-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Όχι επειδή το έχω αγοράσει αλλά το προηγούμενο μοντέλο είναι ομορφότερο.Όπως ακόμη ομορφότερο ήταν το προηγούμενο του προηγούμενου!!!!
-
επειδή είμαι στο αμήν να παραγγείλω το τιτάνιουμ με τα 100 αλογα, μπορειτε να μου πειτε πού είναι γραμμένο ότι το st line με τα 125 ας πουμε αλογα εχει την έκπτωση των 800 ευρω? Διότι αν ισχύει πιθανόν να αξίζει το st. Πρόκειται για έκπτωση συγκεκριμένου αντιπροσώπου ή για έκπτωση της Ford?
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
επειδή είμαι στο αμήν να παραγγείλω το τιτάνιουμ με τα 100 αλογα, μπορειτε να μου πειτε πού είναι γραμμένο ότι το st line με τα 125 ας πουμε αλογα εχει την έκπτωση των 800 ευρω? Διότι αν ισχύει πιθανόν να αξίζει το st. Πρόκειται για έκπτωση συγκεκριμένου αντιπροσώπου ή για έκπτωση της Ford?Δεν είναι κάπου γραμμένο...ο πωλητής μου το είπε στην βελμαρ στην κηφισίας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ευχαριστώ για την απάντηση. Κατάλαβες μήπως όμως αν πρόκειται για έκπτωση που δίνει ο κεντρικός εισαγωγέας στο st ή την κάνει η βελμάρ με δικό της κόστος σε όλα ίσως τα μοντέλα? Επιμένω λίγο γιατί μένω επαρχία ...
-
Μηπως ολο αυτο με την εκπτωση εχει να κανει με το προωθητικο προγραμμα των Blue Days της Ford που διαφημιζεται πολυ τωρα οτι ισχυει μεχρι τελος Νοεμβρη για εκπτωσεις μεχρι 1.560 € για το Fiesta?
Ομως τωρα που επισκεφτηκα το site της Ford αναφερει μονο για την Titanium..
Αλλα μια και εισαι απο επαρχια ψαξτο ειναι ευκαιρια.. σε καταλαβαινω γιατι και εγω επαρχια μενω. -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Μηπως ολο αυτο με την εκπτωση εχει να κανει με το προωθητικο προγραμμα των Blue Days της Ford που διαφημιζεται πολυ τωρα οτι ισχυει μεχρι τελος Νοεμβρη για εκπτωσεις μεχρι 1.560 € για το Fiesta?Ομως τωρα που επισκεφτηκα το site της Ford αναφερει μονο για την Titanium..
Αλλα μια και εισαι απο επαρχια ψαξτο ειναι ευκαιρια.. σε καταλαβαινω γιατι και εγω επαρχια μενω.Στην ιστοσελίδα της Ford.gr στο fb (post 11/10/2017, ώρα 6:00μ.μ., απάντηση στην 1η ερώτηση),νομίζω πως η έκπτωση 1560 ευρώ λέει σε κάποιον ενδιαφερόμενο που ρωτά πως ισχύει για το προηγ.μοντέλο και περιορισμένα κομμάτια.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Μηπως ολο αυτο με την εκπτωση εχει να κανει με το προωθητικο προγραμμα των Blue Days της Ford που διαφημιζεται πολυ τωρα οτι ισχυει μεχρι τελος Νοεμβρη για εκπτωσεις μεχρι 1.560 € για το Fiesta?
Ομως τωρα που επισκεφτηκα το site της Ford αναφερει μονο για την Titanium..
Αλλα μια και εισαι απο επαρχια ψαξτο ειναι ευκαιρια.. σε καταλαβαινω γιατι και εγω επαρχια μενω.Στην ιστοσελίδα της Ford.gr στο fb (post 11/10/2017, ώρα 6:00μ.μ., απάντηση στην 1η ερώτηση),νομίζω πως η έκπτωση 1560 ευρώ λέει σε κάποιον ενδιαφερόμενο που ρωτά πως ισχύει για το προηγ.μοντέλο και περιορισμένα κομμάτια.
Εχεις δικιο δεν το ειχα προσεξει καθολου στο FB.. Παραπλανητικο το προγραμμα.. Μαλλον θελουν να ξεστοκαρουν τα παλια...
-
Κάποια γνώμη για το ατμοσφαιρικό με τα 85 άλογα;Το έχει δει/οδηγήσει κανεις η ολοι έχουν πεσει στα τούρμπο;
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Κάποια γνώμη για το ατμοσφαιρικό με τα 85 άλογα;Το έχει δει/οδηγήσει κανεις η ολοι έχουν πεσει στα τούρμπο;Θεωρώ ότι λίγοι κοιτάνε πλέον αυτούς τους κινητήρες... Δεν έχω άποψη πάντως εφόσον δεν τον έχω οδηγήσει....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Κάποια γνώμη για το ατμοσφαιρικό με τα 85 άλογα;Το έχει δει/οδηγήσει κανεις η ολοι έχουν πεσει στα τούρμπο;
Θεωρώ ότι λίγοι κοιτάνε πλέον αυτούς τους κινητήρες... Δεν έχω άποψη πάντως εφόσον δεν τον έχω οδηγήσει....
Επισης αν δεν κανω λαθος.. ο κινητηρας αυτος βγαινει μονο για την εκδοση Trend (το φυλλαδιο τουλαχιστον ετσι αναφερει) που φανταζομαι λιγοι θα την κοιταξουν...
-
Σχετικό άσχετο: δε με πειράζει αυτή η οθόνη η 8αρα που 'πετάει' από το ταμπλό ... Να μην έτριζε μόνο ... καλά θα ήταν!
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Σχετικό άσχετο: δε με πειράζει αυτή η οθόνη η 8αρα που 'πετάει' από το ταμπλό ... Να μην έτριζε μόνο ... καλά θα ήταν!To είχα γράψει από τη πρώτη στιγμή: ενώ γενικά το εσωτερικό του ΜΚ8 φαίνεται να είναι καλύτερο/ομορφότερο/λειτουργικότερο (διαλέγετε και παίρνετε), αυτή η οθόνη και η τοποθέτησή της βγάζει μάτι. Καλό και ωραίο το Sync3 (επιτέλους ένα σύγχρονο infotainment), αλλά από εργονομία πάσχει, ειδικά στο Fiesta....
-
Ψάχνω από πού έρχεται το τρίξιμο και 99% το εντόπισα εκεί. Την πάτησα λίγο από πίσω και μου φάνηκε κακοσυναρμολογημένη. Φίλος με νέο φόκους μου είπε ότι είχε αντίστοιχο θέμα, αυτός το εντόπισε κάτω από τον κεντρικό καθρέφτη σε ένα μαύρο πλαστικό.
Απαράδεκτο..
-
Το θέμα με το τρίξιμο στην περιοχή της οθόνης το έχω αναφέρει και εγώ εδώ, 12/9, σελ. 21, αλλά τότε δεν απάντησε κάτι κάποιος. Πίστευα ότι το κάνει κυρίως το δικό μου επειδή είναι το diesel και έχει περισσότερους κραδασμούς γενικά από το μοτέρ. Τελικά δεν άντεξα και το πήγα μια φορά στο service. Εκεί μου είπαν ότι όντως είχε θέμα η μια βάση της οθόνης και προκαλούσε όλο αυτό το σκηνικό. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε πλήρως, απλά μειώθηκε σε κάποιο βαθμό. Εμένα το κάνει κυρίως τις βραδινές ώρες, και όταν ο δρόμος έχει κάποια ανωμαλία, μικρές λακούβες, πλακόστρωτο, κτλ. Τους το είπα ότι δεν το έφτιαξαν πλήρως στο service και μου είπαν να το ξαναπάω να το δουν πάλι. Το σκέφτομαι όμως γιατί φοβάμαι μην προκύψουν και άλλοι θόρυβοι από το πολύ κούμπωμα-ξεκούμπωμα των πλαστικών.
Κ εγώ το θεωρώ επίσης απαράδεκτο για καινούργιο αμάξι...
-
Το είχες πει ... αλλά το είχα χάσει μέσα στη συζήτηση για τα 22κ και αν είναι λογικά!!
επιβεβαιώνω: όταν έχει συνεχόμενες λακούβες - μικρές ανωμαλίες και κυρίως όταν η καμπίνα είναι κρύα, δηλαδή (για μένα) το πρωί όταν το παίρνω για δουλειά. Αλλά κολλάει και με το 'βραδινές ώρες' που λες κι εσύ..
τραγικό
-
Κριμα αν συμβαινει αυτο με την οθονη και φαουλ απο την εταιρια,αναρωτιεσαι μερικες φορες αν ο ελεγχος ειναι επαρκης πριν βγει στην παραγωγη το αυτοκινητο.Η φορντ ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη στο φινιρισμα,αλλα αυτο με τριξιμο της οθονης ειναι τραγικο γιατι δεν επισκευαζεται,μονο μπαλωνεται.
-
Μεγάλο πρόβλημα. Αντίστοιχο των πολλαπλασιαστών των BMW και VAG που κοστίζουν χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Κριμα αν συμβαινει αυτο με την οθονη και φαουλ απο την εταιρια,αναρωτιεσαι μερικες φορες αν ο ελεγχος ειναι επαρκης πριν βγει στην παραγωγη το αυτοκινητο.Η φορντ ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη στο φινιρισμα,αλλα αυτο με τριξιμο της οθονης ειναι τραγικο γιατι δεν επισκευαζεται,μονο μπαλωνεται.Μου διαφεύγει το όνομα του, να βάλουν έναν παλιό παρουσιαστή που είχαν στην ΕΡΤ 3 να χτυπάει το ταμπλό πριν την έξοδο από το εργοστάσιο! [emoji16][emoji16][emoji16]
-
Δεν θυμάσαι τον Θεοφράστου? Ντροπή....
'Ε,τότε θα το σκεφτώ'.... -
[emoji23]
Αυτός.
Στο Επιτροχων!
Ford Fiesta 2017