-
Πλεον η ST-Line ειναι περισσοτερο εξοπλισμενη απο την Titanium ενω παλια ηταν παρομοιες εξοπλιστικα αυτες οι δυο..
Ναι αυτό μου είπε και ο πωλητής, ότι στην ενημερωση που τους έκαναν τους είπαν ότι ενώ μέχρι τώρα Titanium & ST Line ήταν σε παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού (άνεση & σπορ αντίστοιχα), πλέον η ST Line τοποθετείται παραπάνω εξοπλιστικά, κάτω από Active X & Vignale.
Φανή, μήπως ξέρεις ποια modules χρειάζονται για να λειτουργήσει το auto high beam και το traffic recognition? Θα ήθελα να ενεργοποιήσω το πρώτο στο Kuga αλλά δεν έχει acc, φοβάμαι μήπως βασίζεται σε κάποια extra camera.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Η λογική μου, λέει ότι μάλλον χρησιμοποιεί την κάμερα του Active City Stop, αλλά δεν το ξέρω στα σίγουρα.
-
Πέτρο, βλέπω ότι το δουλεύεις το FORscan. Κάνει ωραία πράγματα...
-
Φανή, μήπως ξέρεις ποια modules χρειάζονται για να λειτουργήσει το auto high beam και το traffic recognition? Θα ήθελα να ενεργοποιήσω το πρώτο στο Kuga αλλά δεν έχει acc, φοβάμαι μήπως βασίζεται σε κάποια extra camera.
Την κάμερα του LDW θέλει (driver assist pack).
-
Πέτρο, βλέπω ότι το δουλεύεις το FORscan. Κάνει ωραία πράγματα...
Οντως Χαρη.. Κανει απιστευτα πραγματα το Forscan.. Θαυματα κανει..
Να ναι καλα ενας καλος φιλος που μου το εδειξε και τα πρωτα συστηματακια ηταν ανακαλυψη εκεινου.. (Τον ευχαριστω απεριοριστα )
Περα απο εκει αρχισα ψαχνομαι και μονος μου...
-
Χαχαχαχα
Και εγώ τα κοιτάω αυτά με τα αυτοκινητάκια στις οθόνες που πρέπει να συμβαδίζουν με το ίδιο το αυτοκίνητο
Το παρατηρώ στις εκθέσεις όταν πάω και λέω πως δεν το προσέχουν.
Αρα, γίνεται να προσθέσεις εξοπλισμούς έτσι με αυτό το κολπάκι.
Φαντάζομαι πως αν βάλεις αυθεντικά εξαρτήματα μπορείς να τα ξεκλειδώσει και αυτά....
Χαχαχα εμμαααα πες το ντε.. Να εχεις ST-Line και να βλεπεις στην οθονιτσα το Titanium.. χαχα φρικη..
Αυτο το κολπακι που λες ειναι ενα προγραμματακι (Forscan) που ουσιαστικα συνδεεσαι στον εγκεφαλο του αυτοκινητου και βλεπεις και 'πειραζεις' τα πραγματακια που θελεις..
Ακριβως.. στο hardware σκαλωνουν πολλα πραγματα και δεν μπορουν να λειτουργησουν.. αν πχ βαλω τους αισθητηρες που χρειαζονται για το συστημα επιτηρησης τυφλης γωνιας μπορω να το ενεργοποιησω και εκεινο.. και ειναι υπο διερευνηση.. χεχε Το ιδιο ισχυει και για αλλα πραγματακια..
-
Αρα για να καταλάβουμε και εμείς που είμαστε σχετικά ψιλό άσχετοι με τα κολπα, μπορείς να πάρεις βασική έκδοσης st line τώρα με αυτά που δίνονται και να ενεργοποιήσεις μέσω προγράμματων στον εγκέφαλο, ''κρυμμένα '' πραγματάκια στο οχημα σου, αρκεί να υπάρχουν εγκατεστημένα τα εξαρτήματα?
-
Έτσι ακριβώς
-
Ο τιμοκαταλογος που βρισκεται στο σαιτ της Φορντ ομως εχει ισχυ απο 20)1 οποτε το θεωρω δυσκολο να αλλαξει τοσο συντομα.
Το εχω ξαναγραψει και αλλου....γιατι ο 100αρης εχασε 5 αλογα;Ειναι αποτελεσμα του WTLP ή συμβαινει κατι αλλο;
Ακομη και η βασικη connected εχει πολυ καλο εξοπλισμο.Για μενα λειπουν οι ζαντες και η ρεζερβα.Αν ειχε και αυτα θα ηταν αψογη...
-
O wltp ευθύνεται πρεπει να πεσουν τα μικρογραμμάρια, στην psa ο αντίστοιχος 110 εχασε 10 αλογα, πλεον στα 100. Έλεος και οι τιμες οι ιδιες αν οχι ακριβότερες.
-
Ζάντες και ρεζέρβα τις αλλάζεις/βάζεις οπότε θες. Σημασία έχει ο εξοπλισμός που δεν μπορεί να μπει μετά ή τεσπα κοστίζει χ2 να προστεθεί μετά.
Σχετικά με το wltp λίγο υπομονή και από τον Μάρτιο και μετά που θα τεθεί σε εφαρμογή θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο.
-
Δεν χανετε η εγγυηση ομως αν βαλω ζαντες του εμποριου;
Υ.Γ. η Φορντ ζηταει 900 ευρω για τις 16αρες ενω στο εμποριο βρισκεις με 500 ευρω επωνυμες.
-
Δεν χανετε η εγγυηση ομως αν βαλω ζαντες του εμποριου;
Υ.Γ. η Φορντ ζηταει 900 ευρω για τις 16αρες ενω στο εμποριο βρισκεις με 500 ευρω επωνυμες.
Γιατί να χαθεί η εγγύηση, Εφόσον είναι εντός προδιαγραφών (σε διαστάσεις και offset) δεν μπορούν να πούν κάτι.
Επίσης, δοκίμασε να ζητήσει καλύτερη τιμή στις ζάντες που πουλάει η Ford, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ σε ζάντες BMW είχα καταφέρει να πάρω 30% έκπτωση. Μια άλλη εναλλακτική είναι να δείς εαν τις φέρεις από εξωτερικό (τις γνήσιες) πόσι θα σου στοιχίσουν, ποτέ δεν ξέρεις. Στην Ζ4 που ήθελα γνήσιες Alpina (έχω κόλλημα με την εταιρία!), ο Κορφιάτης (τότε αντιπρόσωπος) ζήταγε €3.200 και τις έφερα με μεταφορικά (παραδόθηκαν σπίτι μου σε άψογη συσκευασία) κατευθείαν από την Alpina (αφού έκραξα τον αντιπρόσωπο) στα €1.850.
-
Η Ford σε ορισμενα πραγματα ψαχνει για κοροιδα!! Βαστα γερααααα... μην υποκυψεις..
Και περα απ τη πλακα, μπορεις να βρεις πολλα aftermarket πραγματα και φθηνοτερα και καλυτερα σε εμφανιση κατα την γνωμη μου..
ΥΓ. παρε παραδειγμα τον Φανη απο πανω..
-
Παιδιά ρίξτε και μια ματιά στο γερμανικό ebay... Παίζουν αρκετά stock πράγματα από ακριβές εκδόσεις και μεταχειρισμένα αλλά και καινούρια σε αξιοπρεπείς τιμές!
-
petran εχω βρει σε γνωστο καταστημα του Πειραια ζαντες 16αρες ρεπλικα σαν του ST στα 500 ευρω με ιδιο offset και διαστασεις ακριβως οπως οι εργοστασιακες.Οταν με το καλο φτασω στην αγορα ειναι προτεραιοτητα μου....οποτε καλυτερα που δεν εχει απ το εργοστασιο.....
-
petran εχω βρει σε γνωστο καταστημα του Πειραια ζαντες 16αρες ρεπλικα σαν του ST στα 500 ευρω με ιδιο offset και διαστασεις ακριβως οπως οι εργοστασιακες.
Απλά να σιγουρευτείς οτι είναι από κατασκευαστή της προκοπής και όχι τίποτα κινέζικες. Έτσι και αλλιώς και η Ford από κάπου αγοράζει, δεν φτιάχενι ζάντες. Στην Ευρώπη Ronal & Borbet είναι ο μεγαλύτεροι προμηθευτές των αυτοκινητοβιομηχανιών.
-
Ναι θα το κοιταξω........εχω και δευτερη επιλογη ronal r51 μαυρες με πιστοποιηση TUV απο δυο καταστηματα.....απλα εδω το offset κατεβαινει στο 42 απο το 47
το χω ψαξει χεχεχε....
-
Ronal είναι εξαιρετικές σε ποιότητα (τις Alpina οι Ronal & BBS τις κατασκευάζουν καθώς και αρκετά σχέδια της BMW). Η διαφορά στο Offset δεν είναι πολύ μεγάλη, ίσως να είναι και θετικό αφού αυξάνει το μετατρόχιο ελαφρώς.
ΥΓ:Όντως ψαγμένο σε βρίσκω!
-
Φαντασου το ασημι με μαυρες ζαντες......
-
Τι γνώμη έχετε για την ηλιοροφη? Είναι πρακτική και όμορφη στο συγκεκριμένο αμάξι, η δημιουργεί θέματα με φως στην καμπίνα ανεπιθύμητο, πρόβλημα ηχομόνωσης, και φυσικά φθοράς με την πάροδο του χρόνου!
Ford Fiesta 2017