-
Εμένα εκτός από την οθόνη τρίζουν τα πλαστικά που έχουν περάσει τα καλώδια του συναγερμού!!εγώ έχω 5.6 χωρίς eco με το eco νιώθω πως σέρνεται
Εγώ βάζω από Aegean -
Θέλω να δω και το δικό μου που περιμένω να παραλάβω αν θα τρίζει,μιας και είναι από τις τελευταίες φουρνιές.ST LINE
-
Φίλε μου τι προσφορά πέτυχες??χρώμα???ecoboost η diesel;;
-
17000 και κάτι ψιλά με το κλειδί στο χέρι,άσπρο με την πιο μεγάλη αεροτομή που χρεώνεται σαν έξτρα,σε ντίζελ με τα 120 αλογα με δώρα συναγερμό Gemini συμβατό με το fiesta και πλαστικό δάπεδο πορτμπαγκάζ.
θέλω να μου προς εντυπώσεις από το δικό σου
-
Από ποια αντιπροσωπεία??Το ίδιο ακριβώς και εγώ άσπρο την μεγάλη αεροτομη συναγερμό δάπεδο γιαβπισω φιμε, αν σου πω πόσο το πήρα όμως θα σε στεναχωρήσω, έντυπωσεις οι καλύτερες ρόπατο τραίνο στις στροφές μόνο αυτά τα τριξιματακια από οθόνη και τα πλαστικά που έχει περάσει η καλωδίωση!!!
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Θέλω να δω και το δικό μου που περιμένω να παραλάβω αν θα τρίζει,μιας και είναι από τις τελευταίες φουρνιές.ST LINEOταν παραλαβαμε το δικο μας (10 φεβρουαριου ειχε ερθει μια φουρνια st-line), απο την αντιπροσωπεια μας στην Θεσσαλονικη μας ειπαν οτι τα θεματα με τους τριγμους ειχαν λυθει. Λεξη προς λεξη η απαντηση ηταν 'εχει λυθει στο δικο σας'
Οσοι εχετε τριγμους αναφερετε αν εχετε βαλει μη-εργοστασιακο συναγερμο, γιατι παιζει μεγαλο ρολο απ'οτι καταλαβα.
-
Θυμήθηκα τώρα όταν πήγα να πάρω το Μοντέο τον Απρίλιο του 2008 που μου αρνήθηκαν να περάσουν συναγερμό εδώ και αν θέλω να τον παραγγείλω από το εργοστάσιο. Μου φάνηκε παράξενο,νόμιζα ότι ήθελαν απλά να βγάλουν έξτρα χρήματα αλλά ο πωλητής που τον ήξερα χρόνια μου έδειξε οδηγία της FMH που έλεγε να μην ξεμοντάρεται τίποτα πλαστικό γιατί απλά δεν θα μπορούσαν να το βάλουν πίσω με εργοστασιακή ποιότητα! Μάλιστα το td που είχαν έτριζε απίστευτα για τόσο καινούργιο μοντέλο και ο πωλητής το απέδωσε στον συναγερμό και τους αισθητήρες παρκαρίσματος που πέρασαν.
-
Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
Από ποια αντιπροσωπεία??Το ίδιο ακριβώς και εγώ άσπρο την μεγάλη αεροτομη συναγερμό δάπεδο γιαβπισω φιμε, αν σου πω πόσο το πήρα όμως θα σε στεναχωρήσω, έντυπωσεις οι καλύτερες ρόπατο τραίνο στις στροφές μόνο αυτά τα τριξιματακια από οθόνη και τα πλαστικά που έχει περάσει η καλωδίωση!!!Κατι είχα διαβάσει για μια προσφορά χίλια ευρώ κατω από την δίκη μου αν δεν κάνω λάθος.Δεν ξέρω πως την πέτυχες αλλά μπράβο σου.Εγω πήγα κοντά σε 4 αντιπροσώπους και μου έβγαλαν παρόμοιες με την δίκη μου .
Ανυπομονώ να το οδηγήσω να δω και εγώ πως πάει στρίβει κτλ και ελπίζω να μην έχει τριγμούςΘέλω να δω και το δικό μου που περιμένω να παραλάβω αν θα τρίζει,μιας και είναι από τις τελευταίες φουρνιές.ST LINE
Oταν παραλαβαμε το δικο μας (10 φεβρουαριου ειχε ερθει μια φουρνια st-line), απο την αντιπροσωπεια μας στην Θεσσαλονικη μας ειπαν οτι τα θεματα με τους τριγμους ειχαν λυθει. Λεξη προς λεξη η απαντηση ηταν 'εχει λυθει στο δικο σας'
Οσοι εχετε τριγμους αναφερετε αν εχετε βαλει μη-εργοστασιακο συναγερμο, γιατι παιζει μεγαλο ρολο απ'οτι καταλαβα.
Το δικό μου έφτασε στην Ελλάδα στις 5/3,ήταν να πάρω από την φουρνιά του Φλεβάρη αλλά μιας και θα έκανε τον ίδιο χρόνο για να παραλάβω προτίμησα του Μαρτίου.
Σχετικα με τριγμούς από την εγκατάσταση συναγερμού όντως παίζει μεγάλο ρόλο γιατί είναι πως θα κουμπωσεις-ξεκουμπωσεις τα πλαστικά. -
Ο χρήστης Enema έγραψε:
Οι τριγμοί στην περιοχή της οθόνης δεν νομίζω ότι οφείλονται στην εγκατάσταση συναγερμού στις εδώ αντιπροσωπείες. Δεν κάνουν κάτι στην περιοχή αυτή, τις μπροστινές κολώνες ξεκουμπώνουν και το καλώδιο το περνούν από την πόρτα και το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
-
Σχετικά με τα φώτα Full led πήγα και ρώτησα ένα πωλητή ο οποίος μου είπε ότι θα έρθουν πρώτα με την νέα έκδοση Active με extra κόστος 245 + Φπα. Θεωρεί ότι θα μπούνε και στις άλλες εκδόσεις αφού θα δίνεται η δυνατότητα σε αυτή την έκδοση, δεν έχουν κάποια ενημέρωση ακόμα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λίγα δεν είναι τα περίπου 300€ για full led?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λίγα δεν είναι τα περίπου 300€ για full led?Εάν είναι αυτή η τιμή, τσάμπα είναι!!!
Στο Kuga χρεώνουν €1.100 τα Xenon (ΟΚ είναι ενεργά, αλλά και πάλι είναι πολλά).
-
Λίγα δεν είναι τα περίπου 300€ για full led?Και εγώ κανα 1000ρικό φανταζόμουν αλλά έτσι μου είπε..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν στουκαρεις και φταις,ποιος τα πληρωνει τα Full Led μετα? Προκατηλημμενα αρνητικη περιπτωση,αλλα εχει πιθανοτητες.
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Όλα τα εξωτερικά του ΜΚ7.5 είναι στο http://www.fordaccessories.gr, χοντρικά 200€ έκαστο κομμάτι (spoiler μπροστά, diffuser πίσω, spoiler πάνω και μαρσπιέ αριστερά/δεξιά), θέλουν βαφή και τοποθέτηση βέβαια.Ναι οκ,ισως μπορουν να βρεθουν και μεταχειρο και να βαφτουν,no problem.Βασικα ενα πακετακι spoilers,κυψελωτη μασκα μπροστα γιατι η νικελ καπου δειχνει υπερβολικη,defuser πισω και η μεγαλη αεροτομη θα ειναι ταμαμ,αλλα ας κανω ονειρα.
-
Λίγα δεν είναι τα περίπου 300€ για full led?Αν δεις το αγγλικο configurator γενικά έχει περίπου τις διπλές τιμές σε όλα σε σχέση με Ελλάδα, και τα Full Led τα έχει 600 λίρες, οπότε έχει μια λογική να τα έχουν τόσο.
-
-
Από το Μαρούσι μέχρι την λιμνη Μαραθώνα από την λίμνη Μαραθώνα στον Άγιο Στέφανο-εθνικη οδός μετά αττικη οδός μέχρι το αεροδρόμιο,από το αεροδρόμιο Λούτσα και πίσω στο Μαρούσι. Δεν χορτασα οδήγηση σήμερα χαχαχαχα
4.2 είναι η τελική κατανάλωση μόλις τελείωσε η βόλτα.το 3.8 το πέτυχα στην Μαραθώνος δεν δοκίμασα και το eco το ξέχασα.Επισης για να πετύχω αυτές τις τιμές δεν πήγαινα σαν τάφος,πήγαινα με ταχύτητες εντός ορίων.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το πετρέλαιο αλλά για οποιον θέλει να μάθει είναι το avin diesel best action
Που να στρώσει κιόλας
-
Πολύ καλές καταναλώσεις! Το πετρέλαιο που αναφέρεις μαζί με το avio είναι για εμένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα και μάλιστα το avin είναι και σε καλύτερες τιμές.
-
Μιας και το πρώτο γέμισμα που έκανα ήταν με της Avin και ακόμα με αυτό είμαι,έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ξανά γεμίσω,avin θα βάλω αλλά πάντα από εταιρικό πρατήριο,έβγαλα και μια καρτούλα για πόντους που αν βάλεις το diesel best action παίρνεις διπλούς πόντους σε αντίθεση με το απλό ντίζελ που δεν παίρνεις διπλούς. Αν καμία μέρα δεν βρίσκω avin θα δοκιμασω το avio.
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Μιας και το πρώτο γέμισμα που έκανα ήταν με της Avin και ακόμα με αυτό είμαι,έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και αν ξανά γεμίσω,avin θα βάλω αλλά πάντα από εταιρικό πρατήριο,έβγαλα και μια καρτούλα για πόντους που αν βάλεις το diesel best action παίρνεις διπλούς πόντους σε αντίθεση με το απλό ντίζελ που δεν παίρνεις διπλούς. Αν καμία μέρα δεν βρίσκω avin θα δοκιμασω το avio.Άμα έχεις και χρεωστική θα εχεις επιπλέον κερδος
Ford Fiesta 2017