-
Ούτε Clio diesel υπάρχει πλέον...
Ουτε αυτό;
Ερώτηση: μεταξύ clio gpl και diesel c3 ή corsa στα 250.000 χλμ ποιο θα πουληθεί πιο εύκολα;
-
Fanis σου είχα πεί ότι το έχει φίλος το Fiesta diesel titanium και είναι πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω βγάζει και 120 άλογα. Προσωπικά θα μου ήταν dream car ως εταιρικό..
-
Ερώτηση: μεταξύ clio gpl και diesel c3 ή corsa στα 250.000 χλμ ποιο θα πουληθεί πιο εύκολα;
Κανένα!! Για πέταμα θα είναι...αχαχαχα! Εικάζω τα ντήζελ, αλλά κανείς δνε ξέρει τι θα γίνει με τη νομοθεσία. Επίσης για πόσα χρόνια από τώρα μιλάς, μια 5ετία ή παραπάνω? Χωρίς πλάκα σε 5 χρόνια κανείς δεν ξέρει. Όμως μπερδεύτηκα, εαν είναι εταιρικό δεν θα είναι leasing? Εαν δεν είναι leasing, τότε ας πάρει Φιέστα ντήζελ μεταχειρισμένο που είναι εξαιρετικό! Βέβαια ακόμα και σε μτχ μπορέι να κάνει leasing.
Fanis σου είχα πεί ότι το έχει φίλος το Fiesta diesel titanium και είναι πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω βγάζει και 120 άλογα. Προσωπικά θα μου ήταν dream car ως εταιρικό..
Ναι το θυμάμαι! Είναι ελαφρύ με μεγάλη ροπή και 120 άλογα (αυτό το μοτέρ είναι αρκετά δυνατό), οπότε κάνει το Φιέστα πυραυλάκι! Κρίμα που δεν βγαίνει πια. Λαπ δεν θέλει μεταχειρισμένο?
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι σχετικά με την τύχη του μοτέρ 1.0 125 mhev (manual) στο Fiesta.
Όντας κάτοχος Focus 1.0 155 mhev, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος από την κατανάλωση του μοτέρ. Σε ταξίδι ~450 km, 300 km σε εθνική οδό + 150 km σε επαρχιακό, δύο ενήλικες, όχι φουλ αποσκευές, συνέχεια στα 120-140 km/h στην εθνική, είχα κατανάλωση γύρω στο 5.7 l/100 km, όλο σχεδόν σε normal mode και λίγο sport. Και μέσα στην πόλη γύρω στο 6.3-6.4 l/100 km. (Btw το δυνατό σημείο στο ταξίδι, που ίσως δεν είναι αναμενόμενο, είναι ότι έχει πολύ καλές ρεπρίζ).
Οπότε, επειδή κοιτάμε με τη γυναίκα σιγά σιγά και για αντικατάσταση του δεύτερου αμάξιου (τώρα είναι ένα Yaris Μk1 1.3) σκεφτόμουν ότι το 1.0 125 mhev θα ήταν ιδανικό για το Fiesta. Στο διαμορφωτή όμως, δυστυχώς, δεν το βλέπω σε κανένα μοντέλο Fiesta... οπότε υποθέτω καταργήθηκε από FMΗ; Έχει ακουστεί κάτι σχετικό, π.χ., μπορεί να το ξαναφέρουν όταν τελειώσει το θέμα με τα τσιπάκια;
-
Υπάρχει κανονικα το 125mHEV αλλά η FMH δεν εχει αποφασίσει μεχρι τώρα να το εισάγει. Υποτίθεται θα το έκαναν τωρα που βγήκε και το αυτοματο, αλλά δεν! αγνωστο εαν θα το φερουν τελικά, οπότε εχεις τις εξής λύσεις:
-
Το φέρνεις απο Γερμανία
-
Αγοράζεις το 155mHEV ή το απλό 100αρι
-
Εαν θες οπωσδήποτε 125mHEV από Ελλάδα, τότε το αγοράζεις αυτόματο.
-
-
Μάλιστα, ευχαριστώ, οπότε, από αυτά που λες, δεν το είχαν φέρει και ποτέ το μοτέρ manual σε Fiesta. Περίεργοι όλοι αυτοί οι χειρισμοί, εφόσον παράγεται κανονικά το μοντέλο, αλλά εντάξει τί να πω, συνηθισμένοι είμαστε...
-
Σκεφτομαι να κανω το απλο Fiestaki μου,με αυτο το bodykit,δλδ rear spolier απο ST,μαρσπιε,blown diffuser,βαψιμο ζαντας σε αυτο το σκουρο γκρι περιπου με ηλεκτροστατικη,να καλυψω τα νικελ στη μασκα με μαυρο αυτοκολλητο(απο το να παρω αλλη κυψελωτη),πιστευετε οτι αξιζει το κοστος,δεν ξερω καν ποιο μπορει να ειναι.
-
Για μένα εμφανισιακά σίγουρα αξίζει. Γενικά δε μου αρέσουν οι καγκουριές αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει.
Θεωρώ το fiesta mk7,5 ειδικά με αυτό το bodykit πιο όμορφο και από το 8άρι.
Η καταλληλότερη να σου απαντήσει βέβαια είναι η τσέπη σου.
Αν βάλεις γνήσια πιστεύω το κόστος θα είναι πολύ υψηλό. Υπάρχουν και απομιμήσεις με καλή ποιότητα τις οποίες θα προτιμούσα, αν ο φανοποιός κάνει καλή δουλειά δε καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
-
Ωραία ήταν αυτά το bodykit το εργοστασιακό, τόσο-όσο. Τώρα βέβαια είναι θέμα κόστους.. πόσα σου ζητάνε. Το.. υπόλοιπο συμβαδίζει ? δλδ αν είναι 5θυρο με τάσια δεν αρκεί το κιτ...
-
Είναι titanium έκδοση του 2015 το 100αρι,με 16αρες ζάντες και έχω κάνει remap πρώτο στάδιο,οπότε θα ήθελα και λίγο bodykit να κάνω για να ομορφυνει το ήδη καλό design του.
Γνησια μεταχειρισμένα ας πούμε?
-
Αν βρεις ναι. Αλλιώς υπάρχουν σε καλές τιμές και τα ίδια σε ιμιτασιόν.
Μερικές φορές έχουν κάποια μικρά προβληματάκια εφαρμογής αλλά αν ο φανοποιός είναι καλός κάνει τις τροποποιήσεις του και πέφτουν μπαμ.
-
-
Ουραίου πράμα !!!
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-ford-fiesta-st-edition-ton-500-monadon-timi
Κάπου το είχα ανεβάσει κατά Μάρτη μεριά...τότε ανακοινώθηκε. Είναι εξαιρετικό...αλλά και πολύ ειδικό αυτοκίνητο. Να το πάρεις!! Να αλλάξεις το λευκό με αυτό
-
Με το facelift τι θα γίνει; Συνεχώς εμφανίζονται φωτογραφίες από το facelift Focus το οποίο είναι νεότερο του Fiesta.
Πέρα από ένα και μοναδικό άρθρο που είχα δει πριν καιρό καμία πληροφορία για το facelift Fiesta
-
Με το facelift τι θα γίνει; Συνεχώς εμφανίζονται φωτογραφίες από το facelift Focus το οποίο είναι νεότερο του Fiesta.
Πέρα από ένα και μοναδικό άρθρο που είχα δει πριν καιρό καμία πληροφορία για το facelift Fiesta
Κανείς δεν ξέρει ακόμα, τηρούν σιγή ιχθύος! Κανονικά έπρεπε το 2021 να βγεί το F/L Fiesta και το 2022 το F/L Focus. Μάλλον λόγω κατάστασης το έχουν καθυστερήσει και κάνουν μικρές αλλαγές και updates. Ήδη στο Fiesta έγιναν μεγάλες αλλαγές σε μηχανικά σύνολα και κιβώτιο.
-
Μα γιατί το χαμηλώσανε κι άλλο; Μια έκδοση fiesta st active ψηλωμένη θα ταίριαζε καλύτερα στις τάσεις της εποχής.
-
Για τις τάσεις τις εποχής υπάρχει το Puma... Το Fiesta ST είναι μια χαρά για τον σκοπό του! Αμαρτία!
Όσο για το απλό Fiesta, είναι κρίμα που σταμάτησε η Active...
-
Όσο για το απλό Fiesta, είναι κρίμα που σταμάτησε η Active...
Δεν σταμάτησε, απλά η FMH αποφάσισε (μαζί με όλες τις άλλες ηλίθιες ιδέες που έχει!!) να σταματήσει την εισαγωγή του ακόμα και Κ.Π. Βέβαια ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν πούλαγε, μόνο ST Line πουλάνε και Titanium κυρίως και κάτι φτηνές σε leasing.
-
Mastoras78 wrote:
Ουραίου πράμα !!!
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-ford-fiesta-st-edition-ton-500-monadon-timi
Κάπου το είχα ανεβάσει κατά Μάρτη μεριά...τότε ανακοινώθηκε. Είναι εξαιρετικό...αλλά και πολύ ειδικό αυτοκίνητο. Να το πάρεις!! Να αλλάξεις το λευκό με αυτό
Νιέ ούλα τα κάμνεις προύτος εσύ μη χάσεις!
Τώρα βγάλανε και τιμή για Ελλάδα, φρέσκο είναι το άρθρο..
.. Να το πάρω ??? Μη με βάζεις σε σκέψεις, τα κάνω κάτι τέτοια εγώ.. ξέρεις, αφού
@Georgemit άλλος είναι ο προσανατολισμός του, πισταδόρικος, coilovers φοράει
Τι να το κάνει το fl το fiesta ? Κουκλί είναι, δε το χρειάζεται
-
Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό για τις τάσεις της εποχής όπου όλα σπορ και μη ψηλώνουν.
Ford Fiesta 2017