-
Αναφορικά με τους χάρτες, εγώ αγόρασα την κάρτα από εδώ:
https://www.smartsdcard.com/cid-micro-sd-cards/44-micro-sd-card-32gb-samsung-evo-editable-cid.html
Τους έστειλα το CID που είχε μέσα στο αρχείο, αντέγραψα το folder και όλα λειτουργούν κανονικά.
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ομολογώ ότι από την τελευταία σου πρόταση που προφανώς είναι η σημαντικότερη, δεν κατάλαβα γρι...
-
με το μπος μη τρωγοσαστε,
ειπαμε, αμα θελετε χαρτες μεσα, παρτε ετοιμη καρτουλα απο ιμπέι με 30 ευρωπουλα και τελος. της βαζεις και τραγουδια. αλλα γιατι να το κανεις? ειναι ταλαιπωρια να φτιαξεις μονος καρτα. και αμα θελετε σε καναδυο χρονια νεους, ξαναπαρτε καρτα με 30.
εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα μουλτιμιντιοτζιπιες σε σχεδον καθε ειδους αμαξι. μπορει να εχουν χρωματακια και σχηματακια αλλα τις ευκολιες και το ρομπαστ του μπος δεν τις εχει κανενα. και στο τιγκουαν με τη μεγαλη οθονη μου ελειπε το μπος αλλα και στο 3008 με τις οθοναρες. και αν σας φαινεται πολυ το 30αρι καθε 2 χρονια, να δειτε ποσο εχουν οι συνδρομες στα αλλα.
και το μπος ειναι απο το 2014 το ιδιο. ξεκινησε στα πρωτα-πρωτα βιταρα. κανεις και απντέι μονος σου ευκολα σε 20'. στο 3008 θελει μιαμιση ωρα.
για τη κάρτα που λες θα συμφωνήσουμε αρκεί να μην πέσουν σε ΜΟΥΦΕΣ που δεν λειτουργούν. συμφωνώ με επιχείρημα ότι μπορείς από την ίδια κάρτα να έχεις πλοήγηση από χάρτες ενώ ακούς μουσική από τα τραγούδια που μπορείς να αντιγράψεις-επικολλήσεις κάτι που δεν σε αφήνει του συστήματος της bosch με αυτή που σε προμηθεύει η suzuka
μάλιστα ήμουν ο 1ος που το έκανε σε 64GB κάρτα κι έχω βάλει όση μουσική γούσταρα μέσα! τώρα είμαι ικανοποιημένος αν & δεν είναι το υπέρτατο σύστημα MultiMedia
γερμανολάτρης κι εσύ έ?
το bosch είναι μάπα γιατί διότι έχει κλειδωμένη τη κάρτα & δεν μπορουμε να γράψουμε (επικολλήσουμε) τραγουδάκια ή βιντεο μέσα στη κάρτα
εσύ μπορεί να μην ασχολείσαι αλλά εμένα πχ όπως & πολλούς άλλους, μάς ενδιαφέρει να έχουμε τη USB για να φορτίζουμε από κει με 1 καλώδιο μόνο το κινητό
επίσης μέσω της USB & μόνο συνδέεται το κινητό για AA = Android Auto. άσε που για να μπει ξέρω θέλει ρουταρισμένο κινητό που εγώ επειδή ασχολούμαι το έχω ήδη. ΟΜΩΣ κακώς ΚΑΚΙΣΤΑ αναγράφει η suzuka ότι το υποστηρίζει στη χώρα μας. όταν δοκιμάσεις θα σου βγάλει ότι δεν υποστηρίζεται ΑΠΛΩΣ.
βέβαια στα τελευταία κινητά με android 10 είναι ενσωματωμένο ξέρω το AA
καταλαβαίνω ότι το φορουμ αφορά αυτοκινήτα & όχι ηλεκτρονικές συσκευές που από ότι διαπιστώνω εδώ μέσα οι περισσότεροι δεν κατέχετε όμως μην λέτε κι ότι να'ναι παρακαλώ......
εξάλλου πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι μεν γεμάτα ηλεκτρονικά εξαρτήματα αλλά & οι τεχνολογίες έχουν ενοποιηθεί θα έλεγα. συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε ανεξάρτημα μόνο σε αυτοκίνητο χωρίς τα ηλεκτρονικά του. νομίζω σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς έτσι?
τέλος θα μου πείτε ίσως το bosch να ναι καλό σε σχέση με άλλα ίσως & όχι
ΟΜΩΣ αν βάλεις ένα σύστημα android του εμπορίου & τα σκάσεις σε έναν καλό μάστορα θα δεις ΠΟΣΑ μπορεί να κάνει. έχω δει υλοποίηση ακόμα & σε tiguan που ανέφερες παλιότερο που δεν είχε & μπόρεσαν να μπουν σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα & ηχητική ειδοποίηση εμπρός & πίσω, TPMS για έλεγχο πίεσης ελαστικών με προειδοποίηση, σύστημα με χάρτες online (για την κίνηση) μέχρι & κάμερα μπρος με καταγραφικό όπως έχουν στη Ρωσία (εξ' ου & τα πολλά βιντεο στο YouTube....ψάχτε το γιατί!)
εννοείται με android υποστηρίζει σχεδόν όλα τα format ήχου, βιντεο, φωτο κλπ & έχεις usb & sd card με υποστήριξη για νέους χάρτες!
αρνητικό επίσης που δεν έχει επιλογή να σβήνει (σκοτεινιάζει) η οθόνη τελείως όπως έχουν οι επώνυμες τηλεοράσεις για όταν θες μόνο να ακούς ράδιο ή μουσική. κάτι που ακόμα & απλό ΑΚΑΙ των 100+ από praktiker το έκανε με το πάτημα ενός κουμπιού
η κεραία για το gps επίσης δεν μπορώ να πω ότι έχει καλή κάλυψη
φιλούθκια
-
οκ, δεν γνωριζω πολλα απο ηλεκτρονικα και ταμπλετες και τετοια. δεν ειμαι ουτε καν μηχανικος πληροφορικης που γραφει σε win/web/android/ios.
ομως να σου πω 2-3 πραγματακια.
λοιπον android auto υποστηριζει το σουζ-bosch εδω και χρονια και σε παλαιοτερες εκδοσεις και στην ελλαδα και χωρις να κανεις κανενα root. απλα το κατεβαζεις απο αλλο στορ. αν θυμαμαι καλα απο το 2016. και η καρτα, η μαμα, ξεκλειδωνει πανευκολα. χωρις λογο βεβαια, οι του εμποριου ειναι μια χαρα, παμθφηνες και καθε χρονο να τις πληρωνεις. το κλειδωμα φυσικα εχει να κανει με πνευματικα δικαιωματα. αναρωτιεμαι ομως με την εμμονη να ειναι τα τραγουδια στη καρτα. καθως, αν δεν το γνωριζεις, μπορεις στο πισω μερος της συσκευης, ευκολακι να μπει και να βγει σε ενα βιταρα, να παρεις και 2η usb. ή με τα χαμπ. ή με την συσκευη απο το indiegogo να εχεις ασυρματο aa. οπως και video in εισοδο. και aux. οπως αν γνωριζεις, απο οτι φαινεται δεν ξερω, μπορεις να μπλοκαρεις το σημα του χειροφρενου. και εχει και καμποσα πραγματακια ακομη .που δεν ξερω.
περι συσκευων αντροιντ. εχω βαλει 'ακριβες' που σημαινει πανω απο 5 κατοσταρικα εως και χιλιαρικο, στον δουση σε καμποσα παλαια οχηματα μου. οχι, δεν ειναι ασφαλεις συσκευες, κανουν πολλα αλλα τα κανουν ετσι οπως απαγορευεται να γινεται στην αυτοκινηση με ασφαλεια. και εχουν ηχο απο τρανζιστορακι μονοφωνικο. ακομη και η πρωτη επωνυμη που ειχα παρει αντροιντ, της παροτ, επαιζε χαλια. αλλα οκ, σε γκραντ βιταρα το μονο προβλημα σε αυτα που ακουγονται δεν ειναι ο ηχος της κινεζιας. και αν τα σφησεις ολα αυτα τα κινεζικα τοσο οσα να ξεφορτισει το καπασιτορ τους δεν εχεις μετα εικονα στην οπισθεν μεχρι το πρωτο στέιτζ φορτωματος. τραγικα και τα gps τους. εχω φορητο 'επαγγελματικο' που χρειαζεται στα αγνωστα δαση και βουνα και οι αποκλισεις ειναι τραγικες, ειδικα στα υψομετρα. και αργουν, απο τα 2-3 sec του bosch σε 1+λεπτα. το bosch ειναι εξαιρετικα ακριβες.
περι dvr ταυτοχρονης μαλιστα εγγραφης μπροστα και πισω, υπαρχουν εκει καποιες καλες λυσεις. και καμια απο αυτες δεν συνδεεται με καμια συσκευη, λειτουργει αυτονομα. και αν θες συνδεεσαι στο app της. θα ελεγα οτι εχω εγκαταστησει καπου 10-15 διαφορετικα μοντελλα μεχρι να καταληξω.
για tpms στο σουζ γιατι? εχει μαμα. και αν σου λειψουν αισθητηρες, να σου πω που θα παρεις 4 για 20-25 ευρω ολους μαζι αντι 50 τον ενα. και επισης απο που θα παρεις συσκευη που απανεργοποιει το tpms με fake signals αν βγαινεις εκτος δρομου και ξεφουσκωνεις λαστιχα.
τωρα στα περι κρισεως της μπος σαν επαρκεστατης. χρησιμοποιω πολλα αυτοκινητα. με πολλες υλοποιησεις ice. και ενω ειναι εντυπωσιακες, δεν εχουν την αποτελεσματικοτητα του μπος. το τρεχον οχημα μου ειναι 3008 phev 300 με απειρες οθονες, ελαχιστα χρηστικες σαν ice σε σχεση με το bosch. Οπως ελαχιστα χρηστικη ηταν η οθονη του vw, η μεγαλη με τη συνδεσιμοτητα των 250 για οσους ξερουν. του 2020.
-
Αν μετράει η γνώμη απέναντι σε αυτην του γάτου να πω ότι από τα μισά που κατάλαβα συμφωνώ.
Και σε εμενα παίζει Android auto κανονικά στο ένα από τα δύο κινητά που το δοκιμάσα. Είχα μιλήσει με τον γάτο για το θέμα αυτο. Όχι ότι κατάλαβα και τι μου είπε, το πείρα σαν γουργουρητο αιλουροειδους.
Οντως τα 4 μεγάλα θεματικά της Bosch είναι σωτηρία με τις λακουβες. Σε άλλα οχήματα και εγω δεν μπορώ να στοχεύσω το δάχτυλο και εν τελη πρέπει να πάρω τα μάτια μου από τον δρομο. Οσο για το touch του volume control, εχω πιασει τον ευατο μου να κάνει ένα scroll down Και να χαμηλώνει η μουσική πάρα να πατώ τα κουμπάκια στο τιμονι. Στην αρχή φαίνεται δύσχρηστο αλλά είναι πολύ εύχρηστο εν τελη.
Σχετικά με τον ήχο αν πειράξεις το equalizer είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός. Στο 14 με 16 ακούς housιες με βαθύ, πολύ όμως βαθύ και καθαρό μπάσο. Και δνε τριζει τίποτα. Γιόχαν για σένα τα λέω.
Εμενα μου έκανε ένα δύο σκάλωμα τα το Navi. Αλλά έφτιαξε μονο του.
Οντως μετά το Bosch της suzuki όποιο αλλά και αν χρησιμοποιήσω μου μοιάζει αρκετά πιο δύσχρηστο.
(απίστευτο το Τ9, παλεύεις για μια λεη)
-
Οταν βγαζει την ενδειξη για Oil ξερουμε τι περιθωριο εχει στα χιλιομετρα μεχρι να το πας για σερβις????
-
Οταν βγαζει την ενδειξη για Oil ξερουμε τι περιθωριο εχει στα χιλιομετρα μεχρι να το πας για σερβις????
Εμένα δυο χρονιές το έβγαλε στην ...επέτειο του προηγουμένου service, ημερολογιακά. Τα χλμ. κάθε φορά ήταν περίπου 10,000. Δεν ξέρω αν υπερβείς κάποιο αριθμό χλμ. πριν το έτος το βγάζει πάλι. Σβήνει από το μενού αν σε ενοχλεί οπτικά. Ενημερωτικό είναι.
-
Καλησπέρα,
Πριν 4 μέρες παραλάβαμε το swift glx αυτόματο.
Γενικά το αυτοκινητάκι είναι μια χαρά.
Ξεκινώντας από το αυτόματο cvt, λειτουργεί σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Αν πατάς ήπια το γκάζι ανταποκρίνεται ομαλά και δεν στερείσαι επιτάχυνσης.Το αυτοκίνητο παραμένει σβέλτο. Ο θόρυβος δεν είναι ενοχλητικός παρά μόνο όταν λειτουργεί κάπου στις 4000 στροφές συνεχόμενα. Η ημιαυτόματη λειτουργία με τις αλλαγές ταχυτήτων στο τιμόνι έχει το ενδιαφέρον της, σου δίνει περισσότερη ευελιξία στον τρόπο οδήγησης, αλλά φυσικά δεν αλλάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Θεματάκι αντιμετώπισα με τη λειτουργία του κιβωτίου όταν ήμουν στα 80km/h και σέταρα το cruise control στα 130km/h. Η αυτόματη λειτουργία έδωσε αμέσως φουλ γκάζι, οι στροφές καρφώθηκαν κάπου πάνω στις 4.000 και ο θόρυβος ήταν όντως ενοχλητικός! Σετάροντας σε πιο κοντινές ταχύτητες το cruise control κάτι τέτοιο αποφεύγεται.
Η ανάρτηση μου φαίνεται μια χαρά, ενώ οδηγάω και γαλλικά αυτοκίνητα εδώ και καιρό. 'Κοπανάει' μόνο σε βαθιές λακούβες και ανωμαλίες του δρόμου για τις οποίες δεν φταίει τόσο το αυτοκίνητο αλλά οι συντήρηση του οδοστρώματος. Η ρύθμιση της ανάρτησης έχει και αυτή το ενδιαφέρον της καθώς φαίνεται ότι βοηθάει στην πιο γρήγορη και ευέλικτη κίνηση του αυτοκινήτου. Το τιμόνι επίσης δεν μου προκάλεσαι κάποια κακή εντύπωση.
Γενικά πρακτικό, ο χώρος αποσκευών χώρεσε προς έκπληξή μου περισσότερα από αυτά που περίμενα στο πρώτο μεγάλο ταξίδι. Το βαθύ κατώφλι βοηθάει σε αυτό. Στο εσωτερικό όλα φαίνονται να είναι σε σωστή θέση και παρότι όλα είναι σε σκούρες αποχρώσεις το περιβάλλον είναι αρκετά φιλικό για τον οδηγό. Τα χειριστήρια στο τιμόνι αρκετά πρακτικά αν και ακόμη τα μαθαίνω. Πολύ άνετο στους εσωτερικούς χώρους του για το μέγεθός του επίσης.
Η κατανάλωση σε αρκετά καλά επίπεδα, ποτέ πάνω από 5,5km/h, αλλά με μετρημένη οδήγηση (120-130km/h στην εθνική οδό), και τα συστήματα ασφαλείας αρκετά χρήσιμα ειδικά για έναν νέο οδηγό.
Μόνο μειονέκτημα άξιο αναφοράς είναι ο αεροδυναμικός θόρυβος και ο ήχος κύλισης. Μετά τα 90 -100km/h ακούς αεροδυναμικούς θορύβους οι οποίοι ενισχύονται όσο αυξάνεις ταχύτητα. Στα 120Km/h προστίθεται και ο ήχος κύλισης και γενικά έχεις αρκετά θορυβώδες ταξίδι για ένα αυτοκίνητο του 2020.
Διαβάζοντας πολλά σχόλια και σε αυτό το forum αλλά και πολλές κριτικές για το αυτοκίνητο θεωρώ ότι κάθε αυτοκίνητο πρέπει να κρίνεται με βάση το σκοπό που θα εξυπηρετήσει. Με βάση αυτή τη λογική και θεωρώντας ότι είναι ένα αυτοκίνητο πόλης, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή η οποία επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση σε μεγαλύτερα ταξίδια με το μόνο μειονέκτημα που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σε προηγούμενο post μου. Θα επανέλθω μετά από περισσότερα χιλιόμετρα και χρήση του αυτοκινήτου.
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς με υγεία!! Είναι πολύ καλό και αρκετά ολοκληρωμένο. Αν και το οδήγησα λίγο, συμφωνώ με όσα γράφεις.
-
Καλοτάξιδο.
Τι έγινε ρε σεις όλοι οδηγήσατε το cvt εκτός από εμένα!.
Μισό λεπτό... Τι γαλλικό είχες;
Υ. Γ Λετε να διόρθωσαν και τα αμορτισερ στο facelift;
-
Εύχομαι να σας ικανοποιήσει και να σας προσφέρει αυτά που προσδοκάτε απ'αυτό. Καλοτάξιδο.
-
Καλησπερα στο φορουμ , καλο καλοκαιρι σε οσους γεμιζουν μπαταριες και υπομονη και καλη δυναμη σε οσους δουλευουν.
Το αμαξι μια χαρα απλως τωρα αυτες τις μερες πηγαινα σουπερ μαρκετ και μου βγαζει oil! παιρνω ενα τηλεφωνο και με ρωταει ποτε τον πηρα ,του λεω οκτωμβρη .Και απαντα ειναι νωρις για servis μπες στο menu και τελος παντως εκλεισα την ενδειξη μονος μου. Έχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο
1 φορα εγινε
-
Οχι, δεν έτυχε μέχρι στιγμής.
Τι σημαινει; Έχεις εύκαιρο το βιβλιαρακι;
-
Να συμπληρωσω καλοταξιδο σε ενα φιλο που το παρελαβε
Μια χαρα αμαξακι, εγω βεβαια ειμαι νεος ακομα και δεν εχω εμπειρια να σου πω κατι απο αλλααμαξια
-
Καλησπερα στο φορουμ , καλο καλοκαιρι σε οσους γεμιζουν μπαταριες και υπομονη και καλη δυναμη σε οσους δουλευουν.
Το αμαξι μια χαρα απλως τωρα αυτες τις μερες πηγαινα σουπερ μαρκετ και μου βγαζει oil! παιρνω ενα τηλεφωνο και με ρωταει ποτε τον πηρα ,του λεω οκτωμβρη .Και απαντα ειναι νωρις για servis μπες στο menu και τελος παντως εκλεισα την ενδειξη μονος μου. Έχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο
1 φορα εγινε
Η εμπειρία μου σταματάει σε αυτό που έγραψα στην προηγουμένη σελίδα στον cobra-7- που αναφέρει κάτι παρόμοιο.
-
Οχι, δεν έτυχε μέχρι στιγμής.
Τι σημαινει; Έχεις εύκαιρο το βιβλιαρακι;
Το βιβλιαρακι λεει να παω στο συνεργειο για αλλαγη λαδιων.Ο αντιπροσωπος που το πηρα με καθοδηγησε να το απενεργοποιησω ,ηταν καθησυχαστικος...
Εγω κοιταξα και τα λαδια με τον δεικτη ηταν μια χαρα η γραμμη αναμεσα στις τελειες
-
μου ειπε ελα κανονικα τον Οκτωμβρη για σερβις
Και πηγαινε οπου θες μεχρι τοτε
-
οκ με καλυψατε αφου εχει συμβει κ σε αλλους λογικα ειναι απλως ενημερωτικο
-
Οπότε, και τι α κανς; ν'κατς α μαλως;
Καλές διαδρομές;
-
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το μοντελο για αγορά μπορει κάποιος να μου πει τις διαφορές GL PLUS και GLX και γνώμες αν αξίζει να πάμε στην GLX?
-
Έλα ντε.
Ειναι πλεον ελάχιστες.
Στο προ facelift ήταν αρκετές.
Πλεον είναι οι αισθητήρες παρκαριαματος και το σύστημα blind spot στους καθρέπτες. Όπως επίσης το rear alert. Δηλαδη όταν βγαίνεις από κάθετο παρκάρισμα και διέρχεται είτε ποδήλατο είτε αυτοκινητο είτε πεζός, επεμβαίνει στα φρένα μόνο του.
Μια επιφύλαξη για αυτό που θα πω, νομίζω το glx έχει dynamic lane assist με επέμβαση στο τιμονι. Αυτό το έχει σίγουρα το sport αλλά πλέον νομίζω το έβαλαν και στα απλά στην glx έκδοση
Νέο Suzuki Swift 2017