-
Οχι.. Κανονικο εχει.
-
Εγώ πάντως συμπλήρωσα 3μηνο και ακομα να παραλαβω...ουτε Kodiaq να χα παραγγειλει.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλήμέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεκινάω απο στάση που είχα χειρόφρενο, νιώθω μετά απο 2-3 μέτρα κάτι σαν να απασφαλίζει μάλλον πίσω στους τροχούς.Ίσως να μην το περιγράφω σωστά. Δεν το ξανακάνει όμως. Μόνο μετά απο στάση με χειρόφρενο. Σας το κάνει και εσάς?
Μήπως το χειρόφρενο δεν απασφαλιζει ακαριαία και ουσιαστικά ξεκινάς μισοκομπλαρισμενος;;;;
Βασικα είναι ηλεκτρικό το χειρόφρενο;;;Όχι οχι. Πολύ ήρεμα ξεκινάω και αφού το έχω κατεβάσει πλήρως. Δεν είναι κανένα έντονο πράγμα πάντως.
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Εγώ πάντως συμπλήρωσα 3μηνο και ακομα να παραλαβω...ουτε Kodiaq να χα παραγγειλει.Σοβαρα ακομα να παραλαβεις?
Αν θυμαμαι καλα περιμενεις 100αρι Titanium. Σωστα? Για ποιο λογο αργησε τοσο? Μηπως εκανες ειδικη παραγγελια που ειναι στανταρ το 3-μηνο?
Εγω για παραδειγμα εχω το ST-Line και ηξερα οτι θα μπει σε παραγωγη τον Οκτωβρη και ας το ειχες παραγγειλει και 2 μηνες πριν...
Εγω παρηγγειλα 16 Αυγουστου και παρελαβα 13 Νοεμβρη. 3 μηνες δηλαδη. Ηταν και ειδικη παραγγελια ταυτοχρονα.
Θεωρω οτι εισαι κοντα.. Με το καλο! -
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Εγώ πάντως συμπλήρωσα 3μηνο και ακομα να παραλαβω...ουτε Kodiaq να χα παραγγειλει.Έχεις βάλει δερμάτινα?
-
Οχι, η ηλιοροφη φαινεται να εχει κανει την ιστορια. Αρχικα μου χαν πει αρχες Νοεμβρη, πηγαμε 25 του μηνα και απ οτι φαινεται εχουμε ακομα.
-
Μια γρήγορη ερώτηση?
Full Led δεν υπάρχουν ούτε σαν έχτρα, ακόμα και στις ακριβές εκδόσεις έχει άπλες λάμπες αλογόνου ? -
Όχι δεν υπάρχει σαν έξτρα! Μόνο απλές αλογόνου σε όλες τις εκδόσεις δυστυχώς!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ φίλε, ελπιζω μέσα στο 18 μαζί με τον ecoblue να μπουν και led ή έστω standard xenon στις ακριβές εκδόσεις.
-
Δε φανταζόμουν οτι δεν υπάρχουν led ως έξτρα!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ναι παιδιά δεν υπάρχουν... αν είχα την δυνατότητα να τα επιλέξω θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβαζα σαν έξτρα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτά δεν ειναι LED? Ειδα πρόσφατα ενα Φιεστα με αυτά. Μοιαζουν με LED με light-guide σωλήνες που δίνουν αυτο το ομοιόμορφο περιμετρικό φως.
-
Αυτά είναι τα DRL LED, τα λεγόμενα Full LED έχουν LED και στη μεσαία και μεγάλη σκάλα.
-
Α οκ! Καταλβα ειναι μόνο τα day running lights, μιλάτε για φουλ, τα πάντα όλα
-
Μολις ειδα το αυτοκινητο, ειναι στην αντιπροσωπεια και απο βδομαδα παραλαμβανω.
Για οσους σκεφτονται να το παρουν με ηλιοροφη, να πω οτι οντως πισω κοβει αρκετο διαθεσιμο αερα. Εγω το παρηγγειλα χωρις να την εχω δει, εχοντας μονο τη γνωμη φιλου απο Αγγλια που εκανε εκει αυτοψια. Αν πισω θα καθεται συνηθως ενηλικας με υψος 1.75+, προτεινω να την αποφυγετε.Θα μου πειτε, με τους πισω χωρους που εχει δεν ειναι για ενηλικες ετσι κι αλλιως, αλλα λεμε τωρα
Εντυπωσεις σε λιγο καιρο.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Αυτά δεν ειναι LED? Ειδα πρόσφατα ενα Φιεστα με αυτά. Μοιαζουν με LED με light-guide σωλήνες που δίνουν αυτο το ομοιόμορφο περιμετρικό φως.
projectors αλογονου πρεπει να ειναι
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
projectors αλογονου πρεπει να ειναι
Σωστα.. projectors αλογονου με DRL LED (το γυρω γυρω). Το επιβεβαιωνω μιας και αλλαξα λαμπες χθες. Η7 φορουσε.
Eδω θελω να τονισω κατι.. Εχει υποθει οτι τα LED φωτα ημερας ειναι στα 4300Κ. Εγω εβαλα τις Crystal Vision που ειναι επισης στα 4300Κ. Πηγα απο μπροστα και το ειδα απο πολλες γωνιες και υπαρχει ακομα μια διαφορα στα Kelvin. Ειναι πολυ κοντα πλεον αλλα μπλεδιζουν περισσοτερο τα DRL LED.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Eδω θελω να τονισω κατι.. Εχει υποθει οτι τα LED φωτα ημερας ειναι στα 4300Κ. Εγω εβαλα τις Crystal Vision που ειναι επισης στα 4300Κ. Πηγα απο μπροστα και το ειδα απο πολλες γωνιες και υπαρχει ακομα μια διαφορα στα Kelvin. Ειναι πολυ κοντα πλεον αλλα μπλεδιζουν περισσοτερο τα DRL LED.Τις έβαλες τελικά? Εντυπώσεις? Περιμένω φώτο! Επίσης, σαν φωτογράφος θα σου πώ ότι όπως τα βλέπω τα Led ειναι 5500Κ και πάνω. Όταν βρώ χρόνο θα τα μετρήσω με τη μηχανή και θα σου πώ ακριβώς πόσα κέλβιν είναι.
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Τις έβαλες τελικά? Εντυπώσεις? Περιμένω φώτο! Επίσης, σαν φωτογράφος θα σου πώ ότι όπως τα βλέπω τα Led ειναι 5500Κ και πάνω. Όταν βρώ χρόνο θα τα μετρήσω με τη μηχανή και θα σου πώ ακριβώς πόσα κέλβιν είναι.Καλημερα Διονυση.
Ωραιες πολυ καλες.. σε αποδοση τελειες. Πιο λευκες κοντα σε αυτο που ηθελα αλλα οχι ακομα το κατασπρο που θελω..
Τις εβαλα και σε μεσαια (Η7) και σε μεγαλη (Η1). Στην μεγαλη επισης σκοτωνουν. Την νυχτα μερα.
Ψαχνω και για τα προβολακια τωρα!!!
Ερχονται και οι φωτο πιο μετα μεσα στην μερα.Το μονο που εντοπισα σαν 'αρνητικο' ειναι οτι μου εδωσαν την εντυπωση οτι φεγγουν πιο κοντα.. μην φανταστεις για μεγαλες διαφορες.. ισα ισα λιγο πιο κοντα αποτι εφεγγαν οι κιτρινες. Δεν το μετρησα με ακριβεια. Το οποιο θεωρω οτι ειναι λογω του διαφορετικου χρωματος.
Επισης το ιδιο ειχα καταλαβει οταν ειχα βαλει ξανα τις ιδιες λαμπες σε αλλο αυτοκινητο.Οσον αφορα το χρωμα των DRL LED θα συμφωνησω οτι ειναι πανω απο 5000Κ.. αυτην την εντυπωση μου δινουν...
-
Παιδια μετα απο σχεδον 3000 χλμ και με το συναγερμο δωρο, έχω τις εξης παρατηρήσεις και ρωτάω αν έχει προσέξει κανεις κατι αντίστοιχο:
- Οταν ας πουμε μπαινεις στο αμαξι και δε βαζεις μπροστα αλλα βάζεις ασφάλεια, είναι σα να πατας το κουμπί= κλειδώνει το αμάξι, διπλώνουν καθρέπτες και ακούγεται το μπιπ του συναγερμού. Μεγάλη πατάτα αυτή
- Από τότε πο μπήκε ο συναγερμός, το σταρτ στοπ αργεί αρκετά να πάρει μπροστα, συνήθως στο πρώτο φανάρι έμπαινε, τώρα πρεπει να περάσει κάνα 10λεπτο
- Ενας φίλος πιο πάνω μίλησε για πρόβλημα από κίνηση, έχω κάτι παρόμοιο. Συγκεκριμένα, Οταν ξεκινάω σε ανηφορίτσα και δεν έχω ευθεία τις ρόδες αλλά πρέπει να στρίψω, ακούγεται ένα χρρρρρρακ από κάτω και παράλληλα ρετάρει απίστευτα το αμαξι σε σημείο που μου έχει σβήσει με τέρμα γκάζι.
4)Τριγμούς σε συντονισμό έχω εντοπίσει στα πλαστικά της πόρτας του οδηγού σε κατηφόρα με λακουβες. Βέβαια έχω την 6.5 οθόνη οπότε ίσως τ πρόβλημα να είναι στις μεγάλες.
Ford Fiesta 2017