Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
Από ποια αντιπροσωπεία??Το ίδιο ακριβώς και εγώ άσπρο την μεγάλη αεροτομη συναγερμό δάπεδο γιαβπισω φιμε, αν σου πω πόσο το πήρα όμως θα σε στεναχωρήσω, έντυπωσεις οι καλύτερες ρόπατο τραίνο στις στροφές μόνο αυτά τα τριξιματακια από οθόνη και τα πλαστικά που έχει περάσει η καλωδίωση!!!
Κατι είχα διαβάσει για μια προσφορά χίλια ευρώ κατω από την δίκη μου αν δεν κάνω λάθος.Δεν ξέρω πως την πέτυχες αλλά μπράβο σου.Εγω πήγα κοντά σε 4 αντιπροσώπους και μου έβγαλαν παρόμοιες με την δίκη μου .
Ανυπομονώ να το οδηγήσω να δω και εγώ πως πάει στρίβει κτλ και ελπίζω να μην έχει τριγμούς
Θέλω να δω και το δικό μου που περιμένω να παραλάβω αν θα τρίζει,μιας και είναι από τις τελευταίες φουρνιές.ST LINE
Oταν παραλαβαμε το δικο μας (10 φεβρουαριου ειχε ερθει μια φουρνια st-line), απο την αντιπροσωπεια μας στην Θεσσαλονικη μας ειπαν οτι τα θεματα με τους τριγμους ειχαν λυθει. Λεξη προς λεξη η απαντηση ηταν 'εχει λυθει στο δικο σας'
Οσοι εχετε τριγμους αναφερετε αν εχετε βαλει μη-εργοστασιακο συναγερμο, γιατι παιζει μεγαλο ρολο απ'οτι καταλαβα.
Το δικό μου έφτασε στην Ελλάδα στις 5/3,ήταν να πάρω από την φουρνιά του Φλεβάρη αλλά μιας και θα έκανε τον ίδιο χρόνο για να παραλάβω προτίμησα του Μαρτίου.
Σχετικα με τριγμούς από την εγκατάσταση συναγερμού όντως παίζει μεγάλο ρόλο γιατί είναι πως θα κουμπωσεις-ξεκουμπωσεις τα πλαστικά.