-
για όσους την έχετε δει κ το έχετε ψάξει, θεωρείτε οτι αξίζει η πανοραμική ηλιοροφή? έχει καλή μόνωση ή θα ψηνεται κανείς κάτω απο τον ήλιο?
-
Ωραία είναι ,δε νομίζω να έχεις θέμα γιατί το σκίαστρο είναι αρκετά πυκνό....
Το άνοιγμα ίσως θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.
Πάντως το εσωτερικό με ψιλοαπογοητευσε από λίγο που το είδα χθες...Αν και το design είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο μοτίβο της Ford που υπάρχει ακόμα σε Kuga & Focus ,η κεντρική οθόνη δείχνει αρκετά ξεκρέμαστη,ενώ τα υλικά δε μου άρεσαν .Ειδικά οι πίσω πόρτες φαίνονται σαν να τις έχουν καλύψει με ένα ενιαίο κομμάτι.
Βεβαια το βρήκα καλύτερο απο το Κuga που το εσωτερικό δε μου άρεσε καθόλου.Και υλικά και design. -
Μου κάνει εντύπωση γιατί το ίδιο θέμα με το τριγμό από το πλαστικό της οθόνης το ανέφεραν και στο Drive, στην δοκιμή του Kuga, που συνήθως στα περιοδικά δεν αναφέρονται σε τέτοια προβλήματα. Συγκεκριμένα έλεγαν πως μετά από μερικές χιλιάδες km μπορεί να αρχίσει να τρίζει το πλαστικό που περιβάλει την οθόνη του infotainment.
ΥΓ. Θα ήταν ίσως καλύτερο τα posts που αφορούν τους τριγμούς και τα προβλήματα συναρμογής του Fiesta, να μεταφερθούν στο αντίστοιχο θέμα που ήδη υπάρχει http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=57081&start=3330
-
Πέρα από τον τριγμό στην οθόνη έχω να παρατηρήσω ότι ακούγεται και το καύσιμο στο ρεζερβουάρ (εμένα πετρέλαιο) όταν σταματάς/ξεκινάς. Ακούγεται γκλουκ γκλουκ που πάει πέρα δώθε...τι να πω...να οφείλονται όλα αυτά στο ότι είναι καινούργια φουρνιά;; θυμάμαι ότι το θέμα με το καύσιμο το είχα διαβάσει και στο forum του Renault Clio.
Ντάξει μωρέ...λίγο τρίξιμο...λίγο γκλουκ γκλουκ....να έχουμε να λέμε...ψιλοπράματα! -
Αυτα δυστυχως διορθωνονται,ειτε με ανακληση αν υπαρχει τροπος,ειτε στο...facelift σε 4-5 χρονα,ζησε μαη να φας τρυφιλι δλδ. Προφανως η βαση ειναι της πλακας η απλα ειναι σχεδιαστικο/κατασκευαστικο λαθος.
Γκλουγκ γκλουγκ εκανε καποτε το DSG οταν περνουσε απο λακκουβες και εψαχναν ολοι να βρουν τι φταιει,ε τους ειπαν ενα 'ετσι κανει σε ολα' και τελειωσε.
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι τους κατόχους.
Ενώ 1,5 μήνα είναι όλα κανονικά, χτες το βράδυ το φρένο ήταν τελείως διαφορετικό, λες και οδηγούσα άλλο αμάξι. Πάντα όταν το χάιδευα άρχιζε να φρενάρει, αλλά χτες έπιανε ελάχιστα στο χάδι και μετά απότομα κατέβαινε πιο κάτω και φρέναρε και σχεδον κοκκάλωνε. Τι λέτε να φταίει? -
Καλησπέρα κι από μένα, κάτοχος ενός titanium 1.5 diesel. Όπως έχουν επισημάνει και προηγούμενοι, δυστυχώς και σε μένα συμβαίνουν είτε ο θόρυβος του καυσίμου, είτε το τρίξιμο της οθόνης. Και όπως είπαν οι περισσότεροι πραγματικά τραγικό και απαράδεκτο.
Επίσης κάτι που δεν διάβασα να το αναφέρει κάπου εκτός αν μου διέφυγε, από το Σάββατο σταμάτησε να δουλεύει ο συναγερμός. Μετά από επίσκεψη σήμερα στην αντιπροσωπεία, ο ηλεκτρολόγος με τον υπεύθυνο συνεργείου κοιταζόντουσαν χωρίς να μπορούν να δώσουν απάντηση.
Σχετικά με το start-stop δεν είχα ξανά αυτοκίνητο με τέτοιο σύστημα, δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω οτι δεν λειτουργεί καλά. Ξαναλέω, γνώμη μου είναι αλλά νομίζω οτι δεν λειτουργεί καλά. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το αμάξι το παρέλαβα 11/09, για 5 μέρες δούλευε κανονικά, έπειτα σταμάτησε για καμιά εβδομάδα. Ξαναδούλεψε όταν έκανα ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Γρεβενά-Θεσσαλονίκη για μια ημέρα. Μετά έκανα ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να δουλεύει την επόμενη που έφτασα Λάρισα μέχρι που γύρισα Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα φυσικά δεν ξαναδούλευε. Από τότε δεν βλέπω φως στο τούνελ. Το ανέφερα φυσικά κι αυτό στην αντιπροσωπεία και η απάντηση ήταν οτι είναι φυσιολογικό.
Γενικά οι απαντήσεις που δίνουν νομίζω οτι είναι λίγο χαβαλέ, λες και πήρα ένα μπλουζάκι και έλα μωρέ θα πάρεις άλλο.
-
Δεν παμε καλα, καθολου καλα. Να χατε παρει προπαραγωγης αυτοκινητα να το καταλαβω. Εδω μιλαμε απλα για την πρωτη φουρνια.
Εννοειται στο test drive δεν ακουσα ουτε την οθονη ουτε το ντεποζιτο. Και εννοειται δε με ενδιαφερει να χασω 2-3κ και να το δωσω το αμαξι με 0 χλμ. Οταν δινεις χ χρηματα για ενα καινουριο αμαξι, ο σεβασμος ειναι το ελαχιστο που ζητας.
-
Λέτε να είναι γενικό το κακό και να κάνουν καμιά ανάκληση; Τουλάχιστον να δώσουν καμιά οδηγία γιατί να το φτιάξουν εδώ δεν ξέρουν...
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα, κάτοχος ενός titanium 1.5 diesel. Όπως έχουν επισημάνει και προηγούμενοι, δυστυχώς και σε μένα συμβαίνουν είτε ο θόρυβος του καυσίμου, είτε το τρίξιμο της οθόνης. Και όπως είπαν οι περισσότεροι πραγματικά τραγικό και απαράδεκτο.Επίσης κάτι που δεν διάβασα να το αναφέρει κάπου εκτός αν μου διέφυγε, από το Σάββατο σταμάτησε να δουλεύει ο συναγερμός. Μετά από επίσκεψη σήμερα στην αντιπροσωπεία, ο ηλεκτρολόγος με τον υπεύθυνο συνεργείου κοιταζόντουσαν χωρίς να μπορούν να δώσουν απάντηση.
Σχετικά με το start-stop δεν είχα ξανά αυτοκίνητο με τέτοιο σύστημα, δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω οτι δεν λειτουργεί καλά. Ξαναλέω, γνώμη μου είναι αλλά νομίζω οτι δεν λειτουργεί καλά. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το αμάξι το παρέλαβα 11/09, για 5 μέρες δούλευε κανονικά, έπειτα σταμάτησε για καμιά εβδομάδα. Ξαναδούλεψε όταν έκανα ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Γρεβενά-Θεσσαλονίκη για μια ημέρα. Μετά έκανα ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να δουλεύει την επόμενη που έφτασα Λάρισα μέχρι που γύρισα Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα φυσικά δεν ξαναδούλευε. Από τότε δεν βλέπω φως στο τούνελ. Το ανέφερα φυσικά κι αυτό στην αντιπροσωπεία και η απάντηση ήταν οτι είναι φυσιολογικό.
Γενικά οι απαντήσεις που δίνουν νομίζω οτι είναι λίγο χαβαλέ, λες και πήρα ένα μπλουζάκι και έλα μωρέ θα πάρεις άλλο.
Για το stop-start μου ακούγεται σαν πρόβλημα με την μπαταρία. Μετά από μεγάλο ταξίδι λειτουργεί για μια μέρα, μετά σταματάει.
Για το θεμα του συναγερμού, μήπως μπήκε από την αντιπροσωπεία εδώ; Ή είναι ο εργοστασιακός; -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα, κάτοχος ενός titanium 1.5 diesel. Όπως έχουν επισημάνει και προηγούμενοι, δυστυχώς και σε μένα συμβαίνουν είτε ο θόρυβος του καυσίμου, είτε το τρίξιμο της οθόνης. Και όπως είπαν οι περισσότεροι πραγματικά τραγικό και απαράδεκτο.
Επίσης κάτι που δεν διάβασα να το αναφέρει κάπου εκτός αν μου διέφυγε, από το Σάββατο σταμάτησε να δουλεύει ο συναγερμός. Μετά από επίσκεψη σήμερα στην αντιπροσωπεία, ο ηλεκτρολόγος με τον υπεύθυνο συνεργείου κοιταζόντουσαν χωρίς να μπορούν να δώσουν απάντηση.
Για το stop-start μου ακούγεται σαν πρόβλημα με την μπαταρία. Μετά από μεγάλο ταξίδι λειτουργεί για μια μέρα, μετά σταματάει.
Για το θεμα του συναγερμού, μήπως μπήκε από την αντιπροσωπεία εδώ; Ή είναι ο εργοστασιακός;Την μέτρησαν την μπαταρία και είπαν οτι είναι καλή, αλλά όπως λες κι εσύ δεν το πιστεύω. Όσο για το συναγερμό εδώ μπήκε από την αντιπροσωπεία σαν δώρο (ο συναγερμός είναι gt alarm, μου το είπαν και οι ίδιοι αλλά το είδα κι εγώ στο κουτί που τον άλλαξε).
-
Κύριοι,σας καταλαβαίνω αλλά μην τρελαίνεστε. Όλα μα όλα τα αυτοκίνητα έχουν θέματα νεότητας όταν πρωτοβγαίνουν. Να παρακαλάτε να μην βγει τίποτα σοβαρότερο. Για το stop start,διαβάστε το μάνουαλ για να δείτε ποτέ δουλεύει και πότε δεν δουλεύει. Οι παράγοντες που το επηρεάζουν πολλοί. Πάντως οι περισσότεροι στις αντιπροσωπείες πετάνε αετό,οπότε μην περιμένετε και πολλά.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Κύριοι,σας καταλαβαίνω αλλά μην τρελαίνεστε. Όλα μα όλα τα αυτοκίνητα έχουν θέματα νεότητας όταν πρωτοβγαίνουν. Να παρακαλάτε να μην βγει τίποτα σοβαρότερο. Για το stop start,διαβάστε το μάνουαλ για να δείτε ποτέ δουλεύει και πότε δεν δουλεύει. Οι παράγοντες που το επηρεάζουν πολλοί. Πάντως οι περισσότεροι στις αντιπροσωπείες πετάνε αετό,οπότε μην περιμένετε και πολλά.Το έχω διαβάσει εννοείται πάνω από 3 φορές μήπως και μου διέφυγε κάτι. Οι λόγοι για να μην λειτουργεί δεν συντρέχουν στην δική μου περίπτωση. Σίγουρα ελπίζουμε να μη βγει κάτι σοβαρότερο αλλά θεωρώ όταν δίνει κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός λεφτά για καινούργιο αυτοκίνητο δεν τα σκέφτεται αυτά. Δηλαδή άντε το start-stop να πω οτι το έκανε μόνο σε εμένα σε όλο τον κόσμο, για το τεπόζιτο που ακούγεται το καύσιμο μέσα δεν το πρόσεξαν;
Όσο για το τελευταίο που λες εννοείται οτι δεν περιμένω πολλά, κάτι λίγα ξέρω για το πως δουλεύουν.
-
Το ντεπόζιτο ακούγεται πάντα; Ή μόνο όταν είναι γεμάτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τώρα είμαι ακριβώς στη μέση οπότε σκέψου πριν φτάσει εκεί. Στα 3/4 να πω, τι να σου πω δεν το έχω παρατηρήσει θα το δω όμως.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Τώρα είμαι ακριβώς στη μέση οπότε σκέψου πριν φτάσει εκεί. Στα 3/4 να πω, τι να σου πω δεν το έχω παρατηρήσει θα το δω όμως.Αα καταλαβα.. γιατί το να ακούγεται όταν είναι γεμάτο θα έλεγα ότι είναι συνηθισμένο.. στα περισσότερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει έτσι είναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ πάντως σε όσα έχω οδηγήσει, είτε γεμάτα είτε μισογεμάτα ακόμα και άδεια δε μου έχει τύχει ποτέ.
-
@ Alonso Για να μην παρεξηγηθώ,εννοείται ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος στο γεγονός ότι οι εταιρείες πρέπει να σέβονται τους πελάτες τους ειδικά από τη στιγμή που έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά. Δυστυχώς το θέμα με τα καύσιμα είναι πολύ συνηθισμένο,ακούγεται και στο clio και στο 208 που έχω και δεν θυμάμαι κάποια ακόμα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς. Οικονομία κλίμακος βλέπετε...Για το ss θα πρότεινα μπρίζωμα με το διαγνωστικό προκειμένου να γίνει σωστή διάγνωση και όχι απλά μια μέτρηση μπαταρίας. Αν κάνουν τους 'κουρασμένους' απλά να το απαιτήσεις όσο πιό έντονα μπορείς. Δυστυχώς έχω πολλά προσωπικά παραδείγματα του στυλ 'έτσι κάνουν όλα' και μετά από λίγο καιρό να πρέπει να το πληρώσω από την τσέπη μου γιατί πέρασε η εγγύηση. Αν επιτρέπεται, στον Βροχίδη το πας?
-
Ναι στον Βροχίδη. Δε θα κολλήσω στο καύσιμο εννοείται απλά το αναφέρω γιατί μου έκανε αντύπωση. Δεν είμαι σίγουρος αν μπήκε διαγνωστικό στο αμάξι γιατί δεν το πήγα εγώ στην αντιπροσωπεία δυστυχώς. Επειδή θα ξαναπάω για τον συναγερμό θα τους το πω.
Θα ήθελα να κάνω ερώτηση προς τους υπόλοιπους κατόχους αν τους συμβαίνει κάτι παρόμοιο;
-
Σιγά μην έβαλαν διαγνωστικό. Εγώ ήμουν πελάτης τους για 10 χρόνια και τους έκοψα μετά από μερικές χοντράδες που μου έκαναν και πήγαινα στον Στάθη,στον Λαγκαδά.
Ford Fiesta 2017