ταχύτητα), γύρισα όπως σιχαίνομαι (ουρά κινούμενη).
Δεν είναι η συνήθης τιμή (1-1,5lt παραπάνω) αλλά με εντυπωσίασε πόσο μπορεί να πέσει αν οδηγείς ξενέρωτα. -
Όταν σας λέω πως είναι εκπληκτικό μικρό.
Εσύ έχεις και το turbo. Δηλαδή και δύναμη και τράβηγμα.
Στο ατμοσφαιρικό τα 4,5-4,6 είναι πολύ συχνό φαινομενο.Θυμάμαι κάποτε είχα ρωτήσει έναν τύπο με ένα μπαλενο στον δρόμο και μου είχε πει τέτοια νούμερα και δεν τον πίστευα, το είχα γράψει και εδώ και κανείς δεν το πίστευε. Τελικά τα 4 άρια είναι εύκολα σε αυτό το αυτοκίνητο και με τους δύο κινητήρες.
-
Όταν σας λέω πως είναι εκπληκτικό μικρό.
Εσύ έχεις και το turbo. Δηλαδή και δύναμη και τράβηγμα.
Στο ατμοσφαιρικό τα 4,5-4,6 είναι πολύ συχνό φαινομενο.Θυμάμαι κάποτε είχα ρωτήσει έναν τύπο με ένα μπαλενο στον δρόμο και μου είχε πει τέτοια νούμερα και δεν τον πίστευα, το είχα γράψει και εδώ και κανείς δεν το πίστευε. Τελικά τα 4 άρια είναι εύκολα σε αυτό το αυτοκίνητο και με τους δύο κινητήρες.
Αν το φετίχ είναι αριθμοί, και πήγαινα όπως γύρισα, πιστεύω ότι 3.8-3,9 (ψυχολογικό με το 3 μπροστά) είναι εύκολα επιτεύξιμο. Είναι όμως και κρίμα!
-
Ρε συ τελικά σχεδόν τα ίδια καταναλωνουν οι δύο κινητήρες. Φοβερός ο τουρμπατος
-
Ρε συ τελικά σχεδόν τα ίδια καταναλωνουν οι δύο κινητήρες. Φοβερός ο τουρμπατος
Φοβερός όταν τον δουλεύεις!
Πράγματι όμως φαίνεται ότι είναι και μελετημένος για τις άλλες χρήσεις. Δυστυχώς όμως καπούτ... -
Εντωμεταξυ όλοι οι άλλοι έχουν τουρμπατα και μόνο η Σουζούκι είπε να τους αφήσει. Δεν ξέρω τι τους έπιασε.
-
Εντωμεταξυ όλοι οι άλλοι έχουν τουρμπατα και μόνο η Σουζούκι είπε να τους αφήσει. Δεν ξέρω τι τους έπιασε.
Θα τους έβαλε βέτο η ...τουότα.
-
Έχετε μετρήσει στην αντλία ή μόνο ό,τι λέει η οθόνη;
-
https://www.honestjohn.co.uk/realmpg/suzuki/swift-2017
Ναι μικρή διαφορά. 0.2 κάπου εκεί. Σε άλλο ήταν ακόμα μικρότερη. Παντε με αυτές τις καλές με τα πρόσθετα.
Έβαλα και πιο πάνω βίντεο με δοκιμή στην αντλια που το μετράει. -
Έχεις βγάλει το lane assist.....κακό παιδί.
Σου κάνει και μασάζ στα χέρια καθώς τρέμει -
Έχεις βγάλει το lane assist.....κακό παιδί.
Σου κάνει και μασάζ στα χέρια καθώς τρέμειΕυτυχώς γίνεται μόνιμη απενεργοποίηση!
Νέο Suzuki Swift 2017