-
Σήμερα το 4ο ετήσιο service στα 40200km. 130 ευρώ έδωσα με έκπτωση είπανε, δεν ξέρω γιατί. Μόνο τα προβλεπόμενα. Τα υπόλοιπα ΟΚ.
Ασχετο με αυτό. Πήρα σαν ηλίθιος από το διαδίκτυο μια SD με ανανεωμένους χάρτες του 2021 ( η προηγούμενη του 2017), την αναγνωρίζει μεν, αλλά δεν τη διαβάζει γιατί data carrier version, λέει, is incompatible. Εφαγα όλο το απόγευμα χτες και αναβάθμισα το λειτουργικό του infotainment από την έκδοση 1840 που είχα, στην πλέον σύγχρονη 1880 (δεν είδα και καμιά διαφορά), αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε. Τουλάχιστον συνεχίζει να διαβάζει την παλιά. Υπάρχει καμιά ιδέα ή τζάμπα τα 33 ευρώ της κάρτας;
μάλλον δεν με είχες διαβάσει. κατά τον Μάρτη πρέπει να είχα γράψει περί του θέματος διότι Φλεβάρη πήρα το δικό μου & διάβασα όλο το νήμα & ψάχτηκα στο γνωστό xda-dev.....
δυστυχώς αν η κάρτα είναι ό,τι ναναι δεν γίνεται τίποτα
λειτουργούν συγκεκριμένες μόνο κάρτες που με μηχάνημα & software τους βάζουν το custom CID της suzuki. από όσο ξέρω κάνει για τα μοντέλα μετά του 2017 που έχουν GPS, δηλαδή & γιαυτά που δεν έδιναν τη κάρτα αλλά είχαν υποστήριξη GPS.
μάλιστα με τη κάρτα φτιαγμένη έτσι μπορείς να βάλεις τη δική σου ΜΟΥΣΙΚΗ στην ίδια κάρτα μαζί τους χάρτες!
έτσι αφήνεις τη USB ελεύθερη για φόρτιση κινητού ή για χρήση του AA (=Android Auto)
μπορεί να πάρει ακόμα & 64GB αλλά θέλει να τη φορμαρεις με προγραμμάκι που υπάρχει δωρεάν σε fat32
την 16GB θα την έπαιρνες από αυτόν που ψώνισα κι εγώ με λιγότερα από 33€
λυπάμαι
όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει στο email:
Γιάννης
manast νομίζω εσύ δεν είσαι που έχεις βάλει τα DriveGuard με διαφορετική διάσταση....195/55/16?? αν ναι πες μας σε παρακαλώ πως πάνε.......
-
Σήμερα το 4ο ετήσιο service στα 40200km. 130 ευρώ έδωσα με έκπτωση είπανε, δεν ξέρω γιατί. Μόνο τα προβλεπόμενα. Τα υπόλοιπα ΟΚ.
Ασχετο με αυτό. Πήρα σαν ηλίθιος από το διαδίκτυο μια SD με ανανεωμένους χάρτες του 2021 ( η προηγούμενη του 2017), την αναγνωρίζει μεν, αλλά δεν τη διαβάζει γιατί data carrier version, λέει, is incompatible. Εφαγα όλο το απόγευμα χτες και αναβάθμισα το λειτουργικό του infotainment από την έκδοση 1840 που είχα, στην πλέον σύγχρονη 1880 (δεν είδα και καμιά διαφορά), αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε. Τουλάχιστον συνεχίζει να διαβάζει την παλιά. Υπάρχει καμιά ιδέα ή τζάμπα τα 33 ευρώ της κάρτας;
μάλλον δεν με είχες διαβάσει. κατά τον Μάρτη πρέπει να είχα γράψει περί του θέματος διότι Φλεβάρη πήρα το δικό μου & διάβασα όλο το νήμα & ψάχτηκα στο γνωστό xda-dev.....
λειτουργούν συγκεκριμένες μόνο κάρτες που με μηχάνημα & software τους βάζουν το custom CID της suzuki. από όσο ξέρω κάνει για τα μοντέλα μετά του 2017 που έχουν GPS, δηλαδή & γιαυτά που δεν έδιναν τη κάρτα αλλά είχαν υποστήριξη GPS.
μάλιστα με τη κάρτα φτιαγμένη έτσι μπορείς να βάλεις τη δική σου ΜΟΥΣΙΚΗ στην ίδια κάρτα μαζί με τους χάρτες!
έτσι αφήνεις τη USB ελεύθερη για φόρτιση κινητού ή για χρήση του AA (=Android Auto)
μπορεί να πάρει ακόμα & 64GB!!! αλλά θέλει να τη φορμάρεις με ειδικό προγραμμάκι που υπάρχει δωρεάν σε fat32
η SUZUKI επειδή είναι της BOSCH το σύστημα (όπως & σε άλλες μάρκες) το έχουν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ. ακόμα & κλώνο να κάνεις την κάρτα που είχε το αυτοκίνητο όταν στο έδωσαν δεν θα παίξει τους χάρτες αλλά ΟΥΤΕ μουσικα ή άλλα αρχεία βιντεο κλπ μπορείς να επικολλήσεις μέσα στη κάρτα που σου είχαν δώσει
λυπάμαι
Γιάννης
manast νομίζω εσύ δεν είσαι που έχεις βάλει τα DriveGuard με διαφορετική διάσταση....195/55/16?? αν ναι πες μας σε παρακαλώ πως πάνε.......
-
μάλιστα με τη κάρτα φτιαγμένη έτσι μπορείς να βάλεις τη δική σου ΜΟΥΣΙΚΗ στην ίδια κάρτα μαζί τους χάρτες!
μπορεί να πάρει ακόμα & 64GB αλλά θέλει να τη φορμαρεις με προγραμμάκι που υπάρχει δωρεάν σε fat32
λυπάμαι
Γιάννης
Νομίζω βρήκα το post που λες, αλλά δεν σου κρύβω ότι δεν κατάλαβα και πολλά, παρά μόνο ίσως ότι εσύ τα κατάφερες!
Είναι ίσως εμφανές ότι κομπιουτεράς δεν είμαι.-τι ειναι το CID-; χρειαζόταν ίσως κάποια από τις κάρτες που γράφουν +upgrade kit; προφανώς δεν αγοράζω και δεύτερη! Αν υπάρχει καμιά μαιμουδιά να κάνω...
Για τα λάστιχα που ρωτάς, θα περάσω ΚΤΕΟ πρώτη φορά την άλλη βδομάδα. Το αυτοκίνητο στα δικά μου μάτια, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα. Οι λακούβες μάλλον το ίδιο πέρασμα έχουν αλλά εμένα πέρα από τον ήχο του γκντουπ δεν με ενοχλεί κάτι σε αυτό. Κοντέρ με αμελητέα μεταβολή, υποθέτω έξτρα φθορές δεν θα έχω και ελπίζω μετά τον ανελέητο καλοκαιρινό ήλιο να μην έχω μεταβολές στην απόδοση. Αρα 7000km περίπου μέχρι τώρα, θετικότατα, με το συγκεκριμένο τουλάχιστον ελαστικό (driveguard θυμίζω), άρα με λιγότερο παραμορφώσιμα πλαινά.
-
μαϊμουδιά δεν μπορεί να γίνει γιατί η BOSCH των γερμαναράδων έχει προστασία γιαυτο δεν γίνεται
και τους κατηγορώ διότι αν όχι για τους χάρτες.....κατανοητό.......για το να μπορείς να βάζεις τραγουδάκια στη κάρτα που έχει λίγο χώρο θα μπορούσαν να το έχουν αφήσει ελεύθερο αλλά είναι μην πω
καλά μας κάνουν αφού δεν μιλάει κανείς & λατρεύει το αυτοκίνητο όπως κι αν του το δίνουν
του έλληνα μην του κλειδώσουν το κινητό ή υπολογιστή ΜΟΝΟ
για όλα τα άλλα δεν πειράζει
όσο για τους χάρτες όταν πας να ανανεώσεις στην αντιπροσωπεία αναλόγως που θα πας παίζουν διάφορες τιμές που .........κατώτερες - ανώτερες απέχουν ΤΟΣΟ που αν ήταν βαθμοι σε πανελλήνιες θα έπρεπε να πας για αναβαθμολόγηση!
-
τα 195/55/16 έχουν πιο πολύ πλαϊνό σωστά; Δεν μαγουλιάζει πιο πολύ; Πώς φαίνεται; Το ανεβάζεις μια φωτογραφία; Εγώ προτίμησα ίδια διάσταση σε πιο οικονομικό λάστιχο falken ziex 310
-
Και πως είναι στις λακουβες αυτό το ελαστικό;
-
τα 195/55/16 έχουν πιο πολύ πλαϊνό σωστά; Δεν μαγουλιάζει πιο πολύ; Πώς φαίνεται; Το ανεβάζεις μια φωτογραφία; Εγώ προτίμησα ίδια διάσταση σε πιο οικονομικό λάστιχο falken ziex 310
Γι΄αυτό διευκρίνισα ότι πρόκειται για driveguard. Eχουν πιο ανθεκτικά πλαινά. (Η διαφορά είναι 0,5 cm). Φώτο είχα ανεβάσει πριν κανα τρίμηνο.
-
Α δεν τα γνώριζα αυτά!! Και πόσο κόστισαν; Έχουν μεγάλη διαφορά στο βάρος; Οι επιδόσεις έχουν επηρεαστεί;
-
1 εκατοστό κέρδος σε **διάμετρο **και μισό εκατοστό (0,5cm) κέρδος σε ύψος.
-
Αν πας από τα 185/55/16 σε 195/55/16 κερδίζεις 1.1 εκ
Και το αυτοκινητο ψηλωνει από το εδαφος κατά 0.55 εκ.
-
Σωστα, καταιγίδα.
Αν πας σε 195/60/16 κερδίζεις σε ύψος 1,5 εκ.
Αυτη η διάσταση είναι μια 'νορμαλ' διάσταση για καρόδρομους σαν τους δικούς μας. Τη χωρά άραγε το Swift;
-
με το μπος μη τρωγοσαστε,
ειπαμε, αμα θελετε χαρτες μεσα, παρτε ετοιμη καρτουλα απο ιμπέι με 30 ευρωπουλα και τελος. της βαζεις και τραγουδια. αλλα γιατι να το κανεις? ειναι ταλαιπωρια να φτιαξεις μονος καρτα. και αμα θελετε σε καναδυο χρονια νεους, ξαναπαρτε καρτα με 30.
εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα μουλτιμιντιοτζιπιες σε σχεδον καθε ειδους αμαξι. μπορει να εχουν χρωματακια και σχηματακια αλλα τις ευκολιες και το ρομπαστ του μπος δεν τις εχει κανενα. και στο τιγκουαν με τη μεγαλη οθονη μου ελειπε το μπος αλλα και στο 3008 με τις οθοναρες. και αν σας φαινεται πολυ το 30αρι καθε 2 χρονια, να δειτε ποσο εχουν οι συνδρομες στα αλλα.
και το μπος ειναι απο το 2014 το ιδιο. ξεκινησε στα πρωτα-πρωτα βιταρα. κανεις και απντέι μονος σου ευκολα σε 20'. στο 3008 θελει μιαμιση ωρα.
-
Spotifie και τέλος. Άσε που μάθαινες νέους καλλιτέχνες που δεν τους ήξερες και ποιότητα ήχου κρύσταλλο.
Αντε να βγει το νέο swift να έχει και αυτο μεγαλες οθόνες και digital cluster κτλ.... Να μη μας κοροϊδεύουν.
Σε εμενα έκαναν αναβάθμιση λένε στο σύστημα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Καμιά διαφορά.
-
με το μπος μη τρωγοσαστε,
ειπαμε, αμα θελετε χαρτες μεσα, παρτε ετοιμη καρτουλα απο ιμπέι με 30 ευρωπουλα και τελος. της βαζεις και τραγουδια. αλλα γιατι να το κανεις? ειναι ταλαιπωρια να φτιαξεις μονος καρτα. και αμα θελετε σε καναδυο χρονια νεους, ξαναπαρτε καρτα με 30.
και το μπος ειναι απο το 2014 το ιδιο. ξεκινησε στα πρωτα-πρωτα βιταρα. κανεις και απντέι μονος σου ευκολα σε 20'. στο 3008 θελει μιαμιση ωρα.
Ισως δεν το έγραψα ξεκάθαρα. Από εκεί την αγόρασα 33 ευρώπουλα και δεν την διαβάζει. Υποτίθεται είναι γνήσια αλλά προφανώς δεν είναι. Μόνο το αυτοκόλητο... Το αρχείο το έχει μέσα, αλλά δεν έχει το 'σύστημα αναγνώρισής' του μάλλον. Δεν ξεκίνησα για μαιμουδιά, τώρα την ψάχνω, γιατί και άλλη να αγοράσω δεν ξέρω αν θα διαβάζεται. Κατόπιν εορτής βρήκα ότι την έχουν πάθει κι άλλοι διεθνώς ...θύματα σαν και μένα. Αυτό συμβαίνει γιατί -εγώ τουλάχιστον- δεν βρήκα κάπου επίσημο προμηθευτή ή έμπορο. Από τέτοιον θα ξανα-αγόραζα αποδεχόμενος την μ@λ@κι@ μου...
-
Οταν αλλάξεις λάστιχα, βελτιώνεται κι άλλο το πάτημα.
-
This post is deleted! -
Οταν αλλάξεις λάστιχα, βελτιώνεται κι άλλο το πάτημα.
Κάποια πρόταση?
-
[quote=Masterauto
Κάποια πρόταση?
[/quote]
Εχω περιγράψει νωρίτερα όσο καλύτερα μπορούσα τι έβαλα εγώ. Ομως νομίζω, ότι με αυτά που του φοράνε, ό,τι και να βάλεις θα είναι καλύτερο!
-
-
Αναφορικά με τους χάρτες, εγώ αγόρασα την κάρτα από εδώ:
https://www.smartsdcard.com/cid-micro-sd-cards/44-micro-sd-card-32gb-samsung-evo-editable-cid.html
Τους έστειλα το CID που είχε μέσα στο αρχείο, αντέγραψα το folder και όλα λειτουργούν κανονικά.
Νέο Suzuki Swift 2017