-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
...Ωραία χαίρομαι π ο κινητήρας είναι σκατά γενικά και δε τρώει παραπάνω σε μένα...
O κινητήρας έχει βγει 6 φορές συνεχόμενες 'Εngine of the year' της κατηγορίας του. Η έντονη διακύμανση της κατανάλωσης είναι λογική για τόσο μικρό κινητήρα με τόσο μεγάλη απόδοση.
Τον ίδιο τίτλο είχε και το χρεπι της PSA/BMW......THP 1.6
Bεβαια καμία σχέση ο 1.0 της ford....απλά το αναφέρω ότι αυτό στην πράξη δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. -
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!Να σαι καλα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...Ωραία χαίρομαι π ο κινητήρας είναι σκατά γενικά και δε τρώει παραπάνω σε μένα...
O κινητήρας έχει βγει 6 φορές συνεχόμενες 'Εngine of the year' της κατηγορίας του. Η έντονη διακύμανση της κατανάλωσης είναι λογική για τόσο μικρό κινητήρα με τόσο μεγάλη απόδοση.
Τον ίδιο τίτλο είχε και το χρεπι της PSA/BMW......THP 1.6
Bεβαια καμία σχέση ο 1.0 της ford....απλά το αναφέρω ότι αυτό στην πράξη δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.Μια χαρά κινητήρας είναι ο THP, στην αρχή είχε κάποια βρεφικά προβλήματα, αλλά τα περισσότερα έχουν λυθεί. Και πλέον έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του μέχρι τα 265 άλογα, ενώ έχουν μειωθεί τα αρχικά προβλήματα (δεν ξέρω ακόμα αν έχει βγει τίποτα καινούριο).
-
Ο χρήστης FiIippos έγραψε:
Κοίτα εμένα άργησε να έρθει . Συγκεκριμένα πρέπει να περίμενα σχεοδν 2 μήνες για να μ βάλουν το συναγερμό, όλο μ έλεγαν ότι δεν ξέρουν οι τεχνικοί πως, ότι έβγαλε προβλήματα σε άλλα φιέστα κτλ. Θα μ.πεξς απαράδεκτο ότι πειραματίστηκαν σε άλλα αμάξια άλλα θέλω να πιστεύω ότι μου τον συνέδεσαν σωστά με τόση καθυστέρηση.. από την άλλη, δε γίνεται ρε φίλε ν θέλω να πατήσω κλειδαριά από μέσα και να μπαίνει ο συναγερμός...
Ωραία χαίρομαι π ο κινητήρας είναι σκατά γενικά και δε τρώει παραπάνω σε μένα [emoji39] το έκο και το s/s πόσο γλιτώνουν από κατανάλωση σε l/100 km? Έτσι ρωτάω για μέση εκτίμηση..Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να το παίζω έξυπνος, απλά και μόνο από προσωπική εμπειρία. Αυτή την στιγμή εγώ είμαι χωρίς συναγερμό, δεν έχουν βρει την λύση οπότε μου το έχουν απενεργοποιημένο και το αμάξι δουλεύει κανονικά. Επειδή έκαναν δοκιμές και στο δικό μου και τσατίστηκα τους είπα να τον ξηλώσουν τελείως. Ήμουν μπροστά όταν μιλούσαν από την αντιπροσωπεία με τον ηλεκτρολόγο από την εταιρεία με τους συναγερμούς, είπε κατά λέξη 'δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, θα πρέπει να το ψάξουν'.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Κοίτα εμένα άργησε να έρθει . Συγκεκριμένα πρέπει να περίμενα σχεοδν 2 μήνες για να μ βάλουν το συναγερμό, όλο μ έλεγαν ότι δεν ξέρουν οι τεχνικοί πως, ότι έβγαλε προβλήματα σε άλλα φιέστα κτλ. Θα μ.πεξς απαράδεκτο ότι πειραματίστηκαν σε άλλα αμάξια άλλα θέλω να πιστεύω ότι μου τον συνέδεσαν σωστά με τόση καθυστέρηση.. από την άλλη, δε γίνεται ρε φίλε ν θέλω να πατήσω κλειδαριά από μέσα και να μπαίνει ο συναγερμός...
Ωραία χαίρομαι π ο κινητήρας είναι σκατά γενικά και δε τρώει παραπάνω σε μένα [emoji39] το έκο και το s/s πόσο γλιτώνουν από κατανάλωση σε l/100 km? Έτσι ρωτάω για μέση εκτίμηση..Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να το παίζω έξυπνος, απλά και μόνο από προσωπική εμπειρία. Αυτή την στιγμή εγώ είμαι χωρίς συναγερμό, δεν έχουν βρει την λύση οπότε μου το έχουν απενεργοποιημένο και το αμάξι δουλεύει κανονικά. Επειδή έκαναν δοκιμές και στο δικό μου και τσατίστηκα τους είπα να τον ξηλώσουν τελείως. Ήμουν μπροστά όταν μιλούσαν από την αντιπροσωπεία με τον ηλεκτρολόγο από την εταιρεία με τους συναγερμούς, είπε κατά λέξη 'δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, θα πρέπει να το ψάξουν'.
Ακριβώς αυτό . Δεν ξέρουν τι φταίει και ποια είναι η σωστή σύνδεση. Ασχετοι 'επαγγελματίες' που έχουν μάθει ένα τρόπο σύνδεσης και τον εφαρμόζουν σε κάθε συναγερμό που βλέπουν. Γισυτο πιστεύω πως έκανα λάθος π δεν έβαλα εργοστασιακό...
Για το άλλο παιδί, εννοώ σκατά ως κατανάλωση αποκλειστικα, αλλιώς μια χαρά πετάει το αμάξι. Αν και έχω παρατηρήσει ότι ώρες ώρες είναι σα να δινει γκάζι μόνο του όταν έχω νεκρά και κινούμαι σε ευθεία ακόμα και αν χαϊδεύω το φρένο... Το έχει προσέξει κανείς;
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως αυτό με τους συναγερμούς είναι απαράδεκτο. Πιστεύω αν θέλετε να το τραβήξετε,επειδή έχετε πάρει καιρό τα αυτοκίνητα σας (2 μήνες?) μπορείτε ίσως να απαιτήσετε να χρεωθούν κ να πάρουν σωστούς δοκιμασμένους συναγερμούς ή στην τελική ας σας τα πάνε με δική τους χρέωση σε άλλες αντιπροσωπείες που ξέρουν να το κάνουν. Θα μου πείτε δώρο είναι μην λες και πολλά, αλλά και το δώρο πληρωμένο το έχουμε.
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Μόλις παρελαβα και καποιες αρχικες εντυπωσεις.Το στησιμο ειναι εκπληκτικο για τα δεδομενα της κατηγοριας. Η ορατοτητα πολυ καλη, η ποιοτητα κατασκευης επισης αλλα δεχεται καιριο πληγμα απο λεπτομερειες που ερχονται απο μινι κατηγορια 10 χρονια πριν. Η ηλιοροφη ειναι απολαυστικη, αλλα οχι για ενηλικες πισω. Η οθονη μου ξενισε παραπανω απο οτι περιμενα, στο test drive δε με ειχε προβληματισει τοσο αρχικα. Μετα ομως απο λιγα χλμ, ουτε που το παρατηρησα. Σαν infotainment b-segment, απλα μπραβο τους.
Οταν φτασω σε τετραψηφιο αριθμο χλμ, θα επανελθω για τριγμους, καταναλωση, αντιδραση υπο πιεση κτλ. Preview mode:
Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι... Καλα και ασφαλη χλμ ευχομαι!!
Θυμησε μας ποια εκδοση και με τι κινητηρα εχεις παρει.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Θυμησε μας ποια εκδοση και με τι κινητηρα εχεις παρει.
100hp titanium
-
Σου ευχομαι και γω καλοταξιδο και απροβληματιστο!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σου ευχομαι και γω καλοταξιδο και απροβληματιστο!Σε ευχαριστω πολυ. Η ειμαι τυφλος η το αμαξι δεν εχει κουμπι να ενεργοποιει τους μπροστινους αισθητηρες παρκαρισματος. Τεινω στο πρωτο, δεν μπορει...
-
Σου ευχομαι και γω καλοταξιδο και απροβληματιστο!
Σε ευχαριστω πολυ. Η ειμαι τυφλος η το αμαξι δεν εχει κουμπι να ενεργοποιει τους μπροστινους αισθητηρες παρκαρισματος. Τεινω στο πρωτο, δεν μπορει...
ΜΠΡΟΣΤΙΝΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΌ ΣΉΜΑ
Αν το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στην όπισθεν (R), το σύστημα εντοπίζει αντικείμενα όταν το όχημά σας κινείται με χαμηλή ταχύτητα ή ένα αντικείμενο μετακινείται προς το όχημά σας, για παράδειγμα κάποιο άλλο όχημα με χαμηλή ταχύτητα. Όταν το όχημα σταματήσει, η ηχητική προειδοποίηση θα απενεργοποιηθεί μετά από δύο δευτερόλεπτα.
Εάν το κιβώτιο ταχυτήτων είναι σε οποιαδήποτε ταχύτητα για μπροστινή κίνηση, το σύστημα εκπέμπει ηχητικές προειδοποιήσεις όταν το όχημά σας κινείται και υπάρχει κάποιο αντικείμενο εντός της περιοχής ανίχνευσης. Όταν σταματάτε το όχημά σας, η ηχητική προειδοποίηση απενεργοποιείται μετά από δύο δευτερόλεπτα, ενώ η οπτική προειδοποίηση μετά από τέσσερα δευτερόλεπτα.
...........
Πατήστε το πλήκτρο του συστήματος στάθμευσης με ηχητικό σήμα για να απενεργοποιήσετε το σύστημα. -
Ναι αυτο το πληκτρο θα επρεπε να ναι στην 3αδα κατω απο το χειροφρενο αλλα δεν...επιφυλασσομαι
-
Καταρχάς, έχει μπροστινούς αισθητήρες ?
Αν έχει αυτόματο παρκάρισμα, τότε σίγουρα έχει, και πρέπει να έχει και δύο πλήκτρα: ένα για τους αισθητήρες και ένα για το παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Καταρχάς, έχει μπροστινούς αισθητήρες ?Αν έχει αυτόματο παρκάρισμα, τότε σίγουρα έχει, και πρέπει να έχει και δύο πλήκτρα: ένα για τους αισθητήρες και ένα για το παρκάρισμα.
Χαχαχα λες; Να εχει pre collision assist και οχι μπροστινους; Παιζει, μαγικο...
-
Τουλάχιστον στο Kuga, τα διάφορα City/Brake/κλπ assist δουλεύουν με μια από τις κάμερες που είναι στο παρμπρίζ πίσω από τον καθρέπτη. Οι αισθητήρες είναι για τον περιμετρικό έλεγχο και το Park-assist, και είναι ορατοί (τα γνωστά 'ματάκια').
-
Χαχαχα λες; Να εχει pre collision assist και οχι μπροστινους; Παιζει, μαγικο...Νομίζω καμία έκδοση δεν έχει στανταρ μπροστά αισθητήρες. Τους έχει μόνο αν τους βάλεις εξτρα με το αυτόματο παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Χαχαχα λες; Να εχει pre collision assist και οχι μπροστινους; Παιζει, μαγικο...
Νομίζω καμία έκδοση δεν έχει στανταρ μπροστά αισθητήρες. Τους έχει μόνο αν τους βάλεις εξτρα με το αυτόματο παρκάρισμα.
Εχεις δικιο, μολις κοιταξα τα specs. Αρα οχι τυφλος απλα στοκος. Μου διεφυγε, νομιζα λογω των βοηθηματων και με την καμερα οπισθοπορειας, οτι και οι μπροστα ειναι στανταρ.
-
Εχεις δικιο, μολις κοιταξα τα specs. Αρα οχι τυφλος απλα στοκος. Μου διεφυγε, νομιζα λογω των βοηθηματων και με την καμερα οπισθοπορειας, οτι και οι μπροστα ειναι στανταρ.Μη μασάς. Ολόκληρος πωλητής δεν ήξερε να μου πεί αν πισω το αμάξι έχει λεντ ή κανονικό φανάρι..
-
εκεί που περίμενα να παραλάβω αρχές Γενάρη, μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι θα έρθει νωρίτερα το αυτοκίνητο κ πρέπει να το παραλαβω οπωσδήποτε εντός του έτους. Το οποίο σημαίνει κατα τις 20 Δεκέμβρη κ μετά. Κ αυτό επειδή η ευνοϊκή χρηματοδότηση κ καλά δε θα ισχύει διαφορετικά. Εγώ προτιμώ να μή πληρωσω για 5 μέρες κ τα τέλη του 2017... Έχει κανείς γνώση ή μπορεί να υποθέσει τί παιζει κ επιμένει ως προς αυτό?
Ford Fiesta 2017