-
Ηρθε,Fiesta 2017...
Η Ford αποκάλυψε τέσσερις χαρακτηριστικές εκδόσεις παραγωγής της επόμενης γενιάς Fiesta: το στυλάτο Fiesta Titanium, το Fiesta ST-Line, εμπνευσμένο από τη Ford Performance, το πολυτελές Fiesta Vignale και το Fiesta Active crossover. Διαθέτοντας κομψό εξωτερικό, εργονομικό εσωτερικό με ανεξάρτητη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών και προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3, το Fiesta θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο Ford που θα διατίθεται με το premium ηχοσύστημα B&O PLAY Sound System.
Οι μηχανικοί της Ford υιοθέτησαν τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου που θα βελτιώσει την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 για τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0L EcoBoost, χωρίς να θίγεται η πολιτισμένη λειτουργία. Ο συμπαγής και ισχυρός χιλιάρης EcoBoost της Ford θα είναι ο πρώτος τρικύλιδρος στο κόσμο με λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί εκ νέου τον κύλινδρο σε 14 χιλιοστά του δευτερολέπτου -20 φορές ταχύτερα από το ανοιγόκλειμα του ματιού- και σε συνδυασμό με προηγμένες λύσεις εξουδετέρωσης κραδασμών, θα περνά απαρατήρητη από τους οδηγούς σε επίπεδο λειτουργίας και επιδόσεων κινητήρα.
http://www.caroto.gr/2016/11/29/ford-fi ... CE%B7-vid/
The Fiesta stays on Ford’s Global B platform for what will be its seventh generation. Staying on the same chassis means that Ford can save considerable sums of money on research and development – and at least some of that cash will be pumped into improving two areas where the Fiesta now lags behind the competition: interior quality and big-car features.
In the engine bay Ford's 1.0-litre EcoBoost petrol unit is the key option on the petrol side**. It's being offered with revised 5 and 6-speed gearboxes. **The big diesel news is that availability of the high power TDCi diesel engine for the first time with improvements in terms of performance, torque and efficency.
http://www.autoexpress.co.uk/ford/fiest ... nd-details
-
Ηρθε,Fiesta 2017...
Η Ford αποκάλυψε τέσσερις χαρακτηριστικές εκδόσεις παραγωγής της επόμενης γενιάς Fiesta: το στυλάτο Fiesta Titanium, το Fiesta ST-Line, εμπνευσμένο από τη Ford Performance, το πολυτελές Fiesta Vignale και το Fiesta Active crossover. Διαθέτοντας κομψό εξωτερικό, εργονομικό εσωτερικό με ανεξάρτητη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών και προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3, το Fiesta θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο Ford που θα διατίθεται με το premium ηχοσύστημα B&O PLAY Sound System.
Οι μηχανικοί της Ford υιοθέτησαν τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου που θα βελτιώσει την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 για τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0L EcoBoost, χωρίς να θίγεται η πολιτισμένη λειτουργία. Ο συμπαγής και ισχυρός χιλιάρης EcoBoost της Ford θα είναι ο πρώτος τρικύλιδρος στο κόσμο με λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί εκ νέου τον κύλινδρο σε 14 χιλιοστά του δευτερολέπτου -20 φορές ταχύτερα από το ανοιγόκλειμα του ματιού- και σε συνδυασμό με προηγμένες λύσεις εξουδετέρωσης κραδασμών, θα περνά απαρατήρητη από τους οδηγούς σε επίπεδο λειτουργίας και επιδόσεων κινητήρα.
The Fiesta stays on Ford’s Global B platform for what will be its seventh generation. Staying on the same chassis means that Ford can save considerable sums of money on research and development – and at least some of that cash will be pumped into improving two areas where the Fiesta now lags behind the competition: interior quality and big-car features.
In the engine bay Ford's 1.0-litre EcoBoost petrol unit is the key option on the petrol side**. It's being offered with revised 5 and 6-speed gearboxes. **The big diesel news is that availability of the high power TDCi diesel engine for the first time with improvements in terms of performance, torque and efficency.
-
Ηρθε,Fiesta 2017...
-
Αμα σας πω οτι προτιμω το υπαρχον... Σαν ενα πιο μετριοπαθες fiesta της τωρινης γενιας ειναι. Δεν ειναι ασχημο βεβαια.
-
Από την μέση και πίσω σου θυμίζει έντονα το pulsar
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμα σας πω οτι προτιμω το υπαρχον... Σαν ενα πιο μετριοπαθες fiesta της τωρινης γενιας ειναι. Δεν ειναι ασχημο βεβαια.Από τις λίγες φορές που συμφωνώ 100% με τον νονό...
Δεν θυμάμαι ακριβώς το εσωτερικό του τωρινού μοντέλου...το νέο μου φαίνεται βελτιωμένο; -
Όπως με το Kuga έτσι και τώρα, στην Ford κατάφεραν να κάνουν πιο άσχημα τα νέα τους μοντέλα.
Το εσωτερικό βελτιωμένο, αλλά η οθόνη που πετάγεται και φαίνεται σα να μην ήξεραν που να την βάλουν και να την πέταξαν εκεί δε μου αρέσει καθόλου (όπως και το αντίστοιχο 'tablet' στις Mercedes). -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
η οθόνη που πετάγεται και φαίνεται σα να μην ήξεραν που να την βάλουν και να την πέταξαν εκεί δε μου αρέσει καθόλουΌντως τι μαντζαφλάρι είναι αυτό!! Ούτε εμένα μου αρέσει....
Συνολικά πάντως καλή εξέλιξη του τωρινού δείχνει -
Το κάνανε πιο....γυναικείο.Ειδικά μπροστά
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Το κάνανε πιο....γυναικείο.Ειδικά μπροστάΌντως...την ίδια εντύπωση έχω και εγώ!
Υπάρχει μια τάση αρκετά 'μικρά' - 'μικρομεσαία' να τα κάνουν οι εταιρίες πιο 'γλυκούλια' αποσκοπώντας πιθανότατα και στο γυναικείο φύλο... -
Ουτε εμενα μ αρεσει η οθονη
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρνητικα πρωτα,προφανως η οθονη ειναι σαν να πεταξαν ενα ταμπλετ στη μεση γιατι απλα βαρεθηκαν να ασχοληθουνε περαιτερω,ακυρη επιλογη.Δεν υπαρχουν χερουλια ξεκουρασης ουτε σε αυτη τη γενια,χωρους για μικροαντικειμενα δεν διεκρινα καποια βελτιωση,ισως εκει μπροστα απο το κιβωτιο..επιφυλασσομαι γιατι με 2 φωτογραφιες απο το εσωτερικο δεν μπορεις να δεις πολλα,οχι καινουρια γενια πλαισιο/πατωμα.
Σχεδιαση,στην προσπαθεια τους να διατηρησουν τον χαρακτηρα και το προφιλ του απερχομενου,εξαιρετικα πετυχημενου στην σχεδιαση μοντελου,κρατησανε την μασκα απο το facelift που δεν αρεσε σε ολους,πηραν στοιχεια απο το focus,λες και εμπνευστηκαν απο στομα σκυλοψαρου ,θυμιζει pulsar σε σημεια,κυριως στα μπροστινα φωτα,πισω ειναι αλλαγμενο εντελως αλλα με καποιο σχεδιο που δεν ειναι καινουριο στην αγορα,ηδη κυκλοφορουν με παρομοιο στυλ αυτοκινητα.
Στα θετικα ειναι,η προσθηκη δισκοφρενων και 6 speed κιβωτιο,συν οθονη αφης που ηταν σημαντικες ελλειψεις,συν νεο ηχοσυστημα,αν και απο οτι καταλαβα δεν θα ειναι διαθεσιμα σε ολες τις εκδοσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμα σας πω οτι προτιμω το υπαρχον... Σαν ενα πιο μετριοπαθες fiesta της τωρινης γενιας ειναι. Δεν ειναι ασχημο βεβαια.Συμφωνώ,όμορφο ειναι αλλα δεν ζηλεύω καθόλου που εχω το τωρινό μοντέλο (οσο αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό).
Μέσα ειναι καλύτερο απο το τωρινό (σιγά να μην δεν ηταν),εχουν βάλει και 6ταχυτο,πολλά σύστηματα ασφαλείας και λένε εχει καλύτερους χώρους. Πιστεύω θα παει καλα και η ford ειναι ιςως η πιο vfm αυτοκινητοβιομηχανία. -
Το τωρινό (το f/l) μ' αρέσει πολύ ακόμα αλλά αυτό όμως το
Πολύ ωραιότερο το εσωτερικό του, πολύ ωραία τα πίσω φώτα του και επιτέλους σκέφτηκαν και έβαλαν στο Fiesta γυάλινη οροφή. -
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το εσωτερικό βελτιωμένο, αλλά η οθόνη που πετάγεται και φαίνεται σα να μην ήξεραν που να την βάλουν και να την πέταξαν εκεί δε μου αρέσει καθόλου (όπως και το αντίστοιχο 'tablet' στις Mercedes).
Κι εμενα μ ενοχλει γενικοτερα αυτη η ταση σε αρκετα νεα μοντελα
Απ αυτη τη γωνια ληψης ,με το ομοιως οβαλ σημα μαλιστα, το περναγα ανετα για ΚΙΑ.
-
Το LED περίγραμμα γύρω από τα φανάρια, μου θύμισε το παρακάτω
-
Μεταξύ αυτής της εικόνας :
και αυτής :
..απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Μακράν πιο ωραίο, το τωρινό μοντέλο.
Για το εσωτερικό και πάλι είναι υπέρ της τωρινής γενιάς. Το καινούργιο άνευ της οθόνης θυμίζει 301/C-elysse.
-
Ισως στην μορφη που θα κυκλοφορησει να ειναι πιο συμπαθητικο...ισως....C-elysse,τι θυμηθηκα τωρα,πρωτοτυπια στην ασχημια!
-
Το τωρινό με τις προσφορές της ST Line και με δεδομένο της αλλαγής του νομίζω είναι τρομερή ευκαιρία στις τιμές που το δίνουν.
Σχεδιαστικά φαίνεται πάντως ότι ακόμα δεν πρόλαβε να γεράσει, αλλά μάλλον πέρασε ο προβλεπόμενος κύκλος ζωής του σύμφωνα με το ενδιαφέρον του κόσμου και τις πωλήσεις του, τα τεχνικά του κλπ.
Ford Fiesta 2017